Luftika

Filmska životna priča porodice Ovic: Kako je Hitlerovih 7 patuljaka preživelo Aušvic (VIDEO)

Luftika pre 8 minuta
U nacističkoj Evropi ljudi patuljastog rasta smatrani su za posebno omraženu i ranjivu kategoriju. Surovi fašistički režim na njih je gledao kao na genetski inferiorne i nad njima vrlo često sprovodio eutanaziju. Takozvana „milosrdna smrt“ ishod… »

7 takozvanih srpskih narodnih mudrosti koje što pre treba da batalimo

Luftika pre 26 minuta
Srbi su narod koji je tokom voje istorije mnogo propatio i verovatno smo baš zbog toga tako skloni ulepšavanju i ignorisanju mnogih životnih nedaća. U kreiranju te lažne stvarnosti pomažu nam neki opšteprihvaćeni mitovi i navodne mudrosti široko… »

Tata koji je ćerki izgradio put do škole je heroj za kojim vapimo

Luftika pre 2 sata
U jednom od najizolovanijih delova Turske živiporodica Korkut. Zbog surovog i nepristuačnog terena devojčica Gamza ije moga da pohađa vrtić, a kada je došlo veme da krene u školu, njen otac Ramazan je preuzeo stvar u svoje ruke. Daily Sabah prenosi… »

LUKA KRALJU: Kako je momak iz Subotice završio u oglasu o kojem bruji Srbija?

Luftika pre 1 dan
Nedavno je u „Subotičkim novinama“ objavljen oglas koji je oduševio sve. Naime, u tekstu koji je postao viralan vrlo brzo nakon objavljivanja, majka, tetka i sestra izvinile su se Luki Skenderoviću iz Subotice jer nisu verovale da će u roku… »

Za ovih 6 znakova Zodijaka počinje najlepši period u životu i trajaće čak 5 godina!

Luftika pre 1 dan
Sreća je lepa samo dok se čeka, davno je govorila naša velika pesnikinja Desanka Maksimović. Izgleda da su ovih šest znakova Zodijaka konačno dočekali taj momenat. Oni ove sedmice ulaze u najbolji period svog života koji će trajati sledećih 5… »

Pekarka iz Novih Banovaca koja sakuplja novac đacima za užinu je naš heroj dana

Luftika pre 1 dan
Humanost još uvek stanuje u Srbiji. A poslednji u nizu dokaza za to je vlasnica pekare u Novim Banovcima koja je došla na sjajnu ideju kako da pomogne i nahrani đake koji su ostali bez novca za užinu. Ona je u svojoj pekari koja se nalazi u blizini… »

Put nazvan „kasnije“ vodi u zemlju koja se zove „nikad“

Luftika pre 1 dan
Život brzo prolazi, a kako se približavamo kraju polako sumiramo rezultate onog šta smo uradili, ali i onog šta smo mogli, a nismo. Ovo je priča o planovima koji se nisu završili onako kako smo želeli i istovremeno savet da nikad ne odlažemo… »

Sajam knjiga u Beogradu od 20. do 27. oktobra

Luftika pre 1 dan
Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, 64. po redu, biće održan od 20. do 27. oktobra 2019. u halama Beogradskog sajma. Ovogodišnji slogan Sajma je „Pismo=glava“, a okupiće 500 izlagača iz zemlje i sveta. Zemlja počasni gost Sajma je Egipat… »

Zbog priče iz Psihijatrijske bolnice u Hrvatskoj verujemo da večna ljubav stvarno postoji

Luftika pre 1 dan
Ljubav ne bira ni vreme ni mesto na kojem će se pojaviti. Srešćemo je u klubu, parku, poslu, ulici, ali i u bolnici. Priča koju je na Fejsbuku podelila medicinska sestra zaposlena u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan u Hrvatskoj o dekici kojeg zove barba… »

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2019. godine

Luftika pre 1 dan
Ovan u poslu, Bik zaljubljen u Jarca, neprijatnosti za Blizance, Rak sklon promenama, Lav raspoložen, Devica sarađuje sa Škorpijom, Vaga zaljubljena, Strelac pod stresom, Vodolija odlučna, a Ribe dosledne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 16… »

Luftika, najnovije vesti »