Pametni telefoni » Vesti dana

http://pametnitelefoni.rs

Pametni telefoni

Huawei Watch GT na zglobu rekreativca! [Fitnes Test]

Pametni telefoni pre 18 dana
Evo kako se ponašao novi Huawei Watch GT pametni sat na zglobu ruke Srboljuba Markovića, osobe koja se bavi trčanjem, skijanjem i fitnesom uopšte! Kao što već i sami znate, Huawei je uz svoj novi f lagship Mate 20 Pro lansirao i novi pametni sat koji je po mnogome drugačiji u odnosu na... »

Huawei je napravio pravi spektakl u Štark areni! (FOTO)

Pametni telefoni pre 26 dana
Huawei je svim svojim korisnicima napravio neverovatnu žurku u Štark areni! Bilo je prepuno i nezaboravno. Saznajte nešto više i pogledajte šta smo mi zabeležili! Huawei je u subotu napravio žurku za pamćenje na najpoznatijoj lokaciji u Beogradu! Neka od najvećih imena svetske DJ scene,... »

Nubia lansirala Red Magic telefon sa posvećenim gaming tasterom i RGB-em!

Pametni telefoni pre 29 dana
Novi gaming telefon, sa RGB LED osvetljenjem, Snapdragon 835 i posvećenim gasterom je upravo lansiran od strane Nubia brenda. Niša gaming telefona se polako širi te već sada imamo desetinu vrlo zanimljivih gaming telefona. Trenutno aktuelni gaming telefoni su Razer Phone 2, Xiaomi Black Shark i... »

Samsung radi na sopstvenom “Night Sight” režimu koji će se nazivati “Bright Night”!

Pametni telefoni pre 29 dana
Android 9 Pie za Samsung uređaje, uz One UI, donosi nov noćni režim "Bright Night" koji će moći da napravi kvalitetne fotografije u lošim uslovima osvetljenja. Naravno, bez korišćenja LED blica. Nakon što je Google lansirao Google Pixel 3 telefone, kompanija je najavila najnoviji noćni... »

Widget Screensaver može da konvertuje vidžete u “čuvar ekrana”!

Pametni telefoni pre 29 dana
Verovali ili ne, postoji aplikacija koja može da konvertuje vidžete u screensaver, ili grubo prevedeno, u čuvar ekrana. Da li ste znali da Windows nije jedina platvorma koja ima čuvare ekrana koji je bolje znan kao “Screensaver”? Android zapravo imatu funkcionalnost takođe, i to nativno.... »

Tajni recept vellikih tech brendova je naizgled vrlo jednostavan, ali ga treba primeniti!

Pametni telefoni pre 29 dana
Evo šta jedna prozvođač telefona mora da ima da bi eventualno postao gigant kao što je Apple, Huawei ili Samsung? U prethodnih par godina smo imali prilike da svedočimo izuzetno radikalnom razvoju nosive tehnologije među kojim spadaju i pametni telefoni. Da, da! To je nosiva tehnologija, baš... »

Nije Neo iz Matrix-a, nego je Noa iz Hrvatske!

Pametni telefoni 13.12.2018
Novi Noa telefoni su sada dostupni i sa srpsko tržište, zajedno sa Element garancijom! Evo o kakvom proizvođaču se radi i koja je filozovija iza njihovih telefona. Naš portal već dugo prati dešavanja koja se odvijaju u regionu, a samim tim i u Hrvatskoj. Znate i sami da Srbija ima Comtrade-ov... »

Huawei Watch GT - Recenzija

Pametni telefoni 06.12.2018
Testirali smo novi Huawei Watch GT - pametni sat koji ima sjajne fitnes funkcije, moderan ali sveden dizajn i neverovatno dobru autonomiju! Naša redakcija igrom slučaja nije imala prilike da često testira pametne satove. Jedini pravi pametni sat koji smo testirali je upravo Huawei Watch prve... »

Kako instalirati Android 9 Pie sa One UI na Galaxy S9 ili Galaxy S9+ telefone?

Pametni telefoni 28.11.2018
Evo kako da nadogradite Galaxy S9 ili Galaxy S9+ na Android 9 Pie BETA verziju koja koristi najnoviji One UI. Samsung je nedavno lansirao One UI BETA program koji podrazumeva Android 9 Pie za određene Galaxy S i Galaxy Note telefone.