Glas Zaječara

Objavljen spisak svih popusta sa penzionerskom karticom

Glas Zaječara pre 14 sati
Penzionerska kartica za sve koji su se prijavili počinje da važi od nedelje 1. oktobra, a Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond) objavio je kompletan spisak mesta na kojima će penzioneri imati popuste i koliko će oni… »

Kraj septembra u znaku letnjeg vremena

Glas Zaječara pre 14 sati
Septembar završavamo u znaku letnjeg vremena. Iako je jesen zvanično počela, slobodno možemo reći da je septembar bio letnji mesec. Imali smo veliki broj toplih dana sa najvišom dnevnom temperaturom iznad 25 stepeni – letnjih dana. Bilo je i… »

Dnevni horoskop za subotu 30. septembar

Glas Zaječara pre 15 sati
Dnevni horoskop za 30. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje! OVAN Dnevni horoskop za 30. septembar 2023. godine savetuje Ovnove da se posvete porodičnim obavezama i radu u kući. Stvari koje… »

Stanje na putevima: Umeren saobraćaj i dobra prohodnost

Glas Zaječara pre 15 sati
Na putevima Srbije se usled lepog vremena očekuje umeren intenzitet saobraćaja, bez vanrednih zastoja na auto putevima i uz dobru prohodnost na svim glavnim putnim pravcima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije. Povremeno pojačan saobraćaj treba… »

U zaječarkom teatru odigrana premijera predstave “Rusalka“

Glas Zaječara pre 14 sati
U zaječarkom teatru sinoć je odigrana premijera predstave “Rusalka“ po tekstu i u režiji Vesne Stanković. Ovaj pozorišni komad o vlaškoj magiji publika je odlično prihvatila i zaječarske glumce nagradila gromkim aplauzom. Autor muzike u… »

Održan sastanak Inicijativnog odbora za formiranje Zadužbine-fondacije koja će nositi ime Adama Puslojića

Glas Zaječara pre 14 sati
U maloj sali Gradske uprave u Zaječaru je održan sastanak Inicijativnog odbora za formiranje Zadužbine-fondacije koja će nositi ime Adama Puslojića i čije će sedište biti u njegovoj rodnoj kući – Galeriji „Darodavac“ u Кobišnici kraj… »

Objavljene nove cene goriva: Dizel ko parizer!

Glas Zaječara pre 1 dan
Litar evrodizela će danas od 15 sati do sledećeg petka u isto vreme koštati maksimalno 214 dinara za litar, a cena benzina evropremijum BMB biće 191 dinar za litar. Objavljene su nove cene goriva koje će važiti do petka, 6. oktobra, piše Danas… »

Danas prijatno toplo vreme

Glas Zaječara pre 1 dan
Jutro sveže i ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Samo će u centralnim i južnim predelima Srbije biti male do umerene oblačnosti. Vetar slab, ujutru južni ili promenljiv, a popodne severnih pravaca. Pritisak… »

Najavljeni izbori za 17. decembar. Gradonačelnici podnose ostavke, ali gradonačelnik Bora odbija da odgovori da li će i on

Glas Zaječara pre 1 dan
Nezvanično se saznaje da će parlamentarni i lokalni izbori biti održani 17. decembra, čeka se ostavka Ane Brnabić i Vlade Srbije, u mnogim gradovima ostavke podnose čelnici gradova i opština, ali je gadonačelnik Bora, uoči sutrašnje sednice… »

Dnevni horoskop za petak 29. septembar

Glas Zaječara pre 1 dan
Dnevni horoskop za 29. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje! OVAN Dnevni horoskop za 29. septembar 2023. godine vam donosi preokret na radnom mestu. Neočekivane vesti dobijate od nadređenih, a one… »

Glas Zaječara, najnovije vesti »