Извор: Стори архива вести 28.11.2016

Огласила се: Ево зашто је Александра Пријовић отишла са свадбе Виктора Троицког (ФОТО,ВИДЕО)

Стори 28.11.2016
Изненадни одлазак популарне певачице са венчања године многима је привукао пажњу, а она је одлучила да открије прави разлог због ког је у једном тренутку напустила весеље. Јуче су се на вечну љубав заклели српски тенисер… »

Постала сам све оно што сам презирала: И Кристини Раденковић су биле антипатичне ОВАКВЕ мајке, а онда је и сама постала…

Стори 28.11.2016
Водитељка омиљеног породичног квиза Слагалица је пре 8 месеци постала мајка преслатке девојчице, а онда се десило то да се и она преиклонила клану мајки које јој пре мајчинства нису биле симпатичне. Ево о чему се ради… »

Саша Матић: Задовољан сам у какве девојчице моје ћерке израстају

Стори 28.11.2016
Иако због пословних обавеза не стиже да се превише посвети васпитавању своје деце, популарни певач тврди да је задовољан у какве девојчице његове ћерке израстају. Фолк певач Саша Матић иза себе има веома успешну… »

Розе круна, розе перје: Блиставо издање Марије Килибарде (ФОТО)

Стори 28.11.2016
Позната водитељка Марија Килибарда ужива у браку и не скида осмех са лица. Сведок су фотографије које дели на друштвеним мрежама... Марија се у јуну удала за бившег кошаркаша Владимира Радмановића, а колико јој брак прија… »

Нико јој није веровао да ју је муж тукао: Глумица постидела свет ОВИМ доказом

Стори 28.11.2016
Амбер Херд, која је оптужила свог бившег супруга Џонија Депа да ју је физички злостављао, учествовала је у једној кампањи за борбу против насиља над женама упркос томе што су је оптуживали да је целокупну причу… »

Шпанска певачица Конча Буика је од организатора концерта у Београду тражила само ОВО!

Стори 28.11.2016
Светски позната шпанска певачица Конча Буика (Цонцха Буика) одржаће концерт у понедељак 28. новембра (20:30) у Сава центру, а пред наступ у Београду изнела је више него скромне захтеве од огранизатора - у гардероби је за… »

Данијела, принцеза Гуче: Руси снимили филм о небичној девојци са трубом

Стори 28.11.2016
Руска телевизија "Раша тудеј" снимила је документарни филм о Данијели Веселиновић, чланици оркестра Данијела. Екипа Руске телевизије је пратила оркестар 10 дана, наступ на Данубе Фун Фесту у Доњем Милановцу, свадбу у Ариљу… »

3 знака да ваш драги и даље пати за бившом

Стори 28.11.2016
Нисте сигурни да је ваш дечко преболео бившу? Ови знаци ће вам открити на чему сте... Ово су 3 ствари на које треба да обратите пажњу у односу са партнером. Посебно ако је ваш драги недавно изашао из дуге или озбиљне… »

ТАЛИЈА - 8 МИНУТА О ЉУБАВИ: Да ли смо ове године били бољи него прошле? (ВИДЕО)

Стори 28.11.2016
У децембру размишљамо како смо провели ову годину, да ли смо нешто постигли или смо се зауставили у времену. Талија се, као и сваког понедељка, бави талентима и достигнућима у години, или животу генерално. И ове недеље… »

Џенифер Лоренс и Крис Прет сами у свемиру: Филмски гигант стиже у биоскопе!

Стори 28.11.2016
Научно-фантастични спектакл "Путници" у биоскопима од 29. децембра. Две највеће холивудске звезде данашњице – прелепа Џенифер Лоренс и супер-секси Крис Прет – удружују снаге у научно-фантастичном спектаклу… »