BetaOMS

Krediti za kupovinu i opremanje stana po istoj ceni

BetaOMS 02.10.2020
Uz stambeni kredit Crédit Agricole banka odobrava keš kredit za opremanje po istoj kamatnoj stopi Kako bi mladim bračnim parovima pomogla da sebi obezbede stan ali i da od njega naprave svoj dom, Crédit Agricole banka kreirala je posebnu ponudu… »

Podrška domaćoj privredi prioritet za Crédit Agricole Srbija

BetaOMS 23.06.2020
Crédit Agricole Srbija još jednom je potvrdila ulogu sigurnog i stabilnog partnera pružajući podršku domaćim kompanijama u pokretanju razvoja privrede, u trenutku kada je to društvu najpotrebnije.  Najbolji pokazatelj ove činjenice je rast od… »

FK Voždovac: U meču sa Vojvodinom pokazati kvalitet

BetaOMS 21.09.2018
Voždovac gostuje u Novom Sadu, pred Zmajevima je meč devetog kola protiv Vojvodine. "Izuzetno značajna utakmica za nas. Moramo da se iskupimo za izgubljenu utakmicu protiv Čukaričkog. Vojvodina takodje ima par poraza za redom, te nas očekuje susret… »

Pet novih preduzeća se priključilo UniCredit CIE Lounge, a među njima jedno iz Srbije

BetaOMS 11.06.2018
Pet novih malih i srednjih preduzeća se priključilo UniCredit CIE Lounge u okviru programa ELITE, a medju njima jedno iz Srbije. UniCredit CIE Lounge ELITE podržava brzorastuća mala i srednja preduzeća (MSP) iz Centralne i istočne Evrope (CIE) ELITE… »

Letnja praksa u UniCredit banci

BetaOMS 16.05.2018
U skladu sa svojom opredeljenošću da ulaže u mlade i njihov profesionalni razvoj, UniCredit Banka i ove godine organizuje letnju praksu za studente završnih godina i studente master programa, a sa željom da motiviše ambiciozne i dinamične mlade… »

Promotivna ponuda Vojvođanske banke povodom Dana zaljubljenih

BetaOMS 09.02.2018
Povodom Dana zaljubljenih Vojvodjanska banka omogućila je svim postojećim i novim klijentima da Keš s ljubavlju dobiju bez troškova obrade kreditnog zahteva. Ovu specijalnu pogodnost mogu iskoristiti svi klijenti koji zahtev za kredit podnesu 12., 13… »

PUPS na beogradskim izborima nastupa u koaliciji sa SNS i SDPS

BetaOMS 19.01.2018
Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) nastupiće na predstojećim izborima za skupštinu glavnog grada na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", a na onovu koalicionog sporazuma koji su potpisale Srpska napredna stranka… »

PUPS: Nužnost hitne reforme penzijskog sistema

BetaOMS 05.01.2018
"Obavezno penzijsko osiguranje kakvo danas funkcioniše u Srbiji osmišljeno je kao međugeneracijska solidarnost tj. kao proces u kome trenutno zaposleni uplaćuju sredstva u penzioni fond kako bi mogle da se isplaćuju penzije onih koji su završili… »

PUPS: Ne menja se svoje za svoje

BetaOMS 17.11.2017
Samo rezervi lignita na Kosovu i Metohiji (KiM) ima 14,7 milijardi tona, što je dovoljno za eksploataciju u naredna dva veka, a te zalihe, prema procenama američkih stručnjaka, vrede 500 milijardi dolara i već taj podatak je dovoljan razlog da… »

Vlada odobrila raspodelu dobiti Pošte Srbije, svakom radniku po jedna plata

BetaOMS 15.11.2017
Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici usvojila je Odluku Nadzornog odbora JP "Pošta Srbije" Beograd o raspodeli dobiti za 2016. godinu, saopštilo je javno preduzeće "Pošta Srbije".  Od ukupne neto dobiti za prošlu godinu u iznosu od 3,47… »