Извор: Моззарт спорт архива вести 16.03.2018

Списак Белгије: Велики повратак Најнголана, нема Бентекеа! Сензација је крило Клуб Брижа

Моззарт спорт 16.03.2018
Селектор Мартинез заборавио сукоб са Нинџом и уврстио га у састав за дуел против Саудијске Арабије. Изгледа да је примирије потписано! Шпански стручњак на селекторској клупи Белгије Роберто Мартинез одлучио се да за… »

Бет инфо: Ово је пет најигранијих парова дана!

Моззарт спорт 16.03.2018
Све саме јединице. Стигао је извештај са уплатно-исплатних места кладионице МОЗЗАРТ. Ово је пет најигранијих парова дана: 5011 МОНАКО - ЛИЛ (тип 1, квота 1,30) - почетак 20.45 3031 КИЛ - ХЕЈДЕНХАЈМ (тип 1, квота 1,55) - почетак… »

Истра није мртва, стечај одложен!

Моззарт спорт 16.03.2018
Потребно 417.000 евра и докапитализација групације РМИ. Истра је и даље жива! Финансијски искасапљен пулски прволигаш ипак није отишао у стечај, након што је у четвртак на рочишту о покретању стекачаја у Трговачком… »

Хуманитарни тикет у подне: Бојан Маровић типује за фондацију Буди хуман

Моззарт спорт 16.03.2018
Познати певач одиграо је јединице на Фенер и Монако! Петак је, а последњи дан недеље иделно је време за подгревање кладилачких размишљања пред пребогат спортски викенд. Хуманим срцем, данас смо са у свет МОЗЗАРТ квота… »

Бомба из Барселоне: Левандовски и Реал - уговор 2+1! Зато је узео Захавија

Моззарт спорт 16.03.2018
Остаје тежи део посла. Роберт Левандовски и Реал Мадрид. Није први пут да се помиње, али чини се да пољски нападач никад није био ближи белом дресу краљевског клуба. Штавише, он је своје услове преласка у табор шампиона… »

Тикети за данас: Размислите о Штутгарту и Еибару

Моззарт спорт 16.03.2018
Прочитајте наше тикете, а у коментарима оставите своје мишљење. Кроз свакодневну рубрику ПРЕДЛОЗЗИ И ТИПОВАЊА обрадили смо најзанимљивије парове из понуде кладионице МОЗЗАРТ и већину парова изабрали из Троструког… »

Хибси у сјајној форми, Сент Џонстон се бори за плеј-оф

Моззарт спорт 16.03.2018
Тим из Единбурга освојио 13 од могућих 15 боова на пет претходних утакмица. Хибернијан је осигурао учешће у плеј-офу шкотског Премијершипа, Сент Џонстон је још увек у игри и уколико тријумфује на премијери 31. кола… »

У Милану се не мире: Судија је био играч меча, невероватне ствари...

Моззарт спорт 16.03.2018
„Никада ово нећу заборавити“. Арсенал је са укупних 5:1 елиминисао Милкан у дербијиу осмине финала Лиге Европе. На први поглед лако и убељиво. Али сенку на Арсеналов тријумф је дебело бацила синоћна утакмица и начин на… »

Венгер опет оклева, Челси креће у напад: Сад је мета Арон Рамзи

Моззарт спорт 16.03.2018
Хоће ли још један Тобџија, после Жируа, прећи код Контеа? Нема бољег играча од провереног играча. И притом јефтиног. А у такав калуп уклапа се Арон Рамзи који би у предстојећем прелазном року могао да напусти клуб, не и… »

У Килу озбиљно размишљају о Бундеслиги: Стадион проширен за 50 одсто!

Моззарт спорт 16.03.2018
Сензација Цвајте и најбољи напад против најгоре одбране. Најефикаснији напад Цвајте против најгорер одбране! На тај начин је угледни Билд најавио сусрет Холштајн Кила, овосезонске сензације у другом рангу немачког фудбала, и… »