Jug press » Vesti dana

http://jugpress.com

Jug press

Asfaltirana Balkanska ulica u Vranjskoj Banji

Jug press pre 34 minuta
VRANJE-VRANJSKA BANJA U skladu sa komunalnim programom za 2018. godinu u Vranjskoj Banji asfaltirana je Balkanska u dužini od 220 metara. Vrednost ove investicije je oko 2,5 miliona dinara. Izvođač je bilo Građevinsko preduzeće „5D“. „Tome su prethodili radovi na vodovodnoj mreži i... »

Veliki uspeh vranjskog Dinama

Jug press pre 17 sati
VRANJE Fudbaleri Dinama obezbedili su ulazak u Super ligu. Na domaćem terenu Dinamo je odigrao utakmicu sa ekipom Novog Pazara nerešenim rezultatom 1:1. Novi Pazar poveo je u 13. minutu utakmice golom Kenana Ragipovića dok je Dinamo ubrzo u 28. minutu izjednačio golom koji je postigao Lazar... »

Evropska unija OŠ „Radoje Domanović“ uručila donaciju vrednu 22.000 evra

Jug press pre 1 dan
VRANJE Na dan obeležavanja 47. godina postojanja i rada OŠ „Radoje Domanović“ u Vranju, Evropska unija je ovoj ustanovi donirala nov inventar i opremu za obrazovne i sportske aktivnosti u vrednosti od 22.000 evra. Donaciju je uručio Nikolas Bizel iz Delegacije EU u Republici Srbiji. U poseti... »

Vulin otvorio još jednu operacionu salu u Vojnoj bolnici u Nišu

Jug press pre 22 sata
NIŠ Još jedna operaciona sala u zgradi Hirurškog odeljenja Vojne bolnice Niš danas je predata na upotrebu. Novu operacionu salu otvorio je u prisustvu državnog sekretara u Ministarstvu odbrane Bojana Jocića, načelnika Uprave za vojno zdravstvo pukovnika Uglješe Jovičića, upravnika Vojne... »

Vredne donacije Domu zdravlja i Zavodu za javno zdravlje

Jug press pre 17 sati
VRANJE Zahvaljujući sredstvima Evropske unije Dom zdravlja u Vranju dobio je novo ambulatno vozilo potpuno opremljeno savremenim medicinskim aparatima za zbrinjavanje urgentnih stanja. Donaciju je uručio Nikola Bizel, šef Operacije u Delegaciji Evropske unije u Republici Srbiji u okviru podrške... »

Plastenici u Poljoprivrednoj školi

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC Učenici Poljoprivredne škole u Leskovcu se na ogledenom dobru škole površine od oko 1000 kvadratnih metara bave ranom plasteničkom i proizvodnjom ekološki zdravog povrća. U ovoj obrazovnoj ustanovi ističu da se radi o posebnom vid praktične nastave gde se mogu primeniti znanja... »

U Školi za tekstil i dizajn prijemni ispit od 1. do 3. juna

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC Prijemni ispit za učenike umetničkog smera u Školi za tekstil i dizajn u Leskovcu biće organizovani 1., 2. i 3. juna. Direktorka ove škole Mare Karanfilović kaže da će u tri područja rada biće upisano četrdeset učenika, a novina je što će se po prvi put školovati likovni... »

Za svetlosnu signalizaciju četiri miliona dinara iz budžeta

Jug press pre 22 sata
LESKOVAC Javno preduzeće „Urbanizam i izgradnja“ ovih dana je angažovano na poslovima održavanja i postavljanja svetlosne signalizacije u gradu. Za ovaj posao, kako kaže direktor preduzeća Novica Nikolić, iz gradskog budžeta za ovu godinu opredeljeno je četiri miliona dinara, a izvođač... »

Otvorena izložba fotografija „Ostavljena sećanja“

Jug press pre 1 dan
VRANJE Na platou ispred Narodnog muzeja u Vranju postavljena je izložba pod nazivom „Ostavljena sećanja“. Izložba je nastala od fotografija izgubljenih i zaboravljenih igračaka, koje su nastale od oktobra 2015. do aprila 2016. godine, u Prihvatnom centru u Preševu. Autor je Milica... »

Prijem za uspešne sportiste

Jug press pre 17 sati
VRANJE U velikoj sali Skupštine grada Vranja većnik Nenad Đorđević, predsednik Sportskog saveza Nebojša Cvetković i predsednik Saveza za školski sport Miroslav Spasić, priredili su prijem za sportiste i članove sportskih klubova sa teritorije Grada, koji su osvojili značajna priznanja na... »

Kim čvrsto predan sastanku s Trumpom 12. lipnja

SEEbiz  pre 6 sati  još 15 povezanih

Nije samo Salah, strepe i u Realu!

Sportske.net  pre 4 sata  još 14 povezanih

Ronaldo šokirao Madrid: Bilo je lepo u Realu

Politika  pre 4 sata  još 12 povezanih

Vučić: Nadležni organi o „aferi Jeremić"

Politika  pre 58 minuta  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.