Lepota i zdravlje

10 savršenih poklona za voljenje muškarce

Lepota i zdravlje pre 12 sati
S obzirom da se praznici bliže, vreme je da razmislimo i o idealnom poklonu za naše emotivne partnere, očeve, najbolje prijatelje i ostale drage muškarce, koji naš život čine lepšim. Ovoga puta izabrali smo nekoliko idealnih opcija koje će… »

5 evropskih gradova idealnih za prazničano vikend putovanje

Lepota i zdravlje pre 14 sati
Vikendi tokom decembra idealno su vreme da otputujete negde za vikend sa prijateljima, ili porodicom. Zato vam donosimo predlog nekoliko evropskih gradova do kojih ćete nakon nekoliko sati vožnje stići i uživati u divnoj prazničnoj atmosferi… »

Pripremite telo za zimske sportove (VIDEO)

Lepota i zdravlje pre 16 sati
Ukoliko ste već počeli da pripremate skijašku opreme ili kupujete novu, ne zaboravite da se i telo mora pripremiti pre odlaska na sneg kako bi se sprečile povrede mišića i kostiju. Oni koji vežbaju tokom cele godine su u velikoj prednosti, a oni… »

L&Z gift guide: Savršeni beauty pokloni za dame

Lepota i zdravlje pre 18 sati
Čini se da nas je praznična groznica već obgrlila i vreme za kupovinu poklona najbližima polako se približava, a kako bismo vam malo olakšali, već dovoljno težak odabir, izdvojili smo nekoliko beauty ideja za vas, kojima možete obradovati sve… »

Najslađa praznična kampanja ove zime – “I woof you!”

Lepota i zdravlje pre 20 sati
Najpopularnija chihuahua na svetu, Tuna, jedan je od najpoznatijih pasa. Njena neobično duga njuškica obezbedila joj je status Instagram celebrity-ja, tako da njenu svakodnevnicu danas prati oko 2 miliona ljudi. Ona je protagonist mnogobrojni meamova, a… »

Još niste isplanirali svoje zimsko putovanje? Donosimo listu najboljih evropskih destinacija

Lepota i zdravlje pre 21 sat
Ako imate barem malo vremena da odmorite tokom praznika, vreme je da osmislite zimsko putovanje na kome ćete se tokom praznika napuniti baterije i uživali u svom slobodnom vremenu na pravi način. Možda je ova zima sada idealno vreme za promene u… »

L&Z izbor: 10 filmova koji su savršen odabir za hladne zimske večeri

Lepota i zdravlje pre 23 sata
Decembar, mesec u kome nas sve obgrli praznična euforija i želja da što više vremena provedemo ušuškani i u udobnosti svog doma, idealno je vreme da pogledamo neki od kultnih filmova, koje smo propustili, ili da jednostavno uživamo u omiljenim… »

Novi naslovi koji dolaze na HBO i HBO GO u 2020. godini

Lepota i zdravlje pre 1 dan
U nastavku izdvajamo najzanimljivije serije koje će tokom decembra i januara imati premijeru na HBO GO-u i HBO-u, kao i nove HBO naslove koji će imati premijeru kasnije tokom 2020. godine. Tu su i dobro poznate HBO serije koje se tokom 2020. vraćaju sa… »

Uz Eucerin zima je sjajna

Lepota i zdravlje pre 1 dan
Uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme za lice obradujete sebe ili vama drage osobe atraktivnim neseserom sa mini pakovanjima Eucerin® krema za dnevnu i noćnu antiage negu i negu ruku. Iz godine u godinu zimska praznična darivanja inspirišu nas… »

U okviru nove šoping destinacije nalazi se i prva Decathlon radnja u Srbiji

Lepota i zdravlje pre 1 dan
Nakon dve i po godine od otvaranja BIG FASHION centra, Beograd je dobio novu šoping destinaciju – BIG FASHION Park. Lokacija na Karaburmi postala je jedna od vodećih šoping destinacija u gradu, od sada bogatija i za prvu radnju čuvenog francuskog… »

Lepota i zdravlje, najnovije vesti »