Lepota i zdravlje

Dnevni horoskop za 17. februar: Bik bi trebalo da iznenadi voljenu osobu

Lepota i zdravlje 17.02.2021
Dnevni horoskop za 17. februar poziva Bikove da iznenade svoje partnere Sezona Riba svake godine nas uvede u svet emocija i mašte. Ove godine i Venera u isto vreme prolazi ovim znakom. Šta to znači za naše veze? Bila sam na deset minuta od smrti… »

Saveti nutricioniste: Skrivene kalorije - gde se one zaista kriju i kako da ih izbegnemo? (I deo)

Lepota i zdravlje 17.02.2021
Skrivene kalorije... Gde se one zaista kriju, kako da ih izbegnete, otkriva naš nutricionista Marija Đurković Ako želite zdravu zamenu za čokoladu, rogač je pravi izbor. Donosimo vam lak i brz recept za čokoladu od rogača, koja se pravi za 5… »

Kozmetička geografija: Koje sastojke za maske koriste žene širom sveta?

Lepota i zdravlje 17.02.2021
Ceo svet je opsednut maskama za lice, a na različitim kontinentima koriste se i specifični sastojci za njihovu pripremu Smokey eyes je ubedljivo najpopularniji stil u šminkanju. Naš makeup artist vam otkriva kako da, jednostavno i svojeručno… »

Vežbe za lice bez bora: Počnite na vreme da praktikujete Face Gym!

Lepota i zdravlje 17.02.2021
Vežbajte facijalne mišiće: samo tako sprečićete pojavu nazolabijalnih bora, podbratka i bora oko očiju. Predstavljamo vam najbolje vežbe za lice bez bora Smokey eyes je ubedljivo najpopularniji stil u šminkanju. Naš makeup artist vam otkriva kako… »

Tri uzroka gojaznosti: Čuvajte se šećera, masti i emocionalne gladi

Lepota i zdravlje 17.02.2021
Šta je to što utiče na povećanje masnih naslaga u telu, gde grešimo? Saznajte zašto se gojimo. Svi se povremeno osećamo loše. Negativna osećanja su, jednostavno, deo života. To ne znači da ne možemo da ih ublažimo. A evo i kako Nepravilno… »

Probajte: Akupresurne tačke koje ublažavaju stres

Lepota i zdravlje 17.02.2021
Stalno ste napeti i pod stresom i imate utisak da ćete eksplodirati? Možda vam može pomoći akupresura DIY kozmetika: Ne morate sve da kupite, nešto možete da napravite i sami! Ovo su pravila koja morate slediti ako se odlučite za kozmetiku iz… »

Savršena kombinacija za rano proleće: Štrikani prsluk i kožne pantalone

Lepota i zdravlje 16.02.2021
Influenseri, glumice, trendseteri - svi vam poručuju jedno: ovoga proleća kombinujte trikotažni prsluk i kožne pantalone One se vraćaju u velikom stilu. Klasične pantalone apsolutni su hit ovog proleća i to u krajnje neočekivanim kombinacijama… »

Da li biste radije uživali u omiljenoj hrani ili nosili najmanju konfekcijsku veličinu?

Lepota i zdravlje 16.02.2021
U kakvoj je vezi ovo pitanje sa tzv. intuitivnom ishranom saznajte u “Beleškama iz kuhinje” Jasmine Ubiparip, zamenice glavne urednice magazina L&Z Skrivene kalorije... Gde se one zaista kriju, kako da ih izbegnete, otkriva naš nutricionista Marija… »

DIY kozmetika: Šta morate znati kada pravite kozmetiku kod kuće?

Lepota i zdravlje 16.02.2021
DIY kozmetika: Ne morate sve da kupite, nešto možete da napravite i sami! Ovo su pravila koja morate slediti ako se odlučite za kozmetiku iz kućne radinosti Stalno ste napeti i pod stresom i imate utisak da ćete eksplodirati? Možda vam može pomoći… »

Svi ih volimo, ali mogu li štetiti sluzokoži vagine? Šumeće kugle za kupanje

Lepota i zdravlje 16.02.2021
Šumeće kugle za kupanje sve obožavamo. Ali, može li posledica ovakvog uživanja biti vaginalna infekcija i kako to da sprečite? Nepravilno, preobilno ili oskudno krvarenje, simptomi su koje nikako ne treba zanemariti. Poremećaji menstrualnog ciklusa… »