OK radio

Objavljene nove cene goriva: Poskupeli benzin i dizel

OK radio pre 16 sati
Od 15 časova danas do sledećeg petka važiće nove cene goriva. Litar evrodizela koštaće 184, a benzina evropremijum BMB 178 dinara. I benzin i dizel su poskupeli za po dva dinara u odnosu na prošli petak. Ne tako davno litar dizela je koštao 220… »

Vranjanac i Nišlija uhapšeni zbog 230 kilograma rezanog duvana

OK radio pre 18 sati
Policija je uhapsila D.DŽ. (68) iz Vranja i S.J. (36) iz Niša u čijem je autu našla 230 kilograma rezanog duvana i 1.000 paklica cigareta bez akciznih markica. Oni su osumnjičeni za nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Određeno im je zadržavanje… »

Joca Ristić primio priznanje za heroja godine

OK radio pre 15 sati
Priznanje za čovekoljublje i solidarnost dobilo je deset heroja u okviru inicijative koju već treću godinu sprovode Delegacija Evropske unije i Fondacija "Ana i Vlade Divac". Bivši fudbaler i trener Jova Ristić iz Vranja iza sebe ima više od 200… »

Muzej poziva darodavce predmeta

OK radio pre 17 sati
Muzej u Vranju pozvao je građane da doniraju lične predmete u cilju formiranja nove stalne postavke. - Povodom realizacije nove stalne postavke u zgradi Haremluka pozivamo građane Vranja i Pčinjskog okruga da svojim fotografijama, ličnim predmetima… »

U subotu u bioskopu dva filmska ostvarenja

OK radio pre 17 sati
Na repertoaru vranjskog bioskopa u sali Pozorišta ,,Bora Stanković'' i ove subote biće prikazana dva filma. U terminu za najmlađe gledaoce, od 12 sati je animirani film ,,Marmadjuk – buntovik na 4 noge''. Reč je o poznatom stripovnom junaku, psu… »

Horoskop za 9. jun

OK radio pre 17 sati
Pred vama je horoskop za 9. jun. Sa srećom. OVAN Dnevni horoskop za 9. jun 2023. godine kaže da danas počinju velike promene u vašem životu, a najznačajnije od njih će se desiti u poslovnoj sferi. Neki Ovnovi će dobiti ponude za posao, drugi će… »

MUP produžio rok za predaju oružja

OK radio pre 18 sati
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić doneo je naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja. Kako je navedeno u Službenom glasniku, rok za predaju nelegalnog oružja, koji je isticao 8. juna, produžen je do 30. juna. Naredba će… »

Predaja oružja: Rok produžen do 30. juna

OK radio pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić doneo je naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja,objavljeno je u Službenom glasniku Republike Srbije. Kako je navedeno u naredbi objavljenoj u Službenom glasniku od 7.juna, rok za predaju… »

Marko osvojio vrh Afrike u misiji za naše tri

OK radio pre 1 dan
Vranjanac Marko Nikolić, upustio se u neverovatan izazov, kako bi animirao javnost širom sveta da pomogne bolesnim sugrađankama. On je nakon višednevne ekspedicije po izuzetno nepovoljnim vremenskim uslovima sa rancem teškim 23 kilograma na leđima… »

Loše vesti za malinare: Hladnjače daju samo 200 dinara po kilogramu

OK radio pre 2 dana
Nekoliko vlasnika hladanjača u Srbiji donelo je odluke da ove godine za otkup kilogram malina plaća 200 dinara, dva puta manje nego orošle godine, jer se pri kraju otkupa plaćalo i po 600 dinara, pa se zbog toga mnogi malinari na jugu Srbije spremaju… »

OK radio, najnovije vesti »