Ist media » Vesti dana

http://www.istmedia.rs

Ist media

Računica: POPLAVE odnele godišnji budžet opštine ŽAGUBICA. OD DIJASPORE NI EVRO

Ist media pre 2 dana
ŽAGUBICA, (IST Media, foto: printscreen RTV Homolje) Dva i po meseca od kako su nezapamćene poplave pogodile Žagubicu, ova opština sanira rane. Mnoga domaćinstva ostala bez ičega, u prazna četiri zida. Brojne porodice izgubile su sve što su teškom mukom decenijama stekle – od pokućstva,... »

SRDAN GOLUBOVIĆ i GORAN BOGDAN i filmu Otac koji snima i u okolini Bora

Ist media pre 1 dan
BOR, (IST Media, G.T.V, S.T. foto: istmedia) Bor je, kada ga uporedite sa drugim gradovima u Srbiji, pravi filmski centar. Ono što je posebno važno za grad jeste njegova lokacija i taj sudar lepote divne prirode i Homoljskih planina sa jedne i rudnika sa druge strane. Meni je to veoma zanimljivo... »

NAGRADA ZORANOV BRK sinoć dodeljena NEBOJŠI ILIĆU

Ist media pre 3 dana
ZAJEČAR, (IST Media, foto: pozoriste ZR) – Žiri 27. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“, odlučio je sinoć da nagradu “Zoranov brk” dodeli Nebojši Iliću za ulogu Grofa Andrenjija Ištvana, mađarskog plemića u predstavi “Noćna straža” Ateljea 212 iz Beograda. Žiri je bio u... »

Milosava Grozdić – poslovna žena iz kuhinje

Ist media pre 3 dana
ŽAGUBICA, (IST Media, M.M.) Biljnu raskoš Homolja Milosava Grozdić iz Žagubice iskoristila je da pretvori u poslovnu šansu, ali i olakša zdravstvene tegobe ljudi svojim proizvodima – sirupima, slatkom, džemovima, kompotima, čajevima… Isprva je, kao i većina domaćica, ove đakonije... »

Borku Periću nagrada Zoranov brk za ulogu u predstavi Ustav Republike Hrvatske

Ist media pre 4 dana
ZAJEČAR, (IST Media, foto:pozorište ZR) Predstavu Satiričkog kazališta „Kerempuh“ iz Zagreba „Ustav Republike Hrvatske“ Ante Tomića i Rajka Grlića, u režiji Vinka Brešana, zaječarska publika pozdravila je gromoglasnim aplauzom a nagradu Zoranov brk žiri je dodelio Borku Periću za... »

LIDL otvorio vrata. Borani najviše kupovali PILETINU, BRAŠNO, ŠEĆER I ZEJTIN

Ist media pre 9 dana
BOR, (IST Media) Na svečanoj ceremoniji u Boru, simboličnim presecanjem vrpce ispred Lidla u Zelenom bulevaru 26a, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Aleksandar Milikić, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji. Na isti način istovremeno su... »

SUTRA U 8 sati LIDL u Boru otvara vrata kupcima – RAFOVI NISKIH CENA

Ist media pre 10 dana
BOR, (IST Media) U četvrtak 11. oktobra tačno u 8:00, Lidl će u Boru otvoriti vrata novog najsavremenijeg prodajnog diskonta u Srbiji, a kupce će sačekati rafovi niskih cena, obećavaju u ovoj kompaniji. Istovremeno, Lidl će otvoriti objekte u Beogradu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu,... »

LIDL U BORU počinje sa radom 11. OKTOBRA

Ist media pre 17 dana
BOR, (IST Media) Kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje, između ostalih i u Boru, u 8 sati. Građani i ostalih gradova, Beograda, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i... »

STIGLI KINEZI: Jinghe Chen iz Zijin Majninga posetio RTB Bor

Ist media pre 22 dana
BOR, (IST Media/Kolektiv) Šesnaestočlana delegacija kineske kompanije, podeljena na biznis i tehnički tim, boraviće u Boru i Majdanpeku do 3. oktobra i za to vreme razgledaće površinske kopove „Južni“ i „Severni revir“, „Veliki Krivelj“ i „Cerovo“, potom borsku Jamu, kao i sve... »

(AUDIO) Gradonačelnik Bora IZVREĐAO NOVINARE koji su mu postavili PITANJE OD JAVNOG INTERESA

Ist media pre 22 dana
BOR, (IST Media) Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, nazvao je neke borske novinare “neukima”, samo zato što su mu javno postavili pitanje o sudbini peticije koju je potpisalo 185 građana Bora a kojom žele da spreče izgradnju poslovnog objekta u nekadašnjem parku “88 Titovih ruža”... »

©2018 Netmark d.o.o.