Ozon

Prosečna kamata za nove zajmove stanovništvu sada iznosi 12,92 odsto

Ozon pre 21 sat
SREMSKA MITROVICA. Prosečna kamata za dinarske kredite, nove zajmove stanovništvu sada iznosi 12,92 odsto, punih 4,39 odsto više nego pre godinu dana, navodi Demostat. Istraživačko-izdavački centar Demostat dodao je da najveći deo povećanja zarade… »

Danas isplata novčane naknade

Ozon pre 23 sata
Sremska Mitrovica – Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Banke Poštanska štedionica isplatiti redovnu i privremenu novčanu naknadu za mesec februar 2023. godine. Redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće… »

Dodeljena sredstva za izgradnju fiskulturne sale u Mačvanskoj Mitrovici. Mirović: Novi investicioni ciklus u Vojvodini vredan…

Ozon pre 14 sati
Za realizaciju 37 novih projekata u AP Vojvodini i nastavak finansiranja deset projekata koji su planirani kao višegodišnji Pokrajinska vlada je izdvojila gotovo šest milijardi dinara. Reč je o projektima u oblastima saobraćajne infrastrukture… »

Do vikenda sve toplije. U petak 23 stepena. Problemi sa snom i glavobolja

Ozon pre 17 sati
Sremska Mitrovica. Sreda će u Sremskoj Mitrovici biti pretežno sunčana i topla. Najniža temperatura biće 5, a najviša 19 stepeni Celzijusa. Vetar slab i umeren severnih pravaca. Četvrtak uz još više sunca i topliji, najviša dnevna temperatura… »

Bosut. Sin na smrt pretukao oca

Ozon pre 10 sati
SREMSKA MITROVICA/Bosut. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su Z. V. (21), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je u tuči zadao više udaraca pedesetšestogodišnjem ocu… »

Sremska Mitrovica ponovo među najvećim štedišama struje

Ozon pre 13 sati
SREMSKA MITROVICA. U februaru je ‪1.139.558‬ domaćinstava ili 36,18 odsto smanjilo potrošnju električne energije više od pet odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine i ostvarilo popust za racionalnu potrošnju, piše u saopštenju… »

Agrobiznis inkubator iz Sremske Mitrovice u poseti Osjeku

Ozon pre 16 sati
SREMSKA MITROVICA/Osjek. Valpovački poduzetnički centar bio je domaćin grupi predstavnika Agrobiznis inkubatora iz Sremske Mitrovice. Poseta je organizovana u saradnji sa Fakultetom agrobiotehničkih nauka u Osjeku, gde je profesor dr sc. Snježana… »

Gimnazijalci odlični i u recitovanju: Lea Nedimović predstavljaće Gimnaziju u Sečnju

Ozon pre 18 sati
Sremska Mitrovica – U nedelju 19. marta, u Pozorištu “Dobrica Milutinović”, održano je Okružno takmičenje u recitovanju, Pesniče naroda mog. Selektori smotre Srema bili su: Predrag Momčilović, glumac i profesor na Akademiji umetnosti u Novom… »

Mitrovački flautisti nastavljaju pobednički niz

Ozon pre 17 sati
SREMSKA MITROVICA. Proteklog vikenda mladi mitrovački flautisti su postigli fantastične rezultate na IV medjunarodnom takmičenju flautista Miodrag Azanjac u Beogradu. Od ukupnog broja učesnika izabrana su dva pobednika takmičenja, jedan u… »

Humanitarni turnir za Milicu Vasiljević

Ozon pre 17 sati
SREMSKA MITROVICA. U četvrtak i petak, 23. i 24. marta, u Sportskoj hali Pinki biće organizovano takmičenje u malom fudbalu. Takmičenje se organizuje u okviru humanitarne akcije prikupljanja sredstava za Milicu Vasiljević, učenicu OŠ S.B.Paja, koja… »

Ozon, najnovije vesti »