Izvor: InfoLIGA arhiva vesti 22.02.2021

Krivične prijave protiv šesnaestogodišnjaka iz Ivanjice koji su ukrali auto

InfoLIGA 22.02.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice šesnaestogodišnjaka iz Ivanjice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno… »

Udruženje medija traži od SBB-a da vrati u sistem tri lokalne televizije

InfoLIGA 22.02.2021
Udruženje medija i medijskih radnika obratilo se danas kablovskom operateru SBB u kojem traži da u sistem ubaci tri lokalne televizije: tv Telemark, tv Požega i tv Gornji Milanovac, koje su iz neshvatljivih razloga izbačeni iz ponude ovog kablovskog… »

Otvoren oglas za zapošljavanje tri radnika u JKP “Ivanjica“

InfoLIGA 22.02.2021
JKP ,,Ivanjica“ oglašava potrebu za zapošljavanjem na poslovima komunalnog radnika za tri izvršioca. Opis posla: sakupljanje otpada, pranje ulica, čišćenje kanalizacije, čišćenje ulica i drugih javnih i zelenih površina, uklanjanje snega i… »

Rodila devojčicu na pola puta od Ivanjice do Užica

InfoLIGA 22.02.2021
Dvadesetosmogodišnja M. B. iz Ivanjice noćas je donela na svet jednu prelepu devojčicu a porođaj se odigrao u sanitetu, na putu od Ivanjice do Užica. Očigledno je da se živahnoj bebi žurilo da dođe na svet pa i pored brze reakcije ivanjičkih… »

Redovna godišnja skupština Društva pčelara iz Ivanjice (VIDEO)

InfoLIGA 22.02.2021
Ivanjičko Društvo pčelara održalo je u Plavoj sali Doma kulture, redovnu godišnju skupštinu na kojoj su sagledani rezultati rada udruženja tokom predhodne godine i usvojen finansijski izveštaj za 2020. godinu. Mirko Pantović, predsednik ovog… »

PREMIER TAXI na ulicama Ivanjice u najnovijim hibridnim Toyota vozilima (VIDEO)

InfoLIGA 22.02.2021
Sjajna vest za sve Ivanjičane stiže iz PREMIER taksija. Od danas udobnu i sigurnu vožnju dobiće u najnovijim hibridnim Toyota vozilima. I u kriznom vremenu PREMIER posvećuje maksimalnu pažnju korisnicima, njihovoj udobnosti i bezbednosti, ali i… »