Morava info

Borac spreman za veliki derbi ABA2 lige i borbu za kotu jedan u Skoplju

Morava info pre 3 sata
ČAČAK – U okviru 4. kola ABA 2 lige ekipa Borca putuje u Skoplje, gde će snagu odmeriti sa MZT-om (sreda, 18 časova). Od kada je Marko Marinović preuzeo kormilo Borca, čačanski tim je iz svog rečnika izbrisao termin poraz. Ekipa iz grada na… »

Novi pokušaj da se “Folksvagen“ dovede u Srbiju

Morava info pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će na današnjem sastanku sa nemačkim ministrom ekonomije Peterom Altmajerom ponovo pokrenuti inicijativu za dovođenje nemačkog automobilskog giganta „Folksvagena“ u Srbiju. Vučić je naglasio da… »

Šćekić nije zadovoljio, propali pregovori sa iskusnim centrom iz ABA lige

Morava info pre 6 sati
ČAČAK – Nikola Šćekić (24, 218) nije zadovoljio stručni štab čačanskog Borca, zbog čega sa gorostasnim centrom nije potpisan ugovor. Borcu je u ovom trentku potreban igrač na centarskoj poziciji koji će praviti razliku na terenu, a… »

Predrag Peca Pantović: Biznis i država nikada ne smeju da zavise od jednog čoveka

Morava info pre 7 sati
ČAČAK – Priča o kompaniji P…. S…. Fashion zvuči kao da se ne dešava u našoj zemlji, a pomalo zvuči i nestvarno zbog toga što počinje ostavrenjem jedne ljubavi. Ipak, činjenice govore da su supružnici Predrag i Slađana Pantović posao… »

Auto sleteo s puta i probio ogradu kasarne preko puta bolnice

Morava info pre 7 sati
ČAČAK – U ponedeljak oko 20 časova u Ulici Dr Dragiše Mišovića došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozilo marke “alfa romeo”, koje se kretalo iz centra Čačka ka naselju Atenica, pod još neutvrđenim okolnostima sletelo sa kolovoza i… »

Promocija monografije o Mileni Dravić u Gradskoj biblioteci

Morava info pre 8 sati
ČAČAK – Gradska biblioteka “Vladislav Petković Dis“ organizuje promociju monografije “Milena Dravić ili ključ snova“ u izdanju Filmskog centra Srbije i Službenog glasnika. Autor i priređivač knjige o verovatno najznačajnijoj glumici… »

Za mesec dana znaće se koji će avio prevoznik sa aerodroma “Morava“ prevoziti putnike u Beč i Solun

Morava info pre 20 sati
ČAČAK, KRALJEVO – Čiji avioni će ubuduće leteti sa aerodroma Morava moglo bi da bude poznato već 21. novembra, kada će biti otvorene ponude na upravo raspisanom tenderu. Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, zainteresovane avio-kompanije… »

Sedamdeset godina KK Železničar, najvećeg malog kluba u Jugoslaviji

Morava info pre 21 sat
ČAČAK – Bilo nekada u gradu košarke… Bilo, jeste, a i danas se pripoveda. Ako ne znate, KK Železničar osnovan je 1949. godine u Čačku. Ovaj klub od prvoga dana važio je ne samo za rasadnik, već za mesto na kome se valjalo dokazati ne bi li se… »

Održana komemoracija povodom smrti Mime Dmitrović

Morava info pre 22 sata
ČAČAK – Na čačanskom groblju danas je sahranjena književnica Milica Mima Dmitrović, koja je preminula u petak 71. godini posle duge i teške bolesti. Pre toga održana je komemoracija u Domu kulture. Novinarka Zorica Lešović Stanojević, istakla… »

Boško Obradović zalepio parolu “Bojkot“ na zgradu Privrednog suda u Beogradu

Morava info pre 1 dan
ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović održao je konferenciju za novinare ispred Privrednog suda u Beogradu, gde je u 12 sati trebalo da bude održano ročište povodom tužbe Srpskog pokreta Dveri protiv lica koja su opljačkala finansijsku i… »

Morava info, najnovije vesti »