iKragujevac

''Zimska čarolija'' stigla u Kragujevac

iKragujevac pre 13 sati
Koncert Dečijeg hora ''Čarolija'' sa Leontinom, Tijanom i Ivanom otvorio je najlepši praznični festival Zimsku čaroliju u Kragujevcu. Kragujevčani svih uzrasta uživali su u čaroliji svetlucavog ambijenta Trga Vojvode Radomira Putnika… »

Zapalio se krov kuće: Veliki požar u Kragujevcu

iKragujevac pre 12 sati
Sinoć, nešto posle 20 časova, Vatrogasno spasilačka brigada dobila je dojavu da gori kuća u Maršiću. Prema rečima Zorana Kočovića, načelnika Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu, dolaskom na lice mesta, vatrogasci su konstatovali da gori… »

Svim učenicima srednjih škola u Kragujevcu 10 hiljada dinara

iKragujevac pre 13 sati
Svim učenicima srednjih škola na teritoriji Kragujevca koji su državljani Republike Srbije biće dodeljena jednokratna novčana pomoć u iznosu od 10 hiljada dinara. Ova odluka usvojena je na sednici Privemenog organa grada Kragujevca. Najznačajnija… »

Poseta višečlanoj porodici Ljubisavljević

iKragujevac pre 13 sati
Nikola Dašić, predsednik Privremenog organa grada Kragujevca i Gordana Damnjanović, članica Komisije za socijalnu politiku, zdravstvo i obrazovanje Privremenog organa, posetili su danas višečlanu porodicu LJubisavljević iz Maršića koji čine… »

Otvoren Festival „Grčka u srcu Srbije“

iKragujevac pre 13 sati
Na Šumadija sajmu otvoren je Festival „Grčka u srcu Srbije“ koji će trajati do nedelje, 3. decembra. U prisustvu predstavnika Grada Kragujevca, Privredne komore Srbije, Grada Katerinija, Udruženja „Filos“, brojnih izlagača i posetilaca… »

Peti prijem građana u gradskoj kući

iKragujevac pre 13 sati
Za razgovor bez prethodnog zakazivanja sa predsenikom Privremenog organa Grada Kragujevca Nikolom Dašićem i njegovim saradnicima do 17 sati prijavilo se 50 Kragujevčana. O problemima sa kojima se sugrađani iz različitih delova grada susreću… »

Prva kragujevačka gimnazija dobila učionicu budućnosti

iKragujevac pre 1 dan
Prva kragujevačka gimnazija dobila je svoj Mejkers lab, multidisciplinarni prostor u kome će učenici i nastavnici istraživati, stvarati i povezivati Stem oblasti. Nauka, tehnologija, inženjerstvo, umetnost, matematika i preduzetništvo su oblasti… »

Radnički protiv Čukaričkog na Banovom brdu

iKragujevac pre 1 dan
Seriju teških mečeva u prvenstvu fudbaleri Radničkog nastavljaju na Banovom brdu protiv starih rivala. U 17. kolu super lige Čukarički protiv Radničkog. Snimak utakmice u nedelju, 3. decembra, u 17 časova, na programu Televizije Kragujevac.… »

Vučić: Srb odlučila da napravi novu strategiju za borbu protiv klimatskih promena

iKragujevac pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija donela odluku da napravi novu srategiju kako bi doprinela borbi protiv klimatskih promena i da su one su deo strategije do 2050. godine. On je na samitu COP28 u Dubaiju rekao da je Srbija… »

Godišnji stručni sastanak Hirurške sekcije Srbije održan u Kragujevcu

iKragujevac pre 1 dan
Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu danas je bio domaćin stručnog skupa u organizaciji Hirurške sekcije Srbije, koja postoji u okviru Srpskog lekarskog društva. Ovo je prvi put da se sastanak hirurga iz cele Srbije, ali i inostranstva… »

iKragujevac, najnovije vesti »