Nedeljnik » Vesti dana

http://www.nedeljnik.co.rs

Nedeljnik

Preminuo Čarls Menson, Mugabe ne odustaje i stiže Zaev: Vaš brifing za ponedeljak

Nedeljnik pre 35 minuta
Teme dana i naslovne strane dnevnih novina. PREMINUO MENSON - Masovni ubica Čarls Menson, lider sekte koji je tokom 60-ih godina prošlog veka upravljao ubistvima koje su počinili sledbenici njegove "Porodice", umro je.To su objavili zvaničnici zatvora u Kaliforniji u kojem je izdržavao kaznu,... »

(VIDEO) Kao dva ortaka u kafani: Trener "uleteo" na teren zbog Jokića. I obojica dobili isključenje

Nedeljnik pre 23 minuta
"Zaslužio sam da budem izbačen, ali Nikola nije", rekao je trener Meloun posle meča. Ima tako nekih sudija koji niotkuda postanu predmet interesovanja medija. Eto, na primer, nikada ne bismo čuli za NBA sudiju Rodnija Mota da nije sinoć u jednom dahu sa terena izbacio i našeg Nikolu Jokića i... »

Senke nad Balkanom, peta epizoda: "Vaše zakone budale u Skupštini glasaju. Ovo je jatagan-mala, bre!"

Nedeljnik pre 1 dan
TANE IS BACK! Nišlija bucmasti izvukao ga - krvavog - iz vode, da ga obuče. Ništa bez Komšije. A rekoše: "Ubiše Taneta". Kakav danak neiskustvu UPOZORENJE: Slede delovi zapleta. Dogodilo se nešto uistinu neobično danas. Čula sam u tramvaju - umesto o Kosovu, bajpasu, hrskavicama, ceni... »

Mučenja, isleđivanja, batinanja na ražnju: Priča o "Glavnjači", zloglasnom kazamatu koji je oslikan u seriji "Senke nad Balkanom"

Nedeljnik pre 21 sat
U Glavnjači su boravili protivnici režima i dinastije, ali su se režimi, pa i dinastije, dovoljno često menjali da je današnji zatvorenik sutra mogao postati ministar. Ta mogućnost je tamničarima nalagala kakav-takav oprez i sprečavala ili bar ublažavala najgore brutalnosti. "Glavnjača" je... »

Kako napreduju pregovori opozicije, Vulin ipak želi na izbore i povlačenje vođe "političkog krila IRA": Vaš brifing za nedelju

Nedeljnik pre 24 sata
Teme o kojima će se dana pričati i naslovne strane dnevnih novina. OZBILJNI RAZGOVORI - Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković ocenio je da odlično napreduje političko grupisanje za beogradske izbore, a da razgovori s bivšim gradonačelnikom Draganom Đilasom o saradnji izgledaju... »

Mugabe smenjen sa čela partije pa izbačen, ista sudbina dočekala i Grejs

Nedeljnik pre 1 dan
Na njegovo mesto postavljen je Emerson Mnangagva. Predsednik Zimbabvea Robert Mugabe smenjen je s dužnosti lidera vladajuće stranke ZANU-PF, a taj potez trebalo bi da ga prislili da odstupi s vlasti. Na čelu stranke naslediće ga Emerson Mnangava, zamenik kojeg je otpustio ovog meseca. “On je... »

Kako su se Crnogorci oprostili od “šefa nad šefovima“ sicilijanske mafije

Nedeljnik pre 1 dan
Nije prvi put da se Crnogorci opraštaju od poznatih ličnosti, a poslednji pozdrav uputili su i šefu sicilijanske mafije. Među čituljama objavljenim u crnogorskim Vijestima, našla se i jedna koja je privukla pažnju javnosti jer je upućena bivšem šefu i “kumu“ sicilijanske mafije,... »

Prinčevi Hari i Vilijam glume u novim Ratovima zvezda

Nedeljnik pre 17 sati
Vilijam i Hari igaju stormtrupere. Britanski prinčevi Vilijam i Hari glume u najnovijem filmu iz serijala Ratovi zvezda - "Poslednji džedaj" (The Last Jedi). Vilijam i Hari, koji igaju jurušnike (stormtrupere), vojnike imperije, pojavljuju se u jednoj kratkoj sceni sa glumcem Džonom Bojegom,... »

Šta su batine bez kamere: Ko je tukao drugare posle "Otpisanih"?

Nedeljnik pre 17 sati
Tako je prebijena supruga videla koleginicu koja ima iste masnice baš kao i ona, a još je TV zvezda. Pa što to ne bi radila, uslovno, i njena ili nečija ćerka iživljavajući se nad drugaricom iz razreda? Da li je televizija zaista pogubna, ili makar toliko značajna u životima Srba? Nedugo... »

Zašto Wi-Fi ne treba da bude uključen tokom noći

Nedeljnik pre 19 sati
Bežični internet i GPS su među najvećim potrošačima baterije na mobilnim telefonima zato što stalno proveravaju potencijalne konekcije ili informacije. Stručnjaci upozoravaju da bežični internet nepotrebno iscrpljuje i nanosi trajnu štetu baterijama, pa ne bi trebalo da bude uključen... »

©2017 Netmark d.o.o.