Извор: Блиц/Забава архива вести 11.10.2017

У понедељак, 16. октобра, уз "Блиц" поклон књига "Приче о животињама"

Блиц 11.10.2017
Овог понедељка 16. октобра само уз "Блиц" закорачите у чаробни свет животиња и откријте зашто зебре имају пруге,како је кенгур добио торбу и зашто је слепи миш будан ноћу. Бранко Ћопић као и Константин Степановић… »

"То на слици нисте ви": Оперисале се и промениле лични опис, а сада им не дају да изађу из земље

Блиц 11.10.2017
На друштвеним мрежама се дели фотографија три Кинескиње са завојима које седе на аеродрому у Јужној Кореји и не могу да се укрцају на свој лет за повратак кући. Службеници су женама рекли да не могу да напусте земљу, јер… »

На то није рачунала: Наша певачица је обукла хаљину са великим шлицем, онда се померила и све је севнуло (видео)

Блиц 11.10.2017
Најпопуларнија млада певачица данас успела је да по ко зна који пут изненади многе својим провокативним стајлингом. Ипак, Милица Павловић је водила рачуна и о стилу и лепом изгледу. Када се прошлог пута појавила у истој… »

Родитељи ипак фаворизују децу, а када чујете због чега, шокираћете се

Блиц 11.10.2017
Резултати студије Факултета за бизнис "Раџерс" показују да родитељи фаворизују дете са којим деле исти пол, али ту постоји један важан фактор - новац. Скоро 90 одсто испитаних родитеља тврдило је да не издваја ниједно дете… »

Двојица наоружаних силеџија крећу у напад на човека у аутомобилу. Само, нису знали да иду на ММА борца (видео)

Блиц 11.10.2017
Камера уграђена у једном аутомобилу ухватила је тренутак кад двојица силеџија, од којих један наоружан бејзбол палицом, излазе из свог возила и крећу у напад на човека у колони иза њих, након свађе. Након што је запретио… »

Велики су као нокат, а убију више људи за годину дана него ајкуле за десет

Блиц 11.10.2017
Агресивна врста стршљенова доживљава своје најбоље дане, а све због климатских промена... Осамдесетседмогодишња Јапанка у инвалидским колицима умрла је након 150 убода џиновских стршљенова, објавиле су локалне власти… »

"А: шта да је у колицима била беба?!" Интернет побеснео на мајку због овог снимка (видео)

Блиц 11.10.2017
Саобраћајна камера снимила је застрашујућу сцену на британској железничкој станици Нунтон, када су колица за бебу одлетела под воз поред мајке која у том тренутку није обраћала пажњу. Срећом, колица су била празна, али то… »

Пластика, силикони или нешто друго? Нова мис Србије је сада секс бомба, а пре само неколико година била је далеко од тога

Блиц 11.10.2017
Док су многи и са ума сметнули да Србија сваке године има своју представницу на избору за мис, синоћ је одабрана она која ће нас представљати на најпрестижнијем такмичењу у свету ове врсте. Она је Ивана Тришић. Ова млада… »

Теорија завере која дефинитивно надмашује све остале

Блиц 11.10.2017
Човек који тумачи Библију Дејвид Мејд предвидео је да Земља улази у седму годину „страдања“ када ће је уништити планета из свемира. Претпостављате, планета КС или Нибиру. НАСА баш и није сигурна у ове тврдње. Аутор… »

Откривене белешке Исака Њутна, а у њима предвиђање о скором крају света

Блиц 11.10.2017
Отац физике написао још је 1704. године да ће крај света каквог познајемо доћи 2060, тачно 1.260 година од оснивања Римског царства. Познати научник дошао је до овог прорачуна анализирајући књигу који је написао пророк… »