Izvor: Vranje news arhiva vesti 13.01.2021

Hapšenje: Jedan od lažnih policajca sa blinkerima u stvari bivši policajac

Vranje news 13.01.2021
Jednog bivšeg policajca (1963) uhapsili su pripadnici Policijske uprave u Vranju zbog postojanja osnova sumnje da je krajem decembra, predstavljajući se lažno da je policajac i koristeći policijske blinkere na automobilu tipa "audi", presrelo strance… »

Vakcinisano 107 medicinara u Vranju

Vranje news 13.01.2021
Sto sedam doza Fajzerove vakcine utrošeno je od početka imunizacije zdravstvenih radnika protiv virusa COVID-19, saopšteno je iz Zdravstvenog centra u Vranju. Podsećanja radi, vakcinacija je počela 8. januara. Pored početnih doza iz ZC Vranje… »

Dveri Vranja: Presuda protiv Vučića dokaz o velikoj kampanji laži

Vranje news 13.01.2021
Osuđujuća presuda protiv predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića "jako je bitna za Srpski pokret Dveri, predsednika Boška Obradovića i njegovu porodicu, jer je konačno dokazano da su sve optužbe od strane predsednika Srbije i njegovih… »

Stižu ledeni dani za vikend, u Vranju do minus jedanaest

Vranje news 13.01.2021
Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) najavljeni su ledeni dani, a za Vranje su najavljene minimalne temperature između minus 7 i minus 11 stepeni. Upozorenje koje je RHMZ izdao na ledene dane odnosi se na period od 16. do 19. januara… »

Od nedelje ponovo radi pozorište: Pet predstava do kraja januara

Vranje news 13.01.2021
Nakon novogodišnjih i božićnih praznika Pozorište Bora Stanković u Vranju nastaviće u nedelju 17. januara pozorišnu sezonu dečjom predstavom Mačak u čizmama, u izvođenju glumaca domaćeg ansambla. Početak je zakazan za 12 sati. Monodramu Sam… »

Ministar Novica Tončev primio Fajzerovu vakcinu

Vranje news 13.01.2021
Vranje - Ministar u Vladi Srbije Novica Tončev primio je Fajzerovu vakcinu protiv koronavirusa u Zdravstvenom centru u Surdulici. On je nakon toga izjavio da je "ovo jedini način da se spreči širenje virusa i da se situacija što pre stabilizuje". -… »

Štab: Četrdeset sedam novozaraženih u Vranju

Vranje news 13.01.2021
Kod četrdeset sedam osoba u Vranju potvrđena je infekcija koronavirusom u poslednja 24 sata, saopšteno je u sredu iz Gradskog štaba za vanredne situacije. Statistika pokazuje da je od 310 uzoraka uzetih od građana iz Pčinjskog okruga ukupno 68 bilo… »

Zoran Ilić na čelu banjskih narodnjaka

Vranje news 13.01.2021
Zoran Ilić iz Vranjske Banje imenovan je za poverenika Narodne stranke za tu gradsku opštinu, saopšteno je iz odbora Narodne stranke u Vranju. Ova odluka doneta je na sednici Izvršnog odbora Narodne stranke. - Zadatak poverenika biće jačanje… »

Ponovo otvoren za saobraćaj most kod Ćukovca

Vranje news 13.01.2021
Most u selu Ćukovac od srede ujutro ponovo je otvoren za drumski saobraćaj, saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju. Kretanje vozila privremeno je bilo zabranjeno u sklopu vanredne odbrane od poplava. Prema poslednjim… »

Raspisan literarni konkurs u čast obeležavanja Dana grada Vranja

Vranje news 13.01.2021
Lokalna samouprava i Regionalni centar za talente raspisali su literarni konkurs povodom obeležavanja 31. januara, Dana grada Vranja. Tema konkursa je "Prošlost koja se pamti vodič je za budućnost". Pravo učešća imaće učenici starijih razreda… »