Organ vlasti » Vesti dana

http://www.organvlasti.com

Organ vlasti

Svetski dan hrane 2018 – naši postupci su naša budućnost

Organ vlasti pre 1 dan
Nakon perioda stagnacije i opadanja koji je počeo da uliva nadu, glad u svetu je ponovo u porastu. Prema najnovijem istraživanju Organizacije za hranu i poljoprivredu pri Ujedinjenim Nacijama, preko 820 miliona ljudi na svetu je neuhranjeno i ta brojka je samo u porastu. Promena na bolje, ma kako... »

Svetski dan hleba

Organ vlasti pre 1 dan
Hleb naš nasušni daj nam danas.. Otkad je sveta i veka, hleb je namirnica koja je nezaobilazni deo svake trpeze, nekad (često) i jedini. 16. oktobar je dan kada se proslavlja i obeležava Svetski dan hleba, u čast godišnjice pokretanja Organizacije za hranu i poljoprivredu pri Ujedinjenim... »

Anchor links in Gutenberg

Organ vlasti pre 9 dana
Table of contents: Section one It is possible to have Gutenberg automatically insert anchor links next to the header, as you can see on the site you are currently reading if you hover a title. This option is set at the section level: the insert_anchor_links variable on the Section front-matter page.... »

Uskoro otvaranje šoping centra Promenada u Novom Sadu

Organ vlasti pre 14 dana
Neka od poznatih imena brendova koje ćemo imati prilike da vidimo u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay i Reserved. Zanimljivo je napomenuti da će se iz LPP grupacije... »

Dijabetes Open 2018

Organ vlasti pre 15 dana
Pred nama je još jedan u nizu, sada već tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, teniski turnir – Dijabetes Open. Plavi krug organizuje ovu vrstu sportske manifestacije sedmi put za redom u saradnji sa TK Victoria i uz podršku GO Savski venac. Cilj turnira je pored dobre zabave i... »

Jelena Blečić i Epson – simbioza radosti stvaranja i ode životu

Organ vlasti pre 18 dana
Koliko su tehnologija i umetnost povezani i u kojoj meri je lakše ili teže stvarati umetnost sa tehnologijom danas? Kako je došlo do saradnje između tebe i kompanije Epson? Šta ti je bio najveći izazov u osmišljavanju i kreiranju ovih dela, komada nameštaja, predmeta, aksesoara? U okviru... »

Kako da pojačamo imunitet kod dece i zaštitimo ih kad počnu vrtić i škola?

Organ vlasti pre 18 dana
Ranije smo pisali o savetima za polazak u vrtić i novu školsku godinu i razgovarali o tome koji su najbolji načini da decu što bolje na to pripremimo. Ovoga puta, o tome govorim iz jednog drugog ugla, a to je kako ih sačuvati da od prehlada i virusa što je karakteristično za vršnjački... »

Zašto nisam prijavila – žrtve nasilja konačno progovaraju i traže pomoć

Organ vlasti pre 20 dana
Kao što to obično biva kad su prava (najčešće žena) ugrožena, internetom se pokrenula akcija, ovoga puta reakcija na svakojake kritike i napade usmerene na žene, a u vezi sa najskorijim seks skandalom u Americi. Podsetićemo, u toku je i dalje neizvesna borba oko toga hoće li američki... »

Planinski šik na Scotch&Soda način

Organ vlasti pre 21 dan
Ono što sledi nije obična avantura. Naše putovanje započinjemo na bujnim planinskim zelenim površinama, gde se zadržavaju poslednji momenti leta. Na ovom mestu susrećemo se sa vodičima – najmodernijim poštanskim timom. Tokom planinskog uspona, osećamo sve što nas okružuje: sveže... »

Ubiti po viđenju u bioskopima od 27. septembra

Organ vlasti pre 21 dan
Film Ubiti po viđenju je baziran na istinitom događaju o hvatanju jednog od najvećih terorista u istoriji Ruske federacije. Scenario je zasnovan na sećanjima direktnih učesnika u složenoj operaciji službe državne bezbednosti. Čuveni ruski sineasta Karen Šahnazarov dolazi u Beograd na... »

Zvaničnici o izjavi Skota: Kosovo nije nezavisno

RTV  pre 1 sat  još 21 povezana

Izgorela trećina rezervata Carska bara

RTV  pre 3 sata  još 20 povezanih

Srbija na Holandiju u polufinalu Svetskog prvenstva!

Mozzart sport  pre 31 minuta  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.