Moj auto » Vesti dana

http://www.mojauto.rs

Moj auto

Sve informacije o saobraćaju i zatvorenim ulicama - BEOGRAD PARALISAN - OPSADNO STANJE!

Moj auto pre 3 dana
Zbog današnjeg mitinga “Stop nasilju”, u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, koji je zakazan za 18 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine, još od sinoć u 22.00 za saobraćaj su zatvorene centralne gradske ulice. Nešto posle 15 časova zatvoren je i Brankov most, ali i Bulevar... »

Jaguar I-PACE, svetski automobil godine, ovenčan sa tri nagrade

Moj auto pre 3 dana
I-PACE je osvajio nagradu za Svetski automobil godine 2019, Svetski automobilski dizajn godine i Svetski zeleni automobil godine. Jaguar-ov potpuno električni SUV je prvi automobil ikada koji je osvojio sve tri kategorije u istoj godini. To je već drugi član Jaguarove priznate porodice PACE koji... »

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Grad se zatvara večeras u 22 zbog sutrašnjeg mitinga

Moj auto pre 4 dana
Zbog sutrašnjeg mitinga ispred Doma Narodne skupštine CENTAR SE ZATVARA VEČERAS U 22.00! Zbog održavanja sutrašnjeg mitinga "Stop nasilju", u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji je zakazan za 18 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića, Dečanska (od Trga... »

Krosover MANIJA

Moj auto pre 4 dana
Ovogodišnji Sajam Automobila u Beogradu mi je potvrdio dve važne stvari: Prvo, i dalje nema mesa sa roštilja u okviru sajamskog kompleksa. Drugo, četiri jahača apokalipse neće doći na konjima već svaki u svom krosoveru zasnovanom na jeftinijem rođaku iz B ili C segmenta. Malo je reći da... »

Kako da zamenite kaiš alternatora na vašem automobilu Video

Moj auto pre 5 dana
Zamena ovog kaiša nije preterano težak zadatak... Kaiš alternatora ili kanalni kaiš, je neophodan deo na vašem vozilu koji omogućava da se vaš akumulator puni, a takođe pokreće i klimu, kao i vaš servo uređaj. Bez ovog kaiša, automobil je moguće upaliti, ali akumulator bi vam se... »

"FOLKSVAGEN" još nije odustao OD SRBIJE!

Moj auto pre 6 dana
Na vest koju je objavila nemačka agencija DPA, da je "Folksvagen" suzio izbor zemalja na Bugarsku i Tursku, Lesli Botke, portparol za proizvodnju i prodaju u "Folksvagenu", drži se ranijeg stava da nemački gigant još nije odlučio da li će i gde u jugoistočnoj Evropi graditi fabriku... »

Zašto Španci ne kupuju nove automobile?

Moj auto pre 6 dana
„Nisam promenio automobil deset godina. Vidim da može da me posluži još dugo!”; “Moj automobil je totalno neuništiv. Još malo pa puni 20 godina, a na koje god muke ga bacim, on i dalje neumorno ide.” “Voziću ga dokle god se kotrlja. Kada više ne budem mogao da ga popravim, tada ću... »

Zašto je Opel Astra toliko popularan automobil?

Moj auto pre 7 dana
Opel Astra je definitivno jedan od najtraženijih modela na srpskom tržištu polovnih automobila. Nije preveliki, a nije ni mali, idealan je za gradsku vožnju ali i putovanja ovim vozilom mogu biti veoma udobna i prijatna. Kada je u pitanju održavanje, Astra spada u neke, možemo reći prosečne... »

Vožnja na hibridni pogon, uz koncertnu atmosferu - TOYOTA C-HR NEON LIME

Moj auto pre 10 dana
Limitirana serija modela C-HR predstavljena je na JBL Snow Party Event-u, održanom u francuskim Alpima, uz prisustvo svetski poznatih DJ-eva i brojnih VIP ličnosti. Samo 2000 kupaca imaće priliku da nabavi primerak Toyote C-HR iz ograničene serije Neon Lime, nastale u saradnji s kompanijom JBL... »

U SUSRET GUŽVAMA na naplatnim rampama

Moj auto pre 11 dana
U Srbiji 296.540 vozača elektronski plaća PUTARINU, otkrivamo sve detalje. Vozači koji elektronski plaćaju putarinu prolaze kroz naplatnu rampu bez zaustavljanja. Transakcija se izvodi automatski, između uređaja za elektronsku naplatu putarine (ENP), koji je smešten sa unutrašnje strane... »

©2019 Netmark d.o.o.