InfoKG » Vesti dana

http://www.infokg.rs

InfoKG

Kragujevac i Kijov dobiće multifunkcionalna "igrališta blizance", ali se još ne zna kada kreće izgradnja

InfoKG pre 11 sati
Izgradnja dva identična multifunkcionalna igrališta u Kijovu i Kragujevcu još jednom je bila tema zvaničnika dva grada, a poodom proslave Dana Republike Češke i obeležavanja 15 godina saradnje. Iz Gradske uprave nisu mogli da nam preciziraju kada će igralište na Bubnju i početi da se... »

FIAT ne da "titulu", i dalje najveći srpski izvoznik

InfoKG pre 16 sati
Najveći srpski izvoznik u prvih šest meseci ove godine ostvarila je kompanija "Fiat Krajsler automobili" (FCA) sa 471,4 miliona evra, te tako nastavila dugogidišnji trend, a ostale koji su ušli u top 15 daleko iza sebe. Kako je objavilo Ministarstvo finansija, za Fiatom slede HBIS grupa... »

Izabrane nove sudije, ostaje veliki manjak delilaca pravde

InfoKG pre 14 sati
Problem manjka delilaca pravde delimično će biti rešen izborom 33 novih sudija u Srbiji, od koji će neki raditi u Kragujevcu. Visoki savet sudstva izabrao je 33 nove sudije za Upravni sud, te za apelacione sudove u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, kao i sudije za više sudove. Po poslednjim... »

Zabava starija od nove ere: CIRKUS je ponovo u Kragujevcu, mališani oduševljeni

InfoKG pre 13 sati
Kružna arena, akrobate, klovnovi, žongleri, životinje, trikovi... Cirkus je posle dužeg vremena ponovo u Kragujevcu. U publici oduševljeni kragujevački mališani, mnogi prvi put u prilici da vide ovaj spektakl. Doveli ih roditelji, bake, deke, koji su nekad nezaobilazno leta provodili pod... »

"Global Village": Sajam kultura, tradicija, muzike i hrane u Velikom parku

InfoKG pre 12 sati
U organizaciji AIESEC-a u Kragujevcu će i ove godine biti održana manifestacija ”Global Village”, svojevrsni sajam kultura na kome će inostrani studenti predstavljati svoju tradicionalnu, muziku, hranu. Manifestacija se održava sutra u Velikom parku od 17 sati. Događaj je deo edukativnog... »

Memorijal „Nenad Nena Manojlović“ na zatvorenom bazenu (PROGRAM)

InfoKG pre 10 sati
Međunarodni memorijalni turnir „Nenad Nena Manojlović“, održaće se po četvrti put, od srede do petka, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, u organizaciji Kragujevačkog vaterpolo kluba Radnički. Turnir će ove godine okupiti osam timova uzrasta do 13 godina, koji će biti... »

Vojvođanska zlatna rukavica: Slobodan Jovanović osvojio zlato i proglašen najboljim domaćim bokserom

InfoKG pre 14 sati
Osvajač zlata na 36. “Vojvođanskoj zlatnoj rukavici” u poluteškoj kategoriji je bokser kragujevačkog “Radničkog” Slobodan Jovanović, koji je od strane stručnjaka proglašen i najboljim domaćim bokserom turnira. Najvrednije priznanje, Vojvođansku zlatnu rukavicu, osvojio je Bannaphon... »

Igor Todorović novi trener KKK "Radnički": "Mladi tim boriće se do zadnjeg atoma snage, pozivam publiku da nas podrži"

InfoKG pre 17 sati
Novi trener KKK "Radnički" je Kragujevčanin Igor Todorović, koji je, između ostalih, uspešno vodio ekipu "Radnički 1950", sa kojom je bio nadomak KLS. Za InfoKG Todorović kaže da je vođenje njegovog novog tima velika privilegija, ali i odgovornost, te da klub ima za cilj stabilizaciju i... »

Grci predstavili tradiciju i duh svog naroda Kragujevčanima (FOTO)

InfoKG pre 1 dan
Kulturno–obrazovna asocijacija grada Mezolongi iz Grčke “Eleftheri Poliorkimeni“ nakon mnogobrojnih gostovanja širom regiona nastupila pred kragujevačkom publikom u Knjaževsko-srpskom teatru. Umetnici iz Grčke predstavili su svoju pozorišnu sekciju kao i tradicionalne i orijentalne... »

Bivši radnici "Zastava kamiona" traže da Vlada preuzme fabriku

InfoKG pre 1 dan
Bivši radnici "Zastava kamiona", kojima nisu isplaćene zarade, jubilarne nagrade i regres u ukupnom iznosu oko 120 miliona dinara, protestovali su na trgu "Kod krsta" i zatražili da Vlada Srbije reši taj problem preuzimanjem fabrike. Na protestu je rečeno da je to najbolje rešenje, jer ako... »

©2018 Netmark d.o.o.