Luftika » Vesti dana

Novosadska nedelja ponosa i prajd od 13. do 17. maja

Luftika pre 17 sati
Grupa „Izađi“ iz Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada i Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019, organizuje prvu Novosadsku nedelju ponosa, koja je zakazana u nedelji obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije (IDAHOBIT), piše 021. Aktivnosti tokom... »

Zašto sve češće izbegavam ljude, a biram samoću i knjige?

Luftika pre 14 sati
Čovek se u konstantoj potrazi za sobom preisputuje i postavlja sebi razna pitanja. Šta smo uradili, u kakve smo ljude izrasli, šta smo naučili o sebi, ali i ono šta samo naučili o drugima. Vremenom shvatimo i da se naše okruženje promenilo, pa da se i mi sami sve više distanciramo od ljudi.... »

Dragi gosti, dobrodošli u naselje Bora Đorđević

Luftika pre 15 sati
Jedno naselje u Čačku nosiće ime Borisav Bora Đorđević, koji će 12. maja prisustvovati otkrivanju table sa njegovim imenom, saznaju Večernje novosti, navodeći danas da je gradska uprava odlučila da se muzičaru, koji je rođen u tom gradu oduži za sve što je uradio. „Odluku smo doneli... »

Blizance, Vagu i Vodoliju očekuje pravi pakao do 21. maja

Luftika pre 1 dan
Sezona bika trajaće do 21. maja i Blizancima, Vodoliji i Vagi će doneti poteškoće. Neki će se lako uznemiriti, neki će proći kroz promene, a drugi će se osećati vrlo nesigurno u svojim životima. Ova tri znaka zodijaka će naići na poteškoće u sezoni Bika, ali ne brinite, samo... »

Dnevni horoskop za 26. april 2019. godine

Luftika pre 13 sati
Ovna čeka dobar provod, Biku treba tolerancije, a Blizancima strpljenje, Rak se oseća odlično, Lav samostalan, Devica pod stresom, Vaga brzo razmišlja, Škorpiji trebaju vitamini, Strelac ne može da izbegne ljubomornu scenu, Jarac strpljiv, iznenađenja za Vodoliju, a Ribe raspoložene. Ovo je... »

Mesečni horoskop za maj 2019. godine

Luftika pre 16 sati
Polako ali sigurno stigli smo i do mesec maja, a sa njim nam je konačno stiglo i lepo vreme. Mesečni horoskop za maj 2019. godine donosi promene na poslovnom planu, ali i ljubavne brodolome. Nekome će ovaj mesec doneti i nova poznanstva koja će im zauvek promeniti život. Intrige, raskidi, nove... »

Za Ovna, Škorpiju i Jarca jun će biti najteži mesec

Luftika pre 17 sati
Najeksplozivnija planeta, Mars, ulazi u retrogradni hod krajem juna i može da napravi pakao od života mnogima. Ipak, za Ovna, Škorpiju i Jarca ovo će biti najkritičniji period. Možete očekivati česte čarke i svađe na ivici incidenta. Oni koji imaju problem sa kontrolom besa biće stavljeni... »

Predložene veće kazne za zlostavljanje životinja

Luftika pre 2 dana
Više od 30.000 potpisa za veće kazne za zlostavljanje životinja koju je pokrenula Orka, izazvali su brzu reakciju nadležnih, poručuju u ovoj organizaciji za poštovanje i brigu o životinjama. „Složnost građana i udruženja za zaštitu životinja podstakla je Ministarstvo pravde da... »

Kako smo od „ćorava, ćorava“ stigli do „ti ćeš meni da lomiš p.čku, dođi da te izlomim pred celim svetom“

Luftika pre 2 dana
Naravno da ću da kažem „u moje vreme“, jer u moje vreme nije bilo moguće na društvenu mrežu okačiti snimak u kom vulgarno pretiš vršnjaku, pozivajući ga da dođe ispred zgrade da mu „polomiš p.čku“, a što je pre par dana uradio jedan desetogodišnjak iz Beograda i šokirao... »

10 simbola Uskrsa: Svi znamo šta predstavlja jedan, a šta je sa ostalih 9?

Luftika pre 1 dan
U hrišćanskom svetu Vaskrs je najveći praznik, a za njega se vezuju prelepi običaji i simboli. Preporod, Uskrs ili proleće slavi se u raznim civilizacijama, a mnogi paganski običaji iz drevnih vremena zadržali su se do danas i postali su deo običaja hrišćanskog praznovanja Uskrsa. Neki od... »

©2019 Netmark d.o.o.