Izvor: Zoom UE arhiva vesti 10.06.2021

Užice bez novozaraženih

Zoom UE 10.06.2021
ZLATIBORSKI OKRUG – Od prethodnog izveštaja Zavoda za javno zdravlje Užice korona virus potvrđen je kod još 20 lica: Prijepolje 11, Arilje, Nova Varoš i Sjenica po 2, Kosjerić, Požega i Čajetina po 1 novozaražena osoba. Od početka epidemije do… »

Raković Radivojević: U Kačeru će biti asfaltirano 16 putnih pravaca

Zoom UE 10.06.2021
UŽICE – Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević obišla je radove na putnim pravcima u Kačeru. Miodrag Gardić i Miloš Tanasković, meštani zaseoka, izražavaju zahvalnost jer kako ističu ovde mladi žele da ostanu na selu. “Bavim se… »

“Čitač” najbolja predstava 25.Jugoslovenskog pozorišnog festivala (VIDEO)

Zoom UE 10.06.2021
UŽICE -Predstava “Čitač” u koprodukciji Beogradskog dramskog pozorišta i Beo arta proglašena je od strane žirija za najbolju predstavu 25.Jugoslovenskog pozorišnog festivala. Redidelj predstave “Čitač” i “Upotreba čoveka” Boris… »

Doživotno obrazovanje ključ uspeha na tržištu rada (VIDEO)

Zoom UE 10.06.2021
UŽICE – Situacija na lokalnom tržištu rada i programi i mere aktivne politike zapošljavanje bile su teme današnje prezentacije na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija u Užicu. Najtraženiji su informatičari, diplomirani inženjeri… »

Umetnost od starih tastatura (VIDEO)

Zoom UE 10.06.2021
UŽICE – U Užicu je održana izložba pod nazivom „Oflajn“ umetnika Vojislava Stanojčića. On svoja umetnička dela pravi od starih tastatura, a ovom izložbom želi da podstakne ljude da budu malo više oflajn. Stare tastature, kablovi, kućišta… »

U junu počinje izgradnja kružnog toka kod Narodnog muzeja

Zoom UE 10.06.2021
UŽICE – Do kraja juna počeće radovi na izgradnji kružnog toka kod Narodnog muzeja Užice, dogovoreno je na sastanku gradonačelnice Jelene Raković Radivojević sa predstavnicima izvođača radova, firmama Putevi Užice i MPP Jedinstvo. Tokom ovog… »

Drinska regata od 14. do 18. jula

Zoom UE 10.06.2021
BAJINA BAŠTA – Najveća i najstarija manifestacija na reci Drini – Drinska regata planirana je, kao i svake godne, za treću sedmicu jula u Bajinoj Bašti. Prošle godine zbog epidemiološke situacije ova manifestacija se nije održala. Plan je da se… »

Letnja sezona na Torniku od 16.juna

Zoom UE 10.06.2021
TORNIK-Letnja sezona na centru Tornik počinje u sredu, 16. juna, rekao je za Radio televiziju Srbije direktor Skijališta Srbije u najavi nove sezone. Prvog dana svi sadržaji su besplatni, a do kraja leta planirani su popusti o čemu će korisnici biti… »

Počela letnja sezona na Gradskom bazenu, najtraženija tromesečna karta (VIDEO)

Zoom UE 10.06.2021
UŽICE – Sezona na Gradskom bazenu Užice je zvanično počela, a na Gradskoj plaži počinje 15. juna. Cene karata za bazen se nisu menjale, a najtraženija među sugrađanima je tromesečna karta koja iznosi 5 000 dinara. I dalje su na snazi mere… »

U bolnicama 70 kovid pacijenata

Zoom UE 10.06.2021
ZLATIBORSKI OKRUG – U bolnicama Zlatiborskog okruga na lečenju je 70 kovid pacijenata, a 50 osoba je pozitivno na koronavirus. Na respiratoru u užičkoj bolnici su 2 osobe. U užičkoj bolnici je 2 hospitalizovanih na intenzivnoj nezi, a u privremenoj… »