Ist media

(VIDEO) Stanovništvo istočne Srbije još u bronzano doba razvijalo nove tehnologije prerade metala

Ist media pre 3 dana
BOR, (IST Media) U sklopu međunarodnog istraživačkog projekta o bronzanom dobu na teritoriji severoistočne Srbije senzacionalno otkriće predstavlja nalaz ostataka peći za preradu bakra uz koju je pronađena velika količina šljake, usitnjene rude i… »

GLUMAC BRANKO CVEJIĆ otvara ovogodišnje Dane Zorana Radmilovića

Ist media pre 3 dana
ZAJEČAR, (IST Media) Pozorišni festival Dani Zorana Radmilovića, koji se 28. put održava u rodnom gradu našeg velikog glumca, otvoriće televizijski i pozorišni glumac Branko Cvejić, saopšteno je na današnjoj pres konferenciji u zaječarskom… »

TV N1 i VUK CVIJIĆ dobitnici novinarske nagrade za etiku i hrabrost DUŠAN BOGAVAC

Ist media pre 3 dana
Foto: Screenshot N1 Žiri novinarske nagrade „Dušan Bogavac“ za etiku i hrabrost odlučio je da za 2019. godinu dobitnici budu redakcija TV N1 i novinar „NIN-a“ Vuk Cvijić. Redakcija TV N1 svojim programom uživo, informativnim emisijama… »

Zastrašujući podatak: Na 150 lokacija u Srbiji 24 miliona kubnih metara rudarskog otpada

Ist media pre 5 dana
BOR, (IST Media, foto: istmedia) – Javna prezentacija projekta Katastar rudarskog otpada održana je u Boru, a predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike, Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i članovi projektnog tima, predstavili su u… »

DON DON pokrenuo pekarsku proizvodnju u Zaječaru i raspisao oglas za prijem radnika

Ist media pre 9 dana
ZAJEČAR, (IST Media, foto: ilustracija) – Kompanija Don Don, jedna od vodećih u proizvodnji hleba i pekarskih proizvoda, koja je u aprilu kupila deo imovine Žitoprometa, raspisala je oglas za prijem radnika a nedavno je i pokrenuta proizvodnja… »

Laznica domaćin obeležavanja SVETSKOG DANA HRANE. A gde nego u zdravoj sredini!

Ist media pre 10 dana
ŽAGUBICA, (IST Media) – U okviru kampanje „Oktobar – mesec zdrave ishrane“, 15. oktobra u Laznici biće obeležen Svetski dan hrane koji se ove godine obeležava pod sloganom „Pravilna ishrana, dostupna i pristupačna svima – za svet bez… »

Pogledajte PROGRAM ovogodišnjih DANA ZORANA RADMILOVIĆA

Ist media pre 11 dana
ZAJEČAR, (IST Media) Organizacioni odbor festivala „Dani Zorana Radmilovića“, usvojio je program 28. festivala , koji će u Narodnom pozorištu Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ biti održan od 18. do 25. oktobra. Zoranove dane otvoriće… »

Savez za Srbiju KAMPANJU BOJKOTA IZBORA započeo iz Bora

Ist media pre 14 dana
BOR, (IST Media, foto: SZS) – Predsednik Udruženih sindikata Sloga i jedan od lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinović, kampanju bojkota predstojećih izbora započeo je danas u regionu istočne Srbije, u Boru. U razgovoru sa gradjanima Bora on je… »

Bor iz Nemačke dobio najmoderniju mobilnu opremu za sterilizaciju pasa

Ist media pre 18 dana
BOR, (IST Media) Javnom komunalnom preduzeću “3. oktobar” danas je uručena mobilna ambulanta za sterilisanje i vakcinaciju pasa i mačaka, čime će se u značajnoj meri doprineti rešavaju ogromnog problema sa kojima se grad Bor suočava. Ovo… »

PROMENI SVOJ KOMŠILUK NA BOLJE! Stiže podrška, predložite akciju

Ist media pre 25 dana
BOR, (IST Media) Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) je pokrenula platforma promeni.rs putem koje možete predložiti a potom i pokrenuti akciju kojom će se omogućiti stvaranje bolje zajednice u vašem okruženju. Kako je saopštila NKD… »