NoviSad.com » Vesti dana

http://novisad.com

NoviSad.com

"Groznica Fernante" 22. oktobra u KCNS

NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad - Specijalna projekcija filma "Groznica Fernante" biće organizovana 22. oktobra od 19 časova na repertoaru Kulturnog centra Novi Sad. Ovaj dokumentarac je priča o „ludilu" nazvanom Ferante, osobi koju književni kritičari sa raznih strana sveta smatraju najznačajnijim savremenim... »

"Vojvodina fest" 20. oktobra na Štrandu

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - "Vojvodina fest", manifestacija koja promoviše multikulturalnost i bogatstvo različitosti, ponovo će, nakon četiri godine pauze, biti održana na Štrandu, i to 20. oktobra od 10 do 18 sati. "Želja nam je da na jednom mestu okupimo predstavnike turističkih organizacija vojvođanskih... »

Novosadski noćni bazar i Sajam mladih poljoprivredinka

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Osmi Novosadski noćni bazar i Sajam mladih poljoprivrednika biće organizovani u petak i subotu, 19. i 20. oktobra od 18 časova do ponoći na Ribljoj pijaci i Trgu republike. Na Bazaru će učestvovati veliki broj izlagača, a posetioci će biti u prilici da vide i kupe hranu, piće,... »

Počelo glasanje za projekte „Zajednici zajedno“, među njima i „Tvrđava mira“

NoviSad.com pre 23 sata
Novi Sad - Danas je otvoreno glasanje za konkurs „Zajednici zajedno“ u organizaciji kompanije NIS, a u kojem EXIT fondacija učestvuje sa projektom „Tvrđava mira“, koji podrazumeva postavljanje umetničke instalacije na Petrovaradinskoj tvrđavi po konceptu jednog od najprestižnijih... »

Održan Novosadski maraton

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Novosadski maraton, 26. po redu, održan je danas u Novom Sadu, uz učešće više od hiljadu takmičara i takmičarki. foto: Grad Novi Sad Trku je na startu na Trgu slobode otvorio predsednik Skupštine Grada Novog Sada i predsednik Organizacionog odbora Novosadskog maratona Zdravko... »

Počinje vakcinacija protiv gripa

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Vakcinacija protiv grupa počeće sledeće nedelje, a u Domu zdravlja „Novi Sad“ naći će se 10.200 doza. Stručnjaci savetuju da bi najpre trebalo da se vakcinišu rizične grupe. S obzirom na to da epidemija gripa počinje krajem godine, sada je pravo vreme za vakcinisanje, a... »

Kupovina glasova za Tomislava Bokana zastarela pred sudom

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad - Obustavljen je postupak koji se vodio protiv Tomislava Bokana, lidera Narodnog pokreta "Dinara-Drina-Dunav" i još šest osoba, pod optužbama za kupovinu glasova na izborima 2012. godine u Novom Sadu. U Osnovnom sudu u Novom Sadu rečeno je da je postupak obustavljen zbog apsolutne... »

U nedelju promena trasa autobusa zbog Novosadskog maratona

NoviSad.com pre 3 dana
Novi Sad - Trase autobusa 1, 7A/B, 8 i 13 privremeno će biti izmenjene, a autobusi 6, 11A/B i 12 neće saobraćati, u nedelju, 14. oktobra od 9.45 do 16 sati, zbog održavanja Novosadskog maratona. Linije 1 i 8 Autobusi na ovim linijama na Limanu se okreću skretanjem iz Fruškogorske ulice desno u... »

Investitor založio stanove koje je odavno prodao

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad - Dejan Erdeljan i njegova četvročlana porodica ostaće bez svog doma jer je investitor Dušan Jonaš, mimo njihovog znanja i zakona, podigao hipoteku na stan u kojem žive u Novom Sadu, pare nije vratio, a izvršitelj je zakazao prodaju stana. Investitor je hipoteku digao na sedam... »

Izložba pasa mešanaca sutra na Štrandu

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – Peta izložba pasa mešanaca, koju organizuje Javno komunalno preduzeće „Zoohigijena i Veterina Novi Sad“, biće održana sutra na Štrandu. Uvođenje pasa počinje u 9 časova, a svečano otvaranje izložbe je u 10 časova. Po planu satnice izložbe, ocenjivanje pasa biće od 0.15... »

©2018 Netmark d.o.o.