Besplatni programi

Heynote – Sticky notes na mobilnom telefonu

Besplatni programi pre 16 sati
Sticky notes ili lepljive poruke su nešto što već duže vreme imamo na računaru. Ovo nam omogućava da ekran postavimo “samolepljivi papir” na koji možemo da napišemo neku poruku ili podsetnik. Ukoliko ste ljubitelj ovakvih programa na… »

Kako uključiti Clipboard History u Windows-u 10

Besplatni programi pre 1 dan
Kada prekopirate neki tekst na računaru, on će biti sačuvan u Clipboard-u. Windows sadrži zgodnu opciju Clipboard History, koja će vam omogućiti da pogledate poslednjih deset stvari koje ste prekopirali, tako da ih lako možete “nalepiti”, bez… »

Kako uključiti da se Google Maps pokreće u Satellite View-u na Android-u

Besplatni programi pre 2 dana
Po podrazumevanim postavkama, kada pokrenete Google Maps mapa će se prikazati u takozvanom Map View-u, to jest, prikazaće se nacrtana mapa. Ukoliko želite da mapa bude satelitska slika, potrebno je da u podešavanjima uključite opciju Satellite View… »

Wi-Fi Direct – Najbrži način za razmenu fajlova između Android uređaja

Besplatni programi pre 3 dana
Wi-Fi Direct je opcija koja omogućava direktno povezivanje između dva ili više Android uređaja tako da je moguća razmena fajlova, prikazivanje sadržaja sa jednog uređaja na drugi, sinhronizacija, igranje video igrica i drugo. Uređaji mogu da se… »

Measury – Konvertovanje mernih jedinica u kuvarskim receptima

Besplatni programi pre 4 dana
Problem sa kojim se često susreću kuvari, pogotovo oni koji su amateri u ovoj oblasti, je snalaženje sa mernim jedinicama kada čitaju recept. Koliko je to pola šolje šećera? Na koju šolju se misli i gde je polovina? Aplikacija koju ćemo vam danas… »

Kako uključiti da samo vaši kontakti mogu da vide vašu profilnu sliku u Skype-u za Windows

Besplatni programi pre 5 dana
Ukoliko u Skype-u ne želite da korisnici koji nisu u vašim kontaktima vide vašu profilnu sliku, to možete uraditi u podešavanjima. Na ovaj način učinićete svoju profilnu sliku privatnom, to jest, kada neko ko nije u vašim kontaktima pretraži… »

Kako isključiti Deceptive Site Ahead upozorenje u Mozilla Firefox-u

Besplatni programi pre 6 dana
Da li vam se ikada desilo da kada pokušate da pristupite nekom veb sajtu pomoću Firefox-a, dobijete crvenu stranicu sa upozorenjem “Deceptive Site Ahead”? Ovo se dešava zato što Firefox smatra da se na tom veb sajtu prikazuje sadržaj koji je… »

Fuelbetter – Pratite unos kalorija i fizičku aktivnost

Besplatni programi pre 7 dana
Većina nas krene da razmišlja o broju unetih kalorija i fizičkoj aktivnosti tek kada primetimo da nam odeća postaje tesna. Tada krenemo da brojimo zalogaje, da izbegavamo masnu i brzu hranu, a neki počnu i da vežbaju. Međutim, pratiti broj unetih… »

Kako uključiti čuvanje RAM memorije (Memory Saver) u Google Chrome-u

Besplatni programi pre 8 dana
Većini je poznato da Google Chrome troši dosta RAM memorije tokom rada, mnogo više nego drugi internet pregledači, a ovo je poseban problem ako imate stariji računar. Jedno rešenje je da uključite Memory Saver opciju. Kada uključite ovu opciju… »

Kako promeniti okvir oko profilne slike u Steam-u

Besplatni programi pre 9 dana
Steam nam omogućava da promenimo okvir oko profilne slike i tako učinimo svoj nalog lepim i jedinstvenim. Okviri koje ovde postavljate se kupuju ili dobijaju kao nagrada za ispunjavanje određenih zadataka u igricama. Pogledajte naš video tutorijal u… »

Besplatni programi, najnovije vesti »

Heynote – Sticky notes na mobilnom telefonu

Besplatni programi pre 16 sati