Medijska kutija

Pada broj obolelih od korone u Srbiji, u Nišu 23 novozaražena pacijenta

Medijska kutija pre 7 sati
U Srbiji je u prethodna 24 časa nastavljen trend pada broja novozaraženih od korone, tako je zabeleženo 568 novih slučajeva koronavirusa, a od tog broja, u Beogradu je bilo 135 pozitivnih testova dok je u svim drugim naseljenim mestima broj… »

Vulin u Moskvi najavio dalji razvoj Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu

Medijska kutija pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin u Moskvi je najavio da će se i dalje razvijati Srpsko-ruski humanitarni centar najveća i jedinstvena institucija tog tipa na Balkanu. -Kada god je bilo teško, kada god su nam pretile humanitarne… »

Gradski odbor SNS u Nišu izglasao nepoverenje Nebojši Stefanoviću i Zlatiboru Lončaru

Medijska kutija pre 2 dana
Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu sinoć su izglasali nepoverenje stranačkim funkcionerima Nebojši Stefanoviću i Zlatiboru Lončaru, koji su uz to i ministri u Vladi Srbije, potvrđeno je za Medijsku kutiju. Izvori su kazali da… »

Sedam gradova u Srbiji već prekoračilo dozvoljenu godišnju granicu zagađenja vazduha

Medijska kutija pre 3 dana
Nacionalna ekološka asocijacija (NEA) upozorila je danas da je stanje kvaliteta vazduha u Srbiji alarmantno, a da nadležni ne preduzimaju ono što im je zakonska obaveza. Ova nevladina organizacija je pozvala nadležne institucije da „hitno zaštite… »

Srpska napredna stranka prihvatila ostavku poverenika SNS za Niš Zvezdana Milovanovića

Medijska kutija pre 4 dana
Poverenik Srpske napredne stranke za Niš Zvezdan Milovanović kazao je da je njegova ostavka na tu funkciju, koju je obavljao pet godina, prihvaćena. Milovanović je kazao da je uputio molbu za razrešenje sa te funkcije predsedniku SNS-a Aleksandru… »

Jovanović: Beograd, Niš i Užice imaju oko 50 odsto vakcinisanih protiv korona infekcije

Medijska kutija pre 5 dana
Direktor vladine Kancelarije za e-upravu Mihailo Jovanović izjavio je jutros da su „Beograd, Niš i Užice dostigli 50 odsto vakcinisanih punoletnih građana protiv kovida 19”. On je za Radio televiziju Srbije kazao da je u Beogradu revakcinisano… »

Gradonačelnica Niša: Ukida se vanredna situacija zbog kovid epidemije

Medijska kutija pre 6 dana
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da je Gradski štab za vanredne situacije odlučio da danas ukine vanrednu situaciju u tom gradu uvedenu zbog epidemije kovida 19. Ovakva odluka nije objavljena na veb- sajtu Grada Niša. Sotirovski je… »

Poslovanje aerodroma u Nišu još uvek u značajnom padu, ali sa ohrabrujućim pokazateljima

Medijska kutija pre 7 dana
Na niškom aerodromu “Konstantin Veliki” u prva četiri meseca ove godine broj putnika je bio za 92,24 odsto manji nego u istom periodu prošle godine, ali je prošlog meseca opet počeo da raste, objavila je ova vazdušna luka. Prema zvaničnim… »

Tiodorović: Firme bi trebalo da daju pogodnosti za vakcinisane radnike

Medijska kutija pre 8 dana
Član Republičkog kriznog štaba i epidemilog Branislav Tiodorović rekao je danas u Nišu da taj grad u poslednja 24 časa ima manje od pet odsto novozaraženih od kovida 19 od ukupnog broja testiranih i da je po tome trenutno najbolji u Srbiji… »

Vakcinacija protiv kovida 19 u tržnim centrima u Nišu počela bez gužvi i vaučera

Medijska kutija pre 9 dana
U tržnim centrima „Delta planet“ i „Forum“ u Nišu danas je počela vakcinacija građana protiv kovida 19, ali za razliku od vakcinisanja u ovakvim centrima u Beogradu gužve nije bilo, kao ni vaučera za one koji među prvima prime vakcinu. Na… »

Medijska kutija, najnovije vesti »