Moj auto » Vesti dana

http://www.mojauto.rs

Moj auto

Premijum proizvođači koji se ne odriču manuelnih menjača

Moj auto pre 1 dan
Manuelni menjači su vrsta u izumiranju. Ne samo što je sve manje kupaca koji se odlučuju za tradicionalan vid transmisije, već su se jedinice s dvostrukom spojnicom pokazale bržim i efikasnijim. Međutim, „manuelci“ se ipak ne daju, tako da ih nekoliko proizvođača luksuznih automobila i... »

Prijatelj ribolovaca a štetan u bašti - rovac

Moj auto pre 2 dana
Poljopriivredna proizvodnja zahteva veliki trud i rad, naravno i znanje. Voditi proizvodnju bilo koje poljoprivredne kulture, znači biti spreman na uspone i padove. Uspeh zavisi od mnogo faktora ali u je preventiva pravi recept za svakog poljoprivrednog proizvođača. Powered By AGROmedia Štetni... »

Ovo može svako: Kako da gajite jagode u plastičnoj torbi

Moj auto pre 3 dana
Kada razmišljamo o domaćem uzgoju jagoda, najlakši i najjeftiniji način je da se gaje u torbama sa kojima idete u kupovinu. Sve što vam je potrebno su živići jagode, zemlja i torba od plastike sa kojom idete na pijacu vikendom. Za ceo proces potrebno vam je oko pola sata, a na kraju dobijate... »

U novom Auto Bildu saznajte

Moj auto pre 3 dana
Kako se vozi, ali i šta to radikalno u segment donosi nova generacija „audija A8“. Bili smo deo najvećeg testa Auto Bilda i testirali čak 22 modela, među kojima i novi „bentli kontinetal GT“, „ford mustang kabrio“ i mnoge druge.. Uz novi „audi A6“ koji menja stvari u segmentu, u... »

Ako ovako prskate useve nesvesno bacate 80 odsto preparata Video

Moj auto pre 4 dana
Sa završnicom prolećne setve počinje zaštita useva. Da bi hemijski preparati bili iskorišćeni u potpunosti važno je dobro podesiti brzinu, pritisak i ugao, odnosno pravilno izabrati vrstu i veličinu rasprskivača, završnog elementa prskalice. Powered By AGROmedia „Kada dođe proleće... »

Proizveden dvomilioniti primerak modela FIAT 500

Moj auto pre 4 dana
Dvomilioniti primerak modela FIAT 500 proizveden je u fabrici u Tihom u Poljskoj. Legendarni FIAT prodaje se u više od 100 zemalja širom sveta uz 80% prodaje zabeležene van granica Italije, što ga čini narasprostranjenijim modelom kompanije Fiat na svetu. Model 500 je vodeći model na... »

Kako do najjeftinije registracije?

Moj auto pre 6 dana
Svaki put kada se približava registracija vašeg četvorotočkaša postavlja se pitanje je kako najbrže, po najpovoljnijim cenama i gde registrovati svoj auto. S obzirom da ovo često bude bitna stavka u kućnom budžetu vreme je da saznate kako da se najjednostavnije informišete o svim uslugama... »

U samo 6 koraka napravite baštu od bala

Moj auto pre 11 dana
Napravite sami svoju baštu, veoma povoljno i jednostavno! Sve što vam je potrebno su, verovali ili ne – slamene bale. Da, dobro ste pročitali! Saznajte kako da uz nekoliko jednostavnih trikova napravite svoju kreativnu baštu iz snova. Priprema je krajnje laka, samo ne zaboravite da je balama... »

Kada i zašto uraditi zamenu ulja i filtera - Mali servis

Moj auto pre 11 dana
Tema ovog teksta je ideja koja se rodila iz razgovora sa vlasnicom jednog Citroena Picaso teget boje, koja je htela da sazna kada i zašto se radi mali servis odnosno: zamena ulja, filtera ulja, filtera vazduha i filtera kabine tj., filtera klime. Pokušaćemo u ovom blogu najkraće što se moze i... »

VIDEO SAVETI: Limun možete gajiti i na terasi Video

Moj auto pre 12 dana
Limun je mediteranska biljna vrsta lepih cvetova i nadasve korisnih i ukusnih plodova. Može se gajiti u saksiji, na terasi, u bašti... Ako želite da i vama limun ulepša prostor ili bude nadohvat ruke za limunadu u vrelim letnjim danima, naučite od diplomiranog inženjera Vladimira Milutinovića... »

Rebić: Ima razloga za slavlje, bezbednost na višem nivou

Politika  pre 4 sata  još 32 povezane

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

Politika  pre 8 sati  još 18 povezanih

Đere zaustavljen u prvom kolu Rolan Garosa

Večernje novosti  pre 58 minuta  još 14 povezanih

Nije samo Salah, strepe i u Realu!

Sportske.net  pre 7 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.