Jug press

U Leskovcu obeležen Međunarodni dan maternjeg jezika

Jug press pre 1 sat
LESKOVAC Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra, Savet za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj GrO SNS Leskovac organizovao je obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika. Za ovu priliku je štampana mini brošura koja podseća na značaj… »

Ministarka Jamajke kaže da nisu priznali Kosovo

Jug press pre 7 sati
PRIŠTINA Ministarka inostranih poslova Jamajka Kamina Dzonson Smit je danas na tviternalogu predsednika Kosova Hašima Tačija napisala da ta država nije priznala Kosovo. “Do danas Jamajka nije priznala Kosovo kao nezavisnu državu”, napisla je… »

Laura Saitović:Mnogo problema ima romska zajednica

Jug press pre 8 sati
LESKOVAC Laura Saitović se već nekoliko godina bavi humanitarnim radom kao aktivistkinja nevladine organizacije ROSA (Romska obnova saradnja i alternativa). Radi uglavnom sa ženama i mladima i upozorava da romska zajednica ima mnogo problema. JUGpress… »

Srednjoškolci Vlasotinca i Skoplja “grade mostove”

Jug press pre 8 sati
VLASOTINCE U okviru međunarodnog projekta ,,Gradimo mostove” učenici SUGS „Kočo Racin“ iz Skoplja posetili su svoje vršnjake iz Gimnazije „Stevan Jakovljević“ u Vlasotincu. – Prošle godine je potpisan memorandum o saradnji. Ovo je prva… »

Redovna novčana naknada danas, privremena za KIM sutra

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC-VRANJE-NIŠ Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za januar 2020. godine, u četvrtak 20. februara 2020. godine, a da će… »

Sva deca rođena u 2020. godini dobiće auto sedište

Jug press pre 21 sat
VRANJE Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja, već godinama izdvaja sredstva za kupovinu auto sedišta za rođene bebe. Tako će biti i u ovoj godini, s obzirom da je na poslednjoj sednici saveta usvojen Program trošenja… »

Savez za Srbiju: Gradonačelnik Leskovca trguje uticajem u korist pobratima koji inkasira milione i jedini gradi sve moguće po…

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC I na 38. sednici skupštine Grada Leskovca deo opozicije nije učestvovao u radu. Na konferenciji za medije Jelena Spirić (Stranka slobode i pravde) je iznela svoju ocenu da se po ko zna koji put pokazuje i dokazuje da su zasedanja ove… »

Cakić: Saglasnost da se ugovor za parking servis ustupi drugoj firmi nezakonit, odbornici većine ipak dali saglasnost

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC Odbornik odborničke grupe “Za Leskovac zajedno” Nebojša Cakić upozorio je danas gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i odborničku većinu, koju predvode SNS i SPS da je nezakonita eventualna saglasnost na ustupanje ugovora za… »

U kampanji ,,Gde nam rastu deca” Vlasotince od Nivee dobilo dečje igralište

Jug press pre 19 sati
VLASOTINCE Vlasotince je dobilo novo dečje igralište koje je udomljeno u najlepšem delu samog grada na obali reke Vlasine u delu Sportskog centra. Današnjom predajom sertifikata o bezbednosti opštini, novo dečje igralište pored Vlasine i zvanično… »

Član Gradskog veća Božidar Vučković psovao majku odborniku DS na hodniku skupštine grada

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Odbornik DS u Skupštini grada Leskovca Sasa Stojanović rekao je, a to su čuli i novinari, da mu je član Gradskog veća Božidar Vučković, inače predsednika Gradskog odbora Pokreta socijalista, na hodniku gradske skupštine psovao majku… »

Jug press, najnovije vesti »