Nedeljnik » Vesti dana

http://www.nedeljnik.co.rs

Nedeljnik

Prva velika pobeda #MeToo pokreta: Kozbi proglašen krivim, preti mu i do 30 godina zatvora

Nedeljnik pre 1 sat
Konstand je jedna od 50 žena koje su optužile Kozbija za sekusalni napad. Porota u Pensilvaniji osudila je danas komičara Bila Kozbija po tri tačke optužnice za drogiranje i zlostavljanje svoje nekadašnje prijateljice Andree Konstand 2004. godine, prenosi B92. Rojters ocenjuje da je reč o... »

Tajna zadarske kasarne: Četiri ratna havera - Perišić, Čeku, Dudaković i Petković

Nedeljnik pre 1 sat
U Vojnoj pošti 5835 - Artiljerijskom školskom centru, odnosno kasarni „Marko Orešković", tik naspram starog grada na poluotoku, u istom trenutku na službi, po redosledu subordinacije: Momčilo Perišić u činu pukovnika i na poziciji komandanta AŠC-a, Milivoj Petković u činu potpukovnika,... »

Kim Džong Un u Južnoj Koreji, uhapšen Atif Dudaković zbog zločina nad Srbima i Obradović dolazi u Beograd za desetu titulu: Vaš brifing za petak

Nedeljnik pre 1 sat
Teme o kojima će se danas pričati + Pogledajte naslovne strane dnevne štampe. KIM NA JUGU - "Nova istorija počinje sada", rekao je Kim Džong Un, Severne Koreje, a čak se i našalio rekavši svojim domaćinima na južnom delu Korejskog poluostrva: "nadam se da ćete uživati u nudlama koje smo... »

(VIDEO) Istorijski stisak ruke: Lideri Severne i Južne Koreje zajedno prešli granicu

Nedeljnik pre 2 sata
Kim Džong Un i Mun Džae In susreli su se u u Panmundžon demilitarizovanoj zoni između dve zemlje koje su tehnički i dalje u ratu od te 1953. godine, nakon čega su imali privatni sastanak. "Nova istorija počinje sada", rekao je Kim Džong Un, Severne Koreje, a čak se i našalio rekavši... »

"Bio sam švorc": Kopola priznao da je "Kum III" snimio samo zbog para

Nedeljnik pre 1 minut
Razmišljao sam o mnogo čemu, a onda mi je konačno tadašnji šef Paramaunt studija predložio: Zašto ne snimiš 'Kuma III'?" Nedavno obelodanjeni intervju sa slavnim holivudskim rediteljem Frensisom Fordom Kopolom otkrio je da je treći nastavak čuvene filmske sage "Kum" snimljen iz čiste... »

"Nije bio stvoren za ovo. Bio je osetljiv dečko...": Avićijeva porodica izdala novo saopštenje

Nedeljnik pre 43 minuta
"Putovao je i naporno radio, tempom koji je vodio do ekstremnog stresa", navodi se u saopštenju. "Kada je prestao da radi turneje, poželeo je da pronađe ravnotežu u životu, da bude srećan i da radi ono što najviše voli, a to je muzika". Porodica pokojnog švedskog di-džeja Tima Berglinga,... »

(VIDEO) Kim se vozi, a oni trče: Lider Severne Koreje na istorijskom susretu sa liderom Južne Koreje

Nedeljnik pre 1 sat
Kim i Mun su okončali jutarnju sesiju istorijskog samita, a popodne je planirani novi sastanak. Severnokorejski lider Kim Džong Un nakon prvog sastanka sa kolegom sa juga poluostrva odvezao se u crnom vozilu pored kojeg su trčali njegovi telohranitelji. Na snimku koji je objavljen vidi se kako 12... »

Uhapšen Atif Dudaković

Nedeljnik pre 1 sat
Osim rekordne dužine trajanja istrage, predmet “Dudaković” najobimniji je i po broju prikupljenih dokaza koji su protiv osumnjičenog dostavljeni Tužilaštvu BiH. Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsili su rano jutros u Bihaću Atifa Dudakovića, nekadašnjeg komandanta... »

"Mladić ga je iz Beograda povukao na dužnost načelnika artiljerije": Priča o Atifu Dudakoviću, uhapšenom zbog zločina nad Srbima

Nedeljnik pre 1 sat
"Dudaković je tada postupao na Ličkom pravcu, a tadašnji Dnevnik RTS-a ga je zabeležio u agilnom zapovedanju napada na Lovinac, sa verbalnom spremnošću da, kako je rekao, ide do Rima, a da bi i stvarno Rubikon ratnih zločina i ludila bio pređen u Škabrnji. Već naredne 1992. i Atif... »

Bebek je šapnuo: Biću odmaknut, uskoro neću biti sa njima. Slikanje koje je najavilo raspad "Bijelog dugmeta"

Nedeljnik pre 31 minuta
"Tada je nagovestio da će otići iz Bijelog dugmeta, a mi to nismo ozbiljno shvatali" "Tokom mog rada u Džuboksu u jednom momentu se pojavio Denis Kuljiš s predlogom da počnem da radim za Start. Prva moja fotka za njih je bila Kušanić, slavni karikaturista. Kasnije sam radila fotografije za... »

©2018 Netmark d.o.o.