Izvor: Luftika arhiva vesti 22.02.2021

Opet brutalno prebijanje u Novom Sadu, šutiranje i skakanje po glavi, izbadanje nožem

Luftika 22.02.2021
Na društvenim mrežama pojavio se snimak brutalnog prebijanja trojice mladića koje se dogodilo u subotu oko 18 časova u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu. Zbog ovog incidenta uhapšena su četiri mladića iz Šida, koji su osumnjičeni za nasilničko… »

Ubica devojke iz Vranja presudio sebi tokom policijske opsade

Luftika 22.02.2021
Marjan S., optužen za ubistvo Sare Asanović, izvršio je samoubistvo tokom policijske akcije, potvrđeno je za Nova.rs. Policija je stegla obruč oko njega i locirala ga u šupi jedne porodične kuće. Presudio je sebi tokom akcije hapšenja. Ako vidite… »

Vučević: Balašević nije želeo da se podižu spomenici niti imenuju ulice njegovim imenom

Luftika 22.02.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je Đorđe Balašević zaslužio da neka novosadska ulica ili most dobiju njegovo ime, ali da nije želeo da mu se “podižu spomenici niti imenuju ulice njegovim imenom”. Vučević je za… »

Novosađani danas na Keju upućuju poslednji pozdrav Balaševiću, epidemiolozi apeluju

Luftika 22.02.2021
Novosađani će se od Đorđa Balaševića, ambasadora Novog Sada i ambasadora Vojvodine, oprostiti danas, 22. februara, u 19 časova, kraj Dunava, na Keju žrtava racije. Simbolično, uz lampione koji će se vinuti u nebo, ruzmarin, Balaševićeve pesme… »

Bez saglasnosti o kovid-pasošima: Pod kojim uslovima ćemo putovati i ko će imati prednost

Luftika 22.02.2021
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandar Seničić kaže da ćemo ovog leta sigurno više putovati nego prošlog, ali kako i pod kojim uslovima znaće se za oko mesec dana. On je rekao da o uvođenju kovid pasoša… »

Pismo Vladi Srbije: Pozdravljaju Vas turistički radnici koji umiru!

Luftika 22.02.2021
“Morituri te salutant!”, ili ‘oni koji umiru te pozdravljaju!’, parola je na protestima turističkih agencija. Ta parola je postala istina, mi zaista umiremo”, tvrde predstavinci 699 članica Inicijative TAS – turističke agencije Srbije u… »

Blizanci, Vaga i Vodolija od 27. februara oslobodiće se loših navika i pročistiti telo i dušu

Luftika 22.02.2021
Pun Mesec u Devici počinje 27. februara i pružiće nam kosmičku priliku da se oslobodimo svega onoga što nam više ne služi i što nam je teret. Ovaj period je idealan da se oslobodite loših navika, emocionalnog prtljaga i suočite se sa nekim… »

Neka me vređaju i neka mi se smeju, neću čupati obrve i brkove!

Luftika 22.02.2021
Eldina Jaganjac (31) često je meta ruganja i ismevanja zbpg svojih izraženih brkova i spojenih obrva. Ipak, Eldina je uporna u svojoj čvrstoj odluci da se neće depilirati, niti dlake čupati. Eldina Jaganjac (31) iz Kopenhagena je pre godinu dana… »

Najteže je kada snimak pluća ukazuje na to da će pacijent umreti, a on veruje da ćemo ga spasiti

Luftika 22.02.2021
Kada sam saznao da ću, ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dobiti odlikovanje na Dan državnosti, praznik Sretenje, zlatnu medalju za posebne zasluge za sprečavanje širenja infekcije kovid 19, bio sam prijatno iznenađen i počastvovan. Ja… »

Belivukovi vojnici: Ko su likovi skriveni iza inicijala i fantomki

Luftika 22.02.2021
Prilikom hapšenja ekipe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i njegovog pomagača Marka Miljkovića Mareta, iza brave se našlo još dvadesetak njihovih “vojnika”. Ko su likovi koji se “kriju” iza inicijala, a koji su osumnjičeni za najteža… »