Moto berza

Husqvarna premijere na EICMA sajmu

Moto berza 19.11.2019
Husqvarna je na nedavno završenom EICMA sajmu predstavila čak 10 novih modela, koji su i te kako privukli pažnju posetilaca u Milanu. Uz Norden 901 koncept, čitav niz novih mašina je ugledao svetlost dana, pokazujući kompanijin fokus na ulični… »

Bardahl slavi 80. rođendan!

Moto berza 18.11.2019
Bardahl je ove godine na sajmu EICMA u Milanu proslavio 80. godina postojanja kompanije. Italijanska kompanija je osnovana 1939. a ove godine slavi 80 godina svoje istorije. Na sajmu u Milanu zajedno sa timovima i vozačima, Randy Krummenacher i Federico… »

Metzeler predstavio liniju novih pneumatika za 2020.

Moto berza 18.11.2019
Renomirani proizvođač pneumatika, kompanija Metzeler, predstavila je liniju novih modela za 2020. godinu. Nju čine 4 nove gume: SPORTEC M9 RR, ROADTEC 01 SE, RACETEC TD Slick i ROADTEC Scooter, a u kompaniji se nadaju da će novi proizvodi osnažiti… »

Akrapovič na EICMA sajmu

Moto berza 18.11.2019
Dokazani lider u segmentu premijum izduvnih sistema, ali i važna inovativna snaga u pomenutom sektoru, Akrapovič je fokusiran na visoke performanse, visok kvalitet, vrhunski dizajn i izdržljivost. Koriščenjem materijala poput titanijuma, super legura… »

LS2 na sajmu Eicma predstavio svoje novitete moto opreme i kaciga

Moto berza 16.11.2019
Na sajmu Eicma, koji je održan od 5. do 10. novembra, u Milanu LS2 je predstavio svoju novu kolekciju moto garderobe, rukavica i kaciga. Nakon uspeha prve kolekcije moto garderobe, koja je na tržište lansirana prošle godine, LS2 kreće dalje i… »

Motul i Horex ozvaničili strateško partnerstvo

Moto berza 15.11.2019
Vodeći proizvođač ulja, kompanija Motul, novi je zvanični dobavljač lubrikanata za nemačkog proizvođača motocikala Horex. „Horex V6 nudi izuzetno uživanje u vožnji, dinamičnost i ultimativni stil“ izjavio je jedan od čelnika kompanije… »

CF Moto predstavio električni ATV koncept

Moto berza 15.11.2019
CF Moto je na EICMA sajm u Milanu predstavio jedan izuzetno zanimljiv prototip. On, doduše, ne izgleda nimalo spremno za proizvodnju, ali nam daje sliku kako bi ATV segment mogao da izglda u bliskoj budućnosti. U pitanju je električni ATV, sa motorom… »

Kawasaki iznenadio svojim električnim sportskim motociklom

Moto berza 14.11.2019
Svi koji su posetili Kawasaki štand na EICMA sajmu u Milanu , imali su priliku da vide šasiju električnog motocikla na kojem radi japanska kompanija. To je bilo jedno od iznenađenje sajma, ono što je bilo izloženo na zadnjem delu štanda jesu zeleni… »

Dainese i AGV noviteti na EICMA sajmu

Moto berza 13.11.2019
Uzbudljvo je bilo na štandu kompanije Dainese na EICMA sajmu u Milanu, gde je predstavljeno nekoliko noviteta. Dainese je predstavio novi, revolucionarni Smart Jacket – svestrani “airbag” prsluk male težine sa D-air tehnologijom, pogotdan za sve… »

Super Soco na EICMA sajmu

Moto berza 13.11.2019
Na nedavno završenom sajmu u Milanu, Super Soco je predstavio novi dva nova modela. U pitanju su električni skuteri CPx i VS1. CPx je najvažniji novi model kompanije Super Soco, koji odnosi izuzetan stilski izgled, ali i mnogo više od obične… »