Naissus info » Vesti dana

https://naissus.info

Naissus info

Rukometaši Železničara u nedelju protiv Novog Pazara

Naissus info pre 5 sati
Posle dve nedelje treniranja u sali Osnovne škole „Dušan Radović“, zbog sajmova, koncerata i futsal utakmice Srbija-Brazil, a u takmičarskom smislu nakon tačno mesec i po dana, pošto još od meča sa Zagrebom nisu igrali u svojoj osnovnoj dvorani. Protivnik u trećem kolu plej-ofa... »

12. međunarodni sajam obrazovanja “Moja karijera – moj izbor”

Naissus info pre 1 dan
PRATEĆA DEŠAVANJA GALERIJA USPEŠNIH. Sajam obrazovanja “Moja karijera- Moj izbor” se uz veliko interesovanje izlagača i budićih studenata, održava po dvanaesti put u našem gradu uz prezentaciju preko 35 državnih i privatnih univerziteta, fakulteta, srednjih i visokih škola iz Niša,... »

Ko dobija auto-sedišta? Proverite listu na gradskom sajtu

Naissus info pre 1 dan
Na vrhu spiska nalazi se šest samohranih roditelja, a prijavila se i jedna prodica sa trojkama i dve sa blizancima. Resorni većnik Igor Vojinović rekao je da su nakon javnog poziva do kraja marta pristigla 663 zahteva, a da će roditelji koji su dobili auto-sedišta biti obavešteni SMS porukom.... »

Nastavak dobre saradnje JKP „Tržnica“ Niš i korisnika usluga

Naissus info pre 1 dan
Marija Veličković, savetnica direktora, zajedno sa ostatkom rukovodstva, a na inicijativu generalnog direktora Gorana Đorđevića, obišla je pijace „Durlan-bašta“ i „Bubanj“. U razgovoru sa građanima dati su odgovori na postavljena pitanja vezana za probleme na pijaci, i saslušani... »

Službenica Višeg suda u Nišu uhapšena zbog sumnje da je prisvojila 30 hiljada evra

Naissus info pre 1 dan
Kako nam je rečeno u Tužilaštvu, službenici je određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se za krivično delo pronevere. Kako se nezvanično saznaje, kada se je osuđenik po izdržavanju kazne, vratio po novac njega nije bilo. Novac je kasnije vraćen osuđeniku, a odakle je prikupljen ostaje... »

Prijavi svoju ideju na najveći konkurs za mlade preduzetnike!

Naissus info pre 1 dan
Konkurs za Social Impact Award nagrade je otvoren do 1.6.2019! Kako da se prijaviš na SIA konkurs? Ako imaš: Social Impact Award je najveće omladinsko edukativno takmičenje na temu društvenog preduzetništva. Organizuje se u 20 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ovo takmičenje organizuje... »

Ponovo letovi na relaciji Malme – Niš – Malme

Naissus info pre 2 dana
Wizz Air će u letnjem redu letenja do 15. septembra na pomenutoj relaciji vršiti redovan putnički avio saobraćaj dva puta nedeljno sredom i nedeljom, a od 16. septembra ponedeljkom i petkom. Podsećanja radi Wizz Air je započeo sa letovima sa našeg aerodroma juna 2015. godine sa dve avio... »

U Nišu najtraženiji Frontend programeri

Naissus info pre 2 dana
Ove godine najtraženiji Frontend programeri Prvi put u Nišu – Google ekspert Harry Roberts. Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna na www.itkonekt.com. Prošle godine je ITkonekt IT sajam zapošljavanja u Niš posetilo čak 600 IT stručnjaka za jedan dan! Od onih koji su posetili sajam... »

Uskršnja kreativna radionica za decu

Naissus info pre 2 dana
Na radionici koja se održava u subotu 20. aprila od 11 satiu EU info kutku, u susret Uskrsu, decu uzrasta od 11 do 14 godina kroz interaktivnu radionicu, vodimo u obilazak zemalja Evropske unije.Upotrebićemo maštu za farbanje jaja sa ornamentima zemalja Evropske unije i uživati u igri. Radionicu... »

20. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, Niš 2019 – Program

Naissus info pre 3 dana
Pored aktivnog odmora kao jedne od tema Sajma, akcenat će biti i na gastronomskoj i vinskoj ponudi, što se pre svega odnosi na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača. Subota, 20. april 2019. ULAZ SLOBODAN. Kako je Sajam, održan 2018. godine bio dobro mesto susreta... »

©2019 Netmark d.o.o.