Izvor: Nova/Zabava arhiva vesti 13.01.2021

Vaša jeftina odeća ubija živi svet čak i na Arktiku

Nova 13.01.2021
Delovi mikrovlakana od odeće, koji dospevaju u okean prilikom pranja ili ispuštanjem industrijskih otpadnih voda, zagadili su i jedan od najudaljenijih regiona na Zemlji - Arktik. Čestice mikroplastike, neke veličine čak i semena susama, pronađene… »

Urnebesan pad Milana Vasića nasmejaće vas do suza

Nova 13.01.2021
Tokom snimanja glumci često improvizuju, pa naprave slučajnu grešku. Na kraju baš ono što nisu planirali da urade, postane fenomenalno, što je bio i sada slučaj. Glumac Milan Vasić izgubio je ravnotežu, pa je pao na snimanju serije, a kamere su… »

Voyage nakon raskida sa Breskvicom: Boriću se za ovu ljubav

Nova 13.01.2021
Raskid ovog mladog i veoma popularnog para Voyage-Breskvica postao je glavna vest proteklih nekoliko dana. Mlađa populacija koja i te kako poznaje i prati rad Anđele Ignjatović i Mihajla Veruovića, ostala je u šoku kad su saznali za krah njihove… »

Pelerina Brižit Makron je savršena zamena za kaput

Nova 13.01.2021
Brižit Makron nedavno je pokazala kako jedan pomalo zaboravljen odevni komad može da bude i lepši i praktičniji od svakog kaputa. Prva dama Francuske bila je sa suprugom Emanuelom na sahrani francuskog novinara i urednika Olivijea Rojana u Parizu… »

Otkrivamo: Koliko srpske zvezde troše na zimovanje

Nova 13.01.2021
Iako tokom leta naše poznate ličnosti nisu putovale na egzotične destinacije kao obično, novi talas epidemije koronavirusa nije ih pak sprečio da odu na luksuzna zimovanja. Kopaonik, Zlatibor i Jahorina samo su neki od zimskih centara koje domaće… »

Dnevni horoskop za 13.1: Ribe da budu spremne na neočekivano

Nova 13.01.2021
Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 13. januar 2021. godine. Ovan Prosečan ali i naporan dan očekuje Ovnove, koji će imati osećaj da obavezama nema kraja, ali i da sve teče usporenijim tempom nego što su navikli. Taktičnost vam može doneti… »