Pametni telefoni » Vesti dana

http://pametnitelefoni.rs

Pametni telefoni

Google Duo ćemo uskoro moći da kositimo na više uređaja u isto vreme!

Pametni telefoni pre 2 dana
Google Duo aplikaciju ne možemo koristiti u isto vreme na tablet i telefon, primera radi, već moramo da deaktiviramo nalog na jednom od tih urađaja kako bismo koristili na drugom. Situacija će se uskoro promeniti. Još kako je Google Duo lansiran, jedna od većih kritika koja je stigla na adresu... »

Kako transformisati telefon u Pixel 2 i tako doći do novih Oreo funkcija!

Pametni telefoni pre 3 dana
Pixel Launcher v3.1 je tu da vaš telefon pretvori u Pixel 2, barem jada je reč o korisničkom izgledu tj. temi. Što je najbitnije, on donosi neke nove funkcije koje ne zahtevaju prethodno root-ovanje telefona. Pixel Launcher verzije 3.1 je tu kako bi svim ostalim Android uređajima omogućio to... »

Prvi, pravi telefon bez ivica oko ekrana stiže iz Vivo kompanije!

Pametni telefoni pre 4 dana
Procurele fotografije Vivo telefona čiji ekran prekriva skoro 100% prednje površine. Vivo je prilično agresivno krenula na tržište poslednjih godinu dana. Oni su lansirali nekoliko vrlo zanimljivih telefona među kojim je i prvi telefon sa čitačem otiska prstiju koji je smešten ispod samog... »

Kako preuzeti BETA aplikacije sa Google Play prodavnice?

Pametni telefoni pre 5 dana
Evo kako da se prijavite za BETA verzije aplikacija na Google Play prodavnici i tako postanete tester. To će vam omogućiti da prvi probate nove funkcije, ali ćete se sa druge strane često suočavati sa nestabilnim aplikacijama. Pre nego što programeri lansiraju novu verziju svoje aplikacije,... »

Kako kupiti Bitcoin preko telefona?

Pametni telefoni pre 5 dana
Evo kako da se pridružite online trendu crypto valuta! Sve što vam je potrebno je Android aplikacija i novac putem kojeg ćete zapravo ostvariti kupovinu Bitcoin-a preko telefona. Bitcoin je u poslednje vreme dobio prilično veliku pažnju javnosti. To je dovelo do brojnih novih aplikacija za... »

Kako podesiti i koristiti gesture navigacionog panela?

Pametni telefoni pre 5 dana
Evo kako da iskoristite polje u kojem se nalaze tasteri za korak unazad, početni ekran ili za nedavno korišćene aplikacije. Nakon što je OnePlus predstavio nove gesture u okviru Android 8 Oreo nadogradnje za T5 model, otvorilo se pitanje oko potencijalnog proširenja kompatabilnosti. Očekivali... »

Reklame na YouTube su koristile vaše uređaje za rudarenje crypto valuta!

Pametni telefoni pre 6 dana
Crypto skripta iskoristila milione uređaja kako bi rudarile "Monero". Evo kako je Google reagovao i o kakvoj se skripti radi... Sigurni smo da niko od nas ne sumnja u bezbednost sajta kao što je YouTube. Svi mi imamo poverenje u giganta kao što je Google i ne opterećujemo se problemima kao što... »

VLC dobio podršku za chromecast i Samsung DeX stanicu!

Pametni telefoni pre 6 dana
Od sada možete pustiti svoje video zapise na TV-u putem VLC aplikacije, koristeći chromecast. Takođe, stigla je i podrška za Samsung DeX stanicu. Možda najlakši način da podelite sliku sa ekrana telefona na TV je putem chromecast tehnologije koja je inače među najzastupljenijim.... »

Od sada dostupna i Google Assistant Go aplikacija za bolje perfromanse uređaja!

Pametni telefoni pre 7 dana
Svi uređaji koji imaju slabije performanse će prosperirati ukoliko se prebace na Go alternativu. A od sada, Google Assistent aplikacija ima Go varijantu. Sve je više aplikacija koje je Google prilagodio za Android Go. To je super i za ostale telefone, ne samo za Android Go uređaje i platformu.... »

Kako nekome ostaviti svoj Google nalog u nasledstvo?

Pametni telefoni pre 9 dana
U slučaju da vam se nešto dogodi, vaš Google nalog, koji sadrži mnogo korisnih informacija o vama, možete ostaviti nekoj bliskoj osobi kao nasledstvo. Jeste malo čudno govoriti o tome kako je moguće ostaviti Google nalog u nasledstvo, ali ako bolje sagledamo situaciju, zašto to ne bismo... »

Veton Suroi i još neki odbili Tačijev orden

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

REM zabranio predizborni spot SNS

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

Kraj: Partizan - Mega Bemaks 89:79

Večernje novosti  pre 3 sata  još 5 povezanih

Da li je ovo novi Peugeot 508?

Auto blog  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.