Jug press » Vesti dana

http://jugpress.com

Jug press

Pokušali da ukradu inventar iz Hotela „Železnuičar“

Jug press pre 1 dan
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa uhapsili su Vranjance, tridesetogodišnjeg M. S, dvadesetpetogodišnjeg S. S, dvadesettrogodišnjeg D. S. i Đ. V. rođenog 1993. Policija je osumnjičene... »

Carinici zaplenili više od dva kilograma marihuane

Jug press pre 1 dan
PREŠEVO Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, na graničnom prelazu Preševo, zaplenili su više od dva kilograma marihuane. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u... »

Kako do pravde-Zaštita od nezakonite prakse banaka

Jug press pre 1 dan
NIŠ Koja su prava i obaveze korisnika kredita i kako se zaštititi od nezakonite prakse banaka; Indeksacija kredita i njihova pravna neodrživost i koji su obavezni dokazi na sudu – teme su o kojima će se danas razgovarati na tribinu “ Švajcarac-bankarska klopka” u koja će se održati u... »

U Preševu Srbi podržavaju vlast, bez koalicionog sporazuma

Jug press pre 20 sati
PREŠEVO Novi predsednik opštine Preševo je Šćiprim Arifi , lider Alternative za promene koja je na vanrednim lokalnim izborima osvojila 15 mandata. Za predsednik Skupštine izabran je Sami Salihu koji predvodi Grupu građana Reforma za promene Demokratske partije Albanaca koja ima tri... »

SNS: Za više od sat vremena pregledali stotinak gradjana

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju već više od četiri godine, organizuje Savet za zdravstvo Srpske napredne stranke, danas je održana u dvema gradskim i nekoliko seoskih mesnih zajednica. U Mesnoj zajednici ’’Veternica’’, najbrojnijoj na teritoriji grada Leskovca,... »

Iz budžeta isplaćeni putni troškovi za prosvetare

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC Danas je iz kabineta gradonačelnika Leskovca saopšteno da je ” iz gradske kase” , na ime putnih troškova za jun, jul i avgust 2017. godine zaposlenima u prosveti isplaćeno 4,5 miliona dinara. Na sastanku sa direktorima osnovnih i srednjih škola održanom 12.2.2018. godine... »

“Vojni poziv, izazov za mlade” u Leskovcu

Jug press pre 23 sata
LESKOVAC U saradnji sa OŠ „Vuk Karadžić“ i Tehničkom školom „Rade Metalac“ u Leskovcu, pripadnici 3. Centra za obuku realizovali su prvi dan projekta civilno-vojne saradnje „Vojni poziv izazov za mlade“. Kapetan Predrag Kostić kaže da je cilj projekta upoznavanje učenika... »

Otvoren još jedan “Zlatan trag“ u Leskovcu

Jug press pre 23 sata
LESKOVAC Lanac maloprodajnih objekata „Zlatan trag“ otvorio je danas u Leskovcu svoje 37 po redu prodajno mesto. Novotvoreni market „Zlatan trag“, izgradjen po najvišim evropskim standardima, prostire se na oko hiljadu kvadratnih metara, a vrednost investicije iznosi oko 500.000 evra.... »

Krediti vezani za franak bankarska klopka-rešenje tužba

Jug press pre 18 sati
NIŠ Aleksandra Pokrajac iz Niša jedna je od mnogih koja je pre desetak godina uzela kredit vezan za švajcarski franak. Danas , nakon redovne otplate, njen dug je tri puta veći nego što je bilo u vreme kada je potpisala ugodor o kreditu. „Uzela sam 6,9 miliona , do sada sam vratila pet, a na... »

Sutra humanitarni koncert za Nikolinu Randjelović

Jug press pre 23 sata
NIŠ Humanitarni koncert “ Budi razlog za nečiji život” biće održan u holu Niškog kulturnog centra sutra od 19 do 21 sati a kupovinom karata posetioci će pomoći lečenje dvogodišnje Nikoline Ranđelović. Oko 400 karata već je prodato ali organizatori kažu da se može kupiti još neka... »

©2018 Netmark d.o.o.