Izvor: Zrenjanin danas/Vojvodina arhiva vesti 22.02.2021

Proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nezgode

Zrenjanin danas 22.02.2021
Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nezgode sa povređenim licima. U ovim saobraćajnim nezgodama dva lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta biće naknadno… »

XV VOJVOĐANSKI BRASS FESTIVAL

Zrenjanin danas 22.02.2021
Gradski duvački orkestar Zrenjanin i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanin, Muzičkom školom „Josif Marinković“ – Zrenjanin i WASBE (World Association for Symphonic Bands and Ensembles) ove… »

Isplata redovne i privremene novčane naknade

Zrenjanin danas 22.02.2021
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne i privremene novčane naknade za januar 2021. Redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće isplaćena u utorak 23. februara 2021… »

Kumulativna Studija uticaja na životnu sredinu kompleksa Linglong

Zrenjanin danas 22.02.2021
U četvrtak 18.02.2021. bila je javna rasprava u Novom Sadu o Studiji uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje miksera za fabriku guma Linglong. Javna rasprava je bila u Novom Sadu. U Zrenjaninu ova javna rasprava nigde nije objavljena. Raspravu… »

Odgovor Građanskog preokreta na saopštenje Srpske napredne stranke

Zrenjanin danas 22.02.2021
Srpska napredna stranka se oglasila 17. februara saopštenjem svog gradskog odbora u Zrenjaninu, koje možete pročitati u tekstu Održana javna rasprava o Linglongu, oglasio se i Gradski odbor SNS. Odgovor Građanskog preokreta: Građanski preokret iz… »