InfoKG » Vesti dana

http://www.infokg.rs

InfoKG

Izložba crteža i instalacija Radomira Kneževića u "Mostovima Balkana"

InfoKG pre 3 sata
Izložba crteža i instalacija Radomira Kneževića biće otvorena sutra od 20 sati u Gradskoj galeriji „Mostovi Balkana“ Radomir Knežević je rođen 1957. godine u Kikindi. Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu završio je 1983.godine. Magistarske studije završio je na istom fakultetu 1988.... »

NAJEZDA: Komarci “k’o rode”, zaprašivanje tek sledeće nedelje

InfoKG pre 22 minuta
U Kragujevcu je sa dolaskom lepog vremena počela i najezda komaraca, a prva ovogodišnja akcija tretiranja zelenih površina protiv ovih insekata biće izvedena tek sledeće nedelje. Iz loklane samouprave poručuju da je plan da u narednim mesecima bude izvedeno nekoliko akcija zaprašivanja... »

Zvanično: "Direktna Banka" kupila "Piraeus", prodajna mreža veća za 50 odsto

InfoKG pre 2 sata
Direktna Banka a.d. Kragujevac zvanično je kupila 100 odsto vlasništva Piraeus banke a.d. Beograd od Piraeus bankarske grupe, sa ciljem širenja svog poslovanja i jačanja pozicije na tržištu Srbije. Na ovaj način Direktna Banka obezbediće bolju dostupnost klijentima, jer će se ovom... »

Trakić četvrti u Kini (FOTO)

InfoKG pre 1 sat
Član Kluba ekstremnih sportova Kragujevac, Strahinja Trakić zauzeo je četvrto mesto na polumaratonu u kineskom Ksianu. Trakić je na ovoj trci bio predstavnik grada Kragujevca, a za četvrto mesto se izborio u konkurenciji 1.600 trkača. Članovi Kluba ekstremnih sportova Kragujevac krajem aprila... »

Posao u kazinu

InfoKG pre 2 sata
Potrebni radnici za rad u kazinu. Zainteresovani kandidati sve informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona 064/82-68-415.... »

"5 u 1":JKP ŠUMADIJA KRAGUJEVAC novo objedinjeno preduzeće

InfoKG pre 21 sat
Objedinjena javno-komunalna preduzeća pod "Čistoćom" - Zelenilo, Parking servis, Gradska groblja i Tržnice, ubuduće će se zvati "Javno-komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac". Predlog odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća Čistoća, koje će ubuduće poslovati pod imenom Javno... »

NSZ: Isplata novčane naknade nezaposlenima

InfoKG pre 1 dan
Nacionalna služba za zapošlјavanje danas će posredstvom Poštanske štedionice isplatiti redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mart 2018. godine. Privremene novčane naknade nezaposlenim licima, koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za mart 2018. godine sutra će biti... »

Kragujevčani će ocenjivati komunalne usluge, preduzećima mesec dana za "popravni"

InfoKG pre 21 sat
Ukoliko odbornici Skupštine grada usvoje izmene i dopune odluka o komunalnim delatnostima, građanima Kragujevca će prvi put biti omogućeno da učestvuju u kontroli kvaliteta tih usluga. Ukoliko rezultati izjašnjavanja građana pokažu da nisu zadovoljni, grad Kragujevac ima obavezu da preispita... »

Oružari sutra protestuju kod Krsta, Maji Gojković potpisi protiv privatizacije

InfoKG pre 24 sata
Radnici Zastava oružja najavili su za sutra protest na platou kod Krsta sa početkom u 18 sati, kada će izraziti nezadovoljstvo povodom najavljenog modela privatizacije. Oni će danas predsednici Skupštine Republike Srbije Maji Gojković predati potpise radnika protiv privatizacije, kao i pismo... »

SITAK: "Poreska uprava vrši finansijku odmazdu, zastrašivanje i prinude na deo taksista"

InfoKG pre 22 sata
Oko sto taksi prevoznika sa teritorije Kragujevca, Batočine i drugih delova Šumadije, Požege, Arilja, organizovano je predalo zahteve za usaglašavanje poreskog duga nadležnoj Poreskoj upravi u Kragujevcu. "U opticaju je klasična „proskripcija“ od strane Poreske uprave, diskriminacija,... »

Donald Tusk danas u Beogradu

B92  pre 3 sata  još 10 povezanih

Arunovićevoj bronza u Koreji, Veličković četvrta

Politika  pre 1 sat  još 10 povezanih

Golden Stejt i Filadelfija prošli, Boston vodi 3:2

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.