Buro

Aleksandra Erić: U životu me motiviše konstantno učenje

Buro pre 12 sati
Aleksandra Erić je jedna od onih devojaka koja u sebi krije more uloga i ideja, njen duh nikada ne miruje i skoro nikada te ideje ne ostanu samo na tom nivou, već ih prevodi u treću dimenziju istražujući različite aspekte života i posla. Pratimo je… »

Naša beauty urednica testirala je Clarins Double Serum Eye - ovo je njena presuda

Buro pre 14 sati
Promena sezone, promena rutine? Deluje kao prilično jednostavno pitanje na koje se odgovara u sekundi i to sa “da”. Niste pogrešili, ovo prvo “da” je svakako i prvi i ispravan korak ali… ALI. Svi znamo da odmah nakon njega dolazi još nekoliko… »

BURO. Vodič kulturnih zbivanja za ovu nedelju

Buro pre 15 sati
I ova čudna godina je skoro pa proletela. Istina, daleko manje čudna nego 2020. Ono čega neretko nismo svesni, jer svi možemo da se pohvalimo talentom uzimanja stvari zdravo za gotovo, jeste činjenica da smo u prilici da posećujemo raznorazne… »

10 stvari koje volim: Branko Gašić

Buro pre 15 sati
Branko Gašić, osnivač je i art direktor Bloom dizajn studija - specijalizovanog za stilizovanje cveća i organizovanje i dekorisanje venčanja i drugih svečanosti i događaja. Bogatstvo, raskoš i sveopšti procvat odlikuje njegovu estetiku. Svojim… »

Želimo nakit sa logom (više nego onaj sa dijamantima)!

Buro pre 21 sat
Nakit sa potpisom Chanel i Dior nalazi se u stalnoj postavci "klasika" ali ove sezone u igru se uključuju praktično sve kuće čiji logo nešto nekom znači i to u svim over the top izvedbama! Jedino pravilo? Da se ime jasno prepoznaje. Svi žele da… »

Vodič kroz Brisel – grad koji je mnogo više od administrativnog sedišta Evropske unije

Buro pre 22 sata
Sve dok se moj brat i njegova supruga nisu preselili u Brisel, te preneli mi svoje impresije, a zatim i sama otišla u taj grad, imala sam sliku o tom gradu kao birokratskoj “prestonici” EU, a nikako koloritnom, umetničkom i nadasve gradu opuštene… »

Zbog čega će nam nedostajati Virgil Abloh, vizionar modernog doba

Buro pre 2 dana
Virgil Abloh, osnival brenda Off-White i kreativni direktor muške linije brenda Louis Vuitton, preminuo je 28. novembra u svojoj 41. godini. U istoriji savremene mode ostaće zapamćen kao čovek koji je spojio street modu sa luksuzom i stvorio novi… »

Posle kardigana koji je obeležio prošlu godinu, ovo je novi Loewe džemper koji je osvojio Instagram

Buro pre 2 dana
Dve stvari su potpuno sigurne: 1. JW Anderson je genije kada je u pitanju pletivo (između ostalih stvari) i 2. Teorija o tome da odeća u boji deluje kao dopamin itekako pije vodu. Kako drugačije objasniti činjenicu da je rolka koja vlada društvenim… »

Genijalni parkovi sa skulpturama koji će vas inspirisati na putovanje

Buro pre 1 dan
Ako tražite novi razlog za bukiranje putovanja (da li vam je uopšte potreban?!), vreme je da razmislite o poseti nekog od muzeja na otvorenom. Radi se o parkovima skulptura koji čuvaju neke od najmonumentalnijih instalacija, krenite put njih i… »

Otkrijte nove mlade muzičare i muzičarke iz regiona

Buro pre 2 dana
Stalno smo u potrazi za dobrim i autentičnim zvukom. I kako to obično biva, najbolje stvari zapravo se nalaze bliže nama nego što to isprva mislimo. Tako je i sa novom muzikom koju smo prethodnih dana dodali na naše plejliste. Vreteli smo na repeat… »

Buro, najnovije vesti »