Izvor: Prva arhiva vesti 22.02.2021

Broj zaraženih u Srbiji ne prestaje da raste, preminulo 14 osoba

Prva 22.02.2021
Najnoviji korona presek: U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 12.054 osoba, od kojih je pozitivno 2.956, dok je, nažalost 14 osoba preminulo. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima su… »

Biljana Čekić: „Bilo je emotivno teških scena... Kad držim svog mlađeg brata, govorim mu koliko ga volim, kad treba da…

Prva 22.02.2021
O filmu koji je rasplakao čitavu naciju govorile su u Jutru Prve televizije Biljana Čekić, devojčica koja je glumila "Daru iz Jasenovca", i scenaristkinja Nataša Drakulić. Mala Biljana koja je oduševila naciju uključila se preko skajpa. Rekla je… »

"Imamo mladića starog 21 godinu u veoma teškom opštem stanju"

Prva 22.02.2021
Imamo veoma teške bolesnike, neki od njih odmah se primaju u jedinice intenzivnog lečenja. Za poslednjih sedam dana više od 40 bolesnika smeštenih u Batajnici moralo je da pređe u jedinicu intenzivne nege. Kliničke slike u svakom piku bolesti čini… »

Danska i Švedska uvode korona-pasoš

Prva 22.02.2021
Švedska je do sada bila poznata zbog svog posebnog načina borbe protiv pandemije koronavirusa. Umesto zatvaranja, kao što je bio slučaj u ostalim evropskim zemljama, švedske vlasti su najpre računale sa tzv. imunitetom krda a kasnije i zdravim… »

Jutro - Utorak, 23. februar - Kada treba proveriti antitela posle vakcinacije? Šta da radimo ako ih nema u dovoljnoj meri?

Prva 22.02.2021
U najnovijem izdanju emisije, gledaćete: 1. U FOKUSU Kako spreciti prejedanje? Da li je ujutru dobro pojesti med pre dorucka? Ima li kolicina hrane koju unesemo veze I sa nacinom sedenja tokom obroka? Na ova i druga zanimljiva pitanja odgovara Prof.dr… »

Seks sa strancem, u troje, u javnosti... Šta seksualne fantazije govore o vama?

Prva 22.02.2021
Ako žena sanja seks u troje, svingerski ili grupni, ono što se krije iza toga jeste želja da joj se drugi dive. Kad muškarac sanja taj san onda je reč o njegovoj sposobnosti da zadovolji više žena odjednom... Ako ste sanjali nekog drugog u vrućem… »

Šta ljudi o vama misle, saznaćete iz njihovih očiju! Trzaji kapka, direktan pogled, blokada očiju... Šta sve to zapravo…

Prva 22.02.2021
Ako do sad niste posebno obraćali pažnju na nečije oči, možda je vreme da počnete jer oči otkrivaju mnogo više nego što mislite i to je teško kontrolisati. Gledajući nekoj osobi u oči možete saznati mnogo više nego što mislite. Možete… »

Psiho test razotkriva sve što se krije "ispod površine": Ovo su skrivene strane vaše ličnosti!

Prva 22.02.2021
Svako od nas ima svoju "tajnu" ili skrivenu stranu ličnosti, koja se različitim intenzitetom i bojama odražava kroz naše postupke i ponašanje. Međutim, ta skrivena strana ličnosti sa sobom nosi i naznake potencijalne slabosti, destrukciju… »

Jk objavila fotku sa suprugom i poručila: Niko tebe Duško ne može da uprlja!

Prva 22.02.2021
Dok se o njoj danonoćno piše i priča, pop diva Jelena Karleuša ne haje za druge. Važi za javnu ličnost koja svojim delima uvek pomera granice. Kao član žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", nastoji da budućim pevačima… »

Najčešće greške koje sprečavaju priliv novca: Svi ih držimo u novčaniku, a ne znamo da nam "izbijaju pare"!

Prva 22.02.2021
Novac je živa energija, kažu stručnjaci za feng šui, i stvara se iz drugog izvora energije - rada, a ovaj ciklus treba uvažavati i ukazivati mu poštovanje. U skladu s tim, privlačenje obilja i bogatstva počinje iz našeg odnosa prema njemu, a u… »