Ist media » Vesti dana

http://www.istmedia.rs

Ist media

Svirao sa Džejms Braunom, Rej Čarslom i Prinsom, a sada NA NIŠVILU – MACEO PARKER

Ist media pre 5 dana
Kultni američki funk i soul-jazz saksofonista (svira alt, tenor i bariton saksofon) Maceo Parker, nastupiće sa svojim sastavom prve večeri Nišville jazz festivala 2019, u četvrtak 8. avgusta najavili su organizatori. Svojevremeno poznat najviše po tome što je bio član čuvene duvačke linije... »

ODBORNICI u skupštini grada Bora od sada NA SEDNICAMA SA LAPTOPOM

Ist media pre 6 dana
BOR, (IST Media) Borska Skupština će biti jedna od retkih u Srbiji u kojoj će odbornici ubuduće, tokom sednice, moći da skupštinski materijal prete preko laptop računara, da glasaju elektronski i prijave se za diskusiju. Svaki od 35 odbornika je laptop dobio na revers, neće imati mogućnost... »

POŽAR u UPRAVNOJ ZGRADI rudnika JAMA

Ist media pre 9 dana
BOR, (IST Media, foto:istmedia) – U upravnoj zgradi rudnika bakra “Jama” kompanije Ziđin, večeras je izbio požar u kome nema povređenih, saznaje IST Media. Prema dobijenim informacijama, do požara je došlo u jednoj od kancelarija, a uzroci tek treba da se utvrde. Prema rečima izvora IST... »

NOVI MODEL TRAKTORA stiže iz Boljevca

Ist media pre 9 dana
BOLJEVAC, (IST Media) Indijska kompanija “Sonalika”, predstavila je danas u Boljevcu tri nova traktora marke “Solis”, koji će se sklapati u boljevačkoj fabrici poljoprivrednih maština FPM “Agromehanika”. “Novi traktori zadovoljavaju stroge kriterijume IPARD programa Evropske unije,... »

UHAPŠENI MUŠKARCI u pokušaju krađe bakarnog krova sa livnice firme Ziđin

Ist media pre 9 dana
BOR, (IST Media) Borska policija uhapsila je trojicu muškaraca koji su sinoć pokušali da sa krova livice firme Zijin Copper ukradu bakarni krov, saopšteno je danas. “Efikasnom i brzom akcijom uhapšen je jedan devetnaestogodišnjak i dvojica mukaraca starosti 33 godinana, svi iz Bora”,... »

TEŽAK UDES kod Boljevca. Strahuje se da ima nastradalih

Ist media pre 20 dana
BOLJEVAC, (IST Media, foto:istmedia) Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 11 sati nedaleko od Boljevca, a strahuje se da ima nastradalih. Kako saznaje Ist media, nesreća se dogodila pre Valakonjskog brda a u direktnom sudaru su učestvovali automobili marke “golf 2” i “reno”.... »

Opozicija kritikovala otpis duga RTB-u, dok vlast kaže da Zijin već puni gradsku kasu

Ist media pre 21 dan
(foto: arhiva IST Media) BOR, (IST Media) Četvrta sednica Gradske Skupštine Bora protekla je u znaku donošenja odluke o otpisu duga RTB-u Bor po Unapred pripremljenom planu reorganizacije borskog basena bakra, ali i prvoj odluci opozicije da napusti zasedanje zbog neuvažavanja predloga i... »

TOM WALKER I LOST FREQUENCIES nova imena ovogodišnjeg EXIT festivala

Ist media pre 26 dana
TOM WALKER I LOST FREQUENCIES dva su nova imena koja će nastupiti na ovogodišnjem EXIT festivalu koji će bitgi održan od 4. do 7. jula u Novom Sadu. Tom Walker, autor jednog od najvećih hitova decenije “ Leave a Light On”, koji je osvojio top liste i srca publike širom planete, nastupiće... »

REVOLUCIONARNI projekat. BOR PRVI U SRBIJI dobija SIGURNE STAZE za kretanje učenika

Ist media pre 27 dana
BOR, (IST Media) Bor je prvi grad u Srbiji koji će dobiti precizno urađene digitalne podatke sigurnih staza i putanja kretanja učenika osnovnih i srednjih škola kako bi se povećala njihova bezbednost u saobraćaju. Podaci, kojima će se omogućiti da mladi pešaci budu bezbedniji u saobraćaju,... »

HOTEL JEZERO napunili Bugari i Rumuni. Ziđin najavio nova ulaganja u hotel i okolinu Borskog jezera

Ist media 17.01.2019
BOR, (IST Media, foto: istmedia) Promena vlasničke strukture u borskom kombinatu bakra nisu promenile planove kada je u pitanju razvoj turizma na Borskom jezeru, pre svega, kada je reč o hotelu “Jezero”. Prema rečima menadžera hotela Milice Milovanović, trenutna popunjenost hotela je više... »

©2019 Netmark d.o.o.