Jug press

Policija ga zatekla dok je pokušavao da opljačka apoteku

Jug press pre 3 sata
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu sprečili su tešku krađu u jednoj apoteci u tom gradu i zatekli dvadesetogodišnjeg muškarca dok je, kako se sumnja, pokušavao da ukrade novac iz tog objekta. Osumnjičeni se tereti da je… »

Posle skoro 600 dana rekonstrukcije u Vranju je za javnost otvoren Gradski park

Jug press pre 1 sat
VRANJE Vranjanci su najzad dočekali kraj radova u Gradskom parku koji je zbog rekonstrukcije bio zatvoren od početka oktobra 2019. godine. Radovi su trajali predugo, s obzirom da je najavljeno da će biti završeni za 120 radnih dana, a ne nekoliko puta… »

U Pčinjskom okrugu 26 novozaraženih, Vranju 15 novih slučajeva infekcije

Jug press pre 7 sati
VRANJE Gradski štab za vanredne situacije u Vranju saopštio je da su, u petak, testirana 263 uzorka iz Pčinjskog okruga. Potvrđeno je da je na kovid-19 pozitivno 26 građana. Vranje ima 15 novih slučajeva infekcije što je za tri više nego… »

Dečja likovna kolonija u organizaciji Narodnog univerziteta

Jug press pre 7 sati
VRANJE Cilj manifestacije je podsticanje đačke kreativnosti, ali i podizanja kulturnog i obrazovnog nivoa školske populacije kroz likovno obrazovanje. Ove godine plan je da se u rad Dečje likovne kolonije uključe talentovani učenici osnovnih škola… »

Leskovački odbor SNS se izjašnjava o nepoverenju Stefanoviću i Lončaru u ponedeljak

Jug press pre 2 sata
LESKOVAC Odbori SNS u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu imaju rok do ponedeljka da se izjasne o (ne)poverenju ministru odbrane i članu Predsedništva SNS Nebojši Stefanoviću i njegovu smenu sa mesta predsednika Gradskog odbora u Beogrdau. Ovo je… »

U Jablaničkom okrugu opet povećan broj zaraćenih koronom

Jug press pre 8 sati
LESKOVAC-VLASOTINCE-BOJNIK-MEDVEDJA-LEBANE-CRNA TRAVA U poslednjih 24 sata od 285 rezultata za Jablanički okrug (od toga za grad Leskovac 189), 31 rezultat je sa pozitivnim nalazom na koronu. Od toga 14 osoba sa teritorije grada Leskovca, 8 sa teritorije… »

Narodna stranka : Ulični lajt šou osvetljenja firme „Kip lajt“

Jug press pre 15 minuta
LESKOVAC Ugovor koji grad Leskovac ima sa firmom „Kip lajt“ dodatno će osiromašiti budžet grada i Leskovčane za 895.000 evra na godišnjem nivou, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Narodne stranke u Leskovcu Momir Pejatović. „Radi… »

U toku glasanje za projekat koji će biti finansiran sredstvima iz nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Jug press pre 7 sati
VRANJE Nakon što su pobedili u takmičenju u broju prikupljenih i poslatih fiskalnih računa i slipova u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, devet gradova i opština iz Srbije postalo je bogatije za po 20.000 evra Učešćem u nagradnoj igri… »

Blaži režim mera

Jug press pre 1 dan
BEOGRAD Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je danas da je Krizni štab doneo odluku da se ide u blaži režim mera, dok bi od 21. juna, ukoliko se dodatno stabilizuje situacija i nastavi dobar trend vakcinacije, bila odobrena veća… »

Vranje ima 12 novoobolelih, u Pčinjskom okrugu registrovano ukupno 17 zaraženih

Jug press pre 1 dan
VRANJE Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, u četvrtak, je testiran 271 uzorak iz Pčinjskog okruga. Registrovano je 17 pozitivnih na kovid-19. U Vranju ima 12 novozaraženih, Bujanovcu tri i u Vladičinom… »

Jug press, najnovije vesti »