Ist media » Vesti dana

http://www.istmedia.rs

Ist media

U KRAJSLERU delovi UTOVARIVAČA RTB-a. Istraga povezuje aktere sa NELEGALNOM TOPIONICOM

Ist media pre 1 dan
BOR, (IST Media) Policija u Boru uhapsila je M.G. (25), koji je iz pogona ’’Jama’’ RTB-a, pokušao da ukrade metalne delove utovarivača, vredne oko milion dinara, rečeno je IST Mediji u policiji. Policija navodi da je M.G. prevozio delove automobilom ’’dajmler krajsler’’ i uhvaćen... »

Liderka odbačene liste GG IZBOR POSTOJI najavila TUŽBU protiv OIK.

Ist media pre 1 dan
BOR, (IST Media) Nosilac liste grupe građana “Izbor postoji – Irena Živković”, najavila je tužbu Upravnom sudu u Beogradu protiv Opštine Bor, odnosno Opštinske izborne komisije koja je zbog navodnih brojnih nedostataka odbila da proglasi ovu listu za lokalne izbore 4. marta. Kako... »

I Borani se masovno pridružili akciji izgradnje NOVOG CENTRA ZA DECU OBOLELU OD RAKA

Ist media pre 3 dana
BOR, (IST Media) Prema statističkim podacima u Srbiji svakog dana jedno dete oboli od raka, pa je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR i ovog 15. februara organizovalo humanitarne skupove na trgovima širom Srbije kako bi se pomoglo izgradnji novog... »

SMRZAVANJE TROMESEČNE BEBE zbunjuje javnost. SLABOVIDI RODITELJI do sada bili brižni

Ist media pre 3 dana
Kuća u kojoj je živeo bračni par sa troje dece ostala bez stanara KNJAŽEVAC, (IST Media) Slučaj tragične sudbine tromesečne bebe, koja je, kako se sumnja, zbog roditeljskog zanemarivanja juče preminula od promrzlina u kući na periferiji Knjaževca, ne prestaje da zaokuplja pažnju javnosti,... »

SINDIKATI RTB uoči najave dolaska STRATEŠKOG PARTNERA – Niko da ne ispituje snagu sindikata

Ist media pre 3 dana
BOR, (IST Media) U iščekivanju raspisivanja tendera za izbor strateškog partnera Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor, koji je za mart najavio ministar rudarstva Aleksandar Antić, razgovarali smo sa dvojicom sindikalnih lidera u borskoj kompaniji, Draganom Jankucićem (Nezavisni sindikat... »

Prva poseta – AMBASADOR SEM FABRICI U ALEKSINCU I NIŠU

Ist media pre 4 dana
NIŠ (IST Media, M.M.) Posetu Nišavskom okrugu, šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, ambasador Sem Fabrici započeo je u Aleksincu, sastankom sa predsednikom opštine Nenadom Stankovićem, navodeći da je Aleksinac uvek bio pouzdan partner na razvojnim projektima. Potom se ambasador... »

Nišville otvara JAZZ MUZEJ – PRVI u Srbiji!

Ist media pre 4 dana
NIŠ (IST Media, Foto: Nišvil) Nišvil džez festival će uskoro u niškoj Tvrđavi u prostoru starog turskog Hamama otvoriti prvi džez muzej u Srbiji. Kako je saopštio organizator, u toku su pripreme oko uređenja prostora i nabavke eksponata a svoje mesto imaće najznačajniji učesnici... »

Borske RUKOMETAŠICE I KOŠARKAŠICE od POSEBNOG ZNAČAJA za opštinu BOR.

Ist media pre 5 dana
BOR, (IST Media) Za danas je zakazana sednica Opštinskog veća na kojoj se očekuju odluke o utvrđivanju ženskog juniorskog rukometnog kluba “Bor RTB” i ženskog košarkaškog kluba “Bor” kao sportske organizacije od posebnog značaja za opštinu Bor, pa će se u skladu sa njihovim... »

Vlaška stranka Most najavila učešće na izborima u Boru

Ist media pre 7 dana
Najavili zastupanje vlaške nacionalne manjine. Janošević i Trailović BOR, (IST Media, foto: Igor Mitrović) Predstavnici novoosnovane Vlaške stranke “Most”, najavili su da će učestvovati za lokalnim izborima u Boru zakazanih za 4. mart, a lista nosi naziv „Vlaška stranka „Most“ –... »

Legende sa JAMAJKE INNER CIRCLE prvi put u Srbiji – otvaraju NIŠVIL

Ist media pre 10 dana
U okviru svetske turneje povodom velikog jubileja – 50 godina postojanja, jedan od najznačajnijih svetskih rege sastava INNER CIRCLE nastupiće na otvaranju predstojećeg Nišville Jazz Festivala u četvrtak, 9.avgusta 2018. Bend su davne 1968. godine osnovala braća Ian i Rodger Lewis u... »

©2018 Netmark d.o.o.