Ist media » Vesti dana

http://www.istmedia.rs

Ist media

UHAPŠENI RADNICI RTB zbog krađe ANODNOG MULJA. Zaplenjeno kilogram zlata i 200.000 evra

Ist media pre 16 dana
BOR, U akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala SBPOK, nakon dužeg operativnog rada, više radnika Rudarsko-topioničarskog basena RTB Bor uhapšeno je noćas pod sumnjom da su u iz pogona Zlatare iznosili anodni mulj i zlatni prah, saznaje IST Media. U noćašnjoj akciji policije,... »

TRIBINA: Digitalni mediji u Boru na ivici opstanka. Sufinansiranje sporo i neefikasno

Ist media pre 17 dana
BOR, (IST Media) Javna debata o temi „Kakve medije želim u Boru“ u organizaciji Slavko Ćuruvija Fondacije, održana u Narodnoj biblioteci, protekla je, uz aktivno učešće publike, uglavnom u znaku sučeljavanja mišljenja o TV Bor koja, zahvaljujući opštinskim javnim nabavkama, opstaje... »

Medijska udruženja se povlače iz republičkih komisija i zahtevaju formiranje novih

Ist media pre 18 dana
(foto: Pixabay) Novinarska i medijska udruženja (NUNS, NDNV, ANEM i Lokal pres) odlučili su da povuku svoje predstavnike iz komisija Ministarstva kulture i informisanja za ocenjivanje medijskih projekata i smatraju da je jedini izlaz iz postojeće situacije – obustavljanje konkursnog procesa,... »

RTB postao JEDINSTVENO PREDUZEĆE. U ISTORIJU odlaze TIR, RBB, RBM

Ist media pre 19 dana
BOR, (IST Media, press služba RTB) Skupština RTB-a Bor donela je na današnjoj sednici odluku o statusnoj promeni, kojom se zavisna preduzeća – Rudnici bakra Bor, Rudnik bakra Majdanpek i Topionica i rafinacija – pripajaju Matičnom i sa njim formiraju zajedničku, jedinstvenu kompaniju.... »

LEGENDE vokalnog jazza-a THE MANHATTAN TRANSFER dolaze na Nišville

Ist media pre 20 dana
NIŠ, (IST Media) Najpopularnija i najuticajnija vokalna džez grupa svih vremena – The Manhattan Transfer, nastupiće prvi put u Srbiji (a i u zemljama bivše Jugoslavije) na Nišville jazz festivalu 2018, u petak, 10, avgusta. Impresivna karijera ovog sastava koja traje već više od četiri... »

Četiri godine rada Info centra kompanije Rakita

Ist media pre 26 dana
Info centar kompanije Rakita Eksplorejšn (Exploration), koja posluje u sastavu kompanije Nevsun Risorsiz (Resources) iz Kanade, obeležila je 27. aprila 2018. četiri godine rada. Tokom ovog perioda ostvarena je uspešna komunikacija sa svima koji su bili zainteresovani za sprovođenje projekta... »

Za tri meseca RTB proizveo 10.000 tona koncentrata bakra

Ist media pre 31 dan
BOR, (IST Media, G.T.V.) U Rudarsko-topioničarskom basenu Bor u prvom kvartalu ove godine otkopano je četiri miliona tona rude, čijom je preradom dobijeno 10 hiljada tona bakra u koncentratu, saopštila je ova kompanija. Od januara do marta uklonjeno je i 4,75 miliona tona raskrivke, što je za... »

Predsednik opštine Bor dobija tri pomoćnika. Za zdravstvo zadužen srednjoškolac o protokolu brine rudar

Ist media 16.04.2018
BOR, (IST Media) Na prvoj sednici Opštinskog veća SO Bor, članovi ovog tela su doneli odluku o sistematizaciji radnih mesta Predsednik opštine Bor, Aleksandar Milikić, imaće tri pomoćnika i šefa kabineta. Prvi čovek opštine Bor imaće mlađe savetnike, za koordiniranje odnosa s javnošću... »

Regionalni politički skandal. Predsednik opštine Bor IZVREĐAO ZAJEČAR PA SE IZVINIO

Ist media 12.04.2018
BOR ( IST Media) Novoizabrani predsednik opštine Bor, Aleksandar Milikić, u nameri da na konstitutivnoj sednici SO Bor istakne zasluge prethodne vlasti na čijem je čelu bio, izgovorio je neprimerene rečenice o susednom Zaječaru što je izazvalo negativne reakcije u tom gradu. “Bor je jedan... »

ALEKSANDAR MILIKIĆ novi-stari PREDSEDNIK OPŠTINE BOR

Ist media 10.04.2018
BOR, (foto: istmedia) – Dosadašnji predsednik opštine, Aleksandar Milikić, nastaviće da obavlja tu funkciju i u naredne četiri godine, odlučila je danas skupštinska većina koju čine SNS i SPS. Za njegov izbor glasalo je 25 od ukupno 35 odbornika SO Bor. Obraćajući se odbornicima,... »

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

RTV  pre 6 sati  još 18 povezanih

Troicki se povukao sa Rolan Garosa

Sportske.net  pre 5 sati  još 14 povezanih

Klop potvrdio, Salah baš loše!

Sportske.net  pre 8 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.