ObjektiVa

U Domu zdravlja održana tribina Mladi u fokusu

ObjektiVa pre 15 sati
U Domu zdravlja Valjevo održana je tribina „Mladi u fokusu“, na kojoj su prisustvovali studenti i srednjoškolci sa svojim profesorima, u nizu preventivnih aktivnosti, od kojih se prethodna odnosila na podršku deci i porodici. Prisutne je na… »

Vuk Jeremić poručio iz Valjeva: Narodna stranka biće najprijetnije iznenađenje izbora

ObjektiVa pre 1 dan
U sklopu izborne kampanje danas je u Valjevu boravio predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sa svojim najbližim saradnicima. Na Gradskom trgu lider Narodne stranke je sa članovima partije delio reklamni materijal prolaznicima, a potom se obratio… »

Ekonomsko osnaživanje i izazovi sa kojima se suočavaju osobe sa invaliditetom

ObjektiVa pre 5 sati
U organizaciji Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije tokom jeseni održane su prezentacije rezultata analize zakona iz domena zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Razgovaramo sa sugrađaninom o izazovima sa kojima se svakodnevno… »

U nedelju ultrazvučni pregled dojke i PSA test za prostatu

ObjektiVa pre 1 dan
U nedelju, 10. decembra, od 8 do 16 sati, u 170 zdravstvenih ustanova širom Srbije biće organizovani besplatni preventivni pregledi za građane, u sklopu akcije Ministarstva zdravlja i RFZO. Obaveštenje o dopunskom krugu imunizacije MMR vakcinom U… »

OŠ Andra Savčić odobren još jedan projekat iz domena inkluzije u okviru Erazmus-a

ObjektiVa pre 1 dan
U drugoj godini učešća, i na Erazmus konkursu za 2023/24. školsku godinu, Osnovnoj školi “Andra Savčić” iz Valjeva je odobren još jedan projekat iz oblasti inkluzije – Identifikacija i adaptacija učenika sa teškoćama u učenju. Prema… »

Peticiju u kojoj traže pravo na parking potpisala 93 stanara

ObjektiVa pre 1 dan
U saopštenju za javnost stanara sa Trga pesništva, pored ostalog navedeno da su peticiju potpisala 93 stanara. “Stanari zgrada koje okružuju Desankin trg, dana 13. novembra 2023. godine, Gradskoj upravi Valjevo predali su peticiju kojom traže da se… »

Odbojkašice Železničara završile učešće u Kupu CEV

ObjektiVa pre 1 dan
Odbojkašice Železničara iz Lajkovca poražene su u revanš utakmici osmine finala Kupa CEV od Kjerija. Italijanski tim je sinoć u Torinu pobedio Železničar sa 3:0, po setovima 25:19, 25:17 i 25:19. Istim rezultatom je završen i prvi meč u… »

Promocija zbirke pesama dr Miodraga Lome u Valjevskoj gimnaziji

ObjektiVa pre 1 dan
Profesor dr Miodrag Loma u Galeriji znamenitih Valjevske gimnazije Promocija zbirke Pesmice, akademika dr Miodraga Lome, sa likovnim beleškama mr Milomira Romanovića – Rome, poetsko-umetničko veče je u utorak, 12. decembra, u 18 časova, u svečanoj… »

U Muzičkoj 15. Valjevski festival gitare VArt 9. i 10. decembra

ObjektiVa pre 1 dan
Muzička škola “Živorad Grbić” predstojećeg vikenda, 9. i 10. decembra, priređuje 15. Valjevski festival gitare “VArt”. U subotu, 9. decembra, biće održani master časovi profesora i članova ovogodišnjeg žirija: Stevana Jovića i Petra… »

Uhapšeni osumnjičeni za 16 krađa i razbojništvo

ObjektiVa pre 2 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Policijskom upravom u Šapcu i Osnovnim javnim tužilaštvom u Valjevu, uhapsili su D. N. (1986) i M. Ć. (1987) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili 16 teških… »

ObjektiVa, najnovije vesti »