InfoKG

STARI KRAGUJEVAC - Šiškova kafana

InfoKG pre 12 sati
Prve kragujevačke kafane nastale su tridesetih godina prošlog veka u blizini dvora kneza Miloša. Bila su to mesta gde se, prvo uz služenje kafe, počela točiti rakija i vino. Te prve kragujevačke kafane držali su mahom Cincari, jer su se Srbi… »

InfoKG 7 dana: Preminuo na radnom mestu, prozjumer, isplata 30€, opljačkana pošta...

InfoKG pre 16 sati
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Zamenik javnog tužioca preminuo na radnom mestu, prekinuta blokada puta Bresnica-Trmbas, naš grad dobija prvog javnog prozjumera, ukinuta vanredna situacija, u toku isplata prvog dela državne pomoći od 30… »

Epidemiolog Predrag Delić novi član Narodne stranke

InfoKG pre 1 dan
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić objavio je na današnjoj konferenciji za medije u Kragujevcu da je ovoj stranci pristupio poznati kragujevački epidemiolog Predrag Delić, za koga je rekao da je stručnjak izuzetno cenjen u javnosti i koji… »

Elektronski zeleni sertifikat za vakcinisane - Covid (Korona) pasos

InfoKG pre 1 dan
Šta je Digitalni zeleni sertifikat? Digitalni zeleni sertifikat predstavlja objedinjenu potvrdu kojom se dokazuje da li ste primili vakcinu protiv COVID-19 i da li imate rezultate testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2. Koja je razlika između… »

Da li ste se prijavili za 30 evra? Prijava traje do ponoći

InfoKG pre 1 dan
Danas je poslednji dan za prijave građana za državnu pomoć od 30+30 evra, podsetio je ministar finansija Siniša Mali i pozvao građane da iskoriste tu mogućnost do ponoći, kada ističe rok za registraciju na portalu Uprave za trezor. View this post… »

U Šumadijskom okrugu još 44 osobe zaražene Koronom, evo koliko je u Kragujevcu

InfoKG pre 2 dana
Na teritoriji grada Kragujevca registrovano je 35 novih slučajeva zaraze Korona virusom, pokazuju poslednji podaci ovdašnjeg Instituta za javno zdravlje. U kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru, prema jučerašnjim podacima do 9 sati… »

Kragujevac prvi u Srbiji gasi kotlarnice na ugalj i u potpunosti prelazi na gas

InfoKG pre 2 dana
Kragujevac će biti prvi grad u Srbiji u kom će zahvaljujući podršci EBRD, gradska toplana u potpunosti preći na gas. Uz saniranje deponije pepela, što je takođe predviđeno u ovoj godini, ukupna vrednost projekta iznosi 18 miliona evra… »

Izložba "Dvorski kompleks u Kragujevcu u 19. veku" u Amidžinom konaku

InfoKG pre 2 dana
Izložba naziva "Dvorski kompleks u Kragujevcu u 19. veku" Pedagoškog odeljenja Narodnog muzeja Kragujevac biće otvorena sutra od 19 časova u Amidžinom konaku. Izložba je priređena u okviru projekta koje je finansiralo Ministarstvo kulture i… »

Za 11 projekata u oblasti vera 7 miliona dinara

InfoKG pre 2 dana
Grad Kragujevac je za projekte u oblasti vera, koji će se realizovati u ovoj godini, opredelio sedam miliona dinara i podržao njih 11. Podržani su sledeći projekti: Video i audio produkcija emisija i promo spotova pod nazivom „Obnova života“… »

Mesijev dres doneo 1.100.000 dinara za lečenje malog Gavrila

InfoKG pre 2 dana
Posle potpisane Juventusove sedmice, prodata i Barsina desetka za 1.100.000 dinara. Posle Ronaldovog, i Mesijev dres na humanitarnoj licitaciji doneo je značajnu svotu - 1,1 milion dinara, koja je namenjena za lečenje malog Gavrila koji boluje od… »

InfoKG, najnovije vesti »