Lepota i zdravlje » Vesti dana

http://www.lepotaizdravlje.rs

Lepota i zdravlje

Pripadnici ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, a evo i zašto

Lepota i zdravlje pre 12 minuta
Prevara svakako nije uslovljena vašim horoskopom, ona najčešće zavisi od mnogih okolnosti, ali možda je jedan deo sklonosti ka varanju i u vašem karakteru, na šta pak horoskop može malo uticati. Pripadnici ova 3 horoskopska znaka skloniji su prevari, a evo i zašto: Blizanci – varaju iz... »

5 svakodnevnih navika koje loše utiču na vaše držanje

Lepota i zdravlje pre 2 sata
Loše držanje, spuštena ramena i iskrivljena kičma mogu dovesti do jakih bolova u leđima, vratu i ramenima. Donosimo vam svakodnevne loše navike, koje pospešuju loše držanje i nepravilan položaj kičme, a kojih verovatno niste svesni. 1. Neprirodno izvijanje vrata dok koristimo telefon Dok... »

Desert dana: Bezglutenski sladoled

Lepota i zdravlje pre 4 sata
Kada su vrućine svakodnevna pojava, ono što nam je u kući neophodno je ukusan sladoled, koji će nas osvežiti i izmamiti osmeh. Domaći sladoled se brzo pravi, a poslastica je koja će vama i vašim ukućanima olakšati ove tople dane. Zato smo danas spremili recept za zdrav, ukusan i... »

Dnevni horoskop za 27.05.

Lepota i zdravlje pre 5 sati
Ovan Ljubav: Stvari koje Vama izgledaju jednostavno, iznenada postaju vrlo komplikovane posmatrano iz nečije perspektive. Uskladite interesovanja. Posao: Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali Vi uporno odbijate pomisao o prekidu poslovne saradnje. Zdravlje: Potrudite se da... »

3 osobine zbog kojih se muškarci ne zaljubljuju u vas

Lepota i zdravlje pre 18 sati
Muškarci se teško zaljubljuju u žene koje imaju ove 3 osobine, a ako se prepoznajete u njima, možda je vreme da prestanete da se žalite kako nemate sreće u ljubavi i potrudite se da ove svoje osobine korigujete! 3 osobine koje su muškarcima odbojne: 1. Konstantna potreba za pažnjom Svima nam... »

Nakit koji najavljuje dolazak leta

Lepota i zdravlje pre 20 sati
Ove sezone, nakit je u centru pažnje! Međutim, jedan letnji trend već sada se našao u središtu interesovanja! Naime, školjke su postale ukras svakog komada nakita od minđuša do prstenja, a ukrasivši nakit donele su leto i pre nego što nam je ono zvanično stiglo. Kako biste ovaj trend... »

Šta se dešava kada zaboravimo da skinemo šminku pred spavanje

Lepota i zdravlje pre 22 sata
Većini od nas dogodilo se da smo barem jednom zaboravile da skinemo šminku pre nego što smo zaspale, bilo da smo jednostavno pale sa nogu posle ludog provoda, ili smo bile toliko umorne nakon posla, da nam skidanje šminke nije čak ni palo na pamet, svaka se u ovoj situaciji barem jednom našla.... »

Ovih 5 stvari zaljubljeni muškarci nikad ne rade

Lepota i zdravlje pre 24 sata
Dokazi ljubavi dolaze na najrazličitije načine, ali postoje stvari koje su jednostavan dokaz da je vašem momku stalo! Istinski zaljubljen muškarac nikad neće uradidi ovih 5 stvari: 1. Ignoriše vaše poruke Vaše poruke ignorisaće muškarac koji nije preterano zainteresovan, a onaj koji je u... »

Istraživanje pokazalo: Jaja nisu neprijatelj kardiovaskulagnog sistema

Lepota i zdravlje pre 1 dan
Čini se da su jaja namirnica, koja zagovornike zdrave ishrane deli u dva tabora: jedne koji smatraju da se jaja moraju svakodnevno naći na našem meniju i druge, koji misle da se jaja smeju jesti najviše dva puta nedeljno. Upravo zbog ovako podeljenih mišljenja, u Kini je sprovedeno veliko... »

Voćna kombinacija za savršeni smuti

Lepota i zdravlje pre 1 dan
Smutiji su vrlo zdrav način da započnete svoj dan, pored toga što su lagan doručak, koji vašem organizmu obezbeđuje dovoljno energije za dobar početak dana, oni su bogati raznim hranljivim materijama koje hrane vašu kosu, kožu i ubrzavaju metabolizam. Uz sve prednosti, oni su jako ukusni i... »

©2018 Netmark d.o.o.