OK radio » Vesti dana

http://www.okradio.rs

OK radio

Vranje sa visokim brojem tehnoloških viškova normi u prosveti

OK radio pre 9 minuta
Ukupno 4.800 prosvetnih radnika u Srbiji su tehnološki višak, a gradovi u Pčinjskom okrugu imaju veoma visok procenat prosvetara za koje nema posla. Fondacija za razvoj ekonomske nauke (FREN) je objavila prikaz tehnoloških viškova u prosveti, i to gledano kroz normu. Ono što je važno... »

Komunalni program: Sređuju se seoski putevi

OK radio pre 1 sat
Realizacija Komunalnog programa za ovu godinu nastavlja se uređenjem seoskih i lokalnih puteva na teritoriji Grada Vranja. Pomoćnik gradonačelnika Saša Pešić, obilazeći radove rekao je da lokalna samouprava, asfaltiranjem nekategorisanih puteva, ulaže višestruke napore na poboljšanju... »

Prekogranična saradnja Srbije i Bugarske: U koštac sa vanrednim situacijama

OK radio pre 1 sat
U Vranju je održan sastanak na kojem je predstavljen projekat prekogranične saradnje između Srbije i Bugarske. Skupu su prisustvovali Nenad Antić, zamenik gradonačelnika, Nataša Cvetković iz Pčinjskog upravnog odbora, Dragan Dončevski iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije, Sotir... »

Šverc nafte: Cisterne prošle Preševo, zaustavljene u Beogradu

OK radio pre 1 sat
Vranje - Carinici su 18. septembra 2018. godine zahvaljujući intenzivnoj razmeni informacija sa kolegama iz Makedonije uspeli da spreče još jedan pokušaj lažnog deklarisanja nafte u cilju izbegavanja plaćanja dažbina na tu akciznu robu. Reč je o dve cisterne u kojima je umesto prijavljene... »

Dekani beogradskih fakulteta stali u odbranu staroplaninskih reka

OK radio pre 8 minuta
Da će izgradnja mini-hidroelektrana uništiti dragocene vodne resurse, te da je neohodno zaustaviti uništavanje planinskih reka i promeniti energetsku politiku upozorila su četvorica dekana Univerziteta u Beogradu i direktor Instituta za biološka istraživanja u otvorenom pismu upućenom... »

Gruzija: Crkva protestima sprečila usvajanje zakona o kanabisu

OK radio pre 15 minuta
Masovni protesti prinudili vladu da povuče predlog zakona o uzgajanju kanabisa u medicionske svrhe. Gruzijska vlada odustala je od usvajanja zakona kojim bi se legalizovalo uzgajanje marihuane u medicinske svrhe nakon što je moćna pravoslavna crkva organizovala masovne proteste, javljaju... »

Nesreća na gradilištu, muškarac pao u okno lifta

OK radio pre 20 minuta
Na gradilištu u centru Beograda došlo je do nesreće, kada je muškarac pao u okno lifta, saznaje RTS. Nesreća se dogodila u jutarnjim časovima na gradilištu u Resavskoj ulici. Povređeni muškarac je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. Za sada nije poznato da li je reč o radniku na... »

Horoskop za 20. septembar

OK radio pre 2 sata
Pred vama je horoskop za četvrtak 20. septembar. Sa srećom. Ovan Ljubav: U emotivnom životu, previše očekujete od svog partnera ili od osobe koja vešto izbegava da odgovori na Vaša pitanja. Posao: Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se... »

Konkurs za učeničke kredite

OK radio pre 1 dan
Iz Odseka za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje grada Vranja, saopštio je da je u toku konkurs za dodelu kredita učenicima srednjih škola. Konkurs se odnosi na obrazovne ustanove na teritoriji Republike Srbije za školsku 2018/2019. godinu, a objavljen je od strane Ministarstva... »

Policija rasvetlila paljevinu automobila u Vranju

OK radio pre 22 sata
Kako saznaje OK Radio, pripadnici Policijske uprave Vranje rasvetili li slučaj paljevine automobila, koji se u utorak u ranim jutarnjim satima dogodio u Bulevaru AVNOJ - a. Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju zbog jučerašnjeg incidenta biće podnete krivične prijave protiv... »

©2018 Netmark d.o.o.