Economy

Operacija kile nije bauk i ne treba je odlagati!

Economy pre 24 sata
Sa problemom kile ili trbušne hernije susreće veoma veliki broj ljudi, a operacija kile je jedna od najčešće izvođenih. I pored činjenice da se radi o rutinskoj operaciji, veliki broj osoba sa ovim problemom, naročito starijih, izbegava je zbog… »

Izolacija doma kao prvi korak od predstojeće zime

Economy pre 6 dana
Kada se zima bliži, a nama se već ozbiljno približila, jedna od osnovnih preokupacija jeste grejanje i kako obezbediti sve da bi tokom svih zimskim meseci bilo toplo, suvo, prijatno i zapravo normalno u domovima kako bi se zima i niske temperature lako… »

Cveće za sve prilike

Economy pre 6 dana
Ukoliko niste sigurni koji je najbolji poklon za neku priliku, ne znate šta je poželjno i potrebno dragoj osobi, bez razmišljanja i dvoumljenja poklonite cveće. Svi vole da daruju i dobiju cvetni buket, saksiju ili neki kombinovani aranžman, u manjoj… »

Zašto je dobra led rasveta

Economy pre 8 dana
Sve više smo okruženi Led rasvetom. Led sijalice osvetljavaju različite prostore – od javnih površina, preko poslovnih prostora do stambenih. U većini domaćinstava se tradiocionalne i halogene sijalice sve više zamenjuju led. Najbolje je led… »

Srpska verzija AirBnB

Economy pre 9 dana
AirBnB predstavlja jednu od vodećih svetskih onlajn platformi koja okuplja ljude koji su u potrazi za privremenim smeštajem i vlasnike, koji žele da svoj stan ustupe nekome na kratkoročno korišćenje. Razmenjivanje ovakve vrste usluge se obavlja uz… »

Rent a car ili kupovina novog automobila?

Economy pre 10 dana
Razmišljate o kupovini novog automobila? Ali ipak vam se ne daju pare za novi auto? E pa mi imamo rešenjenza vas. Najbolji način da brzo i lako stignete trenutno do novog vozila jeste najam automobila. Ako vam je povremeno potreban auto, jer imate… »

Najveći internacionalni MMA Spektakl SBC 25 – Revenge! Dvorana Spens Novi Sad 7 decembra

Economy pre 15 dana
Glavne borbe svetskog renomea I MMA spektakl za pamćenje Serbian Battle Championship 25 Revenge, istorijski internacionalni MMA spektakl održaće se sedmog decembra u Velikoj dvorani SPENSa u Novom Sadu. Očekuje nas najveći spektakl koji je najbolja… »

Štampa kataloga u e-trgovini

Economy pre 20 dana
U današnje vreme kada digital preuzima i preti da “pojede” tradicionalni marketing, čini se da jedna od najtradicionalnijih metoda za plasman poruka i dalje nije ni blizu da prestane da se koristi. U pitanju je štampa kataloga. U ovom tekstu… »

Šta je crowdfunding i kako je primenjen na tržištu nekretnina?

Economy pre 21 dan
Ulaganje u nekretnine može biti veoma unosan biznis. Zato mnogi investitori pored deonica i zlata vrlo često uvrštavaju i nekretnine u svoj portfolio. Naročito u vremenima inflacije, ulaganje u nekretnine može, ukoliko se uradi dobra analiza… »

Želite da se rešite kandide jednom za svagda? Evo šta treba da radite

Economy pre 23 dana
Kandida može praviti probleme, a da toga najčešće niste ni svesni. Počinje se od neprijatnog bola u stomaku što se može protumačiti kao nazeb ili kao da ste nešto loše pojeli i pokvarili stomak i ostaje na tome dok isti bol ne dođe opet. Često… »

Economy, najnovije vesti »