InfoKG » Vesti dana

http://www.infokg.rs

InfoKG

Škoti darivali kragujevačke mališane paketićima

InfoKG pre 18 sati
Mališanima iz socijalno ugroženih porodica u Kragujevcu uručeno je ukupno 250 novogodišnjih paketića, koje su obezbedili humanitarna organizacija Blaythswood Care iz Škotske i Centar za socijalni rad “Solidarnost“. Pored dece iz porodica primalaca socijalne pomoći u Kragujevcu, paketići... »

“Šumadija” zanovila mehanizaciju sa 7 miliona

InfoKG pre 15 sati
Javno komunalno preduzeće “Šumadija” zanovilo je mehanizaciju za Reciklažni centar i javnu higijenu, tačnije kupljeni su mini utovarivač i dva samohodna usisivača, čija je ukupna vrednost oko sedam miliona dinara, bez PDV-a. Nabavka mini utovarivača je finansirana kroz subvencije lokalne... »

Dani zdravlja: Besplatni pregledi i saveti lekara u Roda centru

InfoKG pre 16 sati
“Dani zdravlja” biće održani sutra od 9 do 22 časa u Roda centru Kragujevac. Posetioce očekuju saveti lekara, besplatni pregledi, merenje pritiska, šećera u krvi i procenta masti u organizmu, kao i brojni kozmetički preparati. Na Danima zdravlja izlagači će svoje proizvode i preparate... »

Stiže novac preko NSZ

InfoKG pre 16 sati
Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će sutra isplatiti posebnu novčanu naknadu. Na račune korisnika sutra "leže" posebna novčana naknada za mesec novembar tekuće godine.... »

"Zlatni indeksi" za diplomce koji su pre pola veka upisali mašinstvo

InfoKG pre 14 sati
"Zlatni indeksi" i publikacije "Spomenica generacije 1968/69." uručeni su devetoj generaciji diplomaca nekadašnjeg Mašinskog fakulteta, danas FIN-a, u godini kada oni slave pola veka od upisa na studije mašinstva. Za pripadnike devete generacije naših diplomaca, koji su studije upisali 1968.,... »

Promocija zbirke pesama „Živa muzika“ uz akustičnu svirku "Dece loših muzičara"

InfoKG pre 12 sati
Predstavljanje zbirka pesama „Živa muzika“ Vladana Miljkovića, uz akustičnu svirku benda "Deca loših muzičara", biće upriličeno sutra od 20 sati u Kontakt galeriji SKC-a. Nedavno je izdavačka kuća „Enklava“ objavila knjigu “Živa muzika”, Vladana Miljkovića. Urednik izdanja je... »

Koncert Kragujevačkog simfonijskog orkestra u Drugoj gimnaziji

InfoKG pre 13 sati
Kragujevački simfonijski orkestar, pod dirigentskom palicom Vladimira Milića, nastupiće sutra od 20 sati u Holu Druge kragujevačke gimnazije. Na programu će biti Šubert i Dvoržak. Ulaz je besplatan.... »

Počinje „ESTAM – world music fest“ (Program)

InfoKG pre 16 sati
„ESTAM – world music fest“ biće održan 14. i 15. decembra od 20 sati u Knjaževsko-srpskom teatru. Publika će moći da čuje sevdah, muziku Balkana i naših krajeva, mediterana, bliskog istoka, jevrejske i arapske tradicije. U petak nastupiće harmonikaš Jovan Pavlović i trubač Marko... »

Vaterpolisti Radničkog protiv Naisa u polufinalu Kupa Srbije

InfoKG pre 17 sati
Vaterpolisti Radničkog odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije sa ekipom Naisa. Meč je na programu u subotu, 22. decembra, od 19:45 časova u Zrenjaninu. Žrebom u Sportskom centru “Čair” u Nišu odlučeno je da u polufinalu Kupa Srbije vaterpolisti Radničkog odmere snage sa ekipom Naisa, a... »

Izložba pobedničkih radova na konkursu "Dosta su svetu jedne Šumarice"

InfoKG pre 19 sati
Izložba radova učenika osnovne škole "Milan Blagojević" iz Lučana, koja je bila najbolja na literarnom i likovnom konkursu "Dosta su svetu jedne Šumarice", biće otvorena sutra u 12 sati u Muzeju "21. oktobar". Reč je o tradicionalnoj manifestaciji, literarnom i likovnom konkursu učenika... »

©2018 Netmark d.o.o.