Jug press » Vesti dana

http://jugpress.com

Jug press

Stefan Tićma potpisivao knjigu “Ja sam Akiko”

Jug press pre 2 sata
LESKOVAC Svoju drugu knjigu „Ja sam Akiko“ autor Stefan Tićmi potpisivao je u knjižari Stošić. Knjiga je već postala pravi hit, jer je za mesec dana prodat čitav prvi tiraž od 2000 primaraka. Sve to je iznenadilo Tićmija, ali i izdavača Lagunu. „Retko se dešava da dečija knjiga bude... »

Arifi: Nećemo pristati da se pridružimo Kosovu bez Medveđe

Jug press pre 1 sat
PREŠEVO-BUJANOVAC-MEDVEDJA Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi izjavio je da Albanci sa juga Srbije ni pod kojim uslovima neće pristati da se Bujanovac i Preševo pridruže Kosovu, a da Medveđa ostane u Srbiji, piše Koha Ditore. “Nećemo pristati ni da polovina Medveđe, Bujanovca i... »

Bujanovački naprednjaci pružaju “punu podršku Aleksandru Vučiću”

Jug press pre 2 sata
BUJANOVAC Opštinski odbor SNS Bujanovac pruža punu podršku Aleksandru Vučiću , predsedniku Republike Srbije, u njegovoj borbi da osigura budućnost svih gradjana Republike Srbije i generacijam koje dolaze,navodi se u saopštenju koje je objavljeno na društvenim mrežama. “U proteklim... »

SDP: Kome i zašto je smetao Oliver Ivanović?

Jug press pre 1 sat
KOSOVSKA MITROVICA Danas se navrsava sedam meseci od ubistva lidera Gradjanske inicijetive SRBIJA,DEMOKRATIJA,PRAVDA (SDP) Olivera Ivanovića. “Mi njegovi saradnici i dalje ostajemo uskraceni za odgovore na mnoga pitanja,nemamo ni jedan detalj ni informaciju sto se tice rada istraznih organa KP I... »

Polomio čekićem spomenik palim borcima u Vučju

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.... »

Počinju „Dani karanfila“

Jug press pre 13 sati
VRANJE-VRANJSKA BANJA Vranjska Banja u naredna dva dana biće u znaku tradicionalne kulturno-turističke manifestacije “Dani karanfila, koja počine, u četvrtak, 16. avgusta. Po tradiciji ovaj događaj počinje budilicom i zvucima trube. Nakon toga na platou ispred Restorana „Kičer“ biće... »

Najbolja truba se svira u Vranju, u Gornjoj Čaršiji

Jug press pre 15 sati
VRANJE U Gradskoj kući u Vranju, gradonačelnik dr Slobodan Milenković priredio je prijem za dobitnika “Prve trube” na 58. saboru trubača u Guči i njegov orkestar koji je osvojilo treće mesto. Čestitajući Stefanu na osvojenom priznanju, gradonačelnik je podsetio da ovaj vrstan trubač... »

Migrantske porodice posetile Konjički klub „Čegar“ u Niškoj Banj

Jug press pre 15 sati
NIŠ-NIŠKA BANJA Mmigrantske porodice koje su privremeno smeštene u Prihvatnom centru „Divljana“ u opštini Bela Palanka posetile su danas Konjički klub „Čegar“ u Niškoj Banji. Ovo je bila jedinstvena prilika za migrante iz Avganistana, Libije i ostalih zemalja da se upoznaju sa... »

Isplaćena pomoć porodiljama

Jug press pre 16 sati
LESKOVAC Iz budžeta grada Leskovca isplaćena je jednokratna pomoć porodiljama u iznosu od 3 miliona 360 hiljada dinara. Jednokratnu pomoć u iznosu od 20 hiljada dinara za nezaposlene i 10 hiljada za zaposlene, dobilo je 262 porodilje.... »

Do danas plaćanje akontacije poreza na imovinu

Jug press pre 11 sati
LESKOVAC Gradska uprava grada Leskovca-Odeljenje za finansije-Odsek lokalne poreske administracije obaveštava obveznike plaćanja javnih prihoda da su u obavezi da do 15. avgusta izmire: – III akontaciju poreza na imovinu i – III akontaciju posebne naknade za zaštitu i unapređenje životne... »

©2018 Netmark d.o.o.