Izvor: Pressek arhiva vesti 10.06.2021

DS: Bomba u Petrovcu i dalje preti Kragujevčanima

Pressek 10.06.2021
U naselju Petrovac na samo desetak metara od magistralnog puta Kragujevac-Topola, još uvek se nalazi neeksplodirana avio bomba, koja je tu ostala nakon što je bombardovan objekat pošte u naselju Aerodrom, pre 22 godine, podsećaju u gradskom odboru… »

Prodate nekretnine Zastava kamiona za 227 miliona

Pressek 10.06.2021
Nepokretna imovima „Zastava kamiona” iz Kragujevca, preduzeća koje je u stečaju, podeljena je u četiri celine i prodata za 227 miliona dinara, saopštila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Kupci su firme iz Beograda. Sve imovinske… »

Vodička tura „Đura u Kragujevcu“

Pressek 10.06.2021
U subotu, 12. juna, Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ organizovaće turističku vodičku turu „Đura u Kragujevcu“, koja je posvećena službovanju slikara i pesnika Đure Jakšića u Kragujevcu. Tura je autobuskog karaktera i krenuće… »

Velika Plana: Pijan vozio autoputem preko 160 kilometara na sat

Pressek 10.06.2021
Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja pedesetogodišnjeg muškarca koji je automobilom marke honda upravljao brzinom većom od dozvoljene i pod dejstvom alkohola. Saobraćajna policija je na auto-putu Beograd-Niš kod Velike Plane… »

Ćuprija: Osumnjičen za paljevinu automobila

Pressek 10.06.2021
U okviru akcije „Gnev”, policija je pronašla E. A. (1997) iz Ćuprije, koji se sumnjiči da je 14. marta sa još jednom osobom, koja je tada uhapšena, zapalio automobil četrdesetšestogodišnje žene. Oni se sumnjiče da su ispred stambene zgrade u… »

AIESEC organizuje radionice za mlade

Pressek 10.06.2021
Ukoliko uporno pokušavaš da pronađeš način da produktivno provedeš leto u svom gradu i ne uspevaš u tome, tu su članovi studenske organizacije AIESEC, da ti pokažu koje sve prilike imamo baš za ljude kao što si ti. Zajedno sa svojim timom radim… »