BizLife

Biznis sa garažama procvetao “preko noći”

BizLife pre 7 sati
Zbog toga su oni koji su uložili novac u ovu nekretninu, posebno u Beogradu gde postoji veliki nedostatak parking mesta, napravili dobar potez, tvrde prodavci nekretnina. Cene garaža za izdavanje u Beogradu se kreću od 50 do 100 evra, a najveći broj… »

Hrana za dušu: “Istorijsko nasleđe je najslabije iskorišćen srpski brend”

BizLife pre 7 sati
Branislava Antović Aleksić, preduzetnica i osnivačica portala „Brana’s divine world“ Deluje mi da je već od prvih tekstova na tadašnjem blogu „Divine World of Fashion”, nastalom u oktobru 2010. godine, bilo jasno da će ta priča teći u… »

“Antivakseri nemaju šanse”: Vakcinisano više od 42 odsto Srbije

BizLife pre 10 sati
“Prešli smo 42 odsto punoletnih vakcinisanih, krećemo se ka cilju, a to je da do kraja juna imamo tri miliona revakcinisanih u Srbiji“, kaže Đerlek za RTS. Prema statistici Gradskog zavoda za javno zdravlje, u Beogradu je do nedelje vakcinisana… »

Apsurd: Česima se “ne računa” vakcinacija u Srbiji

BizLife pre 10 sati
I pre zajedničkog kovid-19 pasoša u Evropskoj uniji koji se očekuje početkom jula, zemlje Srednje Evrope dogovorile su se da omoguće uzajamno putovanja svojih vakcinisanih građana i priznaju nacionalne potvrde o vakcinaciji. “Za nas je sada… »

Još 17 žrtava koronavirusa, manje od 570 zaraženih

BizLife pre 11 sati
U Srbiji je do 15 časova 16. maja 2021. godine registrovano ukupno 706.458 potvrđenih slučajeva COVID-19. Od poslednjeg izveštaja testiran je 8.331 uzorak, od kojih je 568 pozitivno. U poslednja 24 časa od posledica koronavirusa preminulo je 17… »

Jan-Vilem Dokhejr, Delez Srbija: “u Beogradu me posebno opušta šetnja pored reke”

BizLife pre 12 sati
Nadam se da me u narednom periodu očekuje još mnogo zabavnih trenutaka koje ću provesti sa lokalnim timovima u Srbiji. Očigledno je da vašu kulturu odlikuje puno humora i da ljudi vole da se okupljaju i druže. Očekujem da ću u postkovid periodu u… »

Za 30+30 eur se prijavilo 4.076.127 građana

BizLife pre 13 sati
On je na svom Instagram nalogu naveo da je ukupan broj prijavljenih građana, uključujući i penzionere, primaoce socijalne pomoći i Upravu za izvršenje krivičnih sankcija, koji su prijavljeni automatski 5.864.073. “Ukupan broj isplaćenih do sada… »

Nepravedno osuđeni na smrt, odšteta 75 miliona dolara

BizLife pre 15 sati
Porota od osam članova donela je odluku u petak da Henri MekKolum i Leon Braun treba da dobiju po 31 milion dolara odštete, milion dolara za svaku godinu provedenu u zatvoru, kao i 13 miliona za kaznenu odštetu, preneo je Njuz i Observer (The News i… »

Vučić “nagovestio” izgled srpske fabrike vakcina (video)

BizLife pre 15 sati
“Ovako bi trebalo da izgleda srpska fabrika vakcina koju gradimo sa našim partnerima iz UAE i Kine. Uskoro kreće i izgradnja pogona za proizvodnju PCR testova. Ponosan na Srbiju i njena dostignuća u medicini, farmaciji i zdravstvu”, napisao je… »

“Tiktok manija”: U Srbiji bi da jaše žirafu, u Rusiji spaljeno 200 tona slame (video)

BizLife pre 15 sati
Tiktoker Zoran Jovanović, koji se na pomenutoj društvenoj mreži predstavlja pod imenom “ludibratt”, snimio je klip u beogradskom zoološkom vrtu, u kojem je pokušao da jaše žirafu. Kako prenosi Nova.rs, preskočio je zaštitinu ogradu i ušao u… »

BizLife, najnovije vesti »