OK radio

Horoskop za 20. oktobar

OK radio pre 2 sata
Škorpija danas uživa, Jarac traži pomoć na poslu a Rak ne veruje ljudima. Ovan Budite posvećeni partneru. Ne zapostavljajte drage ljude zbog obaveza. Potrudite se da napravite plan rada za danas i da se držite istog. Bik Aktivno Vam je polje posla i… »

Horoskop za 19. oktobar

OK radio pre 17 sati
Blizancu se smeši nova veza, Devica pravi kompromise, a Ovan planira put. Ovan Budite racionalni. Nađite više vremena za prijatelje, nemojte samo da radite. Potrudite se da idete na kraći put, ako budete imali priliku. Bik Komunikativni ste. Potrudite… »

Blagoje prestravljen bežao od mečke, spasao ga leš krave (video)

OK radio pre 17 sati
Bliski susret kod Ivanjice umalo da se završi tragično. Blagoje Stojković iz zaseoka Planinica kod Devića u opštini Ivanjica imao je bliski susret sa mečkom. Kada se u šumi, ispred njega, potpuno neočekivano izdigla ova ogromna životinja, zaledio… »

UEFA zabranila: Nema utakmica između Rusije i tzv. Kosova

OK radio pre 17 sati
Odbor za hitna pitanja UEFA doneo je ovu odluku nakon problema u organizaciji utakmica ženskih selekcija Rusije i Kosova u kvalifikacijama za EP. Klubovi i reprezentacije iz Rusije i sa tzv. Kosova ubuduće neće moći da se sastaju na evro sceni… »

Ovacije za Tipsarevića: Pokušavate da me rasplačate, i uspeva vam

OK radio pre 17 sati
Janko Tipsarević rekao je da kada bi mogao da bira kako će završiti karijeru, da bi to sigurno bio način na koji je izgubio u četvrtfinalu Stokholma. Nekada osmi teniser sveta nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Švedskoj, što znači da… »

Slavni roker stiže u Srbiju: Nik Kejv sprema spektakl u Beogradu

OK radio pre 17 sati
Australijski roker se u najveću dvoranu u Srbiji vraća posle nepune tri godine. Slavni australijski roker Nik Kejv održaće sa svojim sastavom "Bed sids" beogradski koncert 4. juna 2020. Kejv se u najveću dvoranu u Srbiji vraća posle nepune tri… »

Dve žene prvi put samostalno prošetale svemirom (video)

OK radio pre 17 sati
Astronautkinje američke svemirske agencije NASA Kristina Koč i Džesika Meir ušle su u istoriju tako što su prvi put bez muške pratnje šetale svemirom. Astronautkinje koje su posada Međunarodne svemirske stanice izašle su u otvoreni svemir kako bi… »

Unapređenje prijateljskih odnosa: Prijem za delegaciju Makedonaca

OK radio pre 18 sati
Zamenik gradonačelnika Nenad Antić organizovao je prijem za vršioca dužnosti ambasadora Republike Severna Makedonija u Srbiji, Aleksandra Popovskog i predsednika Udruženja Makedonaca "Goce Delčev" u Vranju, Pecu Risteskog sa saradnicima. - Drago mi… »

Poklon Vranjancima: Živi prenos Koštane na otvorenom

OK radio pre 18 sati
U ponedeljak, 21. oktobra, biće svečano otvoreno rekonstruisano Pozorište „Bora Stanković2 u Vranju. Te večeri, ansambl Narodnog pozorišta iz Beograda izvešće operu Petra Konjovića „Koštana“ po motivima dela Borisava Stankovića, u režiji… »

Taktička vežba Stena 04 pod stručnim nadzorom NATO

OK radio pre 17 sati
Vranje - U bazi „Jug“ kod Bujanovca je realizovana taktička vežba „Stena 04“, tokom koje su, po Konceptu operativnih sposobnosti, proveravani obučenost i spremnost inžinjerijske čete opšte namene deklarisane za učešće u multinacionalnim… »

OK radio, najnovije vesti »