Pametni telefoni » Vesti dana

http://pametnitelefoni.rs

Pametni telefoni

HiSilicon Kirin 980 je prvi 7nm mobilni procesor na svetu!

Pametni telefoni pre 59 minuta
Huawei je donosi inovacije po pitanju mobilnih procesora! Pre Apple-a i Qualcomm-a! Sigurni smo da znate da Huawei ima svoju liniju procesora. Jedan od novijih je Kirin 980 i on bi trebalo da se nađe na nadolazećem Mate 20 modelu. U pitanju je 7nm čipset, idealan za pametne telefone, njegovo... »

Gmail sada ima opciju slanja “samo uništavajućih” email-ova!

Pametni telefoni pre 2 sata
Gmail je uveo novi "poverljivi režim" koji korisnicima omogućava da odrede za koliko vremena će njihov email da se uništi jednom kada bude pročitan. Google je prethodnih godina aktivno razvijao svoj gmail servis dodavajući mu neke nove funkcije i opcije koje prate tekuće trendove i potrebe... »

Što ste snimali pozive, snimali ste… Sa Android 9 Pie više nećete!

Pametni telefoni pre 1 dan
Android 9 Pie onemogućava snimanje poziva aplikacijama trećeg lica zbog brojih pravnih komplikacija. Snimanje poziva nije legalno u svim zemljama. U nekim jeste, u nekim i ne baš. To automatski otežava posao Google. Zvanični Android API za snimanje poziva je uklonjen iz Android-a još od... »

Kako isključiti Bixby na Samsung telefonima?

Pametni telefoni pre 1 dan
Evo kako da isključite kompletan Bixby servis na Samsung telefonima, uključujući taster, skraćenice i govorne komande. Kada je Samsung lansirao Galaxy S8 liniju telefona, stigao nam je nov digitalni asistent zvani Bixby! Istina, on je daleko bolji od prethodnog, ne tako uspešno “Voice... »

Mophie je nova maska za Galaxy Note 9 sa baterijom od 2525 mAh!

Pametni telefoni pre 4 dana
Na 4000 mAh bateriju dodajte još 2525 mAh i plus zaštite telefon. Nije loš gedžet za “titana” kao što je Galaxy Note 9! Novo-predstavljeni Galaxy Note 9 dolazi sa nekoliko unapređenja od kojih veća baterija jedno od bitnijih. Ipak, to nije sprečilo proizvođače opereme za telefone da... »

Android 9 Pie je stigao za Xiaomi Mi 3, Mi 4 i Redmi 4X kroz Custom ROM!

Pametni telefoni pre 4 dana
Iako nisu zvanične verzije u pitanju, Android 9 Pie svakako dolazi za određene Xiaomi telefone i to pre mnogih drugih popularnijih telefona! Google je ranije nego što je očekivano lansirao najnoviju verziju Android sada poznatu kao “Pie”. Oni su to čak uradili bez mnogo pompe i... »

Kako preuzeti Fortnite igricu na Android telefon? [+ Lista podržanih telefona]

Pametni telefoni pre 6 dana
Evo na koje sve Android telefone telefone možete igrati Fortnite igricu! Takođe, pogledajte listu telefona na kojima će uskoro moći da se igra Fortnite! Čuvena Fortnite igra je konačno postala dostupna za Android korisnike! Ok, barem za neke u samom početku. U pitanju je BETA verzija Fortnite... »

EaseUS.com slavi 14-ti rođendan i ima sjajne poklone za vas! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 6 dana
Ubacite se u ulogu YouTube kreatora, dok već rešavate problem koristeći EaseUS program, i napravite video o njemu kako bi učestvovali u nagradnoj igri i osvojili vredne nagrade kao što su iPhone 8, 150$ i 100$! Kupovinom EaseUS programa, koji vam pomažu da rešite razne probleme, obezbeđujete... »

Galaxy Note 9 će upravo biti lansiran! Pratite uživo prenos ovde! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 8 dana
Pratite na našem sajtu uživo prenos događaja na kom će Samsung zvanično lansirati najnoviji Galaxy Note 9 telefon! Samsung nas već mesecima zadirkuje nekim površnim informacijama o Galaxy Note 9 telefonu. Na osnovu toga smo znali da će telefon konačno imati veću i dugotrajniju bateriju, da... »

7 aplikacija koje nam pomažu da živimo zdravije

Pametni telefoni pre 15 dana
Možda nije baš za pohvalu, ali gotovo da je nemoguće zamisliti dan bez upotrebe telefona. Nekada smo pri izlasku iz kuće proveravali da li smo poneli ključeve, danas je to mobilni telefon. Definitivno da nam u mnogo čemu pomaže i olakšava funkcionisanje na dnevnom nivou, ali sa druge strane,... »

Policija zatvorila "omladinsko-patriotski kamp" na Zlatiboru

RTV  pre 30 minuta  još 18 povezanih

Otkazuje se vojna parada jer je preskupa

Vesti online  pre 6 sati  još 16 povezanih

Đoković i Dimitrov večeras nastavljaju meč

Beta  pre 7 sati  još 18 povezanih

Građani će od danas imati pravo na besplatnu Dina karticu

Nova ekonomija  pre 7 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.