NoviSad.com » Vesti dana

http://novisad.com

NoviSad.com

Maloletnici divljali u centru Sremskih Karlovaca

NoviSad.com pre 6 sati
Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su šest krivičnih dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i jednu krađu, za koje su osumnjičena petorica maloletnika i tri dečaka. Sumnja se da su njih osmorica, uzrasta između 13 i 15 godina, u novembru prošle godine,... »

Novi Sad traži privatne partnere za šest garaža

NoviSad.com pre 4 sata
Novi Sad - Grad Novi Sad objavio je neobavezujući javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za projektovanje, finansiranje, izgradnju, upravljanje i održavanje garaža na teritoriji Grada Novog Sada. Kako je navedeno, to rade u cilju poboljšanja uslova za razvoj prostora za... »

Otvoren Info centar Turističke organizacije Vojvodine

NoviSad.com pre 9 sati
Novi Sad – Info centar Turističke organizacije Vojvodine otvoren je juče u Novom Sadu. foto: Pokrajinska vlada - Broj turista iz godine u godinu raste i ti podaci nas ohrabruju, ali sa druge strane i obavezuju na veći rad u oblasti turizma, kako bi se i u budućnosti taj trend nastavio - rekao... »

Novogodišnje jelke sade u dvorišta gradskih ustanova

NoviSad.com pre 13 sati
Novi Sad - Uoči božićnih i novogodišnjih praznika, u okviru akcije „Produžimo život jelkama“, Javno komunalno preduzeće „Gradsko zelenilo“ podelilo je 200 jelki raznim ustanovama na teritoriji Novog Sada. Jelke su ulepšale praznike mališanima koji pohađaju vrtiće „Radosnog... »

Deo Satelita danas bez vode, a delovi Novog Sada i Kovilja ostaće bez struje

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Kako je najavljeno u JKP „Vodovod i kanalizacija“, od 11 do 15 časova bez vode će biti ulice Živka Radovanovića, Anđe Ranković, Isidore Sekulić, Đorđa Krstića, Miloja Čiplića, deo Ulice braće Dronjak (od Ulice Anđe Ranković do Ulice Partizanskih baza) i deo Ulice Bate... »

Izmena saobraćaja povodom godišnjice Novosadske racije

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Povodom obеlеžavanja godišnjicе Novosadskе racijе određena je privrеmеna zabrana saobraćaja na Kеju žrtava racijе, od Trga nеznanog junaka do Radničkе ulicе, i dеlu Ulicе Maksima Gorkog, od Ulicе Sonjе Marinković do Kеja žrtava racijе. Takođе, saobraćaj je... »

Goreo autobus na liniji 76 u Sremskoj Kamenici, nema povređenih

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – U požaru koji se danas dogodio u autobusu na liniji 76 nije bilo povređenih. Autobus se zapalio oko 11 časova u centru Sremske Kamenice, a brzom reakcijom vozača, vatra na vozilu je ugašena. Vatra je zahvatila zadnji kraj autobusa, svi putnici odmah su evakuisani, a vatru je... »

U Veterniku oko 100 ulica čeka na asfaltiranje, prioritet kanalizacija

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Oko 50 odsto ulica u Veterniku još uvek nije asfaltirano, a kao razlog za to nadležni navode nedostatak kanalizacije, te nerešene imovinsko-pravne odnose. - U planu je da se, kad se poboljšaju vremenski uslovi, od sredine marta, urede pojedine ulice u Veterniku. U zavisnosti od novca,... »

Sećanje na žrtve kroz „Ledenu tišinu”

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad - Programom „Ledena tišina“ Kulturni centar Novog Sada će od sutra do 27. januara obeležiti 77. godišnjicu Novosadske racije. plakat: Kulturni centar Novog Sada „Ledena tišina“ obuhvata izložbe, predavanja i radionice, a prva izložba „Sećanje na dr Ignjata Pavlasa” biće... »

Sneg, susnežica, kiša, sneg...

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – Kiša i susnežica koji padaju od jutros, prestaće krajem dana, tako da će veče biti suvo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, tokom dana u skretanju na zapadni i severozapadni. Maksimalna dnevna temperatura biće 3°C. Narednih dana oblačno sa susnežicom i snegom, koji se... »

©2019 Netmark d.o.o.