Izvor: Prva arhiva vesti 10.06.2021

Novi korona presek: Brojke slične jučerašnjim

Prva 10.06.2021
Ovo je najnoviji korona presek za Srbiju... U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 9.730 osoba, od kojih je pozitivno 210, dok je, nažalost, sedam osoba preminulo. Na respiratorima je u poslednjem danu bilo 20 pacijenata. Podsetimo… »

Danas slavimo Spasovdan: Evo šta prema narodnim verovanjima ne smeju da rade žene, a šta muškarci!

Prva 10.06.2021
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici 28. juna obeležavaju Vaznesenje Gospodnje, praznik koji je u narodu poznat kao Spasovdan. To je jedan od deset praznika posvećenih Gospodu Isusu Hristu, obeležavamo ga 40 dana posle Vaskrsa, a deset dana pre… »

Veličković: Prstenasto pomračenje danas u 13h, da li je tačno da će četiri znaka promeniti život iz korena

Prva 10.06.2021
Gost Jutra bio je astrolog Dušan Veličković. On je pričao pre svega o prstenastom pomračenju Sunca i uticaju na različite događaje i profesije. Ipak, pored pomračenja koje nas očekuje u 13.00, Veličković je rekao šta svaki znak očekuje u… »

Još jedna afera - stotine miliona evra "bačeno" na testove?

Prva 10.06.2021
Nemački ministar zdravlja Špan omogućio je privatnicima da od države naplaćuju do šest evra za materijal za jedan brzi test na koronu. Realna cena je daleko manja, a to je nova u nizu afera koje pogađaju ministra. Odluka nemačkog ministra… »

Tri muškarca i tetka - Četvrtak, 10. jun - Problemi u ljubavnom trouglu, Ljubiša uskače da pomogne

Prva 10.06.2021
Joviša ima krizu identiteta otkada je saznao ko mu je otac. Uzeo je Ćećove stvari i oponaša ga. Nosi njegov bademantil, čita njegove knjige, čak i oponaša njegov govor. Ljubavni trougao je naišao na probleme. Nisu osmislili kako će ta njihova… »

Oko čega su najizbirljiviji? Ovan ceni sve skupo, Rak dobre prijatelje, a Ribama sve dosadi

Prva 10.06.2021
Device su vrlo izbirljive u pogledu svojih potencijalnih partnera. One imaju "nebeske standarde". Vodolije su vrlo izbirljive kad je donošenje odluka i stvaranje planova u pitanju... A ostali? Ovan Kad su Ovnovi izbirljivi, tad se sve svodi na vrhunske… »

Večito pitanje: Da li me voli? Ako radi ovih 5 stvari tokom seksa, voli te definitivno!

Prva 10.06.2021
Da li me zaista voli? Kako bi pronašla siguran odgovor, pripazi na ovih pet znakova tokom seksa... Prva faza međusobnog upoznavanja uvek je posebno uzbudljiva i zbunjujuća. Kuda nas to vodi vreme provedeno zajedno? Da li me zaista voli? Ili samo uživa… »

Test intuicije: Prvo što ste ugledali otkriva šta morate da menjate u životu!

Prva 10.06.2021
Ovaj test može da otkrije na čemu bi trebalo da radite kako biste duhovno evoluirali i živeli ispunjenije. Sve što je potrebno da uradite jeste da pogledate sliku i zapamtite ono što ste videli. Šta ste prvo primetili? Tokom putovanja suočavamo se… »

Jelena Karleuša zapalila internet: Đuska ispred ogledala, a komentari samo pljušte! (video)

Prva 10.06.2021
Poznata pevačica Jelena Karleuša često sa svojim fanovima deli fotografije od kojih zastaje dah. Ovog puta ona ih je počastila videom u kojem pred ogledalom đuska u drečavom žuto-zelenom kompletu. Da bi upotpunila autfit na glavu je stavila šešir… »

Ove stvari unose negativnu energiju u dom: Okrnjene šoljice, hrpa novina i nešto što svi imamo u kući!

Prva 10.06.2021
Prema Feng šui pravilima za uređenje doma, svaka stvar koju imamo donosi određenu energiju u naš životni prostor. Važno je da svaka sitnica u domu bude na određenom mestu, ali postoje i stvari koje prema ovom načinu životne filozofije donose… »