Ist media » Vesti dana

http://www.istmedia.rs

Ist media

ZIJIN PREUZIMA RTB Bor 18. decembra, Spaskovski ostaje još tri godine

Ist media pre 6 dana
BOR, (IST Media) Kineski Zijin zvanično će preuzeti RTB Bor 18. decembra, a dosadašnji generalni direktor Blagoje Spaskovski će u toj kompaniji ostati još tri godine pod ugovorom, rekao je Spaskovski, a prenosi Solarismedia. On je na svečanosti povodom 65 godina Planinarskog doma na planini... »

Posao koji traži VELIKO SRCE – Dnevni boravak osoba sa invaliditetom MOZAIK

Ist media pre 7 dana
BOR, (IST media, foto:istmedia) Često ih se setimo samo na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom (OSI) iako su svakodnevno tu kraj nas. To su korisnici dnevnog boravka OSI “Mozaik”, osobe sa smetnjama u razvoju, o kojima brinu aktivisti udruženja. Nemanja voli fudbal i Crvenu zvezdu. Nakon... »

STRONGMAN – Saši Simonoviću minus ne može ništa

Ist media pre 7 dana
BOR, (IST Media, foto: istmedia) Boraninu Saši Simonoviću zima ne može ništa. Iako je napunio 56 godina, tokom snežnih dana na sebi ima samo majicu sa kratkim rukavima i lagani prsluk. Jakna mu je stalno u kolima, ali kaže da je retko navlači. “Na čuđenje mojih prijatelja, takav sam... »

(VIDEO) Iako slep, 100 metara trčao za 14 sekundi

Ist media pre 20 dana
Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta “Moj dan”, koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. BOR, (IST Media) Slepi ljudi ako razviju svoja uspavana čula mogu da... »

NESTAO TRIDESETOGODIŠNJAK – Policija i rodbina traže NEMANJU CELERA iz Brestovca

Ist media pre 21 dan
na fotografiji: Nemanja Celer BOR, (IST Media, foto:facebook) Policija i rodbina bezuspešno traga sa Nemanjom Celerom (30) iz Brestovca kod Bora, kome se 9. novembra gubi svaki trag. Prema rečima njegovog oca Krištofa, Nemanja je iz kuće pošao bez lični stvari oko 16.30, o čemu ga je... »

Homoljska zdravica LEČI OD ALKOHOLIZMA – ko je proba, ne pije drugu rakiju

Ist media pre 25 dana
ŽAGUBICA, (IST Media, M.M. foto: istmedia),,Da se nisam rodio u januaru, rodio bih se u vinogradu ili voćnjaku’’, počinje priču o svojim korenima spravljanja rakije Miodrag Lazić, tvorac ,,Homoljske zdravice’’ u čijem se sastavu nalazi 15 lekovitih biljaka. ,,Moji su se bavili time... »

(VIDEO) Slobodan Stojanović: Život u invalidskim kolicima

Ist media pre 25 dana
Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta “Moj dan”, koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. BOR (IST Media) Procenjuje se da u Srbiji živi između 700 i 800 hiljada... »

Otkriće: Od Alpa do Kipra samo u okolini Bora prerađivan bakar u bronzanom dobu

Ist media 01.11.2018
Svako arheološko otkriće je uzbudljivo. S leva, Mario Gavranović, Igor janković i Aleksandar Kapuran BOR, (IST Media, foto: istmedia) Na prostoru od Alpa do Kipra, okolina Bora je jedino mesto na kome je otkriveno da se stanovništvo bavilo metalurgijom bakra u bronzanom dobu, a nedavna otkrića... »

Najava: NAISSUS JAZZ Festival ništa manje interesantniji i tokom Jam session-a

Ist media 24.10.2018
NIŠ, (IST Media) Internacionalni susret džez muzičara “NAISSUS JAZZ” biće održan od 2. do 4. novembra 2018. godine u niškom Narodnom pozorištu uz brojne prateće aktivnosti i predfestivalsko veče 1. novembra u aleksinačkom Centru za kulturu i umetnost, saopštio je danas organizator.... »

JALOVIŠTA uskoro BAGREMOVA ŠUMA

Ist media 24.10.2018
BOR, (IST Media, foto: Lj. Aleksić/RTB Bor) Radnici RTB-a već nekoliko dana pošumljavaju visoke planire pored starog borskog kopa. Do sada je zasađeno preko 5.000 bagremovih sadnica, a ukoliko vremenske prilike dozvole, do kraja jeseni biće posađeno 50.000. Rukovodilac Sektora za ekologiju u... »

©2018 Netmark d.o.o.