Ist media » Vesti dana

http://www.istmedia.rs

Ist media

NEVSUN odbio LUNDIN za kupovinu akcija. PONUDA ocenjena kao NEPRIJATELJSKA

Ist media pre 7 dana
Saopštenje kompanije NEVSUN prenosimo u celini. Kompanija Nevsun Risoursiz saopštila je da je njen Odbor direktora, nakon pažljivog razmatranja i prijema preporuke specijalne komisije nezavisnih direktora, i posle obavljenih konsultacija sa svojim finansijskim i pravnim savetnicima, odbila... »

Donacija Rakite za sterilizaciju pasa lutalica

Ist media pre 7 dana
BOR, (IST Media) Kompanija Rakita Eksplorejšn i udruženje građana „Borske šape“, potpisali su ugovor kojim će ova kompanija donacijom pružiti podršku projektu sterilizacije i kastracije pasa lutalica u Boru. Na ovaj način pomoći će se da se na human način značajno smanji broj pasa... »

Od danas Bor zvanično GRAD

Ist media pre 20 dana
foto: Bor030 BOR, (IST Media) Odlukom odbornika SO Bor, od danas je naziv opština otišla u istoriju a Bor je i zvanično dobio status grada. Izmrenom Statuta, lokalni parlament će nositi naziv Gradska skupština, Opštinsko veće će biti gradsko, kao i uprava. Predsednik opštine Aleksandar... »

Stižu prvi rezultati dobijanja statusa grada. POVEĆANE ZARADE FUNKCIONERA

Ist media pre 29 dana
BOR, (IST Media) Članovi Opštinskog veća SO Bor, održali su danas poslednju sednicu ovog tela pod tim nazivom, jer će ubuduće, odlukom Vlade Srbije o dodeljivanju statusa grada, „opštinsko“ biti preimenovano u „gradsko“, a prvu opipljivu promenu osetiće gradska vlast i opštinska... »

Od ponedeljka 9. jula nova cena kompleta za Nišville 2018.

Ist media 04.07.2018
foto: Nemanja Đorđević Za predstojeći Nišville Jazz Festival koji će se održati od 3. do 12. avgusta u Nišu, do ponedeljka, 9. jula aktuelne su promo cene ulaznica: Komplet ulaznica košta 3.000 dinara, Pojedinačne ulaznice 1.500 dinara, VIP Komplet (VIP tribina) 4.000 dinara i VIP... »

Kome je i zašto smetao PUTOKAZ ka BORU NA AUTOPUTU

Ist media 04.07.2018
foto: ist media BOR, (IST Media) Odlukom poslanika republičke Skupštine nedavno je Boru vraćen status grada, ali ka tom privrednom centru istočne Srbije ne pokazuje nijedan putokaz na auto putu E-75, pošto je tabla iz neobjašnjivog razloga uklonjena. Umesto velike table na kojoj su bili... »

ISTORIJSKI DAN. Boru VRAĆEN STATUS GRADA

Ist media 20.06.2018
Većinom glasova poslanika Narodne Skupštine Republike Srbije, Boru je danas vraćen status grada. Za predlog Zakona o izmenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije, koji su podneli poslanici Studenka Kovačević iz Bora, Miletić Mihajlović, Darko Laketić i Dejan... »

Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena svojim kućama

SEEbiz  pre 5 sati  još 18 povezanih

Izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina 4. novembra

RTV  pre 30 minuta  još 16 povezanih

Trampova vojna parada odložena „do 2019.“

BBC News  pre 6 sati  još 16 povezanih

Sinsinati: Nevreme zaustavilo Novaka u naletu, nastavak danas…

Hot sport  pre 8 sati  još 18 povezanih

Počinje besplatna podela Dina kartica građanima

RTV  pre 1 sat  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.