Morava info

Hoće li ovako nikad ne biti

Morava info pre 3 sata
Piše: Svetislav Basara, Danas Na OVO što se danima valja po ulicama mislio sam kad sam kolumne završavao pokličem „udri, Vučiću, ruka ti se pozlatila“. Hoću da kažem – otvoreno sam huškao Vučića na upotrebu prekomerne sile. Nije bilo… »

Korona tokom noći odnela još jedan život u Čačku

Morava info pre 1 sat
ČAČAK – Tokom protekle noćiu u Čačku je od koronavirusa preminuo još jedan pacijent. Nešto ranije u toku dana na kovid odeljenjima čačanske bolnice umrla je još jedna osoba. Preminuli su M. R. (78) i O. A. (70). Ukupan broj umrlih od posledica… »

Zbog pucanja cevi deo Velike kolonije ostao bez vode, otklanjanje kvara tek u nedelju

Morava info pre 16 sati
ČAČAK – Zbog pucanja cevi u Skopskoj ulici, deo Velike kolonije ostao je bez vode. Kako nam je rečeno u JKP “Vodovod“, ekipe će u nedelju ujutru izaći na teren i očekuje se da će kvar biti otklonjen do podneva. Za žitelje ovog dela grada… »

Dvadesetak Čačana na trećem protestu ispred Gradske uprave (FOTO)

Morava info pre 16 sati
ČAČAK – Mali broj Čačana, njih oko dvadesetak, odazvao se večeras trećem po redu protestu nezadovoljnih građana. Oni su okupili ispred zgrade Uprave grada, na čijem ulazu je postavljena kutija za prikupljanje pomoć za čačansku Opštu bolnicu… »

Još jedan smrtni ishod u čačanskoj bolnici

Morava info pre 17 sati
ČAČAK – U toku dana u čačanskoj bolnici preminuo je još jedan pacijent koji je bio priključen na respirator, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove. To je četvrti preminuli Čačanin za poslednja 24 sata. Troje je umrlo u Opštoj bolnici… »

Nezapamćena tragedija: Od korone preminuo i rođeni brat Radoša Đokića

Morava info pre 17 sati
ČAČAK – Čačanin Stefan Đokić (26) preminuo je danas u Beogradu od posledica infekcije koronavirusom, saznaje Morava info. Stefan je rođeni brat Radoša Đokića (36), koji je 1. jula preminuo u čačanskoj bolnici. Stefan je tegobe dobio prošle… »

Čačanski protest kroz objektiv Branka Utvića (FOTO)

Morava info pre 21 sat
ČAČAK – U Čačku je u petak održan drugi protest građana nezadovoljnih zbog trenutne situacije u državi. Lica i atmosferu sa tog protesta kroz svoj objektiv ovekovečio je čačanski fotograf Branko Utvić. Novi protest ispred zgrade Gradske… »

Čačanska bolnica zasad “odbranjena“, do daljeg ne prelazi u kovid status

Morava info pre 22 sata
ČAČAK – Nova zgrada Opšte bolnice u Čačku ipak neće preći u kovid status barem još narednih nekoliko dana, nezvanično saznaje Morava info. Nakon brojnih pregovora, u koje je bilo uključeno i Ministarstvo zdravlja, došlo se do rešenja da se u… »

U čačansku bolnicu stigli novi respiratori

Morava info pre 23 sata
ČAČAK – U čačansku Opštu bolnicu danas je stiglo još deset respiratora, saznaje Morava info. Oni će odmah biti stavljeni u funkciju u respiratornom centru kovid odeljenj, budući da je, kako nezvanično saznajemo, ostao slobodan samo još jedan… »

Tokom noći u Čačku preminula još dva kovid pacijenta

Morava info pre 23 sata
ČAČAK – Tokom prošle noći u čačanskoj bolnici umrla su još dva pacijenta obolela od korone, saznaje Morava info. Reč Čačanki J. P. (72) i Čačaninu B. S. (45) godina, koji su osim teške respiratorne infekcije imali i druge ozbiljne… »

Morava info, najnovije vesti »