Moj auto » Vesti dana

http://www.mojauto.rs

Moj auto

Test zimskih guma!

Moj auto pre 2 sata
Uvodni deo teksta. Treba polako da pripremimo Native za test zimskih guma iz Auto Bilda koji će biti postavljen od 22.10 na vesti.mojauto.rs. Ideja je da se pdf test čita kao katalog, znači uz neki pozivni i uvodni tekst pozovemo korisnika da klikne na sliku kako bi mu se otvorio pdf tekst i... »

Gorivo će poskupeti još 5-6 dinara po litru

Moj auto pre 11 minuta
Cena goriva od početka godine svako malo neznatno skače, po dinar-dva, pa je tako cena dizela na nekim pumpama dostigla 170 dinara po litru, iako kurs dinara i inflacija u potpunosti miruju. Međutim, to nije kraj. Nebojša Atanacković, jedan od vlasnika AD "Nafta", potvrdio je da će zbog skoka... »

Tojota povlači više od 168.000 vozila!

Moj auto pre 1 dan
Japanska Tojota povlači više od 168.000 pikap kamioneta, SUV-ova i automobila, jer postoji mogućnost da se vazdušni jastuci ne otvore u slučaju sudara. Opoziv se odnosi na modele pikap "tundra" 2018-2019., SUV "sequoia", kao i sedan "avalon" 2019., prenosi agencija AP. Iz Tojote je saopšeno da... »

Ni iskusni vozači nemaju pojma šta znači OVAJ ZNAK, a to može biti OPASNO!

Moj auto pre 1 dan
Svi viđamo OVAJ ZNAK i ostajemo zbunjeni! Šta on predstavlja?! Ni iskusni vozači nemaju pojma, a to može biti OPASNO! Svi su videli ovaj znak milion puta a mnogi ne znaju šta on predstavlja. Kada se nađete u ulozi vozača, neizbežno je da na putu naiđete na mnoštvo saobraćajnih znakova.... »

Kako se pravi brendi od jabuke

Moj auto pre 2 dana
Očekivani dobar rod jabuke ove godine, može napraviti problem voćarima. Po pravilu, velika ponuda i dobar rod voća obaraju cenu jer je ponuda velika, pa voćari često zarade tek toliko da pokriju troškove, a nekad ni toliko. Powered By AGROmedia Poljoprivreda je visoko konkurentna grana što... »

Vodenica stara 300 godina, a još uvek radi Video

Moj auto pre 3 dana
Na obroncima planine Rudnik, u varoši Stragari, a na reci Srebrenici - nalazi se vodenica stara tri veka – koja još uvek radi. Porodica Cicić ovde generacijama melje integralno i projino brašno. Powered By AGROmedia Jadranka Cicić kaže da je potražnja za brašnom proizvedenim na... »

Sve je manja potražnja za novom mehanizacijom

Moj auto pre 4 dana
Iako brojke govore da u Srbiji ima mnogo poljoprivrednih mašina, statistika zavarava. Većina tih mašina je izuzetno stara. Poljoprivrednici ne mogu sami da obnove svoj vozni park, pa svi očekuju promenu u državnoj politici. Powered By AGROmedia Sa traktorima i priključnim mašinama... »

Zanimljivost dana: Jedini Rolls-Royce pikap na svetu

Moj auto pre 4 dana
Rolls-Royce je nedavno debitovao Cullinan kao svoj prvi terenac u istoriji, a iako su iz fabrike uglavnom izlazili kupei i sedani zanimljiva je priča i o jedinom pikapu kompanije. Njega nije, u svojim pogonima proizveo ovaj britanski gigant, ali i dalje važi za jedini pikap Rolls-Roycea u... »

Novi broj Auto Bilda u prodaji

Moj auto pre 5 dana
U novom broju magazina Auto Bild koji možete da kupite već danas, saznaćete sve detalje o najnovijoj BMW seriji 3! Otkrivamo zašto je ovaj model upravo nekome ostvario snove, a nekome doneo košmare. Osim toga, bitna tema novog broja je i veliki Auto Bildov test zimskih guma. Pre kupovine... »

Testirali smo: Opel Agila 1.2 16V Foto

Moj auto pre 5 dana
U klasi najmanjih automobila gde obično vladaju gradski patuljci na točkovima, često sa samo dvoja vrata, dužinom od 3,5 metara smešta se model koji samo zbog gabarita pripada ovom društvu. Promišljenim konceptom, kvalitetom i mogućnošću pruža više od segmenta. Da li se tokom dugog niza... »

©2018 Netmark d.o.o.