Organ vlasti

Otvoren prvi selfi muzej u Beogradu

Organ vlasti pre 1 dan
Postavke u selfi muzeju. Nakon Manile, Holivuda, Los Anđelesa i Beča, i Beograd je dobio svoj prvi selfi muzej iliti igralište za sve one Instagram fanove i zaljubljenike u scenske fotografije dostojne društvenih mreža. Ovaj neobičan interaktivni… »

Može i ovako: Ne odustaj od snova, uprkos svemu

Organ vlasti pre 7 dana
Mama koja je bila primorana da napusti školu nakon što je zatrudnela sa 14 godina ispunila je svoj san o diplomiranju sa ćerkom koja je sve vreme uz nju. Šestogodišnja Lili-Rose smejala se od uveta do uveta dok je gledala kako njena majka Rachael… »

Pantone boja za 2020: klasično plava

Organ vlasti pre 7 dana
Uoči početka nove ere koja će, nesumnjivo, doneti i nove intezivne izazove, Pantone Instutut za boje objavio je da je njihova boja za 2020. godinu 19-4053 klasična plava, tamno plava nijansa koja istovremeno umirujuća i utešna. Indigo nijansa ove… »

Decembarski tarotskop iliti tumačenje tarot karti za svaki horoskopski znak

Organ vlasti pre 9 dana
Ovan Bik Blizanci Rak Lav Devica Vaga Škorpija Strelac Jarac Vodolija Ribe. Baš kao i sam horoskop, i tarot karte odnosno njihovo tumačenje je jedan od načina da predvidite predstojeći period i šta je to što možete da očekujete. Pa, s tim u vezi… »

Nasilje nad ženama u Srbiji ne prestaje – ova Facebook stranica pokazuje samo jedan od načina na koji se ono sprovodi

Organ vlasti pre 10 dana
Nasilju nad ženama treba stati na put Kako preduprediti i zaustaviti nasilje nad ženama? Umesto zaključka. Nasilje nad ženama u Srbiji nije apstraktna stvar, priča za malu decu ili preuveličavanje feministkinja – što su neki od najčešćih… »

Diesel i Samsonite kolekcija: novi, impresivni razlog za putovanje

Organ vlasti pre 15 dana
Diesel i Samsonite kolekcija detalji. Slavni italijanski brend Diesel, koji je sinonim za eksperimentisanje i inovaciju, udružio je ove jeseni snage sa vodećim svetskim proizvođačem putnog prtljaga Samsonite. Rezultat njihove saradnje je izrazito… »

Top dizajn trendovi za 2020. godinu

Organ vlasti pre 25 dana
Kako se bliži kraj 2019-te i polako ulazimo u novu deceniju, mnogi s nestrpljenjem očekuju u kom smeru će se kretati dizajn trendovi za 2020. godinu. Pa, hajde onda da vidimo šta to predviđaju svetski dizajneri enterijera i šta nas to očekuje… »

Konferencija o bezbednosti dece na internetu 20. novembra u Beogradu

Organ vlasti pre 24 dana
Tokom dva panela, u trajanju od po sat i po vremena, učesnici će pokušati da daju odgovore na pitanja šta rade deca na internetu i koje opasnosti vrebaju iz virtuelnog prostora. Organizator konferencije je Katarina Jonev, višegodišnji edukator na… »

13. festival nauke: popularni mitovi koje je nauka razotkrila

Organ vlasti pre 28 dana
Više od 600 naučnika i iz zemlje i sveta okupiće se sa zadatkom da uz pomoć nauke izvede istinu na videlo! Tokom četiri festivalska dana u halama 3, 3A i 5 Beogradskog sajma biće razotkriveni brojni mitovi, od kojih su poneki poprimili… »

Takmičenje u programiranju za žene u okviru Nedelje obrazovanja iz računarskih nauka

Organ vlasti pre 29 dana
Zašto takmičenje u programiranju za žene? Pod sloganom „2019. Code. Hackathon. Female. Namics.ˮ nadmetanje je zakazano za 14. decembar, a za učešće se mogu prijaviti takmičarke sa teritorije Republike Srbije nezavisno od nivoa znanja i… »

Organ vlasti, najnovije vesti »

Otvoren prvi selfi muzej u Beogradu

Organ vlasti pre 1 dan