Jug press » Vesti dana

http://jugpress.com

Jug press

Hapšenja u Vojnoj bolnici

Jug press pre 3 sata
NIŠ, 12. DECEMBAR 2017 HAPŠENJA U VOJNOJ BOLNICI NIŠ U zajedničkoj akciji Vojne policije, Vojnobezbednosne agencije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, a u saradnji sa Zdravstvenom inspekcijom presekla je slučaj kriminalne delatnosti u Vojnoj bolnici Niš... »

U sredu bez vode naselje Slavko Zlatanović i ulica Alekse Nenadovića

Jug press pre 1 sat
LESKOVAC JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u sredu 13.12.2017.godine biti prekinuto vodosnabdevanju u periodu od 10h – 17h u ulici Alekse Nenadovića, na potezu od ul.Dubočica do ulice Svetislava Stojiljkovića.... »

UIzložba crteža učenica Osnovne škole “Svetozar Markovic”

Jug press pre 1 sat
LESKOVAC U Leskovačkom kulturnom centru je održana izložba crteža učenika Osnovne škole „Svetozar Marković“, a povod je bio dan škole. Autori su učenice šestog i sedmog razreda, Maša Burazor, Anelija Bektašević i Petra Stojanović. Bojan Konstantinović, nastavnik, je rekao da... »

Obuka za poboljšanje pregovaračkih veština i prodaje u Leskovcu

Jug press pre 3 sata
Nemačka organizacija za medjunarodnu saradnju GIZ i Privredna komora Srbije – Centar za organsku proizvodnju organizuju obuku za poboljšanje pregovaračkih veština i prodaje, za 15 polaznika, namenjenu proizvodjačima organskih proizvoda, ali i proizvodjačima koji žele da se preorijentišu na... »

Likovnoliterarni konkurs Grdelica

Jug press pre 3 sata
DOM KULTURE GRDELICA ZAVRŠEN LIKOVNO-LITERARNI KONKURS „MOJE PESME MOJI SNOVI“ U Domu kulture u Grdelici podeljene su nagrade učesnicima likovno-literarnog konkursa „Moje pesme, moji snovi“ koji je organizovan povodom Dana varošice Grdelice. Na konkursu je učestvovalo 120 likovnih radova... »

Koncert Banjalučki trio

Jug press pre 3 sata
NIŠ, 12. DECEMBAR 2017 KONCERT – BANJALUČKI TRIO Večeras u Koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti u Nišu , sa početkom u 20 časova nastupiće Banjalučki trio u sastavu Yeon Ju Jeong – violina, Marija Pilipović – flauta i Biljana Jašić – Radovanović – klavir. Yeon Ju... »

Osnaživanje žena južne Srbije kroz klaster starih zanata

Jug press pre 3 sata
NIŠ 12. DECEMBR 2017 EKONOMSKO OSNAŽIVANJE ŽENA JUŽNE SRBIJE KROZ FORMIRANJE KLASTERA STARIH ZANATA “Talenat je u našoj prirodi” naziv je izložbe koja je organizovana u okviru završne konferencije projekta ’’Osnaživanje žena Južne Srbije kroz formiranje klastera starih zanata’’... »

Tribina Istinomera

Jug press pre 3 sata
NIŠ, 12. DECEMBAR 2017 MOĆ JE U NOVCU I POLITICI – GRAĐANIN JE SPOREDAN SEGMENT Gde “ stanuje moć” – u institucijama ili na nekom drugom mestu? Na koji način funkcionišu institucije u društvu i da li su one krojene po meri građana ? Kakva je uloga pojedinca – građanina u društvu... »

Oslobodnjeni uposlenici leskovačke Direkcije

Jug press pre 37 minuta
LESKOVAC Osnovni sud u Leskovcu danas je oslobodio otužbi za zloupotrebu Momčila Gligorijevića (Momu Civuna) ,Živojina Ivanovića zaposlene u nekadašnjoj Direkciji za urbanizam i izgradnju , kao nadzorni organ i Motka Kostadinova iz firme “Produkta” iz Pečenjevca kao odgovornu osobu... »

Uhapšen član Gradskog veća

Jug press pre 1 sat
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Osnovnim i Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su funkcionera gradskog veća tog grada B.K. (1990), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem. Sumnja... »

©2017 Netmark d.o.o.