Organ vlasti

Ideje za minimalističke tetovaže

Organ vlasti pre 1 dan
Insta umetnici kao inspiracija za minimalističke tetovaže. „Manje je više“ je termin koji poprima sve veći značaj kada su u pitanju tetovaže. Svedoci smo da već neko vreme traje – ne možemo baš reći pomama – ali pojačano interesovanje… »

Zašto se hot dog tako zove?

Organ vlasti pre 1 dan
Recept za hot dog. Iako se hot dog naširoko smatra američkim uličnim jelom, istina je sasvim drugačija. Hot dog izvorno vuče korene iz Nemačke, tačnije grada Frankfurta u kojem je napravljena prva kobasica u hlebu/kifli, još 1484. Možda će vam… »

Svetski dan emotikona

Organ vlasti pre 10 sati
Zašto je baš 17. jul odabran kao datum za Svetski dan emotikona? Koja je priča iza emotikona, kada su nastali i odakle su se pojavili? Ko je kreirao prve emotikone? Budućnost emotikona. Širom sveta, 17. jula se obeležava Svetski dan emotikona… »

3 knjige za žene koje bi svaka od nas trebalo da pročita pre 35-te

Organ vlasti pre 6 dana
1.Mala crna knjiga– Otega Juagb 2. Bogati otac, siromašni otac –Robert Kiosaki 3. Uspeh? Što da ne – Džek Kenfild. Iako su čitanje i rad na sebi nešto što će nam pomoći da savladamo životne izazove, u moru obaveza sa kojima se moderna žena… »

Film Otrovna ruža u bioskopima od 11. jula

Organ vlasti pre 5 dana
Scenario za film Otrovna ruža napisan je na osnovu istoimene knjige Ričarda Salvatorea. Salvatore je i jedan od scenarista filma zajedno sa piscima kultnih filmova Midnight Run i Bad Boys. Pred nama je ostvarenje koje se dugo čekalo! Džon Travolta i… »

IKEA letnja rasprodaja u Beogradu

Organ vlasti pre 6 dana
Ne propustite priliku da uhvatite proizvode snižene do 60 % na IKEA letnjoj rasprodaji od 10. jula do 11. avgusta 2019 /ili isteka zaliha/. IKEA Family članove očekuje posebna pogodnost prilikom kupovine – tokom prvih pet dana rasprodaje ostvarujete… »

Saveti za solo putovanja po preporuci Samsunga

Organ vlasti pre 19 dana
Kada je reč o putovanjima, milenijalke su odlučile da odbace sva pravila i putuju same ovog leta: na Instagramu je podeljeno više od 4,6 miliona postova pod haštagom #solotravel [1]. Zahvaljujući razvoju tehnologije, samostalna putovanja postala su… »

Lični brending na društvenim mrežama

Organ vlasti pre 29 dana
Kako bi u očima potrošača učinile svoje proizvode i usluge upečatljivim, kompanije se koriste različitim metodama da istaknu specifičnost i posebnost onoga što nude. Na ovaj način, kompanije grade brend, kao skup svega ono sto njihov proizvod… »

Gastronomski storytelling ili kultura ishrane kod Srba

Organ vlasti 12.06.2019
Šta podrazumeva pojam „nacionalna kuhinja“ bilo koje etničke zajednice? Da li je lako razumeti pojam „nacionalno“ kada se povede priča o prehrambenim navikama balkanskih naroda? Ovo poluostrvo od davnina predstavlja vrata naroda evropskog… »

Farmasi The Nudes – tečni mat karmini koje morate imati u svom neseseru

Organ vlasti 12.06.2019
U prijatnoj atmosferi beogradskog restorana „Magaza“ održana je promocija nove palete Farmasi tečnih mat ruževa „The Nudes“ kojoj su prisustvovali predstavnici brojnih medija, modni i beauty influenseri i ljubitelji Farmasi brenda. Nova linija… »

Organ vlasti, najnovije vesti »

Ideje za minimalističke tetovaže

Organ vlasti pre 1 dan

Zašto se hot dog tako zove?

Organ vlasti pre 1 dan

Svetski dan emotikona

Organ vlasti pre 10 sati