OK radio

Užasna noć u Novom Pazaru: Već 10 preminulo

OK radio pre 6 sati
Novi Pazar -- U Novom Pazaru prethodne noći preminulo čak 10 pacijenata zaraženih koronavirusom. Kako je za TV Prva rekao jutros koordinator novopazarske bolnice dr Mirsad Đerlek, reč je o pacijentima starije životne dobi i naglasio da nijedna… »

Od 50 uzoraka još 20 pozitivnih u okrugu, u Vranju 14

OK radio pre 8 sati
Direktorka Zavoda za javno zdravlje u Vranjudr Svetlana Stojanović rekla je za RTS da je epidemiološka situacija u Pčinjskom okrugu i dalje nepovoljna. - U četvrtak je pristiglo 50 rezultata, od kojih su 20 pozitivnih – 14 iz Vranja, dva iz… »

Nove mere za poslodavce i zaposlene: Evo šta vas čeka na poslu od sutra

OK radio pre 5 sati
Ministarstvo za rad donelo je pravilnik za poslodavce i zaposlene sa preventivnim merama za sprečavanje širenja epidemije koronavirusa. Pravilnik će stupiti na snagu sutra. Poslodavci treba do 10. avgusta da donesu plan primene mera, u skladu sa… »

Trgovište u subotu bez struje

OK radio pre 6 sati
Čitavo područje opštine Trgovište u subotu 11. jula biće bez struje, saopšteno je iz Elektrodistribucije Vranje. Do obustave u isporuci električne energije doći će "zbog građevinske rekonstrukcije 35 kilovoltne trafostanice Trgovište"… »

Ministarstvo: Korona i u Centru za socijalni rad u Vranju

OK radio pre 7 sati
Prisustvo virusa korona potvrđeno je u Centru za socijalni rad u Vranju, potvrdilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. U ustanovama socijalne zaštite i Domovima za odrasle i stare koronavirus je potvrđen kod osam… »

Vranje: U poslednjih 24 sata nema preminulih od virusa korona

OK radio pre 3 sata
U bolnicama u Leskovcu, Vranju i Surdulici u poslednja 24 časa nije bilo preminulih od virusa korona, saopšteno je iz Kliničkog centra (KC) u Nišu. U KC Niš, u poslednja 24 časa preminuo je jedan pacijent kod koga je potvrđeno prisustvo korona… »

Takozvana “razmena teritorija” nije tema u Briselu

OK radio pre 5 sati
Izvestilac za Kosovo u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon naglasila je da na sastanku delegacija Beograda i Prištine 12. jula u Briselu razmena teritorija ne treba da bude tema. -Ono što je važno jeste činjenica da razmena teritorija ne bi trebalo… »

23 Miliona za osvetljenje puta između Hana i Surdulice

OK radio pre 7 sati
U toku su pripremni radovi za postavljanje osvetljenja na regionalnom putu od Vladičinog Hana do Surdulice, tačnije od MZ Prekodolce u Vladičinom Hanu do MZ Belo Polje u opštini Surdulica. Osvetljenje od Vladičinog Hana do sela Prekodolce je… »

Protesti u Srbiji: Manji incidenti u Beogradu, mirno u Novom Sadu, Nišu i ostalim gradovima

OK radio pre 6 sati
Protesti u Beogradu i drugom gradovima Srbije održavaju se zbog nezadovoljstva radom vlasti i načinom na koji se bori protiv pandemije korona virusa. U gradovima širom Srbije ponovo su održavni protesti protiv vlasti, a za razliku od prethodnih dana… »

Sve što znamo o ruskoj vakcini protiv korone

OK radio pre 6 sati
Rusko ministarstvo odbrane i Nacionalni istraživački centar za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamalei počeli su finalnu fazu kliničkog ispitivanja vakcine protiv koronavirusa. Prema saopštenju ministarstva odbrane, testiranje prve grupe dobrovoljaca… »

OK radio, najnovije vesti »