Economy » Vesti dana

http://www.economy.rs

Economy

Misterija Novog Beograda ili lavirint zvani Blokovi

Economy pre 4 dana
Jeste li se nekada izgubili na Novom Beogradu? Mnogo je onih koji su se našli u ovom lavirintu, posebno su blokove zapamtili i snalazili se svi oni koji su tražili određeni broj, blok ili neku kompaniju. Bilo je i onih koji su tražili da iznajme prostor za posao, pa su im zbog lokacija... »

Mitovi u koje verujemo kada se radi o odabiru burmi

Economy pre 9 dana
Način na koji žene i muškarci obavljaju kupovinu se jednostavno dosta razlikuju. Imamo urođenu veštinu koja se razvijala tokom generacija, a to je veština lovca koji je u potrazi za novim obrokom. Iako je naše okruženje u neprekidnom procesu menjanja, neke studije pokazuju da muškarci i... »

Gde dočekati Novu godinu?

Economy pre 9 dana
Kako to obično biva kada se približava Nova godina, glavno pitanje u glavama svakog od nas je to – gde ćemo za doček?! Da li odabrati kućnu varijantu koja je najjeftinija i nekako najlakša ili se odlučiti za doček u klubu ili u inostranstvu, večita je dilema i kako god da smo na kraju... »

3 saveta za lakše učenje

Economy pre 10 dana
Pitate se da li je uopšte moguće da učenje bude lako?! Hej, ne budite tako pesmimistični! Naravno da je moguće da sebi olakšate ovu kompleksnu aktivnost (da, učenje nije naivno i nećemo da vas lažemo da je tako) samo je bitno da pronađete način učenja koji vama najviše odgovara, da se... »

Prilagođavanje u domu za stare

Economy pre 12 dana
Da li biste svoje roditelje poslali u dom za stare? Iako su u Srbiji domovi za negu starijih lica i dalje tabu tema, tema koja je često mučna i za starije i za njihovu decu, trebalo bi da znate da starost ne mora da bude mučna nikome. Ni roditeljima, niti njihovoj deci. Naime, često se dovodi u... »

Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine televizora?

Economy pre 15 dana
Kupovina televizora danas može predstavljati i vid zabave ali i tešku odluku, koju treba doneti ispravno pri odabiru. Televizori su nekada bili isti, skoro iste veličine, pa takav odabir nije predstavljao dugo traženje, raspitivanje i odabiranje. Sada postoje televizori koji se razlikuju po... »

Četiri najvažnija elementa za izbor staračkog doma

Economy pre 16 dana
Ukoliko do sada niste imali priliku da birate starčki dom za vaše rođake, onda se verovatno pitate kako da izberete onaj najbolji. Jasno je da za naše najbliže želimo najbolje, jer kada već mi ne možemo o njima da brinemo, želimo da to neko radi na najbolji mogući način, želimo da neko... »

Dvorište kao iz bajke: koje cveće cveta skoro cele godine?

Economy pre 18 dana
Početkom proleća jedna od najvećih priprema i promena koja se dešava kod većine jeste promena u okolini doma, odnosno, pripremanje dvorišta i travnjaka za lepe letnje dane koji dolaze. Jedna od najvećih briga i ne tako lepih stvari jeste upravo činjenica da dvorište ne može da bude lepo i... »

Prolećno sređivanje životnog prostora

Economy pre 20 dana
Čini se da smo zimi konačno rekli zbogom, stiglo je proleće, a sa njim i dodatne obaveze oko sređivanja, čišćenja i preuređenja životnog prostora. Toplo i sunčano vreme mnoge od nas pokrene da razmišljamo o renoviranju, krečenju stana ili kuće, promeni nekog komada nameštaja ili barem... »

Kako početi biznis od kuće

Economy pre 23 dana
Ukoliko ste među onima koji su svoju poslovnu ideju realizirali na način da ste se već registrirali kao pravno lice te krećete u pravi biznis, možda je pravo vreme da se posavetujete kako najlakše voditi posao od kuće. Ako vam je potreban samo jedan ured ili manji poslovni prostor koji već... »

Rebić: Ima razloga za slavlje, bezbednost na višem nivou

Politika  pre 4 sata  još 32 povezane

Trump: Razgovori u vezi sa samitom 12. juna idu veoma, veoma dobro

Glas Amerike  pre 11 sati  još 18 povezanih

Đere izgubio u prvom kolu Rolan Garosa

Politika  pre 52 minuta  još 14 povezanih

Vučić: Nadležni organi o „aferi Jeremić"

Politika  pre 3 sata  još 13 povezanih

Klop: Salah neizvestan za Svetsko prvenstvo

Beta  pre 16 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.