Economy

6 Razloga zašto su Kopaonik i Zlatibor najposećenije destinacije tokom zime

Economy pre 4 dana
Da li planirate odmor na nekoj od planina u Srbiji, i ove zime? Ukoliko ste ljubitelj aktivnog odmora, volite gužvu, dobre sadržaje, za dobar provod Kopaonik i Zlatibor su svakako destinacije koje će se naći na vrhu vaše liste želja. Tokom… »

5 najvećih reka u Srbiji

Economy pre 7 dana
Reke su jedno od najvećih blaga Srbije, a na njima se u poslednje vreme sve više razvija i turizam. Ukoliko želite da napravite kratak, osvežavajući odmor daleko od betona i buke grada, reke u Srbiji su jedno od najboljih rešenja. Možete uživati u… »

Cene energenata rastu – smanjite potrošnju struje vaših kućnih aparata

Economy pre 7 dana
Od početka godine, zbog nestašice struje, cena prirodnog gasa u Evropi se gotovo učetvorostručila. Većina zemalja Evrope je ponudila ili planira da ponudi energetske subvencije za domaćinstva, kako bi se smanjila potrošnja električne energije i na… »

Da li vam je potreban advokat prilikom razvoda braka?

Economy pre 7 dana
Razvod braka je nemila i stresna situacija koja ostavlja posledice na bračne drugove koji su odabrali da okončaju svoju bračnu zajednicu. Za razvod psiholozi tvrde da je druga najstresnija situacija koja može da vam se desi tokom života. Procenjuje… »

XIAOMI PREDSTAVIO NAJNOVIJE 11T I 11T PRO MODELE DOMAĆOJ PUBLICI

Economy pre 12 dana
Inovativni Xiaomi modeli 11T i 11T Pro predstavljeni domaćem tržištu u svečanoj atmosferi beogradskog kluba Laffayette Beograd, Srbija, 8. oktobar 2021. – Globalni tehnološki lider Xiaomi predstavio je svoje nove modele telefona sinoć u Beogradu… »

Idealno vreme za renoviranje stana

Economy pre 22 dana
Vaš životni prostor je vaša oaza mira i harmonije, mesto gde se opuštate i uživate sa svojom porodicom. Dom je tamo gde ima topline, ljubavi i smeha, a kako bi užitak bio potpun, sada je idealno vreme da osvežite stambeni prostor i prilagodite ga… »

Sadnja i uzgoj svih biljaka – pravilan izbor i nega kao imperativ uspeha

Economy pre 22 dana
Kvalitet biljaka u velikoj meri zavisi od procesa negovanja i praćenja svih pravila u pogledu zalivanja, obrađivanja i čuvanja od spoljašnjih faktora. Rasadnik Beograd u svom asortimanu ima veliki broj raznovrsnih biljaka – sadnica voća, povrća… »

Kontrola pristupa- bezbedno i praktično rešenje za sve prostore

Economy pre 22 dana
Elektronski sistemi zaključavanja i kontrola pristupa su najnoviji odgovor na proširenu potrebu za bezbednošću prostora u kojima se kreće veliki broj ljudi. Ispiraciju za ove sisteme su proizvođači dobili analizirajući principe bezbednosnih… »

Sudski tumač za engleski jezik 2

Economy pre 29 dana
Po broju govornika, engleski je najrasprostranjeniji i treći maternji jezik koji se najviše govori u svetu, posle standardnog kineskog i španskog jezika. To je drugi jezik koji se najviše uči i koji je ili službeni jezik ili jedan od službenih… »

Zašto biramo vinil podove?

Economy 16.09.2021
Danas postoji mnogo vrsta podova, pa nekad izgleda teško odlučiti se. Ali ako ste u potrazi za pristupačnim podovima koji se lako postavljaju, a još lakše održavaju, onda su vinil podovi najpraktičnije rešenje. Njihova glavna karatkteristika je… »