Nova ekonomija » Vesti dana

http://www.novaekonomija.rs

Nova ekonomija

Melanija Tramp tražila od muža da smeni savetnika za nacionalnu bezbednost

Nova ekonomija pre 7 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp zatražila je da bliska saradnica Džona Boltona, savetnika za nacionalnu bezbednost predsednika Donalda Trampa, bude smenjena, saopštila je kancelarije prve dame. U pitanju je Mira Rikardel, druga osoba Saveta za nacionalnu bezbednost. "Stav kancelarije prve dame je da... »

Dogovor o Bregzitu je korak napred

Nova ekonomija pre 1 sat
Tereza Mej: Britanska ministarka Tereza Mej izjavila je da predlog dogovora o razlazu s Evropskom unijom približava njenu vladu ispunjenju onoga što je britanski narod tražio na referendumu o Bregzitu. Mej je poslanicima rekla da dogovor koji su juče postigli pregovarači Londona i Brisela posle... »

Sindikat predškolskog obrazovanja nije zadovoljan povećanjem

Nova ekonomija pre 2 sata
Samostalni sindikat predškolskog vaspitanja i obrazovanja Srbije izrazio je nazadovoljstvo odlukom Vlade o budžetu za 2019. godine, smatrajući da su time diskriminisani u odnosu na zaposlene u osnovnim i srednjim školama. Odlukom Vlade predviđeno je povećanje od sedam odsto za zaposlene u... »

Nemačka neće promeniti stav o Kosovu

Nova ekonomija pre 5 sati
Tomas Šib, ambasador Nemačke u Srbiji: Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib je, gostujući u Novom danu, rekao da je bilo spekulacija da li će se stav Nemačke promeniti kad je u pitanju ideja razgraničenja i dodaje da on ostaje kakav jeste već određeno vreme. Šib ističe i to da s tim u... »

Najveća zastava Srbije podignuta na aerodromu Nikola Tesla

Nova ekonomija pre 1 sat
Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla podignuta je najveća državna zastava Srbije, veličine 72 metra kvadratna. "Kao kapija Beograda i Srbije, aerodrom se pridružio inicijativi države da oživi kult zastave. I kao što možete videti, zastava je impozantna, veličine 72 kvadratna metra na... »

NIS ove godine ostvario neto dobit od 21,7 milijardi dinara

Nova ekonomija pre 2 sata
NIS grupa objavljuje konsolidovane rezultate poslovanja za devet meseci 2018. godine, pripremljene u skladu sa međunarodnim standardima finansijskog izveštavanja. U ovom izveštajnom periodu NIS je nastavio da unapređuje finansijske i poslovne rezultate, uz realizaciju strateških projekata koji... »

Stanje u medijima i govor mržnje u Srbiji najgori su na Balkanu

Nova ekonomija pre 6 sati
Polin Ades-Mevel, Reporteri bez granica: Stanje u medijima i govor mržnje u Srbiji najgori su u poređenju sa svim zemljama Balkana, rekla je Polin Ades-Mevel iz organizacije Reporteri bez granica (RSF). Ades-Mevel je za list Danas kazala da je to jedan od zaključaka RSF, nakon sastanka sa... »

Nemačka kompanija Tenis zatražila odlaganje investicije u Srbiji

Nova ekonomija pre 2 sata
Ministarstvo poljoprivrede: Nemačka kompanija Tenis zatražila je odlaganje najavljene investicije u Srbiji, potvrdili su iz Ministarstva poljoprivrede. Kako navode, Komisija za davanje saglasnosti za investicione planove u postupku ostvarivanja prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta... »

Jugoistočnoj Evropi treba jeftin kapital da bi podstakla rast

Nova ekonomija pre 4 sata
Dušan Reljić: Region koji čine bivša Jugoslavija i Albanija, iako okružen EU, osuđen je na trajnu marginalizaciju ukoliko EU ne otvori svoje strukturne i kohezione fondove ili ne obezbedi drugi izvor kapitala pod veoma povoljnim uslovima, upozorava šef briselske kancelarije Nemačkog... »

Petar Matić prodao nekoliko tržnih centara

Nova ekonomija pre 36 minuta
Austrijski Imofinanc (Immofinanz) objavio je da će kupiti osam novih ritejl parkova u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj po ukupnoj ceni od 90 miliona evra. Kako se navodi u saopštenju, akvizicija u Srbiji uključuje ritejl parkove sa skoro 32.500 kvadratnih metara prostora za iznajmljivanje u... »

Figaro: Srbija nepravedno ponižena u Parizu.

Beta  pre 5 sati  još 17 povezanih

Đoković deklasirao i Zvereva za drugu pobedu u Londonu!

B92  pre 20 minuta  još 14 povezanih

Jokanović dobio otkaz u Fulamu, menja ga Ranijeri

Nedeljnik  pre 6 sati  još 27 povezanih

Ljajić: Ili ukidanje takse ili izlazak Kosova iz CEFTA

Politika  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.