Naissus info

Besplatna putarina za Nišlije

Naissus info pre 3 sata
“Vozači iz Niša će se besplatno voziti auto-putem od Malčanske petlje preko Matejevačke petlje i Komrenske petlje, do petlje kod ulaza Niš-jug. Te petlje biće u funkciji kada bude otvoren istočni krak Koridora 10, a to će biti u narednih… »

Obeležavanje Svetskog dana zdrave hrane u školi „Car Konstantin“

Naissus info pre 2 sata
Prema kalendaru javnog zdravlja, 16. oktobar se obeležava kao Svetski dan zdrave hrane. Osnovni cilj obeležavanja ovog dana je promocija zdravih životnih navika – zdrave, raznovrsne i pravilne ishrane, što je jedan od najbitnijih faktora za zdravlje… »

Karavan igre najavljen je za 21. oktobar, u Domu vojske.

Naissus info pre 2 sata
Karavan igre. Vreme 17h – La Vie parisienne u izvođenju mladih igrača, učenika italijanskih i srpskih baletskih škola, uzrasta od 10 do 16 godina. Posebni gosti ove predstave su prvaci Baleta Narodnog pozorišta iz Beograda, Ana Pavlović i Jovan… »

Narodno pozorište Niš: Premijera predstave „Kako vam drago“ po delu Vilijama Šekspira

Naissus info pre 2 sata
Reč reditelja Vilijam Šekspir (1564—1616) engleski pesnik, dramski pisac i glumac, smatra se najvećim svetskim piscem na engleskom jeziku. Reč je o koprodukciji Narodnog pozorišta Niš, Kruševačkog pozorišta i Nišvil produkcije, kojom je 2.08… »

Jana Pašić na violini i DJ Alex Milošević u klubu “Scena”

Naissus info pre 23 sata
Ovog petka je sa nama u “Sceni” gde premijerno nastupa i planira da očara publiku svojom improvizacijom uz dobro poznatog DJ-a. Nezaboravni užitak uz odličnu improvizaciju na violini i house muziku kakvu zna da izabere samo dobro poznati DJ Alex… »

Bioskop Vilin Grad: Repertoar od 17. do 23. oktobra

Naissus info pre 23 sata
Repertoar bioskopa Vilin grad od 17. do 23. oktobra. POVRATAK U ZOMBILEND od 17. oktobra Deceniju nakon što je film Dobrodošli u zemlju zombija postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa (Vudi Harlison, Džesi Ajzenberg, Ebigejl Breslin i Ema… »

Gostovanje predstave Sladoled na festivalu “GAVRANFEST”

Naissus info pre 3 dana
Delo koje potpisuje hrvatski savremeni pisac Miro Gavran, u režiji Spasoja Ž. Milovanovića, sa Ivanom Nedović i Nađom Nedović Tekinder u glavnim ulogama, pridobilo je simpatije praške publike, koja je u velikom broju ispratila ovogodišnji festival… »

3. Međunarodna kolonija filmske kritike – Program

Naissus info pre 9 dana
Utorak, 8. 10. 2019. Školska radionica filmske kritike: „ČUDOTVORNI MAČ” – KLASIČNO OSTVARENjE JUGOSLOVENSKE I SRPSKE KINEMATOGRAFIJE 12:00 – 14:00 Projekcija filma „ČUDOTVORNI MAČ“ 14:15 – 16:00 Kritička diskusija o filmu Mesto… »

Poginuo policajac u Nišu – sleteo sa puta i udario u banderu

Naissus info pre 9 dana
On je vozio službeni auto i, kako kažu u niškoj policiji, sleteo sa kolovoza i udario u banderu na razdelnom ostrvu bulevara. U policiji navode da se 44-godišnji I. M. vraćao sa službenog zadatka iz pravca Niške Banje ka Nišu, a nesreća se… »

Big Mama – niški roštilj, ketering, dostava

Naissus info pre 10 dana
Takodje samo za vas pružamo usluge pečenja, ketering i dostavu na bilo koju lokaciju u gradu. BIG MAMA 1 – 062 11 86 322 BIG MAMA 2 – 069 11 86 322 Dečiji zabavno-kreativni centar “VIŠE OD IGRE” Edukativni centar “Relax kids” i škola… »

Naissus info, najnovije vesti »