Moj auto

Bududnost je u alternativi

Moj auto pre 3 dana
Završna konferencija projekta pod nazivom ,,Bududnost je u alternativi“ organizovana je u petak 18.10 u Kongresnom centru ,,Master“ Novosadskog sajma u okviru Sajma saobradaja. Konferencija je realizovana u okviru projekta ,,Gasi svetlo da ti… »

Vaš auto će vam biti zahvalan ako mu kupite ovo!

Moj auto pre 2 dana
Svaki dan je dobar dan da obradujete svoj auto a danas to možete uraditi na 8 vrlo jednostavnih jednostavnih načina. Svaki automobil voli pažnju i sledeći gedžeti će ga sigurno obradovati: Vakuum za popravku limarije, samo za 299 dinara. Uz pomoć… »

Država taksistima KUPUJE NOVE AUTOMOBILE

Moj auto pre 5 dana
Subvencije koje bi beogradski taksisti trebalo da dobiju od države nakon odluke da višednevnu prekinu blokadu grada odnose se na "novčanu pomoć koju će taksisti moći da iskoriste za kupovinu vozila", saznaje "Blic biznis". Subvencije će, prema… »

SVETSKA PREMIJERA POTPUNO NOVOG YARISA: “Veliki mali Yaris“ – dizajniran za urbani život!

Moj auto pre 6 dana
Četvrta generacija jednog od najomiljenijih kompaktnih automobila u Evropi, ali i Srbiji, doživela je danas svetsku premijeru. Novi Yaris prvi je model Toyote razvijen na potpuno novoj TNGA-B platformi, a na tržištu se očekuje tokom jeseni 2020… »

Pobednički put: Nova OPEL CORSA je „Službeni Auto Godine“!

Moj auto pre 6 dana
“Mali” Opel pokreće milione već decenijama. Corsa demokratizuje tehnologiju za sve. Šesta generacija biće dostupna i kao potpuno električna verzija Riselshajm. Tehničar, kurir ili CEO – sve kategorije zaposlenih voze službene automobile. Ali… »

Počinje proizvodnja novog Nissana JUKE

Moj auto pre 9 dana
Nissan započinje proizvodnju novog Jukea u fabrici u Sunderlandu, u koju je investirao 100 miliona funti. Dizajniran, konstruisan i proizveden u fabrici u Velikoj Britaniji, novi JUKE je posebno razvijen kako bi ispunio zahteve evropskog tržišta… »

GOLF 8 - PRVE zvanične koncept FOTOGRAFIJE!

Moj auto pre 9 dana
Ostalo je još samo dve nedelje do zvaničnog predstavljanja osme generacije Golf modela... Golf 8 trebalo je da bude predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu, ali VW kompanija odlučila je da na toj manifestaciji ipak predstavi VW ID.3 model, a da… »

TAKSISTI ĆE PARALISATI BEOGRAD: Potest od 14.00 do 17.00, POTPUNA BLOKADA!

Moj auto pre 9 dana
Posle dve nedelje svakodnevnog maltretiranja (sa izuzetkom vikenda), Beograđane danas očekuje prava vanredna situacija u prestonici, pošto taksisti kreću u radikalizaciju protesta. Dok traju opšta prepucavanja ko je u pravu, ko posluje po zakonu a ko… »

Najveće gužve na mostovima, najgore na Pančevačkom, kolone i na Autokomandi

Moj auto pre 12 dana
Najveće gužve poslednjeg ranog dana u nedelji u prestonici najviše se beleže na mostovima, a posebno na Pančevačkom u smeru ka gradu. - Na Brankovom mostu, i Zrenjaninskom put u smeru ka centru grada pa sve preko Pančevačkog mosta je ogromna… »

Proizvodnja TOYOTE LAND CRUISER premašila je 10.000.000 PRIMERAKA Legendarni japanski terenac nastavlja da obara rekorde!

Moj auto pre 14 dana
Toyotin model s najdužim stažom na tržištu počeo je da se prodaje daleke 1951. godine i značajno je doprineo rastu poverenja u japanski brend koji je već decenijama sinonim za kvalitet, dugotrajnost i pouzdanost. Toyota Motor Corporation (Toyota)… »