Moj auto

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Moj auto pre 1 dan
SPECIJALNA EDICIJA NAJPRODAVANIJEG SUV MODELA NA SVETU. •Novo RAV4 posebno izdanje s moćnim jednobojnim finišom iznutra i spolja •Midnight Black (Ponoćna crna) karoserija s odgovarajućom crnom prednjom rešetkom, donjom rešetkom i odbojnicima… »

Nova Mercedes-Benz T-Klasa: Kompaktni gradski kombi za porodice, ljubitelje aktivnog odmora i posao

Moj auto pre 12 dana
Štutgart. Mercedes-Benz Vans isporučuju vozila u malom, srednjem i velikom segmentu kombi i dostavnih vozila, ispunjavajući sve zahteve kupca u vidu prostranosti. Sada, platforma za segment malih kombija vozila će se koristiti za kreiranje novog… »

Kupovina auta - jedna od bitnijih odluka

Moj auto pre 12 dana
Kupovina i izbor automobila predstavlja pravi stres za svakog ljubitelja četvorotočkaša. U današnje vreme možete pronaći različite modele automobila od onih koji su jeftiniji do onih elitnijih i skupljih koji nisu za svačiji džep. Imati auto ne… »

POTPUNO NOVA TOYOTA YARIS: Četvrta generacija kreće u tržišni pohod

Moj auto pre 13 dana
Potpuno nova, četvrta generacija Yarisa je automobil koji odgovara na zahteve gradskog života, ali i pruža užitak na otvorenom drumu ili auto-putu. •Prva primena nove platforme GA-B omogućava dinamičan stil, kompaktnost, praktičnost, užitak u… »

Sopstveni ili organizovan prevoz, pitanje je sad!

Moj auto pre 13 dana
Kada je reč o sopstvenom prevozu, posebnu pažnju treba posvetiti ispravnosti vozila. Svako ko vozi auto zna da servo motor može da napravi problem. Ispravnost servo sistema izuzetno je važna kako bi se obezbedilo bezbedno kretanje pri velikim… »

Kako pripremiti automobil za putovanje?

Moj auto pre 17 dana
Odlučili ste da na odmor otputujete sopstvenim automobilom? E pa to je onda poseban doživljaj. Komfor, sloboda u vožnji i neograničene mogućnosti za odmor i pauzu pruža jedino putovanje u sopstvenoj režiji. Međutim, pre polaska na put, važno je… »

Vreme je za struju: Novi Opel Vivaro-e na rasprodaji u Nemačkoj od 26,650€ sa ekološkim bonusom

Moj auto pre 18 dana
Opel sada prima narudžbine za novi, električni Vivaro-e, sa cenama od 35.650 evra (sve cene u Nemačkoj, bez PDV-a) - bez lokalno važećih bonusa. Isporuka teretnog vozila bez emisija počeće ove godine. •Van bez štetnih emisija: isporuke potpuno… »

TOYOTA COROLLA SEDAN GR SPORT: Najatraktivnija verzija Corolle Sedan do sada

Moj auto pre 20 dana
Toyota Corolla Sedan dobila je još atraktivniji izgled zahvaljujući novoj verziji GR SPORT koja je od sada deo i te game, sledeći uspeh GR SPORT izvedbi Corolla Hatchback i Touring Sports. •Corolla Sedan pridružuje se varijantama Hatchback i Touring… »

Opel Ascona 1.8i prvi nemački automobil sa katalizatorom pravljen za Evropu

Moj auto pre 23 dana
Pre 35 godina, počela je era katalizatora u Opelu. 1985. godine, Opel Ascona 1.8i bila je prvi nemački automobil sa katalizatorom razvijen specijalno za evropsko tržište, umesto malo modifikovanog iz uvoza iz SAD. •Preteča: posle Ascone svi Opelovi… »

Legendarni logo: Nova Opel Mokka predstavlja novu munju

Moj auto pre 30 dana
Čista preciznost: svi novi Opelovi modeli nosiće redizajnirani logo brenda. Opel se obnovio novom Mokkom. Novi model je prvi koji ima Opel Vizor kao buduće lice brenda i potpuno digitalni kokpit budućnosti, Pure Panel. Natpis "Mokka" je dizajniran… »

Moj auto, najnovije vesti »