Biznis i finansije » Vesti dana

http://www.bif.rs

Biznis i finansije

Dodeljeno 5,5 miliona evra za razvoj IT sektora

Biznis i finansije pre 3 dana
Ministarski Savet za inovaciono preduzetništvo i informacione tehnologije odlučio je da će 5,5 miliona evra biti uloženo za opremanje Elektrotehničkog fakulteta, Inovacionog centra Elektrotehničkog fakulteta i radionice Naučno-tehnološkog parka Beograd. Savet će izdvojiti novac za... »

U Srbiji je 600 kompanija zainteresovano da se uključi u sistem dualnog obrazovanja

Biznis i finansije pre 3 dana
Nastava u 84 srednje stručne škole u Srbiji realizuje se kroz bar jedan od ukupno 32 dualna obrazovna profila, što znači da je trenutno 23 odsto škola uključeno u dualni obrazovni sistem, čija potpuna primena počinje od školske 2019/2020. godine, zaključeno je na konferenciji „Dualno... »

Besplatna edukacija o poslovanju na Internetu u Šapcu

Biznis i finansije pre 3 dana
Treći skup u jesenjoj seriji jednodnevnih besplatnih predavanja „Na klik do kupca“, koju Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) organizuje u saradnji sa srpskom internet zajednicom, biće održan u Šapcu, 24. oktobra, od 10.00 do 14.00, u Biblioteci šabačkoj,... »

Piter V. Bret: Najbolja umetnost uvek podstiče ljude da samostalno razmišljaju

Biznis i finansije pre 3 dana
Tehnologija koja se primenjuje u ekranizaciji romana iz oblasti naučne i epske fantastike najviše je doprinela ogromnoj popularnosti ovog žanra, ali i u njemu važi pravilo da su najbolja ona dela koja podstiču ljude da samostalno razmišljaju, umesto da im poručuju kako treba da misle, ističe... »

Domaća društvena igra “Overtime” o prekovremenom radu stekla popularnost na Kickstarteru

Biznis i finansije pre 3 dana
Društvena igra Overtime je u prvih 24 sata kampanje na Kickstarteru dostigla skoro 40% od željenih 9.000 dolara, tako da je za sve potencijalne backere ostalo još malo vremena da pokupe early bird nagrade, a neke personalizovane nagrade su ograničene. Igru su osmislili Pavle, Damjan i Milan koji... »

Agencija za privredne registre omogućila e-registraciju osnivanja jednočlanih d.o.o.

Biznis i finansije pre 3 dana
Posle elektronske registracije preduzetnika, Agencija za privredne registre (APR) je uvela novu e-uslugu za privredna društva- elektronsko osnivanje jednočlanih društava sa ograničenom odgovornošću. Ova procedura se u potpunosti sprovodi internetom, a osim što isključuje dolazak pred šalter... »

Trideset godina kompanije McDonald’s u Srbiji

Biznis i finansije pre 3 dana
Kompanija McDonald’s, napoznatiji svetski lanac restorana, ove godine obeležava 30 godina rada u Srbiji. McDonald’s je bio prva međunarodna kompanija koja je davne 1988. godine došla u tadašnju Jugoslaviju i Jugoistočnu Evropu i prvi lanac restorana ove vrste koji je uveo novu poslovnu... »

Beogradski ICO Samit, najveća međunarodna investiciona konferencija u regionu

Biznis i finansije pre 3 dana
Beogradski ICO samit 13. novembra u Srbiju dovodi neke od vodećih svetskih stručnjaka za finansiranje projekata i startup-ova. ICO je novi način finansiranja projekata/biznisa koji ima sličnosti sa IPO-om i crowdfunding-om, ali omogućava vlasnicima da zadrže 100% udela u vlasništvu. Ovaj vid... »

APR: Delta holding najveća ekonomska celina u Srbiji

Biznis i finansije pre 3 dana
Najveća ekonomska celina u Srbiji u 2017. bila je kompanija Delta holding iz Beograda koja je pored matičnog društva obuhvatala 55 zavisnih pravnih lica, od kojih je 17 poslovalo u inostranstvu, objavila je Agencija za privredne registre (APR). Na drugom mestu je novosadska Industrija mesa... »

Početak pun nade i snova

Biznis i finansije pre 4 dana
Kada mi je ponuđena pozicija generalnog direktora Coca-Cole HBC Srbija i Crna Gora, naravno da sam bio veoma počastvovan što mi kompanija dodeljuje tako značajnu ulogu. Ulogu da nastavim sa daljim održivim rastom najuspešnije operacije u Coca-Cola Hellenic grupi. Kada mi je ponuđena pozicija... »

Šta je novo plaćanje u sekundi i koliko to u Srbiji košta?

Vesti online  pre 37 minuta  još 12 povezanih

NBA: Jokić sjajan u pobedi protiv Golden Stejta

Dnevnik  pre 53 minuta  još 13 povezanih

Han: Kosovo nije jedini uslov za ulazak Srbije u EU

Vesti online  pre 3 sata  još 9 povezanih

Tramp otvara novu trku u naoružanju

Politika  pre 11 sati  još 11 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.