OK radio » Vesti dana

http://www.okradio.rs

OK radio

Dobre ideje će uvek imati podršku EU

OK radio pre 9 sati
U amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu, Sem Fabrici je uručio sertifikate o odobrenim projektima preduzetnicima i predstavnicima 38 mikro i malih preduzeća koji će uz podršku EU dobiti novu opremu vrednu više od dva miliona evra. Među njima su i tri preduzeća iz Vranja. Evropska unija... »

Švrća se sprema za tradicionalnu 25. Izložbu pasa

OK radio pre 11 sati
Članovi Kinološkog društva “Švrća”, počeli su pripreme za tradicionalnu 10. prvomajsku Međunarodnu izložbu pasa svih rasa koja se poslednjih nekoliko godina održava u Vranju u gradskom parku. ”Švrća” obeležava 25 godina postojanja. Mića Mladenović, predsednik Kinološkog... »

Horoskop za 23. februar

OK radio pre 12 sati
Pred vama je horoskop za subotu 23. februar. Sa srećom. Ovan Vidite se sa prijateljima ako imate vremena. Budite temeljni na poslu. Drugi će primetiti koliko se trudite i bićete pohvaljeni. Bik Bilo bi dobro da preispitate svoja osećanja prema voljenoj osobi. Ne bi trebalo da zapostavljate... »

Vranje ima snažnu podršku Evropske unije

OK radio pre 1 dan
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sa saradnicima priredio je prijem za šefa Delegacije Evropske unije ambasadora Sema Febricija, koji boravi na jugu Srbije. Tom prilikom vođeni su razgovori o kapitalnim projektima, koji se realizuju u Vranju uz podršku Evropske unije. Prema rečima... »

U kući krio tuce eksploziva, arsenal oružja i marihuanu

OK radio pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su I. P. (1986) iz okoline Aleksinca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno... »

Red i mir: Policija snima utakmicu u Surdulici

OK radio pre 1 dan
Policijska uprava u Vranju saopštila je da će pripadnici ove jedinice snimati i fotografisati predstojeću utakmicu između Radnika i Crvene zvezde u Surdulici. U subotu, 23. februara ove godine, u Surdulici, sa početkom u 17,00 časova, na stadionu fudbalskog kluba „Radnik“ odigraće se... »

Nacrt rezolucije o pridruživanju Bujanovca, Preševa i Medveđe u Prištini

OK radio pre 1 dan
Vranje - Kopredsedavajući pregovaračkog tima Prištine za dijalog sa Beogradom Špend Ahmeti potvrdio je da je predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači zatražio od tima da u platformu za dijalog uključi rezoluciju za pridruživanje Kosovu opština sa juga centralne Srbije... »

Koncert u slavu vranjske gradske pesme (foto, video) Foto Galerija

OK radio pre 22 sata
U Domu vojske u Vranju održano je koncertno veče prvog Festivala vranjske gradske pesme „Oću da vi pojem vranjansko“. Nakon prve večeri, na kojoj je odata počast čuvenoj pesmopojci Stani Avramović Karamingi, finale festivala je pripalo probranim izvođačima starih vranjskih pesama. Na... »

Vranje: Održan peti protest „1 od 5 miliona“

OK radio pre 1 dan
U Vranju je po peti put na gradskom šetalištu održan protest „1 od 5 miliona“. Po kiši i u prisustvu dvestotinak protestanata, zainteresovanima je data mogućnost da potpišu „sporazum sa narodom“, dokument koji je usvojila grupa opozicinih stranaka. Okupljenima se najpre obratio... »

Jedan od pet miliona i u Vladičinom Hanu

OK radio pre 1 dan
Vranje - Protest građana „Jedan od pet miliona“ održan je u petak uveče po prvi put i u Vladičinom Hanu. Prema rečima organizatora, ovo je čisto građanska inicijativa i okupljanje nema veze ni sa jednom političkom partijom. Na protestu se okupilo oko pedesetak građana, koji su uz... »

©2019 Netmark d.o.o.