Pametni telefoni

Wiko View 3 nakon dva meseca korišćenja! [TEST]

Pametni telefoni pre 4 dana
Wiko View 3 je jedan od retkih telefona koji ipak čvrsto drži svoju povoljnu poziciju na tržištu. Saznajte zašto je to tako! Takođe, pročitajte detaljne karakteristike Wiko View 3 telefona, kakve su mu kamere, performanse, ekran, izrada, itd…… »

Da li je Orion optički internet dobar? Gaming & speed test! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 17 dana
Testirali smo Orion optički internet gde smo proverili kakve su “download” i “upload” brzine, kakav je PING, ali i Jitter tj. Pckage Loss. Igrali smo i CS GO online igru na Orion optičkom internetu i uporedili rezultate PING-a sa SBB internetom… »

Huawei je u Srbiji predstavio svoje nove uređaje na vrlo originalan način! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 28 dana
Huawei je nedavno u vrlo specifičnim uslovima predstavio Huawei Nova 5T telefon, Huawei Watch GT2 pametni sat i FreeBuds 3 pametne slušalice! Huawei je u “Hotelu Crystal” održao prezentaciju svojih novih uređaja! Svi prisutni su imali prilike da… »

Saznajte sve o optičkom internetu!

Pametni telefoni 05.11.2019
Evo šta je to optički kabel, kako se optički kabel pravi, čemu optički kabel služi i kako optički internet funkcioniše! Sigurni smo da znate da informacije mogu putovati na razne načine. Računari recimo koriste binarni sistem kako bi obradili… »

Zašto bi na Android-u trebalo koristiti VPN?

Pametni telefoni 29.10.2019
Evo zašto je VPN izuzetno bitan za svakog Android korisnika i šta on zapravo znači tj. omogućava uređaju? Deluje kao da je to bilo odavno, ali Android uređaji su važili za one koji su skoro pa imuni na viruse. Takođe, važili su za relativno… »

Kako napraviti i objaviti 3D fotografiju na Android telefonu?

Pametni telefoni 10.10.2019
Evo kako da napravite i na Facebook podelite 3D fotografiju sa vašeg Android telefona! Ako se sećate, Facebook je iPhone korisnicima pre možda godinu dana, ili nešto više, omogućio deljenje takozvanih 3D fotografija. Naravno, samo iPhone modeli sa… »

Renovirani Wiko kreće u nove pobede!

Pametni telefoni 02.10.2019
Družili smo se sa Wiko kompanijom gde smo saznali neke vrlo zanimljive informacije. Evo šta su do sada uradili, a šta možemo da očekujemo od njih narednih godina! Prvog oktobra smo prisustvovali večeri koju je organizovao Wiko za svoje saradnike i… »

Xiaomi Mi Mix Alpha je obavijen ekranom sa svih strana! (VIDEO)

Pametni telefoni 30.09.2019
Xiaomi je predstavio novi telefon “Mi Mix Alpha” koji umesto zadnje površine ima “Surround“ ekran koji se prostire od prednje strane pa sve do zadnjih kamera koje rezervišu nešto malo “mesa” telefona po vertikali. Xiaomi ima čuvenu Mi Mix… »

GravityBox je od sada dostupan i za Android 10!

Pametni telefoni 30.09.2019
Dobre stare modifikacije su od sada dostupne i na Android 10 platformi kroz novi GravityBox! Evo gde da preuzmete GravityBox EdXposed modifikaciju! Ako se ste korisnik Android telefona duži niz godina, a pritom ste i entuzijasta, onda sigurno znate da je… »

Kako instalirati Google Play prodavnicu na Huawei Mate 30 telefone?

Pametni telefoni 24.09.2019
Evo kako da instalirate Google Play servise na bilo koji model Huawei Mate 30 linije. Proces je vrlo jednostavan i kratak. Huawei je nedavno lansirao Huawei Mate 30 telefone koji bez sumnje treba da pokažu najmoćniju stranu kompanije. Nema u sumnje u to… »