Pametni telefoni

Lični, poslovni i kreatorski nalozi u Instagramu: u čemu je razlika?

Pametni telefoni pre 3 dana
Instagram ima tri različite vrste naloga: lični, poslovni i kreatorski. Koji biste trebali koristiti, zavisi od toga kako planirate da koristite Instagram. Sa preko 1 milijarde aktivnih korisnika mesečno, Instagram se smatra jednom od najpopularnijih… »

Kako automatski dodavati natpise u Instagram priče?

Pametni telefoni pre 3 dana
Natpisi su važan deo obezbeđivanja da video snimci budu dostupni svima, ali može biti veoma naporno da ih sami dodate. Instagram ima sjajan alat koji ih može automatski dodati u vaše Priče. Pogledajte kako. Funkcija automatskih natpisa dostupna je… »

Kako automatski odgovarati na WhatsApp poruke tokom vožnje?

Pametni telefoni pre 5 dana
Ako ne znate kako automatski da odgovorite na WhatsApp poruke tokom vožnje, pomoći ćemo vam. Ova aplikacija će vam pomoći da odgovorite putem automatskih poruka, tako da vaši kontakti znaju da u tom trenutku ne možete da odgovorite. Kao opšte… »

Kako preuzeti video sa TikTok aplikacije?

Pametni telefoni pre 5 dana
Skinite bilo koji TikTok video na telefon, čak i ako je blokirano preuzimanje! Mnoge aplikacije, uključujući Facebook, Twitter i Instagram, ne dozvoljavaju vam da preuzimate video zapise direktno iz aplikacije. Za preuzimanje ovih video snimaka… »

Nenajavljeni Lenovo Tab M10 5G pojavljuje se na mreži!

Pametni telefoni pre 6 dana
Čini se da Lenovo vredno radi na novoj seriji tableta. Nakon nedavnih curenja informacija o intrigantnom tabletu sa podrškom za HDMI ulaz, sada vidimo da se tablet sa tradicionalnim oblikom takođe pojavljuje na raznim mestima. Pogledajte o kojem modelu… »

Samo 12% globalnih i 4% američkih iOS korisnika dozvolilo je praćenje aplikacija!

Pametni telefoni pre 6 dana
Pogledajte statistiku korišćenja dozvola za praćenje aplikacijama (ATT) nakon njihovog uvođenja sa iOS-om 14.5. Niko nikada nije sumnjao da će nova Apple-ova funkcija za praćenje aplikacija (ATT), uvedena sa iOS 14.5, imati veliki uticaj na način… »

Procurele detaljen specifikacije Asus Zenfone 8!

Pametni telefoni pre 6 dana
Pogledajte procurele detaljne informacije o nadolazećim Asus Zenfone 8 i Zenfone 8 Flip modelima. Asus će predstaviti Zenfone 8 i Zenfone 8 Flip za samo nekoliko dana, 12. maja. Zahvaljujući prilično opsežnim curenjima, već imamo prilično dobru… »

OnePlus 9 i 9 Pro dobijaju OxygenOS 11.2.5.5 sa poboljšanjima kamere!

Pametni telefoni pre 6 dana
OnePlus nastavlja da poboljšava OnePlus 9 i 9 Pro pošto je objavio ažuriranje OxygenOS-a sa brojem verzije 11.2.5.5 za oba pametna telefona. Novi firmver podiže nivo Android zakrpe na oba OnePlus 9 telefona do maja 2021. godine i poboljšava HDR… »

Kako koristiti režim vožnje Google pomoćnika umesto Android Auto-a?

Pametni telefoni pre 9 dana
Ako želite da koristite Google Pomoćnik režim vožnje umesto Android Auto, ali ne znate kako to da uradite, pomoći ćemo vam. Iako je najavljen pre skoro dve godine, režim vožnje Google Pomoćnik-a sada je počeo da stiže na Android uređaje. Ovom… »

Kako poslati poruke sa animiranim efektima na Instagramu?

Pametni telefoni pre 9 dana
Ako ne znate kako da šaljete poruke sa animiranim efektima na Instagramu, pomoći ćemo vam u ovom vodiču. Instagram dodaje funkcije koje poboljšavaju iskustvo za korisnike. Pored emodžija, slika, zvučnih beležaka, svojim privatnim razgovorima… »