Naša svadba » Vesti dana

http://blog.nasasvadba.rs/

Naša svadba

Kako biti dobra žena

Naša svadba pre 11 dana
Mnoge žene mešaju feminizam sa mržnjom prema muškarcima. Feminizam je jednakost polova, ne u smislu da su polovi isti, već da zaslužuju ista prava, isto poštovanje i iste prilike za obrzovanje i zaposlenje. Biti dobar partner, žena ili muž, nikad neće izaći iz mode. Druge žene misle da... »

Da li seks u braku mora da bude dosadan?

Naša svadba pre 26 dana
Kada ste tek počeli da se zabavljate, seks je bio sjajan – pun strasti, ljubavi, želje, požude, energije, stalno ste imali vremena za seks. Onda je došao brak, možda i deca, i seks je postao uzbudljiv kao usisavanje ili pranje sudova. Možda ste čak i počeli da se svađate oko toga ko je za... »

Kako da vam novac ne uništi brak

Naša svadba 16.01.2018
Nije nikakva tajna da svađe o novcu mogu da izazovu velike probleme u braku i vezi. Ček petina zahteva za razvode navodi svađe oko finansija kao osnovni razlog prestanka braka, dok se novac u mnogim istraživanjima navodi kao osnovni problem u partnerskoj vezi. Bez obzira da li se spremate da... »

Novogodišnji pokloni za vašeg muža

Naša svadba 26.12.2017
Ženama je sigurno lakše kupiti poklon – nakit, kreme, parfemi (i kad se ženi ne dopada parfem, voli da ređa bočice u kupatilu), lak za nokte… Ali, muškarci se (uglavnom) ne šminkaju, ne rade manikir, ne nose mnogo nakita i žene polude kada treba da im izaberu poklon. Sa razlogom. Ipak,... »

Da li je neverstvo u braku ikada OK?

Naša svadba 18.12.2017
Nemojte misliti da ćete naći odgovor na pitanje iz naslova – više nas interesuje vaše mišljenje na goruću temu. Neverstvo boli i nema lakog odgovora na ovo pitanje, a nije lako ni oporaviti brak od ovakvog udarca, ali znate kako kažu – ne sudi da ti ne bi bilo suđeno i nikad ne reci... »

Ovaj savet o burmama će vas spasiti budućeg stresa

Naša svadba 04.12.2017
O tome kako izabrati burmu napisano je mnogo tekstova – te uzmite belo zlato, žuto zlato, roze zlato, izaberite prstenje da vam se slaže uz garderobu, nemojte mnogo novca da trošite na burme, savetuju da date na burme što više novca jer se one samo jednom kupuju… Još ste sigurno čuli... »

Nasilje u braku i šta raditi

Naša svadba 25.11.2017
Porazna je statistika da svake godine čak 30 žena završi život kao žrtva nasilja u porodici u Srbiji, a od 2006. do 2016. preminulo je 327 žena iz istog razloga. Mešanje u brak je pipava stvar, pa komšije prećutkuju iako znaju šta se dešava u stanu pored, a žene se previše plaše da... »

©2018 Netmark d.o.o.