Besplatni programi

DesktopDynamic – Video kao pozadina za desktop

Besplatni programi pre 15 sati
Da li ste ikada poželeli da umesto slike na desktop-u imate video? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, ovo je pravi program za vas. DesktopDynamic je besplatan program za Windows 10 i 11 pomoću koga ćete moći da postavite video kao pozadinu za desktop… »

Kako rotirati sliku na monitoru u Windows-u 10

Besplatni programi pre 1 dan
U Windows-u 10 možete da rotirate sliku na monitoru bez korišćenja dodatnih programa. Rotiranje slike je posebno zgodno kada imate dva monitora i želite da drugi monitor stoji uspravno. Neki laptop-ovi imaju i dugmiće na tastaturi pomoću kojih… »

Top 3 najbolja besplatna Windows programa za kalkulator

Besplatni programi pre 2 dana
Windows operativni sistem, kao i Android ili macOS, dolazi sa već instaliranim programom za kalkulator, koji je sasvim dovoljan za proste matematičke operacije. Međutim, ukoliko želite više opcija, moraćete da potražite dodatni program. Pisali smo… »

Kako napraviti padajuću listu u Microsoft Excel-u

Besplatni programi pre 3 dana
Padajuće liste su zgodan način za unos podataka i to je razlog zašto ih svuda viđamo. Jednostavno kliknite na polje i otvoriće se lista podataka koje možete da izaberete. U Microsoft Excel-u je moguće napraviti padajuću listu i ovo je poprilično… »

AutoHideDesktopIcons – Automatsko sakrivanje ikonica na desktop-u

Besplatni programi pre 4 dana
Slika koju imate na desktop-u je tu zato što vam se sviđa. Međutim, ukoliko volite da imate dosta ikonica, tu sliku verovatno ne možete baš najbolje da vidite. Rešenje je sakriti ikonice. Ipak, ovo nije tako dobro rešenje zato što su ikonice na… »

Kako videti Steam ID

Besplatni programi pre 5 dana
Korisničko ime koje imate na Steam-u nije jedinstveno i drugi korisnici mogu da koriste to isto ime. Kako onda Steam pravi razliku između korisnika? Pomoći Steam ID-ja. Steam ID je sedamnaesto cifreni jedinstveni broj koji automatski dobijate kada… »

Kako napraviti foto-album u PowerPoint-u

Besplatni programi pre 6 dana
Slideshow-ovi ne moraju da se koriste samo za poslovne prezentacije. Pomoću Microsoft PowerPoint-a možete napraviti foto-album u koji onda možete da dodate natpise, kao i vizuelne i zvučne efekte i na ovaj način možete da ulepšate gledanje slika za… »

RainbowTaskbar – RGB traka sa zadacima

Besplatni programi pre 7 dana
Ukoliko volite da podešavate izgled svog Windows računara, imamo pravi program za vas. RainbowTaskbar je besplatan program za Windows 10 i 11, koji će vam omogućiti da taskbar (traku sa zadacima) obojite svim duginim bojama, kao i da podesite i da se… »

Kako obrisati (Uninstall) igru na Steam-u

Besplatni programi pre 8 dana
Kada završite sa igranjem određene igre, verovatno želite da je obrišete. Ovim oslobađate prostor na hard disku, a ukoliko koriste Steam i imate uključenu sinhronizaciju igara sa Steam Cloud-om, sve vaše sačuvane igre će biti dostupne, ukoliko… »

Top 3 najbolje besplatne Android aplikacije za kalkulator

Besplatni programi pre 9 dana
Prvi računar koji je ikada napravljen nije imao mnogo funkcija. Međutim, jedna od malobrojnih funkcija koju jeste imao je mogućnost računanja. Nije ni čudo zašto je onda kalkulator postao jedan prvih računara koji su mnogi od nas ikada posedovali… »

Besplatni programi, najnovije vesti »

DesktopDynamic – Video kao pozadina za desktop

Besplatni programi pre 15 sati

Kako rotirati sliku na monitoru u Windows-u 10

Besplatni programi pre 1 dan