InfoKG

POSKUPLJENJE goriva u Srbiji

InfoKG pre 14 sati
Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine objavilo je nove cene goriva u skladu sa uredbom o ograničavanju cene naftnih derivata u Republici Srbiji koja stupa na snagu danas od 15.00 časova, i važiće narednih sedam dana. Tako će posle poskupljenja… »

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji Tržnice, ovo su rokovi

InfoKG pre 15 sati
Kako je postupak javne nabavke za izvođenje radova za završetak izgradnje nove nadstrešnice u okviru gradske Tržnice završen, a rok za žalbe istekao, JKP Šumadija potpisalo je ugovor sa izvođačem radova. Ugovor je potpisan sa grupom ponuđača… »

Novo upozorenje RHMZ: Na snazi narandžasti meteoalarm

InfoKG pre 16 sati
Prema najnovijem upozorenju RHMZ, nastavlja se period nestabilnog vremena sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine na pojedinim lokalitetima kratkotrajno mogu biti veoma intenzivne uz grad (gde je procenjena ukupna 10-dnevna prosečna… »

Uništeno 277 neeksplodiranih ubojnih sredstava iz postupka predaje neregistrovanog oružja i municije (FOTO)

InfoKG pre 12 sati
Tim kragujevačke Uprave za vanredne situacije uništio je u kamenolomu Straževica u Batočini 277 neeksplodiranih ubojnih sredstava, koja su predali građani u postupku predaje neregistrovanog oružja i municije. Uništeni su ručne bombe, detonatorske… »

Zakazana 25. sednica SG: Odbornici o rebalansu budžeta, investiranju i gradskim upravama

InfoKG pre 12 sati
Sednica Skupštine grada, 25. po redu, biće održana u petak, 16. juna, od 9 časova. Među najznačajnijim tačkama dnevnog reda su rebalans budžeta, investiranje i odluka o gradskim upravama. Najznačajnija tačka na sednici gradskog parlamenta biće… »

Uručene potvrde studentima koji su obavili stručnu praksu u Gradskoj upravi

InfoKG pre 11 sati
U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu uručene su potvrde studentima Univerziteta u Kragujevcu koji su sa uspehom obavili stručnu praksu u Gradskoj upravi grada Kragujevca u okviru programa Studentske stručne prakse u javnoj upravi za 2022/2023. godinu… »

Propisana maksimalna prodajna cena hleba od brašna „T-500”

InfoKG pre 15 sati
Vlada Republike Srbije usvojila je Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna „T-500” kojom je propisana maksimalna prodajna cena hleba u iznosu od 54 dinara, kao i da ukupna stopa marže, koja se obračunava na neto fakturu cene, ne… »

Sajam roditeljstva u vrtiću Ciciban

InfoKG pre 19 sati
U Kragujevcu će sutra od 12 sati u vrtiću Ciciban prvi put biti održan “Sajam roditeljstva” u okviru koga će više od 20 ustanova koje pružaju pomoć i podršku roditeljima u ranoj fazi razvoja dece predstavi svoje usluge. “Kroz radionice… »

Ne morate da kupujete zdravstveno osiguranje: Srpska knjižica važi za ovih 20 zemalja

InfoKG pre 9 sati
Reč je o ovih 20 zemalja: Austrija, Belgija, BiH, Bugarska, Holandija, Italija, Luksemburg, Mađarska, Severna Makedonija, Nemačka, Rumunija, Slovačka, Francuska, Hrvatska, Crna Gora, Češka, Slovenija, Turska i Tunis. Dobra vest za sve koji tek treba… »

Evo u kojih 20 privatnih vrtića roditelji mogu upisati decu uz subvencije grada

InfoKG pre 11 sati
Grad Kragujevac objavio je spisak na kom se nalazi 20 privatnih predškolskih ustanova u koje se mogu upisati deca čiji roditelji ostvare pravo na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi za radnu 2023/2024. godinu. Reč je o… »

InfoKG, najnovije vesti »