Plus online

Bog čuva Sokolove! Naša Saška najbolja u Evropi!

Plus online pre 7 dana
Kada se emocija, pripadnost, sliju u trijumf i sve zajedno bude SAŠKA SOKOLOV, onda je ponos još veći. Prošle nedelje, makar među nama koji dobro znamo ovo dete iz vremena kada je sa ocem Sašom Sokolovom dolazila na treninge Radničkog i trčala za… »

ZZJZ Pirot: Bez pozitivnih slučajeva i u prethodnom danu

Plus online pre 7 dana
DNEVNI IZVEŠTAJ ZZJZ PIROT ZA COVID 08.06.2021.g. PIROTSKI OKRUG. Izveštaj prenosimo u celosti EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA I DALJE NESIGURNA Od početka vakcinacije do 07.06.2021. do kraja dana u okrugu vakcinisana su ukupno 32662 lica, od kojih je 26759… »

Humanitarna dečija predstava "Tri musketara" - sav prihod namenjen obnovi škole u Visočkoj Ržani

Plus online pre 8 dana
U organizaciji fondacije Refarma u petak, 11.06. u 18h u sali Doma kulture Pirot biće održana humanitarna dečija predstava Čiča Mičinog pozorišta iz Beograda "Tri musketara". Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma kulture, a sav prihod od… »

Grad Pirot domaćin međunarodnog događaja HIGHLANDER Stara planina. Avantura života uskoro počinje

Plus online pre 8 dana
Međunarodni planinarski avanturistički događaj HIGHLANDER po prvi put u Srbiji, i to na Staroj planini, grad Pirot. Učesnici će tokom pet dana savladavati trasu čija je ukupna dužina 100km, dok će noću spavati u šatorima u planini. Za prvi… »

Olgica Najdanović: Verujem da će deca izaći iz škole spremna za sve zahteve koji ih dalje očekuju

Plus online pre 8 dana
Ove nedelje sa direktorima osnovnih škola razgovaramo o ovoj školskoj godini, sa posebnim osvrtom na učenike osmog razreda, koji se uveliko pripremaju za polaganje završnog ispita. S obzirom na okolnosti u kojima se radilo, zbog epidemiološke… »

Poslednje kolo odlučuje! Sve je moguće. Blačani, ipak, u prednosti. Igraju kao domaćini!

Plus online pre 8 dana
Pirotska okružna liga 21.kolo Pirot: Spartak - Zvezda Blato 3:1 SPARTAК: Jovanović-8, Pešić-7, Božilović-7, Živić-7, Živković-7, Stojić-8, Stojiljković-9 od 83 minut Pešić-6, Durmišević-6,5 (od 58 minut Džunić.S-6,5, Mitić-7,5 od 60… »

Danas isplata treće rate minimalca za privredu, do kraja meseca 60 evra za nezaposlene i 3.000 dinara za vakcinisane

Plus online pre 8 dana
Danas će biti isplaćena treća rata minimalca za privredu, što je jedna od mera u okviru trećeg državnog paketa pomoći. Ministar finansija Srbije Siniša Mali ranije je izjavio da je prošlog meseca tu pomoć dobilo oko 1,2 miliona radnika, odnosno… »

Tim za vakcinaciju: Bez zakazanog termina vakcinacija Sinofarm i Fajzer vakcinom

Plus online pre 9 dana
Ove nedelje, građanima koji nisu zakazali termin za vakcinaciju preko e-Uprave, na raspolaganju su Sinofarm i Fajzer vakcina (za Fajzerovu vakcinu, zainteresovani moraju dan ranije zakazati svoj termin na punktu za masovnu vakcinaciju - službene… »

Još jedan zapažen nastup pirotskih gimnastičarki

Plus online pre 9 dana
Prošlog vikenda u Kostolcu održano je Prvenstvo Države po kategorijama u ženskoj sportskoj gimnastici. Gimnastički klub "Soko Pirot" imao je 11 predstavnica u 3 različite kategorije. Prvi put su nastupili sa mladom seniorskom ekipom koja je zauzela… »

Raspisan Konkurs za projekte u kulturi

Plus online pre 9 dana
Grad Pirot raspisao je javni konkurs za prikupljanje predloga za finansiranje ili sufinansiranje projekata u kulturi, kao i projekata umetničkih, odnosno stručnih i naučnih istraživanja u kulturi, za ovu godinu. Predviđena sredstva, koja su za ove… »

Plus online, najnovije vesti »