NoviSad.com » Vesti dana

http://novisad.com

NoviSad.com

Danas počinje “Novosadsko proleće”

NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad - "Novosadsko proleće" počinje danas, 21. marta, na prvom spratu Spensa, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, i trajaće do subote, 23. marta. Tokom manifestacije predstaviće se izlagači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane i starih i... »

"1 od 5 miliona" zahteva hitan sastanak sa rukovodstvom RTV

NoviSad.com pre 22 sata
Novi Sad - Učesnici Građanskog protesta "1 od 5 miliona" u Novom Sadu zatražili su prijem kod rukovodstva "Radio-televizija Vojvodine" kako bi tom javnom medijskom servisu predali zahteve građana koji protestuju na ulicama gradova širom Vojvodine. Hitan sastanak sa čelnicima RTV-a zatražen je... »

Pokrajina pomaže rešavanje stambenog pitanja porodicama sa više dece

NoviSad.com pre 17 sati
Novi Sad - Pokrajinska vlada donela je odluku da ove godine dodeli 175 miliona dinara bespovratnih sredstava porodicama u kojima se rodi treće ili četvrto dete za rešavanje stambenog pitanja ili za unapređenje uslova stanovanja na teritoriji AP Vojvodine. Kako je saopšteno, drugi put za redom... »

Od petka novi red vožnje autobusa

NoviSad.com pre 19 sati
Novi Sad - JGSP „Novi Sad“ objavio je da će od petka, 22. marta 2019. godine autobusi saobraćati po izmenjenom redu vožnje. - Novim redom vožnje, na osnovu dosadašnje prakse i urađene analize, polasci su vremenski usklađeni sa potrebama korisnika usluga prevoza u narednim mesecima –... »

Direktor “Zoohigijene” dao neopozivu ostavku

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Direktor JKP "Zoohigijena" Nenad Benović podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju. Ilustracija On je bio direktor “Zoohigijene” samo malo više od tri meseca, iako je tim preduzećem trebalo da rukovodi do kraja 2022. godine. O njegovoj ostavci će se raspravljati na narednoj... »

Raspisan javni poziv za dodelu subvencija nezaposlenim Novosađankama

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Grad Novi Sad raspisao je četvrtu godinu za redom Javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje nezaposlenih žena sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu. Konkurs je raspisan u cilju podsticanja ženskog preduzetništva. Subvencija za samozapošljavanje... »

Besplatni zdravstveni pregledi u sredu na dve lokacije

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad - Besplatnim zdravstvenim pregledima Dom zdravlja "Novi Sad" u sredu, 20. marta obeležiće dva datuma, Nacionalni dan borbe protiv raka dojke i Svetski dan oralnog zdravlja. U prvoj akciji, torzo-simulator za edukaciju žena za samopregled dojki biće postavljen u Službi opšte medicine u... »

Devetnaest prekršajnih prijava protiv novosadskih roditelja zbog neopravdanih časova

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – U Prekršajnom sudu u Novom Sadu prošle godine je podneto 19 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka radi utvrđivanja odgovornosti roditelja, čija su deca neopravdano izostajala iz škole. Od toga, kako predočavaju u Prekršajnom sudu, rešeno je pet predmeta. Kako pišu... »

Deo Novog Sada, Pejićevi salaši, Nemanovci i Rimski Šančevi danas bez vode

NoviSad.com pre 3 dana
Novi Sad - Deo Novog Sada, Čenej, Pejićevi salaši, Nemanovci i Rimski Šančevi danas, 18. marta, neće imati vode do 17 sati. Bez vode ostaju novosadske ulice Velebitska 2, 2a, 4, Omladinska od Zelengorske do Velebitske ulice i Zelengorska od Omladinske ulice do Sentandrejskog puta. Celo naselje... »

Razbojnik i lopov uhvaćen u automobilu koji je ukrao

NoviSad.com pre 3 dana
Novi Sad - Novosadska policija uhapsila je M. A. (37), iz okoline Iriga, zbog sumnje da je učinio više krivičnih dela. Foto: A. K. On se tereti za tešku kradu, razbojničku krađu, nedozvolje proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, pokušaj neovlašćenog... »

Bregzit: Tereza Mej na samitu u Briselu traži odlaganje

BBC News  pre 3 sata  još 15 povezanih

"Orlovi": Pokazali smo da možemo da pariramo najboljima

B92  pre 4 sata  još 14 povezanih

Stevanović: Ikarbus uskoro u većinskom vlasništvu Kineza

Dnevnik  pre 1 sat  još 10 povezanih

Danas pretežno sunčano, do 15 stepeni

Vesti online  pre 4 sata  još 9 povezanih

Novi Zeland uvodi zabranu oružja vojnog tipa

IndeksOnline  pre 4 sata  još 9 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.