NoviSad.com

Olakšice za ugostitelje na novosadskim pijacama

NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad – JKP „Tržnica“ je uz saglasnost Gradskog veća Grada Novog Sada donela odluku da svim zakupcima poslovnih prostora i zemljišta za postavljanje manjih montažnih objekata koji obavljaju ugostiteljsku delatnost na pijacama i koji uredno… »

Još jedan "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu za pomoć osmogodišnjem Lazaru Arseniću

NoviSad.com pre 6 sati
Novi Sad – I ovog ponedeljka biće nastavljena akcija „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu, a svi koji prekosutra posete gradsku plažu, biće u prilici da pomognu osmogodišnjem Lazaru Arseniću. Ulaz na Štrand se neće naplaćivati, a ulaznicu… »

Novi Sad će dobiti heliodrom u sklopu bolnice na Mišeluku

NoviSad.com pre 10 sati
Novi Sad – U sklopu kovid bolnice koja se gradi na Mišeluku trebalo bi da bude izgrađen i prvi bolnički heliodrom. Barem tako najavljuje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. On je gostujući na Radio-televiziji Vojvodine istakao da izgradnja… »

Novi semafor u Futoškoj ulici od danas počinje sa radom, u Jevrejskoj na žutom treptaču

NoviSad.com pre 14 sati
Novi Sad - Novopostavljeni semafor na pešačkom prelazu u Futoškoj ulici kod kućnog broja 34 biće pušten u režim redovnog rada danas od 10 časova, nakon probnog perioda, kada je radio samo žuti treptač. - Zbog velike frekvencije saobraćaja i… »

Kovid centar na Novom naselju od ponedeljka neće raditi noću

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Kovid centar na Novom naselju od ponedeljka, 17. maja, neće raditi preko noći. Kako kažu u Domu zdravlja „Novi Sad“, radno vreme Kovid centra biće od 8 do 22 časa. - Na ovaj korak smo se odlučili zbog trenutno povoljne epidemiološke… »

Ukidanje autobuskog stajališta na uglu Rumenačke i Kornelija Stankovića

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Stajalište GSP-a na uglu Rumenačke i Kornelija Stankovića biće privremeno ukinuto od ponedeljka, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda. Kako navpde u JGSP „Novi Sad“, stajalište neće biti u upotrebi do 1. jula. Na linijama 3 u… »

Tužilac traži pet godina zatvora za napadače na novinara Daška Milinovića

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv trojice osumnjičenih za napad na radijskog voditelja Daška Milinovića. Tužilaštvo je istovremeno predložilo sudu da se produži pritvor svoj trojici okrivljenih. Milinović je… »

KCV bogatiji za 10 respiratora

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Klinički centar Vojvodine bogatiji je za 10 aparata za mehaničku ventilaciju zahvaljujući Privrednoj komori Vojvodine i mađarskoj kompaniji "Limitles". Foto: KCV V.d. direktora KCV dr Edite Stokić je istakla da će ova donacija značajno… »

Deo Novog Sada sutra bez vode, u Futogu i Veterniku slabiji pritisak

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad - Deo Novog Sada u petak, 14. maja neće imati vode, dok će u Veterniku i Futogu biti slabiji pritisak. Kako je najavljeno iz JKP „Vodovod i kanalizacija“, bez vode će od 8 do 16 časova biti deo Futoškog puta, od broja 93 do broja 99. U… »

U Novom Sadu rođena 21 beba, među njima bliznakinje

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – U novosadskoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, tokom proteklog dana, rođena je 21 beba. Kako navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi, od juče u sedam časova ujutru do danas u sedam, bilo je 20 porođaja… »

NoviSad.com, najnovije vesti »