Moj auto » Vesti dana

http://www.mojauto.rs

Moj auto

Demistifikujem: Polovan ili nov automobil

Moj auto pre 16 sati
Polovan. Nema na čemu. Sledeće pitanje? Ukoliko ipak želite malo detaljnije obrazloženje mojih stavova, onda ste ili moja žena ili nekim čudom možete da priuštite nov automobil. Šta god da je u pitanju odgovor nije jednostavan i potrebno je stvari sagledati iz raznih uglova, pa zato da... »

Kad sezonski rad postane stalan posao

Moj auto pre 1 dan
Zakon po kojem bi sezonski radnici trebalo da budu prijavljeni i imaju penziono i zdravstveno osiguranje tokom angažovanja na sezonskim poslovima u poljoprivredi, najavljuje se već neko vreme ali njegovo usvajanja i početak primene još nisu precizirani. Ovim povodom, razgovarali smo sa ženama... »

Održavanje najbitnije za dug radni vek mehanizacije

Moj auto pre 2 dana
Nakon završene sezone rada u polju potrebno je detaljno pregledati kompletnu mehanizaciju kako bi se eventualni kvarovi ili problemi otklonili, a mašine bile spremne za buduće radove u narednoj sezoni. Za ove poslove, koji su često zahtevni i dugotrajni, zimski period ne pruža najidealnije... »

Novi broj Auto Bilda od danas u prodaji

Moj auto pre 3 dana
U broju 178, magazin Auto Bild donosi rezultat borbe večitih rivala u top klasi, prve vožnje vrućih noviteta, ali i istraživanje o tome koji se modeli polovnih automobila u Srbiji najviše traže... Osim borbe u top segmentu gde su digitalna koplja ukrstili „mercedes S-klase“ i „audi... »

Gajenjem prepelica do zdravlja i zarade Video

Moj auto pre 3 dana
U našoj zemlji gajenje prepelica nije novina, ali nije ni previše zastupljeno. Da li je razlog to što proizvođači misle da ih je teško gajiti ili je teško nabaviti prepelice? Koji god da je, odlučili smo da razbijemo mitove i otkrijemo tajnu gajenja prepelica! Zato smo posetili Žižika... »

Nova potvrda kvaliteta za OMV MaxxMotion goriva

Moj auto pre 4 dana
OMV MaxxMotion goriva na tržištu Srbije dobila novu potvrdu testnih rezultata sa sertifikatom kompanije TUV Austrija Automotive. Sa ovim sertifikatom dodatno je učvršćena liderska pozicija OMV MaxxMotion brenda na tržištu premijum goriva. Takođe, OMV MaxxMotion premijum goriva preporučuje... »

Novo priznanje za kompaniju Mazda – „Vižn kupe“ najlepši koncept automobil

Moj auto pre 4 dana
Nakon mnogobrojnih nagrada za dizajn serijskih automobila, japanska Mazda osvojila je priznanje i za "Najlepši koncept automobil godine" na 33. Međunarodnom automobilskom festivalu. Trijumf atraktivne studije „vižn kupe“ nije iznenađenje, budući da je poslednjih godina tim dizajnera... »

Nova Škoda „fabija“ – Sezonska modernizacija

Moj auto pre 5 dana
Češka Škoda, koja se uspehom posluje u okviru VW grupe predstavila je prve fotografije i tehničke detalje restilizovane „fabije”. Model koji je 1999. godine započeo novo doba, sada je uoči premijere u Ženevi diskretno osvežen, kako bi posle četiri godine na tržištu zadržao aktuelnost... »

Jaguar I-pejs stigao u Srbiju

Moj auto pre 9 dana
Na atipičnom mestu za predstavljanje automobila, British Motors je svog novog člana iz Jaguar game, predstavio na ledu sipred novobeogradskog tržnog centra. Nakon pretpremijere u novembru prošle godine, kompanija British Motors je organizovala i premijeru novog Jaguarovog SUV modela E-pace. Novi... »

Ima samo 12 godina, a već sam seje kukuruz na 100 ha Video

Moj auto pre 8 dana
Dok se njegovi vršnjaci igraju na kompjuterima, dvanaestogodišnji Nikola iz Pančeva vozi traktor i obrađuje zemljište na površini od čak 1000 hektara. PoweredBy AGROmedia Drugari igraju igrice satima, a Nikola posle škole žuri kući da sedne u svoj traktor, u kome nekada provede i po 12... »

©2018 Netmark d.o.o.