Glas Šumadije

Ko će sve govoriti na šestom protestu „Srbija protiv nasilja“

Glas Šumadije pre 19 sati
Na protestu sutrašnjem protestu “Srbija protiv nasilja” govoriće i profesor Pravnog fakulteta Miodrag Miško Jovanović, letač Saša Jovanović, kolega i prijatelj Omera Mehića, nastavnica iz Beograda Marina Vidojević, i student Filozofskog… »

Nastavak radova na rekonstrukciji tržnice Centar

Glas Šumadije pre 15 sati
Kako je postupak javne nabavke za izvođenje radova za završetak izgradnje nove nadstrešnice u okviru gradske tržnice zelena pijaca “Centar“ završen, a rok za žalbe istekao, Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac potpisalo je ugovor sa… »

Operativni tim za neeksplodirana ubojna sredstva izvršio je uništavanje NUS-a predatih od strane građana

Glas Šumadije pre 12 sati
Dana 09.06.2023. godine, na osnovu Naredbe načelnika Sektora za vanredne situacije MUP RS, Operativni tim za neeksplodirana ubojna sredstva, Uprave za vanredne situcije u Kragujevcu, uz poštovanje svih propisanih mera bezbednosti i uz asistenciju… »

Utvrđen prostorni plan za povezivanje Kragujevca sa Moravskim koridorom

Glas Šumadije pre 18 sati
Utvrđen je prostorni plan za izgradnju brze saobraćajnice koja će povezati Kragujevac sa Moravskim koridorom. Uredba koja uređuje tu materiju objavljena je u najnovijem Službenom glasniku, piše novaekonomija.rs. Vlada je donela Uredbu o utvrđivanju… »

Uručene potvrde studentima koji su obavili stručnu praksu u Gradskoj upravi

Glas Šumadije pre 12 sati
U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu uručene su potvrde studentima Univerziteta u Kragujevcu koji su sa uspehom obavili stručnu praksu u Gradskoj upravi grada Kragujevca u okviru programa Studentske stručne prakse u javnoj upravi za 2022/2023. godinu… »

Najava isključenja vode za petak, 9. jun

Glas Šumadije pre 17 sati
Havarijska isključenja na dan 09.06.2023. Male Pčelice, ul. Skradinska 33 ( od 07:30 do 09:00 časova ), ulična linija. Male Pčelice, ul. Pere Đorđevića 15 ( od 09:30 do 12:00 časova ), ulična linija. Male Pčelice, ul. Kraljevački bataljon ( od… »

Maskenbal u Velikom parku 17. juna

Glas Šumadije pre 19 sati
U Velikom parku kod Spomen fontane „Ranjenik“, 17. juna, od 17 do 20 časova, biće organizovana manifestacija „Maskenbal u Velikom parku“ na kojoj će biti izabrane najlepše pojedinačne, porodične i grupne maske. Tom prilikom deca iz… »

Više ulica u Kragujevcu danas bez struje

Glas Šumadije pre 20 sati
09:00 – 11:00 – 26 oktobra i B. Bojovića 09:00 – 13:00 – Pjera Križanića 18-30, Škotskih sestara, Čestobrodička i Svrljiška 09:00 – 14:00 – Gornjomilanovačka 64-74, Malenska, Majevička 09:00 – 13:00 – Lepenica i Save Kovačevića… »

Srbija protiv nasilja: Rok Vladi da za nedelju dana ispuni zahteve (VIDEO)

Glas Šumadije pre 3 sata
Šesti po redu građanski protest „Srbija protiv nasilja“ počeo je danas u 18 sati ispred Doma Narodne skupštine, a završen je oko 21.20 ispred Vlade Srbije. Donosioci odluka su čuli naše zahteve. Ako oni ne budu ispuneni, sledeće nedelje vidimo… »

„Kao što idemo kod zubara, tako treba da idemo i kod psihoterapeuta. Kao što se zub pokvari, tako i naša osećanja ostave…

Glas Šumadije pre 11 sati
Prošlog vikenda održala se konferencija „Bliže do psihoterapijeˮ u organizaciji Udruženja psihologa i studenata psihologije Engram. Bila je to prva konferencija koja se bavila pitanjem psihoterapije, povezivanjem studenata sa stručnjacima iz… »

Glas Šumadije, najnovije vesti »