Jug press » Vesti dana

http://jugpress.com

Jug press

Vasiljević još tri godine u “Radniku”

Jug press pre 5 sati
SURDULICA Nikola Vasiljević danas je produžio vernost Radniku i mrežu surduličana, ovdašnjeg superligaša, čuvaće i naredne tri godine. Uprava kluba i jedan od najboljih i najperspektivnijih golmana u Srbiji, pred polazak tima na put za Antaliju na obostrano zadovoljstvo dogovorili su... »

U Vranju i ove godine bez plivanja za krst zbog zagadjenog jezera

Jug press pre 1 dan
VRANJE Ove godine Bogojavljenski krst u Vranju okupan je za 200.000 dinara. Kuma je pedesetpetogodišnja Vranjanka Miloranka Stajić, koja je dala najveću ponudu tokom licitacije. To je učinila, kako je rekla za zdravlje, napredak i sreću svoje dece. Tradicionalno plivanje za bogojavljenski krst... »

“Za Leskovac ZAJEDNO”: Neće im uspeti da nas ućutkaju

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Odbornik odborničke grupe „Za Leskovac – ZAJEDNO“ Nebojša Cakić rekao je danas da se opozicija u Leskovcu i Srbiji “nalazi pod kontinuiranim pritiskom vladajuće koalicije”. „Taj pritisak se ogleda u pritisku institucija, neformalnih centara moći, medija… “, rekao je... »

Dejan Cakić iz Guberevc prvo do krsta u Grdelici

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC-GRDELICA Plivanje za Časni krst Crkvena opština Grdelica i ove godine je organizovala na ušću Kozaračke reke u Južnu Moravu, koja je, za razliku od lane, bila znatno dublja. Prvi je do bogojavljenskog znamenja stigao Dejan Cakić iz Guberevca. Njih šestoricu nije uplašio ni debeli... »

Lokalna samouprava nastavlja “čaroliju” sa paketićima

Jug press pre 6 sati
LESKOVAC Čarolija se nastavlja. Tako je lokalna samouprava nazvala akciju darovanja mališana novogodišnjim paketićima i u periodu kada su praznici daleko za nama. Pod sloganom ”Nikad dosta dečjih osmeha”, akcije su organizovane u Pečenjevcu i Brestovcu. Za mališane u Domu kulture u... »

Grdelička “pihtijada” revijalna

Jug press pre 6 sati
”Pihtijada”, u organizaciji Doma kulture u Grdelici, ove godine nije imala takmičarski, već revijalni karakter, ali to nije uticalo na kvalitet tradicionalnog srpskog predjela, niti pokolebalo domaćice u nameri da pokažu svoje kulinarsko umeće. Dominirale su ”pihtije”, ali su na... »

Javno komunalno preduzeće u Grdelici dobilo mašinu od 16 miliona

Jug press pre 6 sati
Grdeličko javno-komunalno preduzeće, nabavilo je mašinu ”kanal-džet”, vrednu 16 miliona 4oo hiljada dinara. Problem održavanja kanalizacione mreže sada će biti rešen, a preduzeće će ostvariti znatne uštede, jer više neće iznajmljivati ovu mašinu, rečeno je danas. Sredstva za... »

Bogat program za Dan grada, 31. januar

Jug press pre 8 sati
VRANJE Godišnjicu oslobođenja od Turaka Vranje će obeležiti prigodnim programom. Najznačajniji događaj je svečana akademija na kojoj će zaslužnim pojedincima i kolektivima biti uručena najviša gradska priznanja ,,31. januar“. Proslava 141. godišnice oslobođenja od viševekovnog... »

Bujanovački mali košarkaši na medjunarodnom turniru “Rajko Žižić”

Jug press pre 5 sati
BUJANOVAC Dečaci i devojčice iz košarkaškog kluba Play 017 iz Bujanovca učestvovali su danas na 19. Medjunarodnom mini basket festivalu „Rajko Žižić“ u Beogradu. Oko 2.500 devojčica i dečaka bili su podeljeni u četiri godišta: 2008. i mlađi, 2009. i mlađi, 2010. i mlađi, i 2011. i... »

Luka Petković ponovo izvadio krst u Vlasotincu

Jug press pre 8 sati
VLASOTINCE Sedamnaestogodišnji Luka Petković iz Leskovca i ove godine je stigao do krsta koji je bio postavljen na sredinu reke Vlasine. U veoma neizvesnoj trci do Časnog krsta prvi je stigao i podigao ga u vis prošlogodinji pobednik Luka Petković iz Leskovca koji je bio umešniji od svog... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Vremeplov: Umro vojvoda Živojin Mišić

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.