Moj auto

Toyota Proace CITY Electric - Praktičnost uz nultu emisiju

Moj auto pre 10 dana
Povećava Toyotinu ponudu baterijskih, električnih lakih teretnih vozila i vozila za prevoz ljudi s nultom emisijom. •Vrlo konkurentni novi modeli idealni za pristup gradskim područjima s propisanom niskom i nultom emisijom •Nosivost furgona do 800… »

Opelov direktor Lošeler primio je nagradu “Međunardni Kombi godine” za novi Opel Vivaro-e

Moj auto pre 11 dana
Međunardni Kombi godine 2021: Komisija evropskih specijalnih novinara izabrala je električni Opelov kombi. Član žirija IVOTY-a, Johanes Rajhel uručuje pehar u Opelovom sedištu u Riselhajmu. Opelov izvršni direktor Mihael Lošeler primio je nagradu… »

Kako da donesete odluku o tome koliko novca da izdvojite za nove letnje pneumatike?

Moj auto pre 17 dana
Dolazak proleća i toplijeg vremena je jasan znak za većinu vozača da je došlo vreme kada se zimski pneumatici menjaju letnjim. Takođe, dobar deo vozača susreće se sa činjenicom da njihovi letnji pneumatici više nisu u voznom stanju i da je vreme… »

Toyota Beyond Zero

Moj auto pre 24 dana
Dan planete Zemlje prava je prilika da se podsetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji započelo pre više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svetu. Otada Toyota neprestano pomera granice elektrifikacije… »

Posebna ponuda Mercedes-Benz V-Klase: V-Klasa Family Pack

Moj auto pre 24 dana
Mercedes-Benz V-Klasa u Family Pack opremi dostupna je za naručivanje po posebnim, atraktivnim uslovima finansiranja. Posebno opremljena V-Klasa zadovoljiće sve potrebe onih kojima su komfor, bezbednost i praktičnost najvažniji. Za vašu porodicu… »

Prevoz bicikla automobilom

Moj auto pre 26 dana
Svakodnevno kretanje po gradu sve više je otežano usled gustog saobraćaja i nemogućnosti pronalaska slobodnog parking mesta. Svako ko je prinuđen da koristi svoj četvorotočkaš u gradskoj gužvi, mora se naoružati strpljenjem i ako ne krene na… »

Harizmatični predsednik Toyote proglašen za svetsku automobilsku ličnost godine

Moj auto pre 31 dana
Žiri World Car Award, sastavljen od preko 90 specijalizovanih novinara iz čitavog sveta, proglasio je Akija Toyodu za Svetsku automobilsku ličnost godine za 2021. Akio Toyoda, predsednik i CEO Toyota Motor Corporation (TMC) je Svetska automobilska… »

Revolucionarna promena brige o vozilima

Moj auto 14.04.2021
Do 10 godina bezbrižnosti sa Toyota Relax garancijom. Jedinstvena mogućnost produženja garancije u trajanju od jednog servisnog intervala, do najviše 10 godina ili 160.000 pređenih kilometara (šta pre nastupi). •Toyota Relax ne ograničava se samo… »

Sportski izgled i veća individualizacija modela CLS

Moj auto 07.04.2021
CLS će doći na startnu liniju u aprilu 2021. godine sa izoštrenim dizajnom. Nova ograničena serija modela Mercedes-AMG Štutgart. CLS će doći na startnu liniju u aprilu 2021. godine sa izoštrenim dizajnom. Posebno prednji deo, sa posebnim… »

Novi Opel Crossland već od 13.990 EUR - Lepota se ne boji života

Moj auto 07.04.2021
Više života, manje ograničenja. Više uživanja, manje pravila. Da osigura ljubav na prvi pogled – novi Opel Crossland nosi novo lice brenda. Opel Vizor, predstavljen prvobitno na novoj Mokki, odmah pokazuje da se ispod površine lepog lica krije… »