Izvor: RTV Novi Pazar arhiva vesti 10.06.2021

Novi Pazar: Petoro inficiranih koronavirusom u zadnja 24h

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Prema podacima sa sajta Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ), u Novom Pazaru koronavirus PCR testom potvrđen je u poslednja 24h kod još 5 osoba iz ovog grada. ZZJZ Novi Pazar od izbijanja pandemije testirao je 39.402 uzorka, broj potvrđenih inficiranih je… »

Novi talas stiže na jesen – Ivanuša: Treba sačekati sa vakcinacijom dece

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji dr Marijan Ivanuša kaže za da nije video ozbiljnu studiju koja je pokazala da je pandemija mogla da se spreči. Navodi da je u Srbija dosta toga bilo odlično urađeno. On je istakao da… »

Izraelske snage ubile trojicu Palestinaca na Zapadnoj obali

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Izraelske trupe ubile su trojicu Palestinaca, uključujući dvojicu pripadnika snaga bezbjednosti, u pucnjavi koja je izbila u Dženinu, gradu na Zapadnoj obali tokom, kako se činilo, izraelske racije i hapšenja tokom noći, saopštili su palestinski… »

Francuska dozvolila ulazak građanima Srbije, ali pod ovim uslovima!

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Državljani Srbije od 9. juna mogu da uđu u Francusku, ali samo pod uslovom da su revakcinisani najmanje 14 dana pre putovanja i to isključivo vakcinama Fajzer i AstraZeneka. Uz to, čak i vakcinisani građani moraju prilikom ulaska da imaju negativan… »

“Nepoznato lice”

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Mlada novopazarka, devetnaestogodišnja Martina Milosavljević, sinoć je u foajeu Kulturnog centra promovisala svoj prvenac, krimi roman pod nazivom “Nepoznato lice”. Ovu mladu spisateljicu podržali su svi koji su verovali u njen uspeh i došli su… »

U Jošanici rekonstrukcija tri ulice

RTV Novi Pazar 10.06.2021
U toku je rekonstrukcija ulica Beogradske, Prištinske i Stanice Spasojević u naselju Jošanica. Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasnanović najavio je otvaranje novih gradilišta u Novom Pazaru, a do sada je, u ovogodišnjoj građevinskoj sezoni… »

Dijamantska liga: Sinančević drugi u Firenci, kugla letela do 21,60 metara

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Atletičar Srbije Armin Sinančević zauzeo je večeras drugo mesto u bacanju kugle na mitingu Dijamantske lige u Firenci. On je u poslednjoj, šestoj seriji, u kojoj trojica najboljih iz prethodnih pet odlučuju o pobedniku, ostvario daljinu od 20,93… »

Isplata 3.000 dinara 16.juna za vakcinisane penzionere

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Prijava vakcinisanih građana za jednokratnu novčanu pomoć od 3 hiljade dinara traje do 15. juna, a već od 16. juna novac će biti na računima penzionera koji su do 31. maja vakcinisani bar jednom dozom vakcine protiv korona virusa, rekao je ministar… »

Održan sastanak ambasadora Katara i delegacije Novog Pazara

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac, predsednica Skupštine Novog Pazara, Anela Halilović – Šemsović i koordinator za saradnju sa arapskim ambasadama, Mensur Zukorlić, sastali su se u Beogradu sa ambasadorom Katara u našoj zemlji, šeikom… »

Senad Hadžifejzović gost Dnevnika: Došao sam da Sandžak predstavim svetu

RTV Novi Pazar 10.06.2021
Centralni dnevnik najdugotrajnija televizijska emisija jednog autora u Evropi, bosanskohercegovačkog novinara Senada Hadžifejzovića u petak i subotu, 11. i 12. juna biće emitovan iz Novog Pazara. Jedan od najgledanijih informativnih formata… »