Organ vlasti

Kako šamponi za kosu rade?

Organ vlasti pre 4 dana
Prilikom odabira šampona za kosu, jako je važno obratiti pažnju na sastav, kao i kom tipu kose je namenjen. Šampon prvenstveno treba da bude čiste i lagane strukture koja se lako nanosi, razmazuje i spira sa kose, kako bi što bolje ispoljio efekat… »

Pročišćavanje kože je preduslov za lepo lice

Organ vlasti pre 12 dana
Marketing donosi na tržište niz reklama o korektivnoj kozmetici, koja prekriva probleme sa kožom lica. Tu su korektori, šminka za konturisanje i sjaj obraza ali sve to omogućava nekoliko sati ujednačenog tena! Večiti san žena jeste lep i zdrav ten… »

Kako da neposlušna kosa postane poslušna i sve što od nje želite

Organ vlasti pre 11 dana
Spoljni, ali i unutrašnji faktori znaju da utiču na našu kosu. Priznaćemo, uopšte nije lako da kosu dovedemo u red. Mnoge žene se pitaju: „Kako da mi kosa uvek bude kao kad izađem iz salona?“ Iako je teško, ovaj cilj nije neostvariv. Uz naše… »

Radite ovo i naborana koža će opet biti mlada!

Organ vlasti pre 21 dan
Starenje kože ne možemo da zaustavimo, ali možemo da ga odložimo. Mlada koža je izuzetno zategnuta, ima prirodni sjaj, glatka je, na njoj nema mnogo nesavršenosti sem pubertetskih bubuljica. Čak i kada pomislimo da je to najgori problem, do… »

Slatkiši po svetskim standardima u našim radnjama

Organ vlasti pre 25 dana
U Srbiji su prvog jula stupili na snagu novi pravilnici koji se odnose na prehrambene proizvode. Kako bi se usaglasili sa propisima Evropske unije, ali i zbog praktičnih razloga njihove primene, od dosadašnjeg jednog, nastala su dva pravilnika… »

Šta obavezno posetiti ako odmor provodite na Tari ili Zlatiboru?

Organ vlasti pre 25 dana
2019 godina je prvi put premašila 4 miliona noćenja stranih gostiju, ali je mala verovatnoća da će se taj broj ponoviti u dogledno vreme. Primetna je inicijativa vlasti mnogih zemalja u motivisanju stanovništva da odmore provode u svojoj zemlji. Tako… »

Čime treba da se neguje kosa za kojom se svi okreću?

Organ vlasti pre 29 dana
Evo jednog recepta za masku, namenjenu takvima. Lepa, bujna i zdrava kosa je nešto o čemu svaka žena sanja. Nekako je pravilo, složićete se, da je frizura nabitniji detalj u ženskom izgledu koja daje pečat spoljašnjosti i zato se toliko uvek i… »

Ženski seksipil godinama u nazad nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Organ vlasti pre 28 dana
Istražujući ženski stil tokom istorije gledamo tok ratnih dešavanja i sukoba u svetu povezujući ga sa celokupnom modnom industrijom. Stradanja su uticala na kroj odeće i sam seksipil žena. To je i logično, jer se u velikim stradanjima najbližih… »

Oslobodite Britney, dosta više!

Organ vlasti pre 29 dana
Brojke koje bi vas mogle zanimati Britney Spears nekad i sad O čemu se, tačno, radi? Free Britney, pokret koji ovih dana ponovo boravi u žiži javnosti, na mala vrata došao je i do nas. Isprva, povremenim deljenjem po društvenim mrežama, a sada… »

Tonči Huljić i grupa Magazin – vanvremenski lek za napaćene duše

Organ vlasti 13.07.2020
Tonči Huljić i grupa Magazin. Grupa Magazin je vrlo interesantna pojava na muzičkoj sceni. Bukvalno glazbeni sastav je hobi Tončija Huljića. Kao što ljudi skupljaju značke, uzgajaju cvijeće ili drže golubarnik, tako Tonči Huljić ima Magazin… »