Economy » Vesti dana

http://www.economy.rs

Economy

Hrana koja utiče na stvaranje celulita

Economy pre 5 dana
Hrana u najvećoj meri utiče na naš izgled i na naše obline. Čak i da trenirate svakog dana, ukoliko niste primenjivali jelovnik zdrave ishrane, nećete uspeti da smršate kako želite. Proces mršavljenja je jedan kompletan proces za koji je potrebno vreme. Dakle, ne možete da smršate ako sve... »

Razlike industrije venčanja u Srbiji i inostranstvu

Economy pre 10 dana
Osim emocionalnog značaja koji venčanje, kao jedan od najvažnijih događaja u našim životima, nosi, ono sadrži i važan finansijski aspekt. Svojom vekovnom tradicijom, venčanje je postalo prilično unificiran proces širom sveta, što nam je omogućilo da na uporedan način sagledamo realne... »

Kako studenti koji varaju na ispitima ne budu uhvaćeni

Economy pre 11 dana
Postoje najrazličitiji načini kako da varate na ispitu, i isti položite bez mnogo učenja. Prepisivanje i varanje na ispitu je gotovo prisutno na svim fakultetima. Mada, sa prepisivanjem se u većini slučajeva počinje i pre fakulteta, samo je pitanje u kojoj meri se prepisuje. Pošto smo... »

Šta sve treba da znate prilikom postavljanja fasade?

Economy pre 12 dana
Izolacija fasade je veliki finasijski izdatak, pa se zato često ljudi odlučuju da biraju jeftinije materijale koji na kraju ne mogu da daju najkvalitetnije rešenje. Materijal za izolaciju je u sastavu fasade i najvažnija je komponenta, i on se sam na kraju isplati i mala razlika u cenama je... »

Zubne krunice i zubni implanti

Economy pre 15 dana
Ugradnja zubnih krunica je jedan od češćih zahvata koji se obavlja u svakoj stomatološkoj ordinaciji. Zubne krunice veoma često imaju veliku estetsku ulogu u životu pojedinca, ali i ulogu rehabilitacije zubne vilice. Ugradnjom krunica, pored samog estetskog izgleda, postiže se i udobnost u... »

Ugradnja alarmnog sistema u stambenom prostoru

Economy pre 15 dana
Alarmni sistem se sastoji od dektetora pokreta, spoljne sirene, unutrašnje sirene, šifratora i centrale. Pre nego što se odlučite na ugradnju u Vašem domu, dobro je da napravite plan gde će i kako tačno biti alarmni sistem postavljen. Prvo odakle se kreće je razvodna kutija, koja se... »

Beograd ili drugi grad

Economy pre 15 dana
Ljude iz unutrašnjosti često muči pitanje da li ići na par dana u prestonicu ili možda na neku planinu ili neko etno selo. Beograd je idealno mesto i za mlađe i starije osobe i svako ko je u mogućnosti trebao bi bar par dana da odvoji za posetu. Bogat kulturno istorijski sadržaj, krstarenje... »

Razlika između zimskih i letnjih auto guma

Economy pre 17 dana
Jedna od skoro najvažnijih stvari o kojoj morate voditi računa kada ste vlasnik automobila i vozač uopšte, pored brojnih tehničkih pregleda, provere nekih osnovnih stvari, jeste da znate ispravno da odaberete auto gume koje su vam potrebne u određenom godišnjem dobu. Naravno, tu su još neki... »

Sve što treba da znate o smerovima srednjih medicinskih škola

Economy pre 28 dana
Ukoliko se niste trudili svih 8 razreda osnovne škole ni ne pomišljajte da probate da upišete srednje medicinske škole. Oduvek je bilo poznato ko se upisuje za određena zanimanja, pa je tako najpoznatije da se srednje medicinske škole mogu upisati samo ukoliko imate skoro preko ukupno 95... »

Primena plastičnih kontejnera u obnovljivim izvorima energije

Economy pre 30 dana
Mnoge firme u zemlji I inostranstvu bave se prikupljanjem hrane od proizvođača, kako bi je reciklirali i napravili kvalitetno djubrivo. Hrana se prikuplja iz velikih sistema gde se hrana i distribuira krajnjim korisnicima, kao što su hoteli, restorani, narodne kuhinje, dečiji vrtići, škole,... »

Stefanović: Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena kući

Danas  pre 4 sata  još 18 povezanih

Raspisani izbori za Nacionalne savete

Radio sto plus  pre 6 sati  još 16 povezanih

Otkazana Trampova vojna parada

N1 Info  pre 3 sata  još 16 povezanih

Od danas svi građani imaju pravo na besplatnu Dina karticu

Gde investirati  pre 6 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.