iKragujevac » Vesti dana

http://www.ikragujevac.com

iKragujevac

S trake u Kragujevcu sišao 500.000 "fića"

iKragujevac pre 3 sata
Kompanija Fijat Krajsler automobili (FCA) saopštila je da je u njenoj fabrici u Kragujevcu petstohiljaditi primerak modela FIAT 500L sišao s proizvodne trake. Taj model je, kako je navedeno, "u vrhu svoje kategorije u Evropi u poslednjih pet godina" i "lider na tržištima" Italije i Španije. U... »

Kragujevac – pametan grad: Parcela u Sobovici Milanoviću, otvoren konkurs za sportske klubove…

iKragujevac pre 9 sati
Gradsko veće na sednici održanoj 21. februara dalo je saglasnost za zaključivanje Memoranduma o razumevanju između grada Kragujevca i Yandex LLC kompanije iz Rusije sa sedištem u Moskvi. Reč je o IT kompaniji sa preko 6500 zaposlenih i preko 100 miliona korisnika u osam zemalja. Memorandum će... »

Uprkos skandalu: Senat jednoglasno podržao kandidaturu Arsenijevića za rektora Univerziteta u Kragujevcu

iKragujevac pre 2 sata
Nebojša Arsenijević jednoglasno je ponovo predložen za kandidata za rektora kragujevačkog Univerziteta. Kako je saopštio Senat Univerziteta za Arsenijevića se, tajnim glasanjem, izjasnilo svih 29 članova Senata. Ukoliko bude izabran, Arsenijević će tu funkciju obavljati u narednom... »

Sednica Skupštine grada: Odbornici o novim kreditima i obeležavanju jubileja prve prestonice

iKragujevac pre 6 sati
Redovna sednica Skupštine grada Kragujevca, 14. po redu, biće održana sutra od 9 sati. Na obimnom dnevnom redu prvog ovogodišnjeg zasedanja lokalnog parlamenta biće, između ostalog, predlozi odluka o dugoročnom i kratkoročnom zaduživanju grada, te predlog odluke o proglašenju 2018. godinom... »

Protokol o saradnji gradova i opština u slivu Velike Morave

iKragujevac pre 1 sat
U organizaciji Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, Stalne konferencija gradova i opština i UNDP-a, u Starom dvoru u Beogradu, svečano je potpisan protokol o saradnji gradova i opština u slivu Velike Morave. Protokol su potpisali... »

Težak udes kod knića! Poginuo muškarac u sudaru automobila i kamiona!

iKragujevac pre 8 sati
U saobraćajnoj nesreći na putu Knić - Mrčajevci poginuo je Momir S. kada se automobil kojim je upravljao sudario sa kamionom. Nesreća se dogodila jutros oko 5 časova, a sudarili su se automobil Nisan mikra koji je vozio Momir (70) i kamion. Od zadobijenih povreda vozač automobila je preminuo... »

U Nišu 97 odsto vakcinisanih, najkritičnije u Beogradu i Kragujevcu

iKragujevac pre 10 sati
Obuhvat vakcinacije u Nišu vakcinom MMR je porastao na 97,4 posto, što je značajno više u odnosu na period iz 2016. kada je bilo 56,9 odsto vakcinisanih, rekao je danas u Nišu ministar zdravlja Zlatibor Lončar, upozoravajući da je, kada je vakcinacija u pitanju, najkritičnije u Beogradu i... »

Očekuju vas pokloni, zabava i druženje: Porodični dan uz aktuelne animirane avanture

iKragujevac pre 11 sati
Još jedno druženje za sve mališane uz fantastične animirane avanture u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, zakazano je na Porodičnom danu u nedelju 25. februara od 12 do 17 časova! Zabava, animacije, kreativne radionice i pokloni za sve mališane očekuju vas u vašem omiljenom bioskopu. Ne... »

Venčanje je u modi: Počinje Sajam venčanja na Šumadija sajmu

iKragujevac pre 11 sati
“Sajam venčanja” svečano će biti otvoren sutra od 12 časova na kragujevačkom sajmištu i trajaće do nedelje, 25. februara. Na manifestaciji će se predstaviti više od 60 izlagača, među kojima su saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri i... »

Stiže uplata: Ako ste na ovom spisku dobijate novac!

iKragujevac pre 7 sati
Obaveštenje o redovnoj i privremenoj novčanoj naknadi: Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mesec januar 2018. godine, u petak 23.02.2018. godine, a da će privremenu novčanu... »

©2018 Netmark d.o.o.