Naissus info

Dan pobede nad fašizmom

Naissus info pre 4 minuta
Počev od tada, ovaj dan se svečano obeležava u velikom broju zemalja sveta. Drugi svetski rat predstavlja najveći i po obimu stradanja najtragičniji oružani sukob u istoriji čovečanstva. Odigrao se između dva bloka država — Sila osovine, na… »

Restoran “Amerikanac”

Naissus info pre 11 sati
Pored svih kvaliteta kojima raspolaže, restoran “Amerikanac” nudi mogućnost organizovanja proslava i obeležavanja značajnih jubileja, svakodnevnog uživanja u jednoj od najlepših bašti u gradu, u specijalitetima kuće i muzici uživo. Bilo da je… »

Preminuo Milan Dimovski, nekadašnji igrač i trener Radničkog

Naissus info pre 14 sati
Milan Dimovski igrao je na poziciji veznog igrača. Karijeru je započeo u Radničkom 1982, gde je igrao godinu dana. Potom je od 1983. do 1984 igrao za Timok iz Zaječara. U niški klub vratio se još jednom tokom svoj karijere, gde je igrao od 1989. do… »

Kako će izgledati prijava za 3000 dinara?

Naissus info pre 15 sati
Građani Srbije koji do 31. maja prime makar i prvu dozu vakcine imaće pravo na dodatnu finansijsku pomoć države. Prijava za 3000 dinara će trajati od 1. do 15. juna. Vršiće se na isti način kao i kao što je i prijava za 60 evra. Dakle, građani… »

Izložba Sretka Divljana u niškoj Galeriji Art55

Naissus info pre 17 sati
Izložba Sretka Divljana moći će da se pogleda 11. maja od 18:30, a trajaće do 26. maja. “Sretko Divljan slika snažno, ali ne bez estetizacije materije i svog ikonografskog sveta. Pritom prostorno produbljivanje ustupa mesto plošnom fiksiranju… »

Takmičari iz Niša uspešni na Kupu Srbije u benč-presu: “Niko ne može da nam zabrani da treniramo i napredujemo”

Naissus info pre 18 sati
Pandemija kao podsticaj da ne odustaju i budu što bolji. Na Kupu Srbije u benč-presu, Sanja Mirković iz niškog Konzulata bila je najbolja u kategoriji seniorki do 57 kilograma, sa podignutih 55 kilograma. Milan Grozdanović, takođe iz Konzulata… »

Vozio sa 2,33 promila alkohola

Naissus info pre 18 sati
Iz niške policije saoštavaju da je alkotestiranjem vozača “opela” i utvrđeno da upravlja vozilom sa 2,33 promila alkohola u organizmu. Protiv njega će, zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o… »

Požar u stanu u ulici Nikole Pašića, evakuisani stanari

Naissus info pre 21 sat
Požar je izbio u stanu koji je okrenut suprotno od ulice pa su vatrogasci morali da koriste korpu-dizalicu kako bi evakuisali ljude koji su tražili pomoć. Vatrogasci su stanare evakuisali korpom-dizalicom sa njihove terase dok je iz stana izbijao dim… »

Danas je Markovdan. Prema verovanju na današnji dan ne valja spavati

Naissus info pre 21 sat
Markovdan se poslavlja treći dan od Đurđevdana i česta je krsna slava, kao i slava pojedinih gradova i mesta. Sveti Marko je bio Jevrejin. Potiče iz plemena Levijeva. Uvršten je u 70 svetih apostola Hristovih. Za episkopa ga je postavio Sveti Petar… »

LFN: Potpisan dres RK Železničar prodat na licitaciji

Naissus info pre 23 sata
Iz LFN-a, podsećaju da je Železničar jedan od najvećih brendova Niša i sportski kolektiv koji je omiljen, istinski dragocen Nišlijama. “LFN se zahvaljuje rukometašima koji su potpisali dres i želi još jednom da javno pruži podršku i istakne… »

Naissus info, najnovije vesti »