Jug press

Počinje vakcinacija protiv gripa

Jug press pre 54 minuta
LESKOVAC Zavod za javno zdravlje Leskovac za teritoriju Jablaničkog okruga dobio je 7750 doza vakcine protiv sezonskog gripa i izvršio distribuciju svim domovima zdravlja na teritoriji okruga. Za teritoriju Jablaničkog okruga ove godine je isporučeno… »

Dvojica uhapšena zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda

Jug press pre 21 sat
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. S. (1968) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i M. Đ. (1986), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično delo… »

U Vranju suzbijaju larve komaraca

Jug press pre 20 sati
VRANJE Na teritoriji Vranja, u četvrtak, 17.oktobra, počinje akcija suzbijanja larvi komaraca, saopštila je Gradska uprava. Preduzeće „Ekozaštita“ d.o.o. iz Beograda, počeće tretman suzbijanja larvi komaraca ukoliko se steknu neophodni meteo… »

Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta

Jug press pre 20 sati
VRANJE Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Vranja, raspisala je Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada… »

Pat saobraćajki i tri požara za vikend

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC U dane vikenda na području Policijske uprave u Leskovcu dogodile su se pet saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadovile teške i tri lake telesne povrede, dok se pričinjena materijalna šteta procenjuje na oko 540.000 dinara… »

Obeležena 75.godišnjica oslobođenja Niša u Drugom svetskom ratu

Jug press pre 16 sati
NIŠ Polaganjem venaca na Trgu kralja Milana, a zatim i na Memorijalnom kompleksu „Bubanj“, obeležen je Dan oslobođenja Niša pre 75 godina u Drugom svetskom ratu, 14.oktobra 1944.godine. Vence su, oslobodiocima Niša, položili predstavnici… »

Blagoslov za početak nove školske godine

Jug press pre 22 sata
NIŠ Nakon Svečane liturgije i molitve u niškom Sabornom hramu Silaska Svetoga Duha na apostole , povodom početka nove školske godine uz blagolsov Episkopa niškog Arsenija, u Svetosavskom domu održan je prijem za dekane, profesore, nastavnike i… »

Gradski budžet u suficitu

Jug press pre 11 sati
VRANJE Budžet Grada Vranja poslednja dva meseca je u suficitu, rekao je, u ponedeljak, na sednici Gradskog veća većnik zadužen za finansije Bojan Kostić. Mere koje su sprovodene u dužem vremenskom periodu, u ovoj godini daju rezultate i to je razlog… »

Sloga prejaka za Čekmince

Jug press pre 11 sati
LESKOVAC-LEBANE-VRANJSKA BANJA Novajlija u zoni ekipa Čekmina posle serije dobrih rezultata zaustavljena je na igralištu Sloge podno Hisara. Domaći igrači bili su bolji rival i sasvim zasluženo slavili pobedu visokim rezultatom 4:0. Budućnost uz… »

Batulovce, Gložane Prilepaci škola u Stajkovcu sutra bez vode

Jug press pre 11 sati
VLASOTINCE Zbog otklanjanja kvara na magistralnom cevovodu, u utorak 15.oktobra od 8 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci vode korisnicima u mesnim zajednicama Batulovce, Gložane i Prilepac. Bez vode će bit i osnovne škole u Gložanu i… »

Jug press, najnovije vesti »

Počinje vakcinacija protiv gripa

Jug press pre 54 minuta

Gradski budžet u suficitu

Jug press pre 11 sati

Sloga prejaka za Čekmince

Jug press pre 11 sati

Džez u Medveđi

Jug press pre 11 sati