NoviSad.com

Nove mere u borbi protiv korone u Novom Sadu - ugostiteljski objekti rade do 23h, zabranjena okupljanja više od 50 osoba

NoviSad.com pre 11 sati
Novi Sad - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je danas posebne mere za suzbijanje širenja infekcije izazvane virusom COVID-19. Prva, i kako je naveo, najvažnija mera je da se radno vreme ugostiteljskih objekata skraćuje do 23 časa. -… »

Demonstranti izneli zahteve, traže istinu o koroni, kod zgrade RTV povređen mladić

NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad – Novosađani su se danas oko 18 časova okupili ispred Gradske kuće i pa krenuli u protestnu šetnju zbog najave uvođenja policijskog časa i načina na koji se država bori protiv korone, ali i sinoćnjih dešavanja u Beogradu. Foto: Zorica… »

Miran protest u Novom Sadu zbog najavljenih mera i policijskog sata

NoviSad.com pre 15 sati
Novi Sad – Nekoliko desetina građana Novog Sada protestovalo je sinoć u centru grada nakon najave uvođenja vanrednog stanja u Beogradu, a možda i u drugim gradovima Srbije. Građani su se okupili na Trgu Republike nakon poziva na društvenim… »

Žalbe na razultate konkursa za prijem dece u vrtiće moguće podneti samo mejlom

NoviSad.com pre 7 sati
Novi Sad - Zbog trenutne epidemiološke situacije, žalbe na razultate konkursa za prijem dece u vrtiće PU „Radosno detinjstvo" moguće je podneti samo mejlom. Žalbe na razultate konkursa podnose se Komisiji za prijem dece, u roku od osam dana od dana… »

Dve osobe stradale u požaru u fabrici "Koteks Viscofan" na Klisi

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – Dve osobe stradale su u požaru koji je izbio oko devet časova u pogonu fabrike "Koteks Viscofan" u industrijskoj zoni Sever. Dva muškarca su preminula na licu mesta, jedan šezdesetdvogodišnjak i jedan četrdesetosmogodišnjak, kažu za… »

Moguće uvođenje vanredne situacije u Novom Sadu

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – U protekla 24 časa u Novom Sadu je registrovano 55 novozaraženih koronavirusom, a Gradski štab će sutra razmatrati dalje mere, pa i uvođenje vanredne situacije. Gradonačelnik Miloš Vučević je, u izjavi za TV Prva, rekao da su u petak… »

Od sutra u Vojvodini pet bolnica za lakše pacijente

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – U Vojvodini će, od sutra, biti otvoreno pet bolnica za lakše pacijente, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - U Vojvodini, gde je situacija sa korona virusom, iako teža nego što je bila, najpovoljnija u Srbiji, sutra će biti… »

U blokovskom delu Pariske komune od danas zabranjen saobraćaj

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Pariske komune, Rumenačke i Jovana Hranilovića. Tokom radova, privremeno će biti zabranjen saobraćaj u… »

Biblioteka na Štrandu od sutra

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad - Gradska biblioteka u Novom Sadu organizovaće od sutra rad Biblioteke na Štrandu, saopšteno je danas. Rad biblioteke biće organizovan i ovog leta u saradnji sa JKP „Gradsko zelenilo“ i Agencijom „Heror Media Pont“. Radno vreme… »

Apel gradonačelnika Novog Sada

NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević apelovao je na građane da poštuju novouvedene mere Gradskog štaba za vanredne situacije. - S obzirom na činjenicu da broj zaraženih ne opada u poslednjih nekoliko dana, obaveštavamo javnost da se… »

NoviSad.com, najnovije vesti »