Извор: Блиц/Забава архива вести 11.10.2017

Ко би рекао да ће ова беба да израсте у ријалити играча и растури један брак

Блиц 10.10.2017
Те 1996. године била је само беба и већ је имала насловну страну. А данас учествује у ријалитију и цела Србија прича о њој. У питању је Луна Ђогани која се тренутрно налази у Задрузи, где ужива у љубави са Слобом… »

Бивши муж Гоце Тржан поручује из ријалитија: Тужићу је, моја мајка је због ње добила рак!

Блиц 10.10.2017
Иван Маринковић, широким народним мсама познатији као бивши муж Гоце Тржан, учествује у ријалитију "Парови", у којем користи сваку прилику да оплете по некадашњој супрузи. Вечерас су у емисији "Упознајте Парове" приказани… »

Иза њих су велике туге, а испред њих... Они важе за један од најскладнијих парова у Србији, али љубав није бајка (видео)

Блиц 11.10.2017
Милица Милша и Жарко Јокановић већ 18 година су у браку, а ми смо их посетили у њуховом дому, где смо се, како то већ бива, дотакли и њихове заједнице. - Мислим да се заправо и не трудимо ништа да очувамо. То није труд… »

Скроз на тату: Жене и даље луде за Џибонијем, а тек да видите његовог сина који је прави шмекер

Блиц 11.10.2017
Кантаутор Златан Стипишић Џибони већ годинама је присутан у медијима, а овај талентовани музичар може се похвалити да има наследника и када је музика у питању. Реч је о његовом сину Рандоу који је кренуо татиним стопама… »

"Била сам дете и била сам престрављена": На списку жртава најмоћнијег човека Холивуда налазе се и најпознатије глумице…

Блиц 11.10.2017
"Њујоркер" је синоћ објавио још један оптужујући извештај о историји сексуално недоличног понашања Харвија Вајнстина у којем су га три жене – глумице Азија Арђенто и Лусија Еванс и једна која је желела да остане… »

Иза кулиса велике одлуке: Поповић и Брена у паклу због жирија „Звезда Гранда“

Блиц 11.10.2017
Нови број магазина "Блиц пулса" који се продаје данас у дневно издање "Блица" открива све свађе жирија Звезда Гранда док се крчка одлука где ће овај шоу бити приказан. Зашто је Јелена Карлеуша уцењивала Сашу Поповића и… »

Пад друштвених мрежа: Отежан приступ Фејсбуку и Инстаграму у деловима САД и Европе

Блиц 11.10.2017
Корисници друштвених мрежа данас масовно пријављују потешкоће у пријави на њихове сервисе, пише "Раша тудеј". Фејсбук је кратко саопштио да неки корисници тренутно имају тежи приступ профилима како на Фејсбуку, тако и… »

Док се Холивуд тресе од скандала, овај глумац је проговорио о томе како га је сексуално узнемиравао још један филмски моћник

Блиц 11.10.2017
Глумац и бивша НФЛ звезда, Тери Крус, у јеку скандала који тресе Холивуд а у вези са дугогодишњим сексуалним напаствовањем жена у филмској индустрији од само једног човека, Харвија Вајнштајна, на Твитеру је проговорио о… »

Шта бисте ви са тим парама? Нећете веровати колико дневно зарађује Дејвид Бекам откад је у пензији

Блиц 11.10.2017
Прослављени фудбалер Дејвид Бекам оставио је велики траг на пољу тог спорта. Велики успеси су за њим, али очигледно да се труд исплатио јер свота коју зарађује на дневном нивоу откад је у пензији, је скоро па невероватна… »

Ко мари за камере: Ана Бекута открила шта ради са Мрком у свом дому па пред свима у студију без устезања опсовала (видео)

Блиц 11.10.2017
Фолк звезда Ана Бекута већ пет година ужива у складној романси са изабраником Милутином Мркоњићем. Међутим, и у њиховом односу има трзавица. Један детаљ је одлучила да подели са гледаоцима емисије "Прес претрес". Шта је… »