Pametni telefoni » Vesti dana

http://pametnitelefoni.rs

Pametni telefoni

Probali smo tek lansirani Huawei Mate 20 Pro! (VIDEO) [Karkateristike i Cena]

Pametni telefoni pre 2 sata
Pogledajte eksluzivne snimke Huawei Mate 20 Pro telefona koje smo napravili dok smo se družili sa njim. Ovo su naši prvi utisci kad je reč o novom flagship-u kompanije Huawei. Zahvaljujući Huawei organizaciji, redakcija portala PametniTelefoni.rs je imala prilike da pre svih proba nadolazeći... »

Saznajte sve novim Pixel 3 i Pixel 3 XL telefonima! [Karakteristike i Cena]

Pametni telefoni pre 5 dana
Google Pixel 3 i Pixel 3 XL su zvanično predstavljeni! Pogledajte o kakvim se telefinima radi i saznajte sve o njima! U prethodnih mesec dana smo imali prilike da se detaljno upoznamo sa Google Pixel 3 i Pixel 3 XL telefonima. Naravno, to su nam omogućile procurele informacije koje su bile... »

Gldeajte uživo zvanično predstavljanje Google Pixel 3 telefona! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 7 dana
Google će danas zvanično predstaviti Pixel 3 telefona, a mi ćemo vam obezbediti prenos na našem sajtu, tačnije u ovom članku. Prethodnih meseci smo imali prilike da vidimo razna, uverljiva curenja informacija o nadolazećim Pixel 3 telefonima. Informacije koje su curele su bilo toliko... »

Facebook lansirao Portal i Portal+ uređaje za video pozivanje! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 7 dana
Facebook predstavio nove Portal uređaje koji bi trebalo da promene način video pozivanja! Bez problema možemo reći da cela planeta koristi Facebook Messenger za dopisivanje. Facebook je prosto mesto gde se susreću apsolutno svi, od prijatelja, preko porodice, pa do poslovnih partnera.

Kako ukloniti direktno deljenje koje sve vas nervira?

Pametni telefoni pre 10 dana
Evo kako da uklonite skraćenice za deljenje nekog sadržaja direktno nekoj osobi i tako ostavite samo skraćenice aplikacija koje imate u telefonu. Umesto da sami izaberete putem koje aplikacije ćete podeliti nešto, telefon vam uvek prvo predloži direktno deljenje nekom od vaših kontakta. Nas... »

Kako besplatno dekodirati telefone koji su zaključani na mrežu u Srbiji?

Pametni telefoni pre 10 dana
Evo kako da otključate tj. dekodirate telefon koji je kupljen preko mrežnog operatera čije poslovanje je prisutno i u Srbiji. Iako je sve ređa praksa da mrežni operateri kodiraju telefone koje prodaju preko svojih paketa, to se ipak i dalje dešava. Ono što je problem je to što upravo ti... »

Gnu Gnu je “novo lice” Huawei kompanije! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 11 dana
Huawei je konačno “izbacio” reklamu koja pravi razliku. Ovaj put su spojili korisno i profitabilno! Naravno, Gnu Gnu nije pavo lice kompanije kao što je to ranije bila čuvena glumica Gal Gadot ili fudbaler Lewandowski. Gnu Gnu je izmišljeno biće koje se pojavljuje u novoj reklami za Huawei... »

Pixel Experience ROM je sada dostupan za Poco F1! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 11 dana
Novi custom ROM je koji baziran na Android verziji koja pokreće Pixel telefone se pojavio za novi, strašno dobri Poco F1 telefon. Posle samo par nedelja od kako je Poco F1 lansiran on postaje prvi izbor svima čiji budžet 300€. U pitanju neverovatno kvalitetan i moćan telefon za cenovni ran u... »

Tim turske policije napustio saudijski konzulat u Istanbulu

Nova ekonomija  pre 1 sat  još 26 povezanih

Šta god da je KiM za Skota i SAD, za nas je takozvana država

Politika  pre 3 sata  još 21 povezana

Hapšenje zbog požara u rezervatu Carska bara

Novi magazin  pre 3 sata  još 20 povezanih

Maja: Imale smo sastanak pre meča i pričale o motivaciji

B92  pre 3 sata  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.