InfoKG » Vesti dana

http://www.infokg.rs

InfoKG

Povećane subvencije poljoprivrednicima za osiguranje, a smanjene za nove zasade

InfoKG pre 4 sata
Lokalna samouprava povećala je subvencije za osiguranje useva, plodova i životinja za 180.000 dinara i sada iznose 880.000, ali je za isti iznos smanjila subvencije za podizanje novih ili obnavlјanje postojećih višegodišnjih zasada voćaka, hmelјa i vinove loze, i one sada iznose 620.000... »

Vodička tura do manastira Vraćevšnica

InfoKG pre 8 sati
U godini obeležavanja dva veka od kada je Kragujevac proglašen za prestonicu, ponovo će biti organizovana turistička vodička tura do manastira Vraćevšnica. Polazak autobusa predviđen je sutra u 11 sati od Trga kod krsta. U okviru ove vodičke ture prvo će biti organizovano panoramnsko... »

Komedija "Džast merid" u KST-u

InfoKG pre 1 sat
Komedija "Džast merid", po tekstu Dunje Petrović i u režiji Vojina Vasovića, biće izvedena sutra od 20 časova na sceni Joakim Vujić Knjaževsko-srpskog teatra. „Džast merid“ je priča koja se dešava sada i ovde. U vremenu, u kome se više živi od snalažlјivosti nego od novca,... »

Muzička predstava “S ove strane muzike” u Kragujevcu

InfoKG pre 5 sati
Muzička predstava “S ove strane muzike” biće održana sutra od 17 časova u Pozorištu za decu, u organizaciji Muzičkog centra Kragujevac. Ulaz za sve zainteresovane je besplatan. Kompozitor ove muzičke predstave je Vera Milanković, a izvodi je Hor Dečjeg kulturnog centra Beograd i narator... »

"Šareno drvo" u Pozorištu za decu

InfoKG pre 8 sati
Predstava za bebe i najmlađe "Šareno drvo" rediteljke Anđelke Nikolić biće izvedena sutra od 12 časova u Pozorištu za decu. “Kroz oblak, kišu, dugu i razne neobične ambijente, publiku će voditi glumica Dubravka Brkić i glumac Petar Lukić. Predstava "Šareno drvo" budi nežnost i druge... »

InfoKG slavi 3. rođendan

InfoKG pre 7 sati
Dragi Kragujevčani, portal InfoKG danas slavi 3. rođendan. U protekle tri godine objavili smo više od 10.000 tekstova o dešavanjima u Kragujevcu i ostvarili više od pet miliona poseta. InfoKG je ubedljivo najčitaniji portal u gradu, a po broju poseta trenutno se možemo svrstati u rang i sa... »

Osumnjičenom za ubistvo MMA borca pritvor do 30 dana

InfoKG pre 5 sati
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu predložilo je određivanje pritvora u trajanju do 30 dana dvadesetjednogodišnjem A. M. osumnjičenom za ubistvo bivšeg MMA borca Radoša Joksimovića, piše Beta. A. M. je na saslušanju potvrdio da je u utorak uveče ispalio hice iz vatrenog oružja u... »

Priprema zimnice u punom jeku: Na Kvantašu cene veće – kupaca više (FOTO)

InfoKG pre 6 sati
Sezona pripreme zimnice je u punom jeku, a na kragujevačkoj kvantaškoj pijaci cene povrća i voća su veće u odnosu na prethodne godine, ali ima i više kupaca, tvrdi upravnik Kvantaško-stočne pijace, Dragan Stević. Dodaje da su cene povećane zbog nepovoljnihjih vremenskih uslova tokom ove... »

Kragujevački klubovi prikupili gotovo 2.000 evra za Mlađanovo izlečenje

InfoKG pre 4 sata
U okviru humanitarne akcija za lečenje mladog fudbalera Mlađana Jovičinca, koji boluje od karcinoma kostiju, kragujevački klubovi su prikupili gotovo 2.000 evra na stadionu “Čika Dača”. Mlađana u narednih šest meseci očekuje sedam hemioterapija, a nakon toga bi trebalo da otputuje za... »

Izložba gljiva na PMF-u

InfoKG pre 6 sati
Izložba gljiva, 18. po redu, biće održana sutra od 16 do 21 čas na Prirodno-matematičkom fakultetu kragujevačkog Univerziteta, u organizaciji Gljivarskog društva Šumadija. Ulaz za sve zainteresovane posetioce je besplatan. Posetioci će biti u prilici da vide brojne vrste gljiva sa područja... »

Od EU za zapošljavanje 6,3 miliona evra

RTV  pre 5 sati  još 30 povezanih

Lavrov u BiH: Bakir nije dao...

Vesti online  pre 4 sata  još 28 povezanih

Vanredna sednica Skupštine Srbije

RTV  pre 6 sati  još 25 povezanih

Sankcije SAD razbesnele Kinu

BBC News  pre 22 minuta  još 21 povezana

Muškarac stradao u padu sa skladišta Luke Beograd

Politika  pre 4 sata  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.