24 Sata

Rokanje Consecrationa u Elektropioniru

24 Sata 14.11.2016
Kultni beogradski sastav Consecration nastupiće u beogradskom klubu Elektropionir u petak 18. novembra. Sastav, koji je publika dugu očekivala, promoviše svoja dva nova singla „U Karkosi“ i „Tvin Piks“. Singlovi najavljuju šesti album sastava… »

Nole seo za klavir i poslao jaku poruku pred turnir u Londonu

24 Sata 10.11.2016
Srpski teniser Novak Đoković ne haje za negativne kritike i uživa u muzici dok se priprema za nove uspehe na terenu. clip_rs/main 1 1 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 Nole se… »

Tramvaji ponovo saobraćaju Terazijama: Puki snovi ili ozbiljan plan?

24 Sata 10.11.2016
Da li biste voleli da vidite tramvaje kako ponovo saobraćaju u samom centru Beograda? Ova Beograđanka bi to volela iako joj je Ivan Ivanović ukazao na to da je u pitanju nešto teže izvodiva ideja. Naime, Aleksandra je objasnila Ivanu vozeći se u… »

Slatka Dženi iz "Foresta Gampa" izrasla je u raskošnu lepoticu

24 Sata 10.11.2016
Kada je mali Forest Gamp zaljubljeno gledao u preslatku Dženi, ceo svet je takođe ostao očaran ovom devojčicom. A kako ona danas izgleda? Hana Hal glumila je mladu Dženi koja nam je ukrala srce od trenutka kada je ponudila malom Forestu da sedne kraj… »

Dnevni horoskop: Ovnu se bliski ljudi mešaju u život, Lavu sve polazi za rukom

24 Sata 10.11.2016
Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas na polju ljubavi, zdravlja i posla. via GIPHY OVAN (21.3 - 20.4) Emotivni život i partnerstvo narušavaju bliski ljudi. Uznemirujuće vesti koje ne greju dušu; veći trošak. Izbegavajte konfliktne… »

Grand Slam mts Noć reklamoždera u Jugoslovenskoj kinoteci

24 Sata 10.11.2016
U svetskom trezoru filmske umetnosti - Jugoslovenskoj kinoteci, sinoć je održano Grand Slam veče, na kojem su dodeljena priznanja za razvoj i podizanje standarda u industriji oglašavanja. Ovo veče je bilo u znaku kreativnosti, ekologije i Beograda… »

Najstrašnije mesto na svetu spolja izgleda bajkovito - ali iza zidina krije mračnu prošlost

24 Sata 10.11.2016
Za najukletije mesto u Engleskoj često kažu da je i najstrašnije mesto u Evropi, pa čak i na čitavom svetu - i to ne samo zbog duhova koji ga navodno posećuju, već zbog jezive istorije čiji podsetnik i danas čuvai. U pitanju je dvorac Čilingem… »

Najbrža dijeta: Za tri dana 4 kilograma manje!

24 Sata 10.11.2016
Ovo nije dijeta u pravom smislu te reči, više je u pitanju fenomen koji postoji u različitim verzijama i super je kao povremena detoksikasija. Donosimo vam samo jednu od njih koja će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma - i to čak četiri… »

Poznati model koji je bio beskućnik zaspao je za volanom i život mu se u sekundi promenio

24 Sata 10.11.2016
Belo Sančez je bio učesnik šou programa "America’s Next Top Model". Pre toga je bio beskućnik i jedva je preživljavao. Pošto je počeo da dobija sve više angažmana mislio je da je napokon sve u redu. Belo je ispričao kako su ga i prijatelji i… »

Lepa Vajdina kći: Naslednica Novakovog trenera gradi tenisku karijeru

24 Sata 10.11.2016
Natalija Vajdova (21), ćerka Marjana Vajde, bivšeg slovačkog tenisera i trenera Novaka Đokovića, krenula je očevim stopama i gradi tenisku karijeru. Ona je trenutno rangirana kao 848. na WTA listi, što je znatno lošija pozicija u odnosu na prošlu… »