Извор: Правда архива вести 24.11.2017

Двери ђоном на Вучића: Да ли си заједно са агентима ЦИА учествовао у лоцирању Младића? (видео)

Правда 24.11.2017
- Да ли је Вучић заједно са агентима ЦИА, по налогу Микија Ракића, учествовао у лоцирању најтраженијег Хашког оптуженика – питао је народни посланик Двери, Зоран Радојичић, Александра Вучића на данашњем заседању… »

Транспарент подршке Делија за Ратка Младића: Хиљаду доживотних да су ти дали... (видео)

Правда 24.11.2017
Фудбалери Црвене звезде играли су јуче веома битан меч у Минску са Бате Борисовим, а навијачи црвено-белих који су стигли из Београда дали су велику подршку својим љубимцима. Наравно, као и увек Делије су имале и своју поруку… »

Напали руску империју па добили што нису сањали: Русија сада не жели вишу цену нафте, Америка у паници. Ево зашто...

Правда 24.11.2017
Русија је највећи извозник нафте на свету (са сировим и нафтним производима у комбинацији) и зарађује око 5 милијарди долара месечно са ценом нафте од око 60 долара. Па зашто се чини да се влада не слаже са тренутном ценом… »

Ти си један крпељ, имао си корист од мене: Кија сасула Слоби све у лице (видео)

Правда 24.11.2017
Кристина Кија Коцкар недавно је ушла у ријалити "Задруга". Она се у овом шоу програму суочила са својим, још увек законитим, супругом Слобом Радановићем и његовом девојком Луном Ђогани. Од тог тренутка настао је прави хаос… »

Шта то крије или кога штити свекар убијене певачице?! Владимир је знао са чим је убијена Јелена

Правда 24.11.2017
Отац Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге Јелене, свега десетак дана после злочина изјавио за медије да се "прави убица слободно шета градом са чекићем". Откуд је знао чиме јој је смрскана глава?! Владимир… »

Тежак шок у Украјини и ЕУ: У Луганску уништена пета колона, следи уједињење са Доњецком и формирање нове државе…

Правда 24.11.2017
Изгледа да се завршило двовлашће у Луганској Републици и да је победила струја на чијем је челу министар унутрашњих послова Игор Корнет. Многи већ износе претпоставке да су тиме отворена врата не само за обједињавање… »

Шешељ: Хагу највише одговара да Младић умре (видео)

Правда 24.11.2017
Лидер СРС Војислав Шешељ предложио је да се хитно формира научни институт за проучавање судске праксе Хашког трибунала. Шешељ је новинарима у Скупштини Србије рекао да Србија мора дати квалитетан и стручан одговор на… »

Хрвати нас трују: Сава пуна отпада хрватске фармацеутске индустрије!

Правда 24.11.2017
У реци Сави измерена је 100 пута већа количина антибиотика од дозвољене. Вода највише загађена отпадом хрватске фармацеутске индустрије. Хрватски Институт "Руђер Бошковић" саопштио је да је у реци Сави измерена 100 пута… »