Naissus info

Rukometni klub Železničar ozvaničio je prva pojačanja ovog leta

Naissus info pre 1 sat
Njima je zajedničko to što su već sarađivali sa trenerom Đorđem Teodorovićem, pre dve sezone u Metaloplastici. Obojica su sa „Željom“ potpisali dvogodišnji ugovor. Trkulja je rođeni Novosađanin, prošao je kompletnu školu Vojvodine, a… »

Srđa Janković: Pik očekujemo ove nedelje, moguće najrestriktivnije mere

Naissus info pre 2 sata
Najrestriktivnije mere nisu isključena mogućnost. Ako virus nastavi da se širi doći do kolapsa zdravstvenog sistema, kaže Janković. Dodaje da je u Srbiji aktivno nekoliko žarišta, te da najrestriktivnije mere još uvek nisu isključene. „Pik… »

U kovid bolnicama u Nišu ima mesta, ali se broj pacijenata svakodnevno povećava

Naissus info pre 3 sata
Pomoćnica direktora KC, Miroslava Živković, rekla je za RTS, da u kovid bolnicama u Nišu ima još mesta za prijem pacijenata. Prema njenim rečima, u kovid bolnicama hospitalizovana su 324 pacijnta, a kod 121 pacijenta virus je i laboratorijski… »

Niška crkveno pevačka družina „Branko“: AUDICIJA za prijem novih članova

Naissus info pre 6 sati
Audicija traje do 1. septembra i održavaće se svake nedelje, nakon Liturgije u niškom Sabornom hramu od 10.45 sati. Dobrodošli su svi sa 7+ godina, željni da pokažu svoj muzički talenat, promovišu kulturu, dostojno predstavljaju Eparhiju nišku i… »

NIŠ-OŠTRIJE MERE: Obavezna maska, okupljanje do 20 ljudi!

Naissus info pre 2 dana
Doneta je odluka o obaveznom korišćenju makse u svim zatvorenim prostorima, autobusima, taksi vozilima, na pijacama, ograničeno je radno vreme ugostiteljskim objektima, a organizovana okupljanja dozvoljena su samo do 20 osoba uz poštovanje fizičke… »

Protest u Nišu: Minut ćutanja za dr Lazu i aplauz medicinskim radnicima

Naissus info pre 2 dana
Podela među građanima. Protest u Nišu održan je i treći put. Građani su počeli da se okupljaju oko 19 časova, a u 19:30 blokirali su ulicu Nikole Pašića. Neko od demonstranata poneo je ozvučenje, te su se mogle čuti pesme, “Pada Vlada”… »

18 preminulih u Srbiji: U KC Niš kod 105 pacijenata potvrđen virus

Naissus info pre 2 dana
18 preminulih u Srbiji, od toga jedan pacijent u Nišu. Prema podacima koje je iznela Ana Brnabić, u poslednja 24 sata, u Srbiji je preminulo 18 osoba. Registrovano je 386 novih slučajeva, na respiratorima se nalazi 130 osoba. Podsetimo, Krizni štab je… »

Balearic zvuk i ove subote na matineu u Julijan Djuponu

Naissus info pre 3 dana
Balearic zvuk u Djuponu. Balearic zvuk je eklektična mešavina plesne muzike nastala sredinom osamdesetih godina dvadesetog veka. Predstavlja mešavinu različitih stilova muzike- soul, hip hop, rege. Glavna karakteristika ovog zvuka je to što je za… »

Podela dezinfekcionih sredstava do kraja dana na 26 lokacija

Naissus info pre 3 dana
Lokacije na kojima su postavljeni rezervoari: Deznfekciono sredstvo će biti dopunjeno do kraja dana u svim rezervoarima na teritoriji grada, kažu iz JKP “Naissus”. Natrijum hipohlorit namenjen je isključivo za dezinfekciju površina (podova… »

Drugi dan protesta u Nišu pod parolom: Sedi dole, čuvaj grad

Naissus info pre 3 dana
Drugi dan protesta Nišlije su započele oko 19 časova ispred Skupštine grada. Protest je tekao mirno uz zvižduke i povike. Građani su sedenjem blokirali saobraćaj. Pojedini su nosili transparente, sa natpisima poput “Mi smo naša deca” i… »

Naissus info, najnovije vesti »