Organ vlasti » Vesti dana

http://www.organvlasti.com

Organ vlasti

Drake poklonio milion dolara građanima Majamija!

Organ vlasti pre 14 sati
Ako niste pogledali Drakeov najnoviji spot, dajemo vam milion razloga za to! Naime, u njemu je prikazano kako ovaj sjajni kanadski reper deli – ni manje ni više – nego milion dolara ljudima i udruženjima u Majamiju! Kroz video za pesmu „God’s Plan„, vidimo Drakea kako jednom studentu... »

Kim Kardashian prodaje svoju garderobu u dobrotvorne svrhe!

Organ vlasti pre 1 dan
Ako niste znali, Kim i dalje drži aktivnom svoju stranicu na eBayu gde je u toku današnjeg dana pokrenula aukciju u dobrotvorne svrhe. Svi vi koji želite da posedujete deo Kimine garderobe ili modnih detalja možete to učiniti ako pobedite na aukciji koja će trajati narednih 8 dana. Ako vam... »

Jennifer Aniston i Justin Theroux nisu više zajedno!

Organ vlasti pre 2 dana
Veza koja je izgledala poput onih iz bajki, brak koji je iščekivan godinama završava se nakon nepune tri godine. Jennifer Aniston i Justin Theroux nisu više zajedno, a zvaničnu vest o tome dali su u zajedničkoj izjavi, datoj E!Online: „U pokušaju da smanjimo sve dalje spekulacije, odlučili... »

Blac Chyna ugradila silikone u zadnjicu?

Organ vlasti pre 2 dana
U srpskom narodu postoji ona stara izreka „Bolje da ljulja nego da žulja“ međutim, u slučaju Blac Chyne, to ljuljanje je shvaćeno malo previše bukvalno. Starleta koja je široj javnosti poznata po „ugovorenom“ braku sa jedinim sinom iz klana Kardashian imala je više nego zanimljivo... »

Amy Schumer se udala!

Organ vlasti pre 2 dana
Poznata komičarka i žena bez dlake na jeziku kad su u pitanju ženska prava, udala se za kuvara Chrisa Fischera na tajnoj ceremoniji u Malibuu. Venčanje pokraj plaže održano je 13. februara, a među gostima su bili i Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston, Larry David, Jake Gylenhaal, Jerry... »

Recite to biljkama – neuobičajen poklon za Dan zaljubljenih

Organ vlasti pre 10 dana
Zašto ove godine, umesto čokolada, bombonjera, buketa cveća, ili sličnih znaka pažnje, Dan zaljubljenih ne biste čestitali na ovakav način? Biljke oplemenjuju i nadahnjuju prostor u kojem se nalaze, kao i ljude kojima su namenjeni. Neka ove godine poklon za Dan zaljubljenih bude upravo jedna... »

Prva fotka bebe Kylie Jenner!

Organ vlasti pre 11 dana
Jednom kad je potvrdila svoju trudnoću i rođenje ćerke, više ne staje! Kylie nas je ponovo obradovala – ovoga puta prvom fotografijom svoje ćerke, uz vest o tome koje joj je ime namenila. Iver ne pada daleko od klade, pa tako i Kylie Jenner ne zaostaje za starijom sestrom Kim, kad su u... »

Kako izgleda upoznati Džeki Čena?

Organ vlasti pre 13 dana
Internet je zaista jedna predivna, neiscrpna riznica svekolikog znanja, pa tako i odgovora na pitanje kako izgleda upoznati Džeki Čena... »

Porodila se Kylie Jenner!

Organ vlasti pre 14 dana
Kako saznajemo od E!Online, Kylie Jenner se porodila 1. februara i na svet je donela devojčicu o čijem imenu se ni ona ni Travis Scott još nisu izjasnili. Pored najmlađeg člana Kardashian-Jenner u bolnici su još i mama Kris, sestra Kim i drugarica Jordyn Woods. Novopečeni roditelji su van... »

Sve o trudnoći Kylie Jenner!

Organ vlasti pre 13 dana
Spekulacijama i ćutnji je konačno kraj! Znamo da se porodila Kylie Jenner i da je na svet donela ćerku, u vezi sa Travisom Scottom, ono što ne znamo jeste kako je trudnoća protekla i sve one zanimljive detalje koje fanovi žele da znaju. Odnosno, nismo znali do sada. Sama Kylie prekinula je... »

©2018 Netmark d.o.o.