Pametni telefoni » Vesti dana

http://pametnitelefoni.rs

Pametni telefoni

Stigao AOSP ROM tj. LineageOS za Redmi Note 4/4X i HTC One A9!

Pametni telefoni pre 3 dana
Od sada možete da instalirate potpuno stabilnu verziju Android 8 Oreo na Redmi Note 4/4X ili na HTC one A9 telefonima! Nije li to sjajno? Dva sjajna telefona kao što su Xiaomi Redmi Note 4, odnosno Redmi Note 4X, su dobili zvaničnu verziju Lineage OS custom ROM-a. Oni koji vole AOSP korisničko... »

Nezvanični LineageOS 15.1 se pojavio za Android GO uređaje!

Pametni telefoni pre 3 dana
Ovo je prvi Custom ROM za Android GO ueđaje! Nije to sjajno? Android GO je optizovana verzija Android 8 Oreo platforme koju je Google lansirao za veoma slabe uređaje, a pogotovo one koji ne barataju sa mnogo RAM-a. Ako bismo vam rekli da telefon sa 512 RAM-a može da pokrene Android Oreo, da li... »

Ovo su telefoni sa najboljom zadnjom kamerom! [2018]

Pametni telefoni pre 3 dana
Najbolje fotografije prave telefoni koju su najskuplji, odmah da se razumemo. Međutim, mnogo je skupocenih telefona! Koji od njih ima stvarno najbolju zadnju kameru? Večita diskusija se vodi oko toga koji je to telefon sa najboljom zadnjom kamerom, bilo da se radi o nekom skupocenom ili... »

BeFit aplikacija vam plaća kriptovalutom zato što vežbate!

Pametni telefoni pre 3 dana
Be Fit By Me je prva fitness aplikacija na svetu koja u kriptovalutama nagrađuje korisnike za njihovo vežbanje! Aplikacija " BeFit" je namenjena ljubiteljima fitnessa, fitness profesionalcima, trenerima i fitness klubovima. Srpsko - Irska kompanija Be Fit je pustila u promet "BEFIT" kriptovalutu... »

Kako daljinski kontrolisati jedan telefon pomoću nekog drugog?

Pametni telefoni pre 4 dana
Evo kako da na jednom telefonu podesite AirMirror aplikaciju i pomoću nje pristupite nekom sasvim drugom telefonu koji treba daljinski da kontrolišete. Pretpostavljamo da vam daljinsko kontrolisanje uređaja nije ništa strano, zar ne? Sigurni smo da ste do sada čuli za legendarni TeamViewer koji... »

Kako rasteretiti memoriju telefona, a pritom sačuvati sve slike i snimke?

Pametni telefoni pre 5 dana
Evo kako da podesite Google Slike aplikaciju i počnete da čuvate sve fotografije i video snimke na cloud-u? I dalje primećujemo da mnogi Android korisnici, a pogotovo oni koji su na iOS-u, ne koriste Google Slike aplikaciju! Ok, možemo da razumemo to kod korisnika koji ne žele da im fotografije... »

Kako koristiti gesture umesto navigacionih panela? (VIDEO)

Pametni telefoni pre 6 dana
Tasteri za korak unazad, za pregled nedavno korišćenih aplikacija i za vraćanje na početni ekran. Apple je oduvek koristi gesturu za korak unazad. I Huawei je zamenio kapacitativne tastere za korak unazad i za pregled nedavno korišćenih aplikacija upravo gesturama. Google planira sa novom... »

Sve Android Go aplikacije trenutno dostupne!

Pametni telefoni pre 9 dana
Ukoliko je vaš Android telefon slabiji, ima lošije performanse, onda vam ove Android Go aplikacije mogu pomoći! Evo koje su trenutno Android Go aplikacije dostupne i gde da ih preuzmete. Iako možda zvuči neverovatno, u svetu i dalje postoje ogromna nerazvijena tržišta. Zemlje koje su i dalje... »

Ovo je novi Nokia X6 telefon sa 19:9 ekranom i dve zadnje kamere!

Pametni telefoni pre 10 dana
HMD Global se sa Nokia X6 telefonom pridružio "notch" družini. Novi Nokia telefon pored pristojnih karakteristika i sjajne cene ima ekran sa zarezom na vrhu. HMD Global je u Kini lansirao nov telefon pod nazivom Nokia X6. U pitanju je prvi telefon sa “notch” ekranom koji je ova kompanija... »

Koji je čitač bolji, onaj u ekranu telefona ili ispod njega? (VIDEO)

Pametni telefoni pre 11 dana
Testiran novi čitač otsika prstiju koji je smešten unutar ekrana i upoređen sa onim standardnim, TouchID-em. Verovalo se kako će Galaxy Note 8 telefon doći sa čitačem koji je smešten unutar samog ekrana. Doduše, bilo je nekih naznaka da se to ipak neće dogoditi. Na kraju je tako i bilo.... »

"Policija ima razloga da slavi, a građani da se raduju"

B92  pre 6 sati  još 32 povezane

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

Večernje novosti  pre 6 sati  još 18 povezanih

Đere zaustavljen u prvom kolu Rolan Garosa

Večernje novosti  pre 55 minuta  još 14 povezanih

Vučić: Ne bežimo od razgovora sa Prištinom

RTV  pre 3 sata  još 13 povezanih

Nije samo Salah, strepe i u Realu!

Sportske.net  pre 7 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.