Ist media

MILIKIĆ: Cilj protesta DESTRUKCIJA DRŽAVE IZNUTRA I IZAZIVANJE PANIKE

Ist media pre 19 sati
BOR, (IST Media) Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, izjavio je danas da je cilj dvodnevnih protesta u gradovima u Srbiji “pokušaj destrukcije države iznutra i izazivanje panike”. Danas se u Srbiji dešavaju stvari koje nisu svojstvene za jednu… »

Majdanpečanin poručio: Ćale, ovo je za tebe JER SI UMRO, A NIJE BILO RESPIRATORA

Ist media pre 2 dana
Saša Trifunović Sinoćnja potresna izjava Petra Đurića, data reporterki televizije N1 Jeleni Zorić na protestu ispred Skupštine Srbije, danas odslikava pravi karakter protesta protiv laganja naroda u vezi epidemije i samovolje jednog čoveka… »

Na Stolu OBUSTAVLJENA POTRAGA za ženom iz Bučja

Ist media pre 5 dana
BOR, (IST Media, foto: Arhiva GSS) Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) obustavili su na planini Stol potragu za ženom starom oko 60 godina iz Bučja jer se danas sama vratila kući. Njen nestanak prijavila je porodica, koja je strahovala da će… »

MLADI U BORU na udaru korone. Virus ponovo u JKP 3. oktobar

Ist media pre 14 dana
BOR, (IST Media) Korona virusom u Boru trenutno je zaraženo osam osoba. Reč je o mlađim ljudima koji imaju blage simptome i nalaze se u samoizolaciji, izvestila je na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije direktorka Doma zdravlja u Boru dr… »

Pravnici Opštine Žagubica će zastupati poplavljena domaćinstna protiv MHE

Ist media pre 15 dana
ŽAGUBICA, (IST Media, foto: printscreen RTV Homolje) Meštani sela Krepoljin, koji su pretrpeli štetu u jučerašnjoj poplavi za koju okrivljuju privatnu mini hidro-elektranu (MHE) na reci Mlavi u vlasništvu firme “Astra Enerdži” iz Kragujevca… »

Nišvil najavio nove zvezde OVOGODIŠNJEG FESTIVALA – Per “Bas Viking” Mathisen Trioniš

Ist media pre 16 dana
Velikani evropske džez scene stižu u Niš. Per “Bas Viking” Mathisen Trio sa gitaristom Nguyen Le i bubnjarem Gary Husband, nastupiće na Nišvil festivalu prvog dana festivala, u četvrtak 13. avgusta, saopštio je organizator. Ovaj sastav čine… »

(VIDEO) Zbog ILEGALNE MINI HIDROELEKTRANE ponovo POPLAVLJENO selo Krepoljin

Ist media pre 16 dana
ŽAGUBICA, (IST Media) Zbog podizanja brane mini hidroelektrane “Astra Enerdži” na reci Mlavi, poplavljena je velika površina sela Krepoljin u opštini Žagubica, gde je ugroženo oko 200 domaćinstava. Predsednik te opštine Safet Pavlović rekao… »

Zijin otvorio modernu PERIONICU VEŠA i hemijsko čišćenje

Ist media pre 17 dana
BOR, (IST Media) Kompanija Serbia Zijin Copper (Ziđin), otvorila je u Boru modernu perionicu za uslužno pranje veša i hemisjko čišćenje, i to je za sada jedina perionica u gradu. Perionica je otvorena u nekadašnjem klubu “Livac” u ulici Nikole… »

JEDINE SEOSKE NOVINE u Srbiji, uređuje ih veteran Momčilo Srećković

Ist media pre 21 dan
Piše: Milan Ašković Selo Zabrežje iz obrenovačke opštine spada među najstarije naseobine u ovom kraju. Hroničar i neumorni tragalac za istorijskim nitima sela, koja sežu od 15. veka do danas, je Momčilo Moci Srećković (71), poljoprivrednik i… »

Žagubica teško pogođena NOĆAŠNJOM POPLAVOM. Bujica automobile odnela u reku

Ist media pre 23 dana
ŽAGUBICA, (IST Media, foto: screenshot RTV Homolje) Zbog obilnih padavina koje su noćas zahvatile opštinu Žagubica, bujične vode izlile su se iz korita lokalne reke i nanele veliku štetu domaćinstvima u selu Krepoljin i naseljima Breznica i… »

Ist media, najnovije vesti »