Morava info » Vesti dana

http://moravainfo.rs

Morava info

Počelo asfaltiranje puta od Guče do Goračića

Morava info pre 9 sati
LUČANI – Nakon dogovora sa potpredsedicom Vlade Srbije i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović počelo je asfaltiranje opštinskog puta od Guče do Goračića u dužini od 6 kilometara. Vrednost radova je 70 miliona dinara, a izvođač radova je preduzeće... »

Čačak domaćin stručnog sastanka vodećih hirurga Srbije

Morava info pre 1 minut
ČAČAK – U čačanskom Domu kulture u petak (19. april) će se održati redovni sastanak hirurške sekcije Srpskog lekarskog društva. Prema rečima organizatora, odeljenja hirurgije čačanske Opšte bolnice, očekuje se prisustvo preko 200 hirurga iz svih 65 hirurških jedinica u Srbiji. Kako... »

Velimir Ilić traži od SANU da posreduje u dijalogu između vlasti i opozicije

Morava info pre 3 sata
ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić uputio je pismo Srpskoj akademiji nauka i umetnosti (SANU), u kome je zatražio da ta institucija posreduje u dijalogu između vlasti i opozicije. – Obraćam vam se kao najznačajnijoj instituciji koja može da da doprinos u rešavanju trenutne... »

Krupan medved šetao donjom Atenicom

Morava info pre 4 sata
ČAČAK – Krupan medved, verovatno mužjak, prošetao je čačanskim naseljem donja Atenica i nestao između kuća na južnim padinama Jelice. Na razdaljini od dvadesetak metara uočio ga je Rade Glavonjić (43), zaposlen u SZR „Atenik Metalik”, vlasništvo svog strica Velisava (65). – Bilo... »

Dvojica dečaka sa pištoljima ušli u Ekonomsku školu, pucali u vazduh, pa jednoj učenici poklonili ružu

Morava info pre 5 sati
ČAČAK – Nesvakidašnji događaj uznemirio je u sredu učenike i nastavnike Ekonomske škole u Čačku. Kako Morava info saznaje, dvojica dečaka starosti između 16 i 18 godina ušli su juče u ovu školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica. Ispred vrata su... »

Juniori Mladosti na F8 prvenstva Srbije: Rasterećeno do iznenađenja

Morava info pre 6 sati
ČAČAK – U petak u Železniku počinje finalni turnir Roda juniorske lige Srbije. Osam najuspešnijih ekipa će se u dvoranim FMP-a boriti za titulu prvaka Srbije. Svoje mesto u probranom društvu je našla i juniorska ekipa Mladosti, koja je nakon ligaškog dela sezone osvojila sjajno šesto... »

Bratislav Jugović napustio Pokret socijalista zbog Vulinovog štrajka glađu

Morava info pre 7 sati
ČAČAK – Bivši direktor Pokreta socijalista Bratislav Jugović napustio je tu stranku, saznaje Morava info. Prema našim saznanjima, Jugović je o izlasku iz Pokreta socijalista razmišljao još od 2016. godine, ali je kap koja je prelila čašu bila odluka predsednika stranke i ministra odbrane... »

SNS Čačak: Pravljenje spiskova građana koji idu na skupove SNS-a, očajnički vid pritiska

Morava info pre 8 sati
ČAČAK – Gradska organizacija SNS oglasila se povodom reakcija na veliki skup ove stranke koji je zakazan za petak 19. april. Saopštenje prenosimo u celosti: Kako bi sprečili bilo kakve manipulacije i dezinformacije građana, ovom prilikom još jednom naglašavamo da će u petak apsolutno sve... »

Korisnike će do “Zračka“ i škole “1. novembar“ uskoro prevoziti novi mini-bus

Morava info pre 9 sati
ČAČAK – Korisnici Ustanove “Zračak“ i Škole za osnovno i srednje obrazovanje “1. novembar“ uskoro će dobiti mini-bus kojim će se od svojih domova prevoziti do ustanova koje pohađaju ili u njima provode deo dana. Za nabavku ovog vozila biće izdvojeno 6,5 miliona dinara, od ukupno... »

Stefan Stefanović i Dejan Cogoljević trijumfovali na Kupu Srbije u biciklizmu

Morava info pre 10 sati
ČAČAK – Na prvom kupu Srbije u biciklizmu koji je održan na autodromu Beranovac kod Kraljeva, pobede su ostvarili seniorska ekipa Borca i Stefan Stefanović, kao i kadet Dejan Cogoljević, a junior Jovan Đumić, juniorska ekipa i mlađi kadet Boško Veličić i ekipa osvojili su druga mesta.... »

©2019 Netmark d.o.o.