Moj auto » Vesti dana

http://www.mojauto.rs

Moj auto

VOZ KOČI DA BI DAO PREDNOST AUTOMOBILU? Deluje opasno, ali ovo što se desilo u Bačkoj Topoli nije greška! Video

Moj auto pre 17 minuta
Snimak na kome se vidi kako automobil prelazi neobezbeđeni pružni prelaz, a voz usporava i koči da ga propusti, pojavio se na Tviteru i začudio javnost. Ova scena je zabeležena u Bačkoj Topoli u ponedeljak, a komentari kažu da je ovo veoma česta pojava na srpskim prugama. "Šta je ovde... »

Kako funkcionišu pogon, transmisija i hodni sistem kod kombajna

Moj auto pre 1 dan
Kod kombajna pogonski motor je sličan kao i kod traktora međutim kod transmisije i hodnog sistema postoje bitne razlike. Powered By AGROmedia Kao i kod traktora, pogonski motor je u gotovo svim slučajevima dizel, četvorotaktni, a za njega važi isto što i za traktorske motore. Izuzetak je to... »

Za personalizovanu registarsku tablicu odvojite pravo malo bogatstvo

Moj auto pre 2 dana
Odavno su u svetu popularne personalizovane registarske tablice na automobilima. Takav trend postoji i kod nas, pa se povremeno mogu videti na drumovima razni natpisi na tablicama. "TATA", "SOKO", "PANTA", "ŽIKA", "ERA" samo su neki od natpisa. Nekada se možete i slatko nasmejati kad vidite neki... »

Kome sve auto može biti utočište kad krene nevreme Video

Moj auto pre 2 dana
Jednom Beograđaninu se posle nevremena dogodila NEVEROVATNA stvar. Nevreme je pre dva dana u Beogradu lomilo drveće, snažan vetar obarao skele, a grmljavina i munje uznemirili su i „krznene prijatelje“ sa ulice. Jedan Beograđanin podelio je simpatičnu priču sa pratiocima na Fejsbuku i... »

Cena nafte pada, a cena goriva raste

Moj auto pre 3 dana
Upoređujući avgust ove s avgustom prošle godine benzin je danas skuplji za 12,46 dinara, evrodizel za skoro 17 dinara po litru, a tečni naftni gas za 4,12 dinara. Umesto da zbog pada cene sirove nafte na svetskim berzama za oko dva dolara, sa 73,94 na 71,68, s jedne strane, i stabilnog kursa... »

Obaveznih 10 stvari u automobilu koje morate imati na putovanju

Moj auto pre 4 dana
Postoji nekoliko stvari o kojima bi trebalo da vodite računa pre nego što otpočnete putovanje. Najbitnije je da pripremite automobil za put i proverite stanje vozila i guma. Ali takođe postoji spisak 10 stvari koje je dobro imati u svom automobilu kako bi se osećali bezbedno i komforno, a evo i... »

Šta su slamotresi i separatori i zašto su važan deo kombajna

Moj auto pre 5 dana
Nakon osecanja pešnice u kombajnu se odvijaju procesi, kako bi zrno bilo odvojeno od slame i opiljaka. Kako funkcionišu slamotresi i rotacioni separatori saznajte u daljem tekstu. Powered By AGROmedia Pri uobičajenim uslovima rada 80 do 90 % ovršenog zrna izdvaja se kroz rešetku podbubnja, dok... »

Da li se ova vozila NAJVIŠE KRADU u Srbiji?

Moj auto pre 6 dana
Vozite Volkswagen, Audi, Renault? Ako ste se nekada zapitali da li vaš četvorotočkaš spada u onu grupu auta na koju su lopovi izuzetno slabi, evo odgovora i na to pitanje. Jedan od veoma bitnih faktora prilikom određivanja cene kasko osiguranja vozila pored vrednosti vozila je i rizik koje... »

Pravo leto tokom avgusta - spas za vinograde!

Moj auto pre 7 dana
Za vinogradare je ova godina počela izuzetno dobro i sve je ukazivalo na predstojeću izuzetnu berbu. Podsećamo da je region tri Morave jedan od najvećih vinskih regija i da se ovde vinogradi prostiru na 7.530 ha. Od te ukupne količine vinove loze, čak 78% su vinske sorte. Najviše vinograda u... »

Međunarodna vozačka dozvola i zeleni karton - kako do njih?

Moj auto pre 7 dana
Kada rešite da krenete na put autobomilom tj. sopstvenim prevozom, prvo na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste da li posedujete sva potrebna dokumenta za putovanje. Saznajte kako da pokrenete postupak vađenja koji zahteva međunarodna vozačka dozvola, kao i kako da izvadite zeleni karton.... »

Stefanović: Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena kući

Danas  pre 4 sata  još 18 povezanih

Ružić: Izbori za Nacionalne savete 4. novembra

Danas  pre 4 sata  još 16 povezanih

Otkazuje se vojna parada jer je preskupa

Vesti online  pre 6 sati  još 16 povezanih

Đoković definitivno večeras protiv Bugarina, poznata i satnica!

Sportske.net  pre 6 sati  još 18 povezanih

Od danas u bankama besplatne Dina kartice

Beta  pre 6 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.