Nova energija

#DeichmannFashionTalk – Modni stručnjaci na konferenciji posvećenoj modi: Od wannabe zanimanja do profesije

Nova energija pre 3 sata
Prva konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu – „Deichmann Fashion Talk“, održana je juče u beogradskom hotelu Metropol. Pored… »

U Rusiji izrečene prve novčane kazne za širenja lažnih vesti

Nova energija pre 5 sati
Ruska Izdavačka kuća “Trenutak istine” i njen glavni urednik novčano su kažnjeni zbog zloupotrebe medijske slobode, što je prvi put da je sud u Rusiji izrekao kaznu na osnovu zakona o lažnim vestima. Kako je javila agencija RIA Novosti, presudu… »

Održana modna konferencija Deichmann Fashion Talk

Nova energija pre 1 dan
Danas je u hotelu Metropol u Beogradu sa početkom u 12 časova održana prva modna konferencija #DeichmannFashionTalk namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i… »

#DeichmannFashionTalk: Informišite se i upoznajte modne stručnjake na jednom mestu!

Nova energija pre 2 dana
Prva modna konferencija #DeichmannFashionTalk koja će se održati u Beogradu, namenjena je modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu. Konferencija će se… »

“Viza”, “Masterkard” i “Ibej” okreću leđa Fejsbuku

Nova energija pre 2 dana
Plan Fejsbuka da naredne godine uvede svoju kriptovalutu “libra” naišao je na ozbiljnu prepreku, pošto su se “Viza”, “Masterkard” i “Ibej” i Strajp povukli iz projekta. U odvojenim saopštenjima, kompanije su rekle da su i dalje… »

Vodimo vas na prvi #DeichmannFashionTalk!

Nova energija pre 3 dana
Pozivamo vas na prvi #DeichmannFashionTalk! Jedna od sesija na ovogodišnjoj konferenciji biće “U cipelama zvezde” by Milica Pavlović Za sve zainteresovane prisustvo je besplatno prijavom na mejl rsvp@communications.rs. Broj mesta je ograničen… »

Nova poreska pravila za paušalce problem za deo IT zajednice

Nova energija pre 2 dana
Najavljena reforma paušala izazvala je burne reakcije u IT zajednici. Država je uvela test samostalnosti, kako bi se odredilo ko je stvarno paušalac, a ko na taj način izbegava porez na dohodak. Izmene koje za cilj imaju uvođenje reda, neke će… »

Kasko osiguranje – najsigurniji vid zaštite vašeg vozila

Nova energija pre 2 dana
Da li ste znali da se samo u Beogradu dnevno ukrade nekoliko automobila? Ne prepuštajte stvari slučaju, već mislite na vreme i osigurajte svoje vozilo još danas. AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji i… »

Za nekoliko minuta rasprodate “Isusove patike” – Đonovi ispunjeni svetom vodom sa Jordana

Nova energija pre 3 dana
Nove patike, izrađene po uzoru na Nike, rasprodate su za nekoliko minuta u Sjedinjenim Američkim Državama. Patike su potpuno drugačije u odnosu na ono što je do sada viđeno. Patike Nike Air Max 97 su redizajnirane. Nazvane su Isusove patike. Reč je… »

U Crnoj Gori zabrana rada nedeljom

Nova energija pre 4 dana
Prva neradna nedelja u Crnoj Gori za zaposlene u trgovinama biće 20. oktobar, saopštila je Uprava za inspekcijske poslove. Kako piše Investitor.me, iz inspekcije su pozvali na poštovanje te odredbe, kako bi se izbegle novčane kazne. Ko bude otvorio… »

Nova energija, najnovije vesti »