Pametni telefoni

Hohem iSteady Pro 2 - Najbolji budžetni gimbal za akcione kamere!

Pametni telefoni pre 1 dan
Ako tražite povoljni stabilizator tj. gimbal za vašu akcionu kameru kao što je GoPro, Sony RX0, DJI Osmo i sl. onda je iSteady Pro 2 sigurno najbolji izbor. Iako pojedine akcione kamere poseduju sopstven sistem stabilizacije slike, gibmal je svakako… »

Sve što treba da znate vezano za novi Android Q!

Pametni telefoni pre 2 dana
Uskoro nam stiže nova verzija Android-a. Evo šta možete da očekujete… Kako god on na kraju bio nazvan, Android Q je najnovija verzija Android-a koja će uskoro biti zvanično lansirana. Evo šta možete da očekujete, čemu da se nadate, a sa čim… »

Najbolje aplikacije za gledanje filmova ili serija kao zamena za Terrarium TV!

Pametni telefoni pre 8 dana
Ovih 5 aplikacija mogu biti sjajna alternativa Terrarium TV aplikacije koja više ne funkcioniše. Preuzmite ih od nas i probajte odmah! U septembru mesecu, prošle godine, fenomenalna aplikacija za besplatno gledanje filmova sa prevodom je prestala da… »

Kako nadograditi Huawei Mate 20 Pro na najnoviji EMUI 9.1?

Pametni telefoni pre 10 dana
Evo kako da “ručno” instalirate najnoviji firmware na Huawe Mate P20 Pro koji ima zaključani bootloader. Možda vam je prethodnih dana na Facebook-u iskočila sponzorisana reklama Huawei naloga koja govori kako je novi EMUI 9.1 dostupan za… »

PDFelement je najbolji PDF program za sve namene! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 11 dana
Napravite novi ili izmenite postojeći PDF dokument pomoću naprednog PDFelement programa koji se neverovatno lako koristi! Evo šta sve možete da uradite pomoću PDFelement programa. Sigurno ste se do sada susreli sa zadatkom koji podrazumeva izmenu ili… »

Ulefone Armor 6E je moderan telefon spreman za ekstremne uslove korišćenja!

Pametni telefoni pre 27 dana
Ulefone Armor 6E ima sjajne karakteristike i par zanimljivih funkcija koje drugi telefoni ove kategorije obično ne poseduju. Telefoni koji su otporni na udarce, vodu, i sve moguće mikro katastrofe, su postalu pravi hit usled sve većeg broja ljudi koji… »

Nubia Red Magic je prvi gaming telefon sa ventilatorom i kamerom koja snima u 8K rezoluciji!

Pametni telefoni 06.06.2019
ZTE Nubia Red Magic 3 je novi gaming telefon kojeg mi smatramo trenutno najboljim na tržištu u svom cenovnom rangu! Evo kakvom telefonu se radi i kakve inovacije on sve donosi. Novi telefon brenda Nubia, koji se pojavio u maju mesecu, nas je oduševio… »

Huawei proglašen za najbolji inostrani brend u 2018. godini!

Pametni telefoni 04.06.2019
Ako nas pitate, potpuno zasluženo! Kompanija Huawei dobila je nagradu za nabolji inostrani brend po izboru građana Srbije za 2018. godinu i time još jednom potvrdila poziciju lidera u oblasti IT industrije. Svake godine, već pet godina za redom… »

Zašto je Huawei P30 Lite pravi telefon za vas?

Pametni telefoni 04.06.2019
Huawei P30 Lite je telefon koji bi svaki "noramlan" ili bolje reći, ne tako napredan korisnik poželeo jer poseduje sjajne karakteristike za jedan uređaj njegove klase. Kompanija Huawei već neko vreme dominira kako svetskim, tako i domaćim tržištem… »

Xiaomi je tehnološki gigant koji prodaje čak i “SO White” električne brijače!

Pametni telefoni 03.06.2019
Xiaomi SO White ES03 je izuzetno povoljni električni brijač, otporan na vodu i sa autonomijom od jednog sata rada nakom punjenja. Evo gde ga možete kupiti po ceni od 2200 dinara! Znamo odlično da obožavate Xiaomi telefone jer za svoju cenu obično… »