Izvor: Niške vesti arhiva vesti 10.06.2021

SPASOVDAN: Zbog čega danas ne treba da radite teške poslove

Niške vesti 10.06.2021
Po hrišćanskom verovanju, vaskrsenjem je Gospod pokazao da je jači od smrti i 40. dana od vaskrsenja njegovi su se učenici nalazili za trpezom. Tog dana im se Hristos ponovo javio i rekao: – Idite po svemu svetu i propovedajte Jevanđelje svakom… »

Tradicionalni koncert Akademskog hora SKC-a

Niške vesti 10.06.2021
Koncert će početi u 20.30 časova u okviru programa kojim se SKC pridružuje obeležavanju Dana Univerziteta u Nišu. Ova ustanova kulture i ove godine učestvuje na obeležavanju Dana Univerziteta i poziva sve ljubitelje horskog pevanja da prisustvuju… »

RAJ za hedoniste: HOTEL MARICA – Tamo gde sva čula uživaju (FOTO)

Niške vesti 10.06.2021
Smešten u mirnom, uzvišenom kraju grada, na nekoliko minuta od centra Niša, Hotel Marica pruža izvanredan pogled gde čitav grad jeste kao na dlanu. Nezaboravni trenuci se na ovom mestu prosto sami nižu. Nekadašnji hotel Aleksandar, dobro poznat… »

Ovde SVRAĆAJU SVI, od radnika do akademika – KAFANA DAGI

Niške vesti 10.06.2021
DAGI nije na najprometnijem mestu, ali dobra hrana ne zna za distancu, tako da svako do ovog restorana stigne – gladan ne ostane. Gazda Aca je prvi u Nišu koji se odlučio da služi specijalitete od ovčijeg mesa, ne znajući da će kroz nekoliko… »

Kako da znamo da je Bog tu, kako da znamo da Bog postoji? (VIDEO)

Niške vesti 10.06.2021
Da li Bog postoji? Odgovorili smo. Definitivno, da! Ko je Bog? Odgovorili smo. Bog je ljubav! A odgovor na pitanje „Kako da znamo da je Bog tu?“, dr Dejvid Ašerik pokušava da pronađe u svom trećem predavanju iz serijala „Da li Bog postoji?“… »

„IZGUBLJENI ŽIVOTI“, ljubavno-kriminalistički prvi roman Nišlije Milana Grozdanovića

Niške vesti 10.06.2021
Inspirisan istinitom i teškom ljubavnom pričom njegove bake odlučio je da ovim romanom oda počast upravo njoj. „Roman se može podeliti na tri celine. Prva i treća glava su fikcija, druga glava je istinita priča. Drugi deo romana govori o osobi… »

POPUST za rane rezervacije! Sokobanja na dohvatu ruke – VILA VORTEX (FOTO)

Niške vesti 10.06.2021
Za rane rezervacije obezbeđen je međusezonski pospust. Iskoristite ga! Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, Sokobanja je i dalje najpopularnija destinacija na jugu Srbije. Pogodna i za avanturiste i za osobe mirnijeg senzibiliteta, za one… »

UŠTEDITE PRI KUPOVINI: AKCIJSKE CENE svaki dan, vikendom dodatni popusti

Niške vesti 10.06.2021
U ovim radnjama u ponudi je više od 3000 artikla od kojih je nekoliko stotina uvek na velikom sniženju. Diskont Vik i Market Jack Danijels imaju odličnu ponudu i tada kupovina postaje pravi užitak. VIK DISKONT koji se nalazi u srcu niške Palilule u… »

Kuća solunskog ratnika Dragutina Matića gradi se iznova (FOTO)

Niške vesti 10.06.2021
Kuća neće biti obnovljena kao što je to prvobitno bilo planirano, već će biti iznova izgradjena na temeljima njegovog nekadašnjeg doma. Radnici firme kojoj su radovi povereni su ovih dana srušili ostatke kuće i narednih dana počeće izgradnju… »

Dres reprezentativke Marije Čolić na licitaciji

Niške vesti 10.06.2021
Ponude se daju isključivo na Facebook stranici LFN, najkasnije do petka 11. juna u 12 časova. Početna cena je 4000 dinara, a sredstva prikupljena na ovoj licitaciji biće vraćena lokalnoj zajednici tako što će na konkursima biti podržane najbolje… »