Economy » Vesti dana

http://www.economy.rs

Economy

5 kreativnih poklona za vašu devojku za Dan zaljubljenih

Economy pre 3 dana
Kako se približava Dan zaljubljenih većinu muškaraca počinje da hvata panika. Kako iznenaditi devojku? Šta odabrati kao poklon za Dan zaljubljenih devojci? Kako učiniti da se oseća kao najvoljenije biće na planeti? Na sva ova pitanja moguće je vrlo lako dati odgovor, samo ukoliko pažljivo... »

Za turiste: ovo su najinteresantnija mesta za decu u Beogradu

Economy pre 4 dana
Kada porodično dolazite u neki veliki grad, onda morate dobro da se organizujete i da isplanirate svaki segment vašeg putovanja. U zavisnosti od toga koliko vaša deca imaju godina, vi ćete odabrati na koja mesta možete da idete. Znate i sami da su deca zahtevna i da su njihove želje različite... »

Kako smršati – pitanje koje u današnje vreme podjednako muči i muškarce i žene

Economy pre 4 dana
Živimo u vremenu kada je imperativ imati savršeno telo i idealnu kilažu. Ako ste preko zime dodali neki kilogram viška, to će vam „prebaciti“ čak i najbolje drugarice. Ispada da su najveći ženski grehovi čuveno salce na stomaku i celulit na butinama. To su ujedno i estetski problemi... »

5 Najmanjih Država u Evropi: Zemlje Male, ali Primamljive za Turiste

Economy pre 13 dana
Na evropskom kontinentu postoji pedesetak zemalja sa nekoliko država čije se teritorije delimično nalaze i u Evropi i u Aziji. Zbog toga što granice između Evrope i Azije nisu jasno definisane, a teritorija nekih zemalja se prostire na oba kontinenta, ponekad se za to područje koristi i naziv... »

5 saveta za online zaradu na binarnim opcijama

Economy pre 13 dana
Ne postoji ništa bolje nego što je lako zarađen novac, ali je važno da uvek imate na umu da ne možete postati milioner preko noći. To pravilo važi i kada je u pitanju trgovanje binarnim opcijama. Ukoliko želite da budete uspešan trgovac, potrebno je da budete promišljeni i da donosite... »

Kako da slobodan dan iskoristite i posvetite samo sebi

Economy pre 19 dana
Slobodan dan? Nekad se čini da je ovo onaj dan koji svako od nas posmatra kao mali, lični praznik koji nam služi da svakodnevni život, svakodnevne obaveze i zadatke, stavimo na pauzu dok novo jutro ne osvane. Ali, često se dogodi da i taj dan iskoristite za neke druge obaveze i radne planove,... »

Ketering – moderna i efikasna priprema slavlja

Economy pre 18 dana
Moderno doba iznedrilo je brojne novine, ne samo u poslovnom svetu već i u privatnom životu. Danas nijedno veliko preduzeće ne može da zamisli kraj poslovne godine ili korporativnu proslavu bez neke zakuske i obeležavanja toga dana. Pravilo broj jedan poslovne kulture svakako je organizacija... »

Prisluškivači u svetu biznisa kako se zaštititi

Economy pre 23 dana
Danas ma šta radili teško je da se ne koriste mobilni telefoni i računari. Sa druge strane tehnološki uređaji su plodno tlo za industrijsku tj. poslovnu špijunažu. Svako u današnje vreme ko nije svestan takvih opasnisti, malo je verovatno da se neće nekad u nekom kontekstu naći na udaru... »

Kako da adaptaciju stana izvršite na pravi način?

Economy pre 31 dan
Kada su u pitanju ovako veliki koraci poput adaptacije stana, onda je sasvim opravdan strah od toga da nešto neće proći kako treba. Ipak, uz dobar plan i savršenu organizaciju, neće biti nikakvih problema. Pre svega je važno da ne paničite i pre nego što se krene sa konkretnim koracima kada... »

Dokazano: Ovo je poklon kojem će se obradovati svaka žena

Economy 15.01.2018
Gotovo u svim posebnim i važnim prilikama žene očekuju poklon. Logično. Međutim, to ne bi bio toliki problem da u svakom trenutku znate šta ćete pokloniti često zahtevnim ženama koje neće oduševiti baš svaki izbor koji naprave muškarci. Poenta je – žene je teško zadovoljiti,... »

©2018 Netmark d.o.o.