Luftika

Poslednji zvižduk u osam: Preminuo legendarni pevač Đorđe Marjanović

Luftika pre 5 sati
Legenda jugoslovenske zabavne muzike, Đorđe Marjanović, preminuo je u 89. godini života. Đorđe Marjanović je poznati jugoslovenski i srpski pevač, najpopularniji tokom šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka u SFR Jugoslaviji i… »

Od 7 jutros otvoren Evzoni prelaz, 4 autobusa sa srpskim turistima već otišlo u Grčku

Luftika pre 13 sati
Zvanično počinje turistička sezona u Grčkoj, a za naše državljane otvoren je granični prelaz između te zemlje i Severne Makedonije – Evzoni. Do tog graničnog prelaza, koji će, kako je najavljeno, biti otvoren od 7 do 23 časa, treba proći i… »

Šta ćemo čitati: Naslovne strane dnevnih novina za nedelju, 16. maj 2021. godine

Luftika pre 2 sata
Donosimo vam pregled naslovnih strana dnevne štampe za nedelju, 16. maj 2021. godine Afere, kriminal, crna hronika, važne društvene teme – za vas prelistavamo štampu. Šta ćemo čitati: Naslovne strane dnevnih novina za nedelju, 9. maj 2021. godine… »

Rakovi, Strelčevi i Ribe su poput magneta za sreću, a život im je pravi bingo

Luftika pre 3 sata
Ova tri znaka ćete želeti da zadržite u svojoj blizini za put u Vegas – oni su najsrećniji znakovi u Zodijaku! Iako su njihove ličnosti divlje različite (naročito prva dva znaka), svi oni imaju planetarni zajednički uticaj koji im daje ekstra… »

Nedeljni horoskop od 17. do 23. maja 2021. godine

Luftika pre 3 sata
Ova nedelja počinje konjunkcijom Meseca i Merkura u znaku Blizanaca i naglašava maštovitost, intuiciju,kao i pitanja vezana za dom, porodicu i decu! Moze biti i lepršavih emocija i leptirića u stomaku,ali kvadrat sa Neptunom traži oprez…ne verujte… »

Kadir jaše motku i sanja da je Mercedes, a njegov san živi ceo jedan veliki grad

Luftika pre 5 sati
Čovek sa slike zove se Kadir, a zovu ga Kadir Mercedes. Psihički je bolesnik i po čitav dan jaše na motki na koju je zakačio retrovizor i Mercedesovu zvezdu. Najlepše u celoj priči jeste to što je jedan ogromni grad u potpunosti prihvatio Kadirov… »

Brat Toma radi kao skulptura u Vladi Srbije i troši milione kilometara na rekonstruLisanje

Luftika pre 6 sati
Ministar Tomislav Momirović postao je svojevrsna inspiracija domaćim video montažerima i satiričarima. Oni zapravo imaju težak zadatak, kako da naprave skeč od čoveka koji to najbolje radi sam. Autosatiričar Momirović “žrtva” je sopstvenih… »

Najtoplije i najčistije jezero Evrope nalazi se u Srbiji i pravi je nebrušeni dijamant

Luftika pre 6 sati
Kada su 1978. godine rudari našeg najvećeg rudnika kvarcnog peska „Srbokvarc“ iz Rgotine morali, pred kuljanjem vode, da napuste stari površinski kop dubok oko 70 metara, nastalo je Rgotsko jezero. Voda je neprestano nadolazila, pa je kop za samo… »

Početak kraja? Opozicione liste pregazile SNS na izborima u vojvođanskom selu

Luftika pre 6 sati
Srpska napredna stranka doživela je težak poraz na četiri od ukupno deset izbornih mesta u opštini Sečanj, na izborima za članove mesnih zajednica. U Boki i Sutjesci su sva mesta osvojili opozicioni kandidati. U Boki je pobedu opozicije predvodio… »

Novosađani su poznati po lepom vaspitanju, ali ova poruka je najslađa ikada

Luftika pre 8 sati
Neko ima samo komšiluk, a neko susede za ponos i suživot u dobru i zlu. Ova fotografija je dokaz da komšije nisu samo oni što kradu sijalice iz liftova, parkiraju se na tri mesta odjednom i bacaju smeće kroz prozor. Ona je dokaz da postoje ljudi koji… »

Luftika, najnovije vesti »