Mjuz news

Baby Keem izdaje album do kraja nedelje

Mjuz news 07.09.2021
The Melodic Blue. Novi album Baby Keema se zove The Melodic Blue i izlazi 10. septembra na Columbia lejblu. Na albumu će se naći nedavna saradnja sa Kendrickom Lamarom, "Family Ties", na koju smo odlepili, kao i saradnja sa Travisom Scottom, "Durag… »

Seine gosti Dragstora ove srede

Mjuz news 06.09.2021
Predgrupa Radnik. Ove nedelje, zabava u Dragstoru počinje u sredu kada će nastupati alternativni trio iz Hrvatske, Seine. Predgrupa će biti "anksi pank dvojac" Radnik koji će prvi put nastupati u javnosti, a karte za koncert možete da kupite na ulazu… »

Drake kao Drambo i frka oko omota

Mjuz news 06.09.2021
Gledamo spot za "Way 2 Sexy" Prvi spot koji nam stiže u paketu sa Drakeovim novim albumom Certified Lover Boy je Dave Meyersov "Way 2 Sexy". Nakon što su fanovi raščerečili omot za album koji je radio britanski umetnik Damien Hirst, Drake nastavlja… »

Oženio se Mark Ronson

Mjuz news 06.09.2021
Ćerka Meryl Streep, Grace Gummer, je mlada. Mark Ronson je u subotu na Instagram okačio post u kom potvrđuje da su on i glumica Grace Gummer u braku. Ovim postom Mark Ronson je obeležio i svoj 46. rođendan. Mark je u postu rekao da mu je 45. godinu… »

Sitzpinker i dve karte za "Sudan"

Mjuz news 03.09.2021
Spot Sare Radulović nas vodi na beogradski after. Kako bi izgledalo kada bi se priča filma Picnic At Hanging Rock odvijala 2021. godine u stanu u Beogradu? Novi spot za pesmu "Sudan" benda Sitzpinker u režiji Sare Radulović nas vodi na par minuta na… »

Dve nove pesme i prilično ubedljivi ABBAtari

Mjuz news 03.09.2021
ABBA Voyage. Čuvena četvorka iz Švedske, ABBA, sinoć je obradovala fanove detaljima o ABBA Voyage projektu koji uključuje prvi album nakon 40 godina sa deset novih pesama ali i seriju revolucionarnih koncerata koji počinju sledeće godine u… »

Rosalía i Tokischa duo iz snova

Mjuz news 02.09.2021
"Linda" Ko se setio da spoji Rosalíu sa dominikankom Tokischom? Sjajna ideja i podjednako zabavan singl "Linda" kao rezultat. Mnogo zabavniji nego Rosalijina saradnja sa Billie Eilish (čik pogodi u kome je problem), pa čak i Tokischina saradnja sa J… »

Sunđer Bob inspiracija za omot Montera

Mjuz news 01.09.2021
Debi album Lil Nas Xa izlazi 17. septembra. Lil Nas X je objavio omot za debi album Montero i napisao da su inspiracija za vizual bili Sunđer Bob Kockalone i slika Genesis II Johna Stephensa. Montero izlazi 17. septembra na Columbia lejblu, a album će… »

Tužne note Meek Milla

Mjuz news 01.09.2021
Lil Uzi Vert kao gost. Meek Mill je objavio novi singl "Blue Notes 2" na kom gostuje Lil Uzi Vert. Spot je režirao u saradnji sa Kid Artom. Ovo je drugi singl koji Meek Mill izbacuje ove nedelje, nakon "Sharing Locations" na kom je sarađivao sa Lil… »

Specijalni ABBA lajv strim ovog četvrtka

Mjuz news 01.09.2021
Vesti o "ABBA Voyage" projektu. ABBA izdaju novu muziku uskoro i spremaju hologram turneju. Ikone popa su pozvale fanove da im se pridruže sutra u 18:45 po našem vremenu kada će podeliti specijalno saopštenje. Ovo će biti prvi materijal koji… »

Mjuz news, najnovije vesti »