Izvor: OK radio arhiva vesti 22.02.2021

U kovid bolnicama ZC 136 pacijenata

OK radio 22.02.2021
U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 184 pregleda, od čega je 89 broj prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 158 pacijenata i sačinjeno 96 RTG pluća. Urađeno je 114 antigenskih testova, od kojih je 90 pozitivno na koronavirus… »

Pu Vranje: Osumnjičeni za ubistvo devojke izvršio samoubistvo

OK radio 22.02.2021
Muškarac M. S. (1974) iz Vranja, za kojim je policija intenzivno tragala zbog postojanja osnova sumnje da je u Vranju izvršio krivično delo ubistvo, danas je izvršio samoubistvo. On je kako se sumnjalo, 20. februara ove godine, u večernjim satima… »

Vikend hronika: Četiri udesa, dva povređena, četiri pijana vozača

OK radio 22.02.2021
Na području Policijske uprave u Vranju, tokom proteklog vikenda, od 19. do 21. februara ove godine, registrovane su četiri saobraćajne nezgode. Dve osobe su zadobile lake telesne povrede, saopštila je vranjska policija. Zbog upravljanja vozilom pod… »

Imamo čime da se ponosimo: Vranjsko muzičko nasleđe, kapitalno izdanje trajne vrednosti

OK radio 22.02.2021
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i njegova zamenica Zorica Jović, predstavili su novinarima lokalnih redakcija monografiju "Vranjsko muzičko nasleđe". Kako je istakao gradonačelnik Slobodan Milenković, radi se o kapitalnom izdanju koje ima… »

Sara sahranjena uz prisustvo 200 ljudi

OK radio 22.02.2021
Sara Asanović (27), koja je u subotu ubijena u Vranju na benziskoj pumpi, sahranjena je u ponedeljak na Romskom groblju. Saru je na večni počinak ispratilo oko 200 ljudi. Za to vreme u centru Vranja bile su jake policijske snage, jer je više ljudi… »

Potresna poruka majke Nišlije koji je pronađen mrtav

OK radio 22.02.2021
Milica Cvetković, majka Jovana Veselinovića (18) iz Niša, čije je telo pronađeno juče na napuštenom gradilištu u ulici Branka Krsmanovića nakon četiri dana potrage, uputila je na Fejsbuku potresnu poruku kojom se oprostila od sina i pozvala sve… »

Blokiran centar: Policija na tragu osumnjičenom za Sarino ubistvo

OK radio 22.02.2021
Jake policijske snage blokirale su centar Vranja u potrazi za ubicom Sare A. Kako OK Radio saznaje na licu mesta, prpadnici policije su dobile dojavu nekoliko građana Vranja da je u centru grada viđen osumnjičeni za ubistvo Sare A. Na pešačkom ostrvu… »

Sarin ubica izvršio samoubistvo

OK radio 22.02.2021
Nakon što je lociran u donjem delu Vranja, Marjan S. izvršio je samoubistvo. Negde posle 17 časova Marjan S, koji je osumnjičen za ubistvo devojke iz Vranja, koje se dogodilo u subotu na pumpi, lociran je i opkoljen u dvorištu jedne kuće u donjem… »

Španija: Pala narko banda, uhapšeni Vranjanke i Vranjanci?

OK radio 22.02.2021
Kriminalna grupa, među kojima je nekoliko Srba, Hrvata i Crnogoraca, uhapšena je prošle nedelje u Španiji, javljaju agencije. U Vranju se spekuliše da je među uhapšenima i jedna Vranjanka, dok se sumnja da je lišeno slobode još neko iz našeg… »

Vučević: Neće biti preimenovana ulica za Đorđa Balaševića u Novom Sadu, on to nije želeo

OK radio 22.02.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je Đorđe Balašević zaslužio da neka novosadska ulica ili most dobiju njegovo ime, ali da nije želeo da mu se "podižu spomenici niti imenuju ulice njegovim imenom". Vučević je za RTS… »