Nova ekonomija » Vesti dana

http://www.novaekonomija.rs

Nova ekonomija

Vučić: Australijske kompanije zainteresovane za Srbiju

Nova ekonomija pre 8 sati
Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji. Pa je, dodao je, vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji. On je to rekao u razgovoru sa ambasadorkom... »

Blic: Lideri opozicije postigli dogovor o ujedinjenju i 30 ciljeva

Nova ekonomija pre 7 sati
Lideri Saveza za Srbiju postigli su dogovor o 30 programskih ciljeva oko kojih će se opozicija ujediniti i delovati, a sporazum bi kako je ranije najavljeno, trebalo da bude potpisan do kraja jula, preneo je "Blic" u izdanju od petka. Po navodima lista, sastanku na Zlatiboru na kom je postignut... »

Moskva otvorena za Putinovu posetu Vašingtonu

Nova ekonomija pre 8 sati
Moskva spremna da razmotri moguću posetu predsednika Rusije Vladimira Putina Vašingtonu, na poziv američkog predsednika, kaže ruski ambasador u SAD. Anatolij Antonov, kako prenosi AP, kaže i da je Rusija "uvek otvorena za takve predloge". "Spremni smo za diskusije o ovoj temi", kazao je on.... »

Sremska Mitrovica: Dačić podelio ključeve 40 stanova za izbeglice

Nova ekonomija pre 6 sati
U Sremskoj Mitrovici je danas podeljeno 40 stanova za izbeglice, a ključeve im je uručio prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je tom prilikom istakao da za njega lično ovaj dan ima posebnu simboliku i budi lepe emocije na veliku uspeh koji je postignut za... »

Ministarstvo će štititi korisnike usluga mobilnih operatera od nepravičnih penala

Nova ekonomija pre 3 sata
Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Tatjana Matić saopštila je da će to ministarstvo dosledno štititi korisnike usluga mobilnih operatora od nepravičnih i protivzakonitih penala za prevremeni raskid ugovora, ali da je potrebno da u takvim slučajevima i... »

Vlada pozvala buduće preduzetnike da se elektronski registruju u APR

Nova ekonomija pre 6 sati
Vlada Srbije pozvala je sve buduće preduzetnike da registruju svoju delatnost u Agenciji za privredne registre (APR) elektronskim putem, jer je to najbrža i najjeftinija procedura osnivanja privrednih subjekata.Od početka ove godine, preduzetnici mogu da se registruju u APR bez dolaska na... »

Etinger: Srbija može da očekuje više novca iz pretpristupnih fondova 2021.

Nova ekonomija pre 10 sati
Evropski komesar za budžet i ljudske resurse Ginter Etinger izjavio je a Srbija može da očekuje više novca iz pretpristupnih fondova od 2021. godine. Poručio je da naša zemlja mora da radi na ekonomskom rastu kako bi bila partner na jedinstvenom tržištu i privukla investitore. Podsetivši da... »

Vodočitač izabran za pomoćnika ministra poljoprivrede

Nova ekonomija pre 10 sati
Dugogodišnji vodočitač iz Obrenovca Aleksandar Bogićević je na sednici Vlade Srbije održanoj 17. jula izabran za pomoćnika ministra poljoprivrede za oblast ruralnog razvoja. Sagovornici Danasa smatraju da je ova odluka Vlade skandalozna, jer je pomenuti sektor jedan od najvažnijih ne samo u... »

Država prodaje građevinsko preduzeće Hidrotehnika- hidroenergetika

Nova ekonomija pre 11 sati
Ministarstvo privrede objavilo je javni poziv za učešće u postupku prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala Hidrotehnika-hidroenergetika. To je akcionarsko društvo za projektovanje i izgradnju svih vrsta energetskih i hidroobjekata i objekata visokogradnje, Beograd. Kako... »

Rusija i Kina odlažu zabranu izvoza nafte u Severnu Koreju

Nova ekonomija pre 10 sati
Rusija je tražila još vremena da istraži optužbe SAD da Severna Koreja nelegalno uvozi rafinirane naftne derivate, premašujući kvotu od 500.000 barela godišnje, koliko je dozvoljeno pod sankcijama UN, javlja AP pozivajući se na neimenovane diplomate. Rusija i Kina su odložile nastojanja SAD... »

'Delfinima' dovoljna prva deonica za overu četvrtfinala

B92  pre 6 sati  još 19 povezanih

Stefanović: Čini mi se da neće doći do posete Pacolija

RTS  pre 6 sati  još 18 povezanih

Vučić igra na remi u kosovskom dijalogu

Glas Amerike  pre 54 minuta  još 14 povezanih

Haradinaj: Podela Kosova za mene znači rat

Politika  pre 8 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.