Nedeljnik

Aja Sofija može ponovo da bude džamija, presudio sud u Turskoj

Nedeljnik pre 1 sat
Foto Profimedia Najviši upravni sud u Turskoj poništio je danas odluku suda iz 1934. godine i time omogućio vladi da povrati prethodni status Aja Sofije kao džamije. Državno veće – najviši upravni sud Turske presudilo je u korist grupe koja je… »

SzS pozvao na protest večeras: “Režim je sinoć huliganima dao slobodno veče, nenasilan protest je prirodno stanje…

Nedeljnik pre 7 sati
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/MO) Savez za Srbiju (SzS) saopštio je da je sinoćnji nenasilan protest u Beogradu “prirodno stanje stvari” i da je posledica toga što je “režim huliganima dao slobodno veče, pa nije imao pokriće ni za angažovanje… »

FDA: IQOS je proizvod modifikovanog rizika

Nedeljnik pre 5 sati
Američka agencija za hranu i lekove (FDA) donela je odluku da se IQOS, proizvod kompanije Filip Moris koji zagreva a ne sagoreva duvan, može svrstati u kategoriju „duvanskih proizvoda modifikovanog rizika“ (MRTP), kao i da je informisanje… »

Čista preciznost: Svi novi Opelovi modeli nosiće redizajnirani logo brenda

Nedeljnik pre 6 sati
Opel se obnovio novom Mokkom. Novi model je prvi koji ima Opel Vizor kao buduće lice brenda i potpuno digitalni kokpit budućnosti, Pure Panel. Natpis “Mokka” je dizajniran posebnim fontom i sada je smešten na sredini zadnjih vrata ispod Opelove… »

SzS: “Huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nerede na protestima”

Nedeljnik pre 24 minuta
Foto: Igor Pavićević Savez za Srbiju (SZS) upozorio je da na protestima večeras može doći do novih nemira, prenosi N1. “Huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nove napade na policiju i građane koji mirno protestuju”… »

Marija Lukić: Tri meseca deluju malo, ali sam zadovoljna bezuslovnom presudom…

Nedeljnik pre 19 minuta
Foto: Prinstcreen Youtube / PRVA Marija Lukić koja je dobila spor sa Miutinom Jeličićem Jutkom posle izricanja presude je rekla za TV N1 da je zadovoljna, bez obzira što se čini da su tri meseca zatvorske kazne – malo. “Pravda jeste zadovoljena… »

Hoti: “Dijalog će voditi do priznanja, suverenitet Kosova je neprikosnoven…”

Nedeljnik pre 13 minuta
Foto: Profimedia Premijer Kosova Avdulah Hoti izjavio je danas na virtuelnom samitu da Kosovo u dijalogu sa Srbijom ima tri glavna principa – da je teritorijalni integritet Kosova neprikosnoven i da ne može biti deo pregovora, da se ne može menjati… »

Dva Izraelca osuđena na 60 dana zatvora zbog učešća na protestu

Nedeljnik pre 2 sata
(BETAPHOTO/LUKA FILIPOVIC/DS) U Prekršajni sud policija je dovela ukupno 35 građana koje je teretila za kršenje javnog reda i mira na protestima koji su u Beogradu održani u utorak i sredu uveče. Među osuđenima su i dvojica izraelskih državljana… »

Grčka pooštrava mere na granici: Obavezan negativan test na koronu

Nedeljnik pre 2 sata
Beta - AP Photo/Giannis Papanikos Grčka vlada pooštrava mera za ulazak turista koji iz Bugarske preko graničnog prelaza Promahonasa ulaze u zemlju. Od 6 časova ujutru u utorak 14. jula će morati da imaju negativan test urađen najkasnije 72 sata pre… »

(FOTO) Priča u slikama: Kako je protest juče izgledao

Nedeljnik pre 1 sat
Foto: Igor Pavićević Treći dan protesta u Beogradu bio je znatno drugačiji od prva dva. Iako je izgledalo bi moglo da dođe do sukoba (i potpuno pogrešno, to su svi očekivali), građani su tako nešto izbegli odlukom da sede. Nekom je prizor ispred… »

Nedeljnik, najnovije vesti »