Luftika

Ponovo dvocifren broj žrtava koronavirusa u Srbiji i 279 novih slučajeva zaraze

Luftika pre 7 sati
Od juče u 15 sati u Srbiji je još 12 osoba preminulo od posledica koronavirusa, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Zvaničan, ukupan broj preminulih je 405, navodi se na sajtu covid19.rs, a prenosi N1. Virus je registrovan kod još 279 ljudi, na… »

Pukao ringišpil u selu kod Sombora, petoro dece povređeno

Luftika pre 12 sati
U somborskom selu Kolut, sinoć oko 20.30, raspao se veliki ringišpil postavljen u selu i tom prilikom povredio najmanje petoro dece. U trenutku incidenta na ringišpilu se vozilo desetak mališana, a kako prenosi portal Soinfo.org, ringišpil je bio… »

Požarevački zatvorenici odrekli se 100 evra i donirali novac za bolesnu decu

Luftika pre 10 sati
Ukupno 174 zatvorenika Kazneno-popravne ustanove u Požarevcu odreklo se dela novca koji im je uplaćen na ime jednokratne pomoći države od 100 evra za ublažavanje posledica epidemije koronavirusa i na taj način sakupilo donaciju za lečenje bolesne… »

Brnabić: Ni ja, niti predsednik nijednom nismo okrivili građane, već virus

Luftika pre 5 sati
Na pitanje redakcije Insajdera zbog čega se krivica za trenutnu epidemiološku situaciju svaljuje na građane, imajući u vidu da je Krizni štab navodio da će virus oslabiti tokom leta, kao i da se nije oglašavao nakon održavanja fudbalskih utakmica… »

Na dan vašeg rođenja zapisano je i koji greh vam je suđeno da počinite

Luftika pre 4 sata
Svi mi u životu previmo greške – nege benigne i bezazlene, a neke nas vode u ozbiljan moralni, poslovni i porodični pad. U neka iskušenja padamo nesvesno, a hteli to da priznamo ili ne, grehove često činimo a da ih nismo ni svesni. Lav ima velika… »

Novosađanka, majka petoro dece, odbijena za dečiji dodatak jer ih je rodila PREVIŠE

Luftika pre 6 sati
Novosađanka Violeta Sremac je pre nekoliko dana na svom FB profilu podelila informaciju kako je odbijena za dobijanje dečijeg dodatka za svoje peto dete, jer je, kako stoji u Rešenju Gradske uprave, ona rodila previše dece. <img class="size-full… »

U Mitrovićevu kasu slili smo 6 miliona € i visimo na litici s empatijom ravnoj nuli

Luftika pre 6 sati
Završeno je finale Zadruge 3. Poslato je oko 19 miliona poruka po ceni od 36 dinara što iznosi blizu 700 miliona dinara ili 6 miliona evra. Više učesnika rijalitija Zadruga ima simptome koronavirusa Korona u Pink ušla još u martu, Mitrović krio… »

Novosadski di-džej u potresnom vidu: Gledam kako mi otac umire! Ovde nema ni države ni sistema

Luftika pre 6 sati
Di-džej, fotograf i snimatelj iz Novog Sada Aleksandar Zec objavio je potresnan video u kom upozorava sve da se čuvaju virusa i da čuvaju svoje roditelje, jer je do lekarske pomoći, prema njegovom iskustvu, gotovo nemoguće doći. – Devojka i ja smo… »

Dok država daje crkvi milijarde, građani skupljaju pomoć za Covid bolnice

Luftika pre 7 sati
Odluka Vlade Srbije da u jeku epidemije koronavirusa pokloni crkvi milijardu dinara izazvala je negodovanje velikog broja građana, ali ne i odgovor vlasti za takav postupak. Desetine miliona za crkvu Prvog jula je Vlada Srbije Srpskoj pravoslavnoj crkvi… »

Otrežnjujuće pismo oca 19-godišnjeg samoubice svim klincima koji o tome razmišljaju

Luftika pre 6 sati
Otac 19-godišnjaka napisao je poruku svoj suicidalnoj deci na osnovu svog iskustva, u nadi da će svojim apelom uspeti da sačuva barem jedan mladi život. Ovo potresno, ali otrežnjujuće pismo objavljeno na društvenoj mreži Reddit prenosimo u… »

Luftika, najnovije vesti »