Besplatni programi

Kako promeniti poziciju Taskbar-a u Windows-u 10

Besplatni programi pre 16 sati
Od kada je nastao Windows, taskbar (traka sa zadacima) se nalazi u donjem delu ekrana. Pozicija taskbar-a se može promeniti, to jest, može se postaviti uz bilo koju ivicu ekrana. Pogledajte naš video u kome vam pokazujemo kako promeniti poziciju… »

Ironsight

Besplatni programi pre 2 dana
Ironsight je besplatna igrica, naučno-fantastična, multiplayer, vojna pucačina za Windows 7, 8 i 10, čija radnja je smeštena u blisku budućnost uništenu prirodnom katastrofom. Kao što je to uglavnom slučaj kada se desi ovako neka katastrofa… »

Kako postaviti slideshow za pozadinu na desktop-u u Windows-u 10

Besplatni programi pre 2 dana
Da li vam je dosadilo da stalno gledate jednu istu sliku na desktop-u svog računara. Čak i najlepše slike znaju da dosade kada u njih gledate nedeljama ili mesecima. Predlažemo vam da isprobate slideshow opciju. Kada uključite slideshow opciju, slike… »

Šest stvari koje treba da uradite odmah nakon instalacije Windows-a 10

Besplatni programi pre 3 dana
Instalacija Windows-a 10 je poprilično jednostavna, a kada završite sa instalacijom, podešavanje operativnog sistema je sledeći bitan korak. Iako nema pravila o tome kako je najbolje podesiti Windows 10, postoje određeni koraci koji su preporučljivi… »

Kako uključiti Microsoft Defender Antivirus u Windows-u 10

Besplatni programi pre 4 dana
Microsoft Defender Antivirus je besplatan antivirus program koji dolazi u paketu sa Windows operativnim sistemom. Preporučljivo je da ovaj antivirus bude uvek uključen, pogotovu ukoliko nemate neki drugi antivirus instaliran na svom računaru… »

Hellbound: Survival Mode

Besplatni programi pre 5 dana
Još krajem devedesetih godina dvadesetog veka, pucačine u prvom licu su postale najpopularniji žanr video igara. Ovaj trend se do danas nije promenio. Ono što se jeste promenilo je da igre koje mehanički podsećaju na “old school” pucačine poput… »

Kako videti WiFi lozinku za mrežu na koju ste povezani na Android-u

Besplatni programi pre 6 dana
Već smo pisali o tome kako podeliti Wi-Fi ukoliko ste zaboravili lozinku na Android-u, ali ono što tamo nismo pokazali je kako videti koja je lozinka za Wi-Fi. Da bismo ovo uradili potrebno je da instaliramo aplikaciju QR & Barcode Reader, koju možete… »

Kako uključiti filter za daltoniste u Windows-u 10

Besplatni programi pre 7 dana
Windows 10 poseduje mnoge opcije koje pomažu i olakšavaju korišćenje ljudima sa posebnim potrebama. Jedna od tih opcija je filter za daltoniste. Kada uključite ovu opciju možete da izaberete između filtera za protonopiju, deuteranopiju i… »

Self-Destructing Cookies

Besplatni programi pre 8 dana
Web sajtovi koriste kolačiće (cookies) za skladištenje podataka kao što su vaši login podaci ili podešavanja, kao i za kreiranje personalizovanog sadržava u zavisnosti od vašeg ponašanja na sajtu. Na primer, ukoliko odete na YouTube i u pretrazi… »

Kako podesiti da se računar automatski ugasi posle zadatog vremena u Windows-u 10

Besplatni programi pre 9 dana
Sećate li se starih dobrih vremena kada ste se uspavljivali gledajući televiziju. Ako je to slučaj, verovatno ste koristili funkciju tajmera za isključivanje televizora posle određenog vremena. Niko ne voli da mu TV radi celu noć. Šta ako više ne… »

Besplatni programi, najnovije vesti »

Kako promeniti poziciju Taskbar-a u Windows-u 10

Besplatni programi pre 16 sati

Ironsight

Besplatni programi pre 2 dana