Izvor: Nedeljnik/Društvo arhiva vesti 04.10.2023

Ko-ko-ko-ko-da

Ko-ko-ko-ko-da

Nedeljnik 04.10.2023
Eto me ponovo na snimanju reklame i opet vozim skejt – samo ovog puta za Ruse. Snimanje je u Beškoj, na seoskom putu između dva polja kukuruza. Umesto u preširok duks i kačket na stranu, oblače me u mini tenisku suknju i krop top. Ako sam mislila… »
Urgentni centar

Urgentni centar

Nedeljnik 04.10.2023
Bio je petak, i tačno u deset sati pre podne vrata od stana su se naglo i uz buku otvorila, bili su to Fric i Poštar koji su na nosilima nosili Kineza Lija, uleteli su u stan, zatim u trpezariju, odgurnuli su u stranu trpezarijski sto, iz kupatila je… »
Dookie

Dookie

Nedeljnik 04.10.2023
Kada je glavni urednik prvi put na kolegijum došao s tom idejom, nisam bio oduševljen. Zvučala mi je previše leksikonski i previše zahtevno, a i saosećao sam sa urednikom tih stranica na čija pleća će posle početnog entuzijazma, sve da padne… »
Pismo bratu desničaru

Pismo bratu desničaru

Nedeljnik 04.10.2023
Ja imam mnogo prijatelja desničara, i rođaka, što je normalno u zemlji u kojoj živimo. I volim da polemišem s njima. I da iznosim brojeve. Iako ni oni ne menjaju svoje stavove. Meni je divna njihova mirnoća. I prednost u kojoj kao da samo oni vole… »
Prija i Dilan

Prija i Dilan

Nedeljnik 04.10.2023
Evo dva citata sa mreža proteklog vikenda. Jedan za drugim je napisala S. P. „Omladina sinoć otišla na koncert Aleksandre Prijović. Tražila se karta više za prepunu Arenu, a kad je dolazio Kaiser Chiefs prodato je bilo 2.500 karata. Ovi će da… »