Economy

Detektivska agencija – vaš saveznik u borbi protiv privrednog kriminala

Economy pre 4 dana
Poznato je da nam dobre i profesionalne detektivske agencije mogu pomoći u privatnom životu, za poslove i osobe koje nas muče, ali nismo u mogućnosti da pozovemo zvanične službe. Kad hoćemo da proverimo sumnjivo ponašanje tinejdžera ili sumnjamo… »

Kako se leči gastritis? Samo na jedan način se možete otarasiti probadajućih bolova

Economy pre 8 dana
Gastroenterološki problemi su nešto što se uglavnom ignoriše, a mogu da naprave ozbiljne probleme. Gastritis, čir i problemi uzrokovani helikobakterijom ometaju svakodnevi život i mogu da izazovu obziljne bolove. Najčešće se u ovim situacijama za… »

Važnost kontrole pristupa

Economy pre 13 dana
Sigurno želite na pravi način da obezbedite svoje privatno ili radno okruženje. Činite sve, kako ne bi došlo do bilo kakvog rizika u vašoj organizaciji i poslovanju. Ukoliko pak do rizika dođe, potrebno je da on bude sveden na minimum. To možete… »

Tri stvari na koje treba obratiti pažnju kada se kupuje fotelja

Economy pre 14 dana
Fotelje predstavljaju značaj komad nameštaja pri opremanju ličnog prostora, doma u kojem živite i stvaranju idealnog kutka za uživanje. Bez obzira na namenu koju želite da one imaju – za čitanje knjige, gledanje filma ili utkamice, ili ispijanje… »

Izazovi selidbe u Beogradu: rešavanje problema u urbanim sredinama

Economy pre 18 dana
Selidbe stanova u Beogradu, kao i u bilo kom velikom gradu, mogu biti izazovne zbog raznih faktora. Urbanizacija i gusta naseljenost često stvaraju probleme u pogledu transporta, parkiranja, pristupa zgradama, a ponekad i buke i gužve. Kako biste se… »

REŠITE SE KAMENCA U KUPATILU

Economy pre 21 dana
Obično tamo gde je voda tvrda imamo i problem sa kamencem! Ovo je jedan od najčešćih problema u kupatilu. Kamenac je mineralni sloj koji se formira kada se kalcijum i magnezijum iz vode nakupljaju na površinama kao što su kade, umivaonici, tuš… »

ZLATARA – MESTO GDE SE SREĆU TRADICIJA, LJUBAV I ELEGANCIJA

Economy pre 22 dana
Čini nam se da su priče o nakitu nepresušne. Komadi nakita koji spajaju generacije i prenose se iz škrinje u škrinju. Kažu bake – da se ima za crne dane! Nakit koji sa druge strane kupujemo kako bismo sopstvenom stilu dali lični pečat elegancije… »

PVC STOLARIJA: KAKO ODABRATI PRAVOG PROIZVOĐAČA I PREPOZNATI KVALITET

Economy pre 24 dana
Ako ste već odlučili da je PVC stolarija bolje rešenje za vaše potrebe od drvene i ALU — dobrodošli u klub. Većinu stambenih ali i poslovnih objekata u Srbiji i Evropi krase PVC prozori i vrata, uglavnom zbog stvari kao što su dugovečnost… »

Migracija Google analitike na GA4: Šta sve morate znati i zašto je to bitno za vaše poslovanje?

Economy pre 25 dana
Možda ste već postali svesni činjenice da će 1. jula 2023. Google analitika 4 (GA4) zameniti trenutnu verziju Google analitike. Ukoliko želite da izbegnete bilo kakav gubitak istorijskih podataka, moraćete da obezbedite pažljivu migraciju vaših… »

Želite da prodate nekretninu po većoj ceni? Evo kako!

Economy pre 26 dana
Većina ljudi kupuje ili prodaje stan odnosno kuću jednom u životu. Vrednost nekretnine može da bude prilično velika, pa je prava procena od velike važnosti ako ne želite da je date ispod cene. Ako ste rešili da prodate vašu nekretninu, sigurno je… »