NoviSad.com

„Hrana za uši“ na Detelinarskoj pijaci

NoviSad.com pre 9 sati
Novi Sad - Nakon uspešno i zapaženo održanih koncerata na Limanskoj, Ribljoj i Petrovaradinskoj pijaci proteklih subota, ovoga puta će posetioci Detelinarske pijace imati priliku da čuju zvuke klasične muzike. Ovaj mini-koncert će biti organizovan… »

Izmena režima saobraćaja na auto-putu, od petlje Sirig do petlje Novi Sad Jug

NoviSad.com pre 17 sati
Novi Sad – Na deonici auto-putu, od petlje Sirig do petlje Novi Sad Jug, od danas je izmenjen režim saobraćaja zbog košenja trave u srednjem pojasu. Radovi će se izvoditi u pokretu, a za saobraćaj će biti zatvoren deo preticajne saobraćajne trake… »

Pronađena devojčica iz Ledinaca čiji je nestanak bio prijavljen policiji

NoviSad.com pre 6 sati
Novi Sad – Petnaestogodišnja devojčica iz Ledinaca, čiji je nestanak bio prijavljen policiji, pronađena je, objavila je njena majka na društvenim mrežama. Devojčica je pronađena u Beočinu živa i zdrava. Kako je majka devojčice potvrdila… »

Otkazane građanske smene na zatvorenim bazenima Spensa

NoviSad.com pre 15 sati
Novi Sad – Zbog održavanja Prvenstva Vojvodine u plivanju, tokom vikenda, neće biti građanskih smena na bazenima . Kako navode u JP „Sportski i poslovni centar Vojvodina“, sutra i u nedelju, na zatvorenim bazenima SPENS-a građanske smene se… »

Đurić kaže da je lakše nadoknaditi ljudima štetu od poplava, nego je sprečiti

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izjavio je da je lakše da se šteta od poplava usled obilnih padavina ljudima nadoknadi, nego da se ulaže u kanalizaciju koja može da podnese veliku količinu padavina. foto: arhiva, 28. maj 2023… »

Sto mališana dobilo besplatna auto-sedišta

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Prvih 100 besplatnih auto-sedišta podeljena su roditeljima dece rođene između 1. januara i 1. septembra 2022. godine. Ova donacija za najmlađe Novosađane organizovana je u okviru aktivnosti Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti… »

Cvetni valjci na nekoliko lokacija u Novom Sadu

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Nova cvetna dekoracija od juče krase nekoliko lokacija u Novom Sadu. Cvetni valjci, koji su ranije posađeni i odnegovani u rasadniku JKP „Gradsko zelenilo“, postavljeni su kod Katedrale, Skupštine grada, Glavne pošte, Saborne crkve, u… »

Stižu opomene za neplaćen porez na imovinu

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Gradska poreska uprava počela je da šalje opomene za dospele neizmirene obaveze po osnovu izvornih javnih prihoda. Sva sporna pitanja u vezi sa vrstom i iznosom dospele obaveze za naplatu, poreski obveznici mogu razjasniti u roku od pet… »

Autobusi na linijama 7B, 10, 11A, 14, 41, 42, 43, 51B i APTIV od sutra menjaju trasu kretanja

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – Zbog radova na popravci kolovoza, od sutra, 8. juna, do ponedeljka, 19. juna, doći će do privremene izmene režima saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu, Za saobraćaj će u toku izvođenja radova biti zatvorena desna kolovozna… »

Tinejdžerka pala sa trećeg sprata, dvojica dečaka povređena u tuči maturanata na Štrandu

NoviSad.com pre 3 dana
Novi Sad – Šesnaestogodišnja devojčica teško je povređena nakon pada sa trećeg sprata, dok su dva dečaka povređena u tuči maturanata na Štrandu. Hitna pomoć je poziv primila sinoć u 21.35 časova nakon pada tinejdžerke u Ulici Pariske… »

NoviSad.com, najnovije vesti »