Nedeljnik » Vesti dana

http://www.nedeljnik.co.rs

Nedeljnik

Kada bi neki teniser morao da igra za vaš život, koga biste odabrali? Velika anketa Njujork tajmsa otkriva sve o umeću Đokovića, Nadala, Federera...

Nedeljnik pre 1 dan
Njujork Tajms je za novo istraživanje anketirao 10 aktivnih igrača i 25 eksperata. Svaki ispitanik je morao da navede tri najbolja igrača u svakoj kategoriji. Nije važno kako će izgledati promena koja će se dogoditi tenisu jednoga dana. Danas je snaga tenisa u poznatim rukama. Prošle su... »

(VIDEO) Moja genijalna serija: Najiščekivanija adaptacija ove sezone

Nedeljnik pre 9 sati
Televizijska adaptacija je podsetnik na snažnu italijansku tradiciju filmskog žanra o odrastanju od "Život je lep" pa do "Cinema Paradiso", složna je kritika, uz napomenu da prva epizoda izaziva veliko uzbuđenje i duboku anksioznost. Prvo se iščekivao svaki sledeći nastavak a onda se... »

Dejan Savić zakazao proslavu 150 godina Narodnog pozorišta istog dana kad i glumci najavljuju štrajk

Nedeljnik pre 10 sati
Kako je navedeno u pozivnici, svečana akademija zakazana je 22. novembra, u 19.30 časova, na Dan Narodnog pozorišta, kada su i pobunjeni umetnici NP najavili početak štrajka, ukoliko Dejan Savić ne podnese ostavku ili ne bude smenjen. Marketing Narodnog pozorišta prosledio je medijima... »

Željko Hubač o Narodnom pozorištu: "Nadam se da goste iz Budimpešte nećemo dočekati u štrajku"

Nedeljnik pre 11 sati
Mađarski Nacionalni teatar trebalo bi da gostuje 23. i 24. novembra u Beogradu, a Hubač kaže da je u pitanju veliki kulturni događaj. Gostovanje Nacionalnog teatra iz Budimpešte sa predstavama "Vrteška" i "Bank Ban" na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu zakazano je za 23. i 24. novembar, a... »

(VIDEO) Moja genijalna serija: Najiščekivanija adaptacija ove sezone

Nedeljnik pre 11 sati
Televizijska adaptacija je podsetnik na snažnu italijansku tradiciju filmskog žanra o odrastanju od "Život je lep" pa do "Cinema Paradiso", složna je kritika, uz napomenu da prva epizoda izaziva veliko uzbuđenje i duboku anksioznost. Prvo se iščekivao svaki sledeći nastavak a onda se... »

"Uaaa..:" Dejan Savić izviždan posle predstave u Narodnom pozorištu

Nedeljnik pre 13 sati
"Da li će na sajtu Narodnog pozorišta izaći sledeća vest: 'Proslavljeni umetnik, maestro Dejan Savić, nakon dirigovanja operske predstave 'Trubadur' Đuzepea Verdija, doživeo zviždanje i povike 'ua' od strane mnogobrojne publike?', piše na stranici "Nije umetnički ćutati" Upravnik Narodnog... »

Kambodža naprasno ukida sud za ratne zločine Crvenih Kmera

Nedeljnik pre 14 sati
Slučajevi još četiri osumnjičena, srednje rangirana člana Crvenih Kmera, već su procesuirana za krivično gonjenje, ali su ti procesi zaustavljeni. Bez saradnje kambodžanskih članova tribunala, nijedan slučaj ne može da napreduje. Kambodža planira da ugasi sud koji je prošle nedelje... »

Učinite svoj WC ponovo velikim: Četka za šolju sa likom Donalda Trampa u prodaji

Nedeljnik pre 1 dan
Čuvena frizura predsednika SAD je za ovu priliku poslužila kao četka, a Trampovo plavo odelo čini dršku ovog neizostavnog toalet elementa. Portal Indy100 je objavio neobičnu vest koja počinje otprilike ovako: Zaustavite sve, jer od danas možete da kupite četku za pranje WC šolje sa likom... »

Whisky Fair Beograd 3.0: Znamo se!

Nedeljnik pre 9 sati
Želite da otkrijete i detaljno istražite svet viskija, a ujedno i degustirate ovaj vrsni napitak, onda sačuvajte poslednji vikend novembra za Whisky Fair Beograd. U SubBeernom centru, Cetinjska 15, Beograd, 24. i 25. novembra održaće se treći Viski sajam. Da ljubitelja ovog pića ima sve više... »

Vladimir Kostić: Ćutanje je dugo bila "kućna mudrost" SANU ali prošla su ta vremena

Nedeljnik pre 10 sati
"Ako nešto danas članovi SANU mogu da poruče sredini koja ih je iznedrila je da SANU nije ni u kakvoj krizi, da se ne urušava, da je još uvek živog i kritičnog duha, i dovoljno snažna da uči i iz sopstvenih grešaka ili grešaka svojih članova, kakva je konačno i pozicija moje... »

Transformacija KBS u vojsku tzv. Kosova u Skupštini u decembru

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Telo žene izvučeno iz Velike Morave, bila u depresiji

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana

Vremeplov: Poginuo Dimitrije Tucović

RTV  pre 36 minuta  još 1 povezana

Pljušte prijave za gradnju deonice Ub - Lajkovac

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Vremenska prognoza: U Srbiji u utorak oblačno i vetrovito s kišom

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.