InfoKG

MOL Serbia i mađarska Nacionalna služba za naplatu putarine potpisale sporazum o proširenju saradnje u Kragujevcu

InfoKG pre 3 sata
Kompanija MOL Serbia i mađarska Nacionalna služba za naplatu putarine (National Toll Payment Services plc.) potpisale su sporazum o nastavku saradnje koji će putnicima širom Srbije omogućiti kupovinu mađarskih e-vinjeta i HU-GO e-putarina na… »

Kragujevčaninu Draganu Ristiću svetska šampionska titula u Sidneju

InfoKG pre 47 minuta
Strelac kragujevačkog kluba “Čika Mata”, Dragan Ristić trijumfovao u gađanju malokalibarskom puškom iz ležećeg stava u kategoriji SH2 na Svetskom prvenstvu u parastreljaštvu u Sidneju. Pored toga, ekipa Srbije je u ovoj disciplini, u kojoj su… »

Košarkašice Radničkog protiv Studenta za prvu pobedu pred kragujevačkom publikom

InfoKG pre 17 minuta
Košarkašice Radničkog u trećem kolu Prve ženske lige Srbije dočekuju ekipu niškog Studenta. Meč je na programu sutra od 16:30 časova u hali “Gordana Goca Bogojević”. Ulaz je besplatan. Kragujevčanke u ovaj meč ulaze na talasu optimizma… »

Predstavljen prototip multifunkcionalne „pametne rukavice za slepe“

InfoKG pre 1 sat
Prototip multifunkcionalne „pametne rukavice za slepe“, koja će značajno olakšati svakodnevni život i pružiti neophodnu sigurnost u samostalnim dnevnim aktivnostima osobama oštećenog vida, predstavljen je u Kragujevcu na tradicionalnom… »

Rukometašice Radničkog protiv Mladog radnika u hali “Jezero”

InfoKG pre 1 sat
Rukometašice Radničkog u utakmici četvrtog kola Super B lige Srbije odmeriće snage sa ekipom Mladog radnika iz Radinca. Meč je na programu sutra od 17 časova u hali “Jezero”. “Bez obzira na dosadašnji stoprocentni učinak i na činjenicu da… »

“Pouke iz šume” na Velikom školskom času

InfoKG pre 2 sata
Poema “Pouke iz šume“, autora Aleksandra Šurbatovića, biće izvedena u ponedeljak, 21. oktobra, u 11 sati na Velikom školskom času, jednoj od centralnih manifestacija Oktobarski svečanosti, kojima Kragujevac neguje sećanje na najtragičniji… »

Košarkaši Radničkog dočekuju Leskovčane

InfoKG pre 2 sata
Košarkaši Radničkog u utkamici trećeg kola Druge lige Srbije, ugostiće sutra od 19 časova, u hali “Jezero”, ekipu leskovačkog Zdravlja. Ulaz je besplatan. Ekipa Igora Todorovića je sezonu otpočela u skladu sa očekivanjima. U prvom kolu je… »

Predstava “Moćni rendžeri ne plaču” u Domu omladine

InfoKG pre 2 sata
Predstava Dramskog studija Doma omladine pod nazivom “Moćni rendžeri ne plaču” će biti izvedena sutra od 20 časova na sceni "Slavica Slaja Urošević". Tekst za ovu predstavu je napisala Tijana Grumić, a režirao ga je Bratislav Janković. U… »

ANKETA: Šta očekujete od opozicije okupljene pod sloganom "Svi na ovu stranu" na predstojećim lokalnim izborima?

InfoKG pre 3 sata
Tokom inicijalnog okupljanja opozicije pod sloganom "Svi na ovu stranu", pod koji su stali Zajedno za Šumadiju, Srpski pokret obnove i Bolja Srbija, održanog u dvorištu porodične kuće bivšeg gradonačelnika Veroljuba Stevanovića u Malim Pčelicama… »

RSG traži komercijalistu

InfoKG pre 4 sata
RSG media group, u okviru koje posluje i Radio Stari grad, raspisuje konkurs za prijem komercijaliste na terenu. Ukoliko Vas privlači prodaja, želite da sami organizujete svoje radno vreme, komunikativni ste, ljubazni i sigurni u nastup, onda ste Vi… »

InfoKG, najnovije vesti »