NoviSad.com » Vesti dana

http://novisad.com

NoviSad.com

Deset godina od tragičnog požara u „Laundžu“

NoviSad.com pre 10 sati
Novi Sad – Danas se navršava tačno deset godina od požara u kafiću „Laundž“, u kojem je osam mladih ljudi izgubilo život, a dvoje teže povređeno. U stravičnom požaru, koji je izbio tog 17. februara 2008. godine, poginuli su brat i sestra Miloš (19) i Mirjana (23) Pekić, Milena... »

Počeo međunarodni bejzbol turnir za decu

NoviSad.com pre 7 sati
Novi Sad – Danas je u Novom Sadu počeo Međunarodni turnir za decu „Novi Sad Indoor Baseball“. Na turniru, koji organizuje Bejzbol i softbol klub „Novi Sad“, u Osnovnoj školi „Prva vojvođanska brigada“ učestvuju deca uzrasta do 15 godina, a za šampionski pehar se bori deset ekipa... »

Svaka beba u Karlovcima dobije novčani poklon

NoviSad.com pre 14 sati
Novi Sad – Opština Sremski Karlovci, od ove godine, pored isplate jednokratne pomoći za svu novorođenčad bez obzira na redosled rođenja u porodici, daruje i bebu koja prva dođe na svet u kalendarskoj godini. Reč je o takozvanoj novogodišnjoj novčanoj pomoći u iznosu od 10.000 dinara,... »

Kako se osloboditi cigareta

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Ukoliko ste razmišljali da ispupnite jedno novogodišnje obećanje, a odnosilo se na pušenje, onda je pravo vreme da to započnete. Nova grupa za odvikavanje od pušenja počeće sa radom u ponedeljak, 19. februara u Centru za prevenciju Doma zdravlja u Rumenačkoj 102. Sastanak... »

Gorivo poskupelo, a možda i pojeftini

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Na benzinskim pumpama u Srbiji od početka godine do sada gorivo je poskupelo za nekoliko dinara. Kako piše Dnevnik, litar bezolovnog benzina sada je skuplji za 1,5 dinar, dok je za litar evrodizela sada potrebno oko 3,5 dinara više nego na početku godine. Tako sada litar bezolovnog... »

Nove padavine u nedelju i sledeće sedmice

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – Praznični četvrtak biće tmuran i bez padavina, dok se sutra očekuje više sunčanih intervala. Biće hladno, sa minimalnom temperaturom -4, a maksimalna dnevna plus 6 stepena. U subotu slično vreme, ali toplije u jutarnjim satima. U nedelju je ponovo moguć sneg, ali i kiša, u... »

Zeleni baloni iznad Novog Sada u čast bolesne dece

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – I ove godine je, u čast dece obolele od raka i u pomen onih mališana koji su tu butku izgubili, u Novom Sadu organizovano puštanje zelenih balona. foto: Grad Novi Sad Nacionalna asocijacija roditelja dece obolele od raka NURDOR, zajedno sa brojnim građanima, na taj način je... »

U planu rekonstrukcija centra Novog Sada

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – Grad Novi Sad je raspisao nagradni arhitektonski konkurs za uređenje dela javnih površina u najužem centru grada. Kako piše 021, na osnovu ovog konkursa, gradska vlast će dobiti arhitektonske nacrte koji će omogućiti da počne izrada tehničke dokumentacije za parterno uređenje... »

Radno vreme ustanova tokom praznika

NoviSad.com pre 3 dana
Novi Sad – Zbog državnog praznika, Dana državnosti, pojedine gradske službe i ustanove naredna dva dana radiće po izmenjenom, tj. prazničnom rasporedu. Prodavnice prehrane i veći marketi će raditi redovno. DOM ZDRAVLJA u četvrtak, 15. februara i petak, 16. februara radiće po prazničnom... »

Zaplenjeno 3,2 tone duvana

NoviSad.com pre 3 dana
Novi Sad – Novosadska policija zaplenila je tri tone i 200 kilograma duvana, bez dokumentacije o poreklu i odobrenja za proizvodnju, odnosno prodaju. foto: MUP - Osim duvana, rezanog i u listu, u prostorijama jednog privrednog društva pronađena je i mašina za rezanje, isparivači i digitalna... »

©2018 Netmark d.o.o.